ATELIER JANSSEN KAULILLE NV (AJK)

Contactgegevens ATELIER JANSSEN KAULILLE NV (AJK): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ATELIER JANSSEN KAULILLE NV (AJK): address, phone, fax, email, website, opening hours

ATELIER JANSSEN KAULILLE NV (AJK)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kettingbrugweg 38 3950 Bocholt, België

Telefoon (phone): 32.11 44 04 00 32.11 44 04 00

Fax (fax): 32.11 62 17 84 32.11 62 17 84

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ATELIER JANSSEN KAULILLE NV (AJK): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ATELIER JANSSEN KAULILLE NV (AJK)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ATELIER JANSSEN KAULILLE NV (AJK)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ATELIER JANSSEN KAULILLE NV (AJK), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ATELIER JANSSEN KAULILLE NV (AJK). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ATELIER JANSSEN KAULILLE NV (AJK), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ATELIER JANSSEN KAULILLE NV (AJK). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ATELIER JANSSEN KAULILLE NV (AJK)
Products information ATELIER JANSSEN KAULILLE NV (AJK)

BTW identificatienummer (tax): BE03825683593
Ondernemingsnummer: 2226898193
Hoofdstad (capital): 398,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 246,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Containers

Product categorie (product category): Industrial vehicles; Vehicles and Transport Equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ATELIER JANSSEN KAULILLE NV (AJK)
(Get full report from official database of BE for ATELIER JANSSEN KAULILLE NV (AJK))

Aanvulling soorten activiteiten voor ATELIER JANSSEN KAULILLE NV (AJK)
Addition kinds of activities for ATELIER JANSSEN KAULILLE NV (AJK)

20439904. Farina: bereid als ontbijtgranen ontbijt | Farina: prepared as cereal breakfast food
27910104. Typografische samenstelling, voor de drukkerij | Typographic composition, for the printing trade
28650203. benzine | Benzene
33650100. Gereedschap, gegoten aluminium | Utensils, cast aluminum
38510000. Oogheelkundige goederen | Ophthalmic goods
51450100. Fontein leveringen | Fountain supplies

Werken bij ATELIER JANSSEN KAULILLE NV (AJK): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ATELIER JANSSEN KAULILLE NV (AJK): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ATELIER JANSSEN KAULILLE NV (AJK). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ATELIER JANSSEN KAULILLE NV (AJK). Looking for open vacancies in other companies

  • Plaatser van veranda's (BEVERLO)

    Regio: BEVERLO

    Bedrijf: MINI FLAT

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je staat in voor de volledige montage, opbouw en afwerking van onze veranda's. De veranda's worden op maat gemaakt in onze fabriek en vervolgens geplaatst bij onze klanten. Elke constructie is uniek en deze afwisseling geeft een boost in je job. Je werkt in een aangename sfeer voor een familiebedrijf dat al meer als 40 jaar zijn vruchten afwerpt.

  • Verpleegkundige 5D Cardiologie (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Vacaturenummer: 5712 Locatie: ZNA Middelheim in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: 5D Cardiologie Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: vervangingscontract (circa 6 maanden) Wil je samen met je collega’s garant staan voor kwaliteitsvolle zorg? Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Deze dienst kan jou heel wat bieden op het vlak van Cardiologie. Je verleent zorg, voert verpleegkundige handelingen uit en draagt gedeeltelijke verantwoordelijkheid voor de continuïteit van de zorgverlening aan onder andere volgende patiënten met ritmestoornissen, hartinfarcten, angorklachten en hartinsufficiëntie/hartfalen. Je bereidt patiënten voor op hun onderzoek, verzorgt het transport van en naar de betreffende diensten en voert de nazorg uit, aan de hand van staand orders en procedures. Je voert de verpleegkundige zorg uit volgens het S.V.H. (systematisch verpleegkundig handelen) rekening houdend met de specifieke eisen van de zorgomgeving (gegevens verzamelen, probleemstelling, verpleegkundige planning, verpleegkundige uitvoering en de evaluatie van de verpleegkundige zorg). Je draagt de verantwoordelijkheid voor de continuïteit van de zorgverlening. Dit gebeurt via mondelinge besprekingen en door het schriftelijk vastleggen van de verpleegactiviteiten in het verpleegdossier of de verpleegkundige transfertnota. Je werkt mee aan het beheer en de organisatie van de afdeling op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je zorgt voor de opvang, begeleiding en evaluatie van stagiair(e)s. Je bewaakt en verbetert de kwaliteit van de verpleegkundige zorg. Je werkt mee aan de door de instelling of overheid opgelegde taken (registratie, MVG, …). Volgende onderzoeken en behandelingen komen regelmatig voor, waarbij je veel samenwerkt met andere cardiologische diensten zoals o.a. cathlab, consultatie cardiologie, cardiochirurgie, medium-care, …: coronarografie; ptca (ballondillatatie); ptmv/ptav (hartklepdillatatie); ptavr (aortaklep vervanging); efo (electro fysiologisch onderzoek), eventueel gecombineerd met ablatie; pvi (pulmonale vene isolatie); tte (trans thoracale echo), tee (transoesophagale echo), dse (dobutamine stress echo); fietsproef; cardioversie; pacemaker/icd (interne cardioverter defibrillator) implantatie en/of wisseling; cabg (bypass operatie). Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Martine Mols, HR specialist, op 03 217 72 65. Meer weten over de functie? Contacteer Jurgen Van Hedent, verpleegkundig bedrijfsleider Interne ZNA Middelheim, op 03 280 34 56. Voel jij je aangesproken?

  • Teamleader contact center vestiging Gent (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met je collega-teamleaders ben je verantwoordelijk voor het aansturen van een 50 tal klantenadviseurs. Samen met je team streef je ernaar de vooropgestelde doelstellingen inzake bereikbaarheid, productiviteit en kwaliteit te behalen. Als aanspreekpunt is het coachen, begeleiden, motiveren en enthousiasmeren van je team de grootste tijdsbesteding. Je rapporteert rechtstreeks aan de operationeel manager.

  • Machine operator (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je monteert diverse onderdelen, zowel mechanisch, elektrisch als pneumatisch, van onze weefmachines in de voormontage of in de montageketting. Je zorgt ook voor het afregelen van de verschillende machineonderdelen; Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van het afgeleverde werk en voor het in orde houden van je werkpost.

  • Grondwerker (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze partner is Vivaldis Construct op zoek naar een grondwerker (m/v). Je staat met de ploeg mee in voor de nodige grondwerken; sleuven graven, kleine metselwerken, rioleringen aanleggen en huisaansluitingen uitvoeren, voorbereidende graafwerken uitvoeren. Je zorgt er ook voor dat je de werf in alle veiligheid betreedt alsook de nodige veiligheidsvoorschriften opvolgt en uitvoert. Interesse in deze mooie functie? Bel ons op 055 20 82 94 of mail je cv door naar [email protected].

  • Buschauffeur schooldienst 25 uur (LOVENJOEL)

    Regio: LOVENJOEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als buschauffeur schooldienst zal u instaan voor: het ophalen van schoolkinderen en afzetten aan hun school of thuis 1 toer in de voormiddag en 1 toer in de namiddag

  • Poetshulp Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: PUUUR HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS VICHTE (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: GREENHOUSE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit VICHTE zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Exclusieve Home Manager (M/V) in Temse 16u/week (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve Home Manager. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, strijken, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een exclusieve Home Manager (m/v) voor 16u/week voor een gastgezin wonende in Temse. De uren mag je verdelen over 4 dagen van 4 uur. Je bent discreet, oog voor detail, werkt nauwkeurig. Je hebt respect voor de materialen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Mystery shopper student regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    je wordt ingeschakeld voor controle van verkoop van loterij tickets aan minderjarigen door de nationale loterij. Voor de realisatie van dit marktonderzoek zijn wij op zoek naar gemotiveerde 15- en 16-jarigen. Samen met een volwassen enquêteur zal je een aantal winkelpunten bezoeken, in kader van je opdracht. de controles lopen van februari tot juni op schoolvrije momenten die jou passen

  • Web en Business Analist Collishop (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Als web en business analist analyseer je data en lever je inzichten waarmee we de Collishop-klanten beter leren kennen en onze verkoop boosten. Collishop.be is met meer dan 20.000 artikelen een van de grootste webshops van België. Als web en business analist duik je in data, maak je analyses en lever je inzichten die onze verkoop boosten. Daarnaast zorg je er mee voor dat het sales- en marketingteam gedreven is door data en performance. Ons buikgevoel bewees ons al veel diensten, maar correct cijfermateriaal blijft de basis van goede business. Om onze klanten beter te leren kennen en hen nog beter te bedienen, zoeken we een analytisch en commercieel talent dat ons helpt met deze taken: Data samenbrengen: Je gaat via verschillende kanalen op zoek naar relevante data. Je werkt bijvoorbeeld samen met het Digital Analytics-team van ons intern communicatiebureau CCX, de afdeling Business Analytics & Insights en de category coaches. Je hoeft zelf niets technisch te implementeren, maar bent verantwoordelijk voor de coördinatie ervan. Cijfers interpreteren: Je analyseert de verzamelde data, legt verbanden en trekt conclusies. Zo leg je klanteninzichten bloot die ons helpen om onze communicatie nog krachtiger en effectiever te maken, de verkoop te boosten en onze business beter aan te sturen. Inzichten delen: je deelt je bevindingen met de marketeers, mediaspecialisten, webmasters en webshopbeheerders. Dankzij jouw learnings kunnen zij aan de slag om ons bedrijf te doen groeien. Resultaten meten: je helpt de verschillende Collishop-teams bij het bepalen van meetbare doelstellingen en stimuleert hen om ze te behalen. Je meet ook de resultaten van elke campagne, interpreteert ze en doet aanbevelingen voor de toekomst. Datagedreven mentaliteit creëren: op termijn treed je binnen Collishop ook op als datacoach. Je zorgt ervoor dat de verschillende teams een kritische mindset ontwikkelen, zich de juiste vragen stellen en zo zelf learnings kunnen verzamelen die nuttig zijn voor hun job. Je werkt in Halle.

  • Plaatser aluminium ramen (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als plaatser voor ramen en deuren sta je in voor : - Het uitbreken van oude ramen en deuren; - Het plaatsen van ramen en deuren in aluminium, schuiframen, vouwwanden, beglazing, zonnewering, verluchtingen, rolluiken.. - de afwerking van ramen met MDF of gyproc dagkanten.

Zoek naar antwoorden van ATELIER JANSSEN KAULILLE NV (AJK) in sociale netwerken
Look for responds of ATELIER JANSSEN KAULILLE NV (AJK) in social networks

Lees alle opmerkingen voor ATELIER JANSSEN KAULILLE NV (AJK). Laat een reactie achter voor ATELIER JANSSEN KAULILLE NV (AJK). ATELIER JANSSEN KAULILLE NV (AJK) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ATELIER JANSSEN KAULILLE NV (AJK). Leave a respond for ATELIER JANSSEN KAULILLE NV (AJK). ATELIER JANSSEN KAULILLE NV (AJK) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ATELIER JANSSEN KAULILLE NV (AJK) op de google maps. Adres en contacten ATELIER JANSSEN KAULILLE NV (AJK)
Location of ATELIER JANSSEN KAULILLE NV (AJK) on the google maps. Address and contacts of ATELIER JANSSEN KAULILLE NV (AJK)

Andere gerelateerde bedrijven als come ATELIER JANSSEN KAULILLE NV (AJK) ATELIER JANSSEN KAULILLE NV (AJK): Point Cadres | OFFICE PR?T HYPOTH?CAIRE | Bruggeman B | Trans-Easy | Hummel Ski Sport bvba

Other related companies as ATELIER JANSSEN KAULILLE NV (AJK): Point Cadres | OFFICE PR?T HYPOTH?CAIRE | Bruggeman B | Trans-Easy | Hummel Ski Sport bvba

ATELIER JANSSEN KAULILLE NV (AJK) is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ATELIER JANSSEN KAULILLE NV (AJK), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03825683593. Het bedrijf ATELIER JANSSEN KAULILLE NV (AJK) bevindt zich op het adres: Kettingbrugweg 38 3950 Bocholt. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 398,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 246,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Industrial vehicles; Vehicles and Transport Equipment. Lijst met producten zijn Containers.
De hoofdactiviteit van ATELIER JANSSEN KAULILLE NV (AJK) is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ATELIER JANSSEN KAULILLE NV (AJK) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ATELIER JANSSEN KAULILLE NV (AJK), openstaande posities, locatie van ATELIER JANSSEN KAULILLE NV (AJK) op de kaart.

ATELIER JANSSEN KAULILLE NV (AJK) is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is ATELIER JANSSEN KAULILLE NV (AJK), company assigned to the tax number BE03825683593. The company ATELIER JANSSEN KAULILLE NV (AJK) is located at the address: Kettingbrugweg 38 3950 Bocholt. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 398,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 246,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Industrial vehicles; Vehicles and Transport Equipment. List of products are Containers.
The main activity of ATELIER JANSSEN KAULILLE NV (AJK) is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ATELIER JANSSEN KAULILLE NV (AJK) is not available. You also can look at reviews of ATELIER JANSSEN KAULILLE NV (AJK), open positions, location of ATELIER JANSSEN KAULILLE NV (AJK) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ATELIER JANSSEN KAULILLE NV (AJK), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ATELIER JANSSEN KAULILLE NV (AJK), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ATELIER JANSSEN KAULILLE NV (AJK), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ATELIER JANSSEN KAULILLE NV (AJK), employees, financial statistics.