ABECO BEDRIJFSWAGENINRICHTING NV

Particuliere bedrijvenLeder- en leerproducten • ABECO BEDRIJFSWAGENINRICHTING NV
Private companiesLeather and Leather Products • ABECO BEDRIJFSWAGENINRICHTING NV

Contactgegevens ABECO BEDRIJFSWAGENINRICHTING NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ABECO BEDRIJFSWAGENINRICHTING NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

ABECO BEDRIJFSWAGENINRICHTING NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Deerlijksesteenweg 101 8530 Harelbeke, België

Telefoon (phone): 32.56 70 56 08 32.56 70 56 08

Fax (fax): 32.56 70 57 63 32.56 70 57 63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ABECO BEDRIJFSWAGENINRICHTING NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ABECO BEDRIJFSWAGENINRICHTING NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ABECO BEDRIJFSWAGENINRICHTING NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ABECO BEDRIJFSWAGENINRICHTING NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ABECO BEDRIJFSWAGENINRICHTING NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ABECO BEDRIJFSWAGENINRICHTING NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ABECO BEDRIJFSWAGENINRICHTING NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ABECO BEDRIJFSWAGENINRICHTING NV
Products information ABECO BEDRIJFSWAGENINRICHTING NV

BTW identificatienummer (tax): BE07116638183
Ondernemingsnummer: 3441436767
Hoofdstad (capital): 560,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 732,000,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Lorries,vans and commercial vehicles

Product categorie (product category): Industrial vehicles; Vehicles and Transport Equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ABECO BEDRIJFSWAGENINRICHTING NV
(Get full report from official database of BE for ABECO BEDRIJFSWAGENINRICHTING NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor ABECO BEDRIJFSWAGENINRICHTING NV
Addition kinds of activities for ABECO BEDRIJFSWAGENINRICHTING NV

13899919. Onderhoud van olie- en gasputten | Servicing oil and gas wells
26760203. Tampons, sanitair: gemaakt van gekocht papier | Tampons, sanitary: made from purchased paper
35429918. Platenbewerkingsmachines | Sheet metalworking machines
35460201. Kettingzagen, draagbaar | Chain saws, portable
35520303. Droogmachines, textiel: voor voorraad, garens en doek | Drying machines, textile: for stock, yarn, and cloth
38449910. Therapeutische röntgenapparatuur en buizen | Therapeutic x-ray apparatus and tubes
87120101. Bouwkunde | Architectural engineering

Werken bij ABECO BEDRIJFSWAGENINRICHTING NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ABECO BEDRIJFSWAGENINRICHTING NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ABECO BEDRIJFSWAGENINRICHTING NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ABECO BEDRIJFSWAGENINRICHTING NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Financial controller (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent als financial controller de analytische rechterhand van de CFO. Na grondige inwerkperiode heb je je opgewerkt als eindverantwoordelijke van de interne accounting, facturatie, debiteurenbeheer & HR-administratie. In deze functie fungeer je ook als aanspreekpunt van de leveranciers en denk je me na over de projecten voor de verbetering van het intern financieel departement. Naast dit takenpakket combineer je vlot met de opvolging van het algemeen financieel beleid van de onderneming door de financiële cijfers te verzamelen, analyseren én interpreteren. Doorgroeien in deze job is ook een leuk gegeven daar je het intern toegepaste beleid mag gaan toepassen bij klanten.

  • Huisvuilbelader (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een afvalbelader voor het ophalen van diverse afvalstoffen zoals restafval, PMD, GFT, rolcontainers, papier/karton, grof vuil, etc... Je zal instaan voor het vullen van de laadbak met zakken en ledigt de containers, je zal het beladings- en perssysteem bedienenen zal instaan voor het begeleiden van de chauffeurs tijdens manoevers.

  • Stoffeerder (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Munsterbilzen zijn we op zoek naar een stoffeerder. Je zal instaan voor het bekleden en stofferen van het binnenwerk van de bedden, boxsprings, zetels enz..

  • Quality Assistant (m/v) (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in verse bereiding van voedsel zijn wij op zoek naar een Quality Assistant. Het bedrijf is een jong en dynamisch bedrijf dat aan alle grote supermarkten levert. Kwalitative, gezonde en verse voeding dragen zij hoog in het vaandel. Wegen uitbreiding zijn ze op zoek naar een Quality Assistant die voornamelijk de administratieve kant van de kwaliteitscontrole op zich neemt. Als Quality Assistant zorg jij ervoor dat al het personeel de juiste werkleding draagt, draag je zorg voor het opvolgen en uitvoeren van de kwaliteitscontroles alsmede de regels. Je controleert de teams verantwoordelijk voor de schoonmaak en de planning. Bij anomaliën grijp je direct in en stelt de juiste procedures voor. Je maakt procedures en je zorgt voor de juiste administratieve afhandeling.

  • Metsers/bekisters (M/V) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Restaureren en renoveren met zin voor perfectie Perfectie staat centraal als metser want u werkt voor een gespecialiseerde firma in restauraties met meer dan 35jaar ervaring. Particulieren, projectleiders en overheden doen beroep op jullie metselwerken, dakwerken, pleisterwerken, vloeren, faïence en schilderwerken.

  • Chef / gerant (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: Compass Group Belgilux

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    * Voor onze uitbating te Sint Pieters Woluwe zijn we op zoek naar een gedreven horecaprofessional wie een grote passie voor kwaliteitscatering uitstraalt. * Als chef-gerant van deze uitbating ben je verantwoordelijk voor het aansturen van de keukenmedewerkers en schrikt het jou niet af om zelf de handen uit de koksmouwen te steken. * Je bent verantwoordelijk voor en neemt deel aan de productie van maaltijden alsook het opstellen van de menu's * Je bent verantwoordelijk voor het coachen van een team van 6 personen: je legt de taken van uw team vast rekening houdend met de motivatie en teamspirit * Je staat in voor de praktische organisatie, uitvoering en controle van de werkzaamheden . * Je zorgt voor efficient werkvoortgang en lost problemen op. * Je waarborgt de naleving van richtlijnen i.v.m. productie (keukenactiviteiten), kwaliteit & hygiëne (HACCP) * Je doet de bestellingen via intranet. * Je controleert en je beheert de foodcost. * Je controleert de leveringen (overeenstemming, kwaliteit, hoeveelheid, respect van de leveringsprocedures) * Je zorgt daarenboven voor een optimaal food cost beheer van jouw keuken waarbij je er steeds in slaagt om kwaliteitsvolle & gezonde maaltijden voor te stellen.

  • Productiemedewerker (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met onze klant een bedrijf in de Regio Diest zijn we op zoek naar een productiearbeider met doorgroeimogelijkheden. Taakomschrijving: - Opvolgen van recepturen; - afvullen van de paté - Paté voorzien van een spekbandje; - Schoonmaken van de productielijnen na afwerking - Afvulmachines instellen; - Volledige lijn opvolgen met bestellingen van klanten; - Verpakte goederen sorteren; #ropajobs

  • Ervaren Vloerder industriële vloeren (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Xtra Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Binnen de afdeling vloersystemen is onze klant - een jong, dynamisch bouwbedrijf actief in totaalrenovatie- op zoek naar vakmannen: Als vloerder bestaat je takenpakket uit de volgende zaken: Je verzorgt het hele proces van voorbereiding tot afwerking. Je verwijdert bestaande kleding en voert het puin af. Je legt industriële en bedrijfsvloeren Je plaatst epoxy, gietvloeren, troffelvloeren, ...

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in regio Oostkamp 24u/week (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, strijken, huishoudelijke taken, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor gastgezinnen wonende in Oostkamp/Hertsberge/Waardamme. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen en strijken, andere huishoudelijke taken en ev. koken. Uren verspreid over meerdere dagen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Polyvalent koerman met kennis hout (PROVEN)

    Regio: PROVEN

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een polyvalente koerman om aan de slag te gaan bij een houthandel. Je bent verantwoordelijk voor het ontvangen van de leveringen. Je laadt en lost de vrachtwagens met de heftruck. Je zet ook de bestellingen klaar. Daarnaast ben je ook bereid om balken op maat te zagen met de vierzijdige schaafmachine.

  • Ongediertebestrijder (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: DESCROES

    Type: Vaste Job

    Voor de uitbreiding van onze diensten zijn wij op zoek naar een ongediertebestrijder. Je voert interventies uit en gaat langs bij klanten met een servicecontract om periodieke inspecties uit te voeren. Verder denk je mee na om problemen te analyseren en oplossingen te bieden om ongedierte te weren. Bij voorkeur zoeken wij een technieker met ervaring en in het bezit van een fytolicentie P2.

  • Receptioniste / administratief bediende (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Functieomschrijving - Je verwerkt de dagelijkse post. - Als receptionist ben je het eerste aanspreekpunt voor alle praktische bekommernissen, gaande van het boeken van vergaderzalen, broodjes, …., tot verwelkomen van bezoekers. - Je bent de spilfiguur voor wat betreft de administratieve verwerking van documenten vanuit het warehouse. - Gegevens rechtzetten in het tijdsregistratiesysteem - Doorgeven van activiteiten op inactiviteitsdagen - Verzamelen en geconsolideerd doorgeven van documenten - Samen met het team streef je naar een constante verbetering, groei en resultaatsverbetering. Hiervoor verzorg je de dagelijkse service en de contacten met klanten die via het algemene nummer de kantoren contacteren.

Zoek naar antwoorden van ABECO BEDRIJFSWAGENINRICHTING NV in sociale netwerken
Look for responds of ABECO BEDRIJFSWAGENINRICHTING NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor ABECO BEDRIJFSWAGENINRICHTING NV. Laat een reactie achter voor ABECO BEDRIJFSWAGENINRICHTING NV. ABECO BEDRIJFSWAGENINRICHTING NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ABECO BEDRIJFSWAGENINRICHTING NV. Leave a respond for ABECO BEDRIJFSWAGENINRICHTING NV. ABECO BEDRIJFSWAGENINRICHTING NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ABECO BEDRIJFSWAGENINRICHTING NV op de google maps. Adres en contacten ABECO BEDRIJFSWAGENINRICHTING NV
Location of ABECO BEDRIJFSWAGENINRICHTING NV on the google maps. Address and contacts of ABECO BEDRIJFSWAGENINRICHTING NV

Andere gerelateerde bedrijven als come ABECO BEDRIJFSWAGENINRICHTING NV ABECO BEDRIJFSWAGENINRICHTING NV: FLMONDI FOODS NV | Paulus Joseph | AFRIQUARIUM | TAXIPOST-E.M.S. | GARAGE DI LUTIIS

Other related companies as ABECO BEDRIJFSWAGENINRICHTING NV: FLMONDI FOODS NV | Paulus Joseph | AFRIQUARIUM | TAXIPOST-E.M.S. | GARAGE DI LUTIIS

ABECO BEDRIJFSWAGENINRICHTING NV is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ABECO BEDRIJFSWAGENINRICHTING NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07116638183. Het bedrijf ABECO BEDRIJFSWAGENINRICHTING NV bevindt zich op het adres: Deerlijksesteenweg 101 8530 Harelbeke. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 560,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 732,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Industrial vehicles; Vehicles and Transport Equipment. Lijst met producten zijn Lorries,vans and commercial vehicles.
De hoofdactiviteit van ABECO BEDRIJFSWAGENINRICHTING NV is Leder- en leerproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ABECO BEDRIJFSWAGENINRICHTING NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ABECO BEDRIJFSWAGENINRICHTING NV, openstaande posities, locatie van ABECO BEDRIJFSWAGENINRICHTING NV op de kaart.

ABECO BEDRIJFSWAGENINRICHTING NV is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is ABECO BEDRIJFSWAGENINRICHTING NV, company assigned to the tax number BE07116638183. The company ABECO BEDRIJFSWAGENINRICHTING NV is located at the address: Deerlijksesteenweg 101 8530 Harelbeke. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 560,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 732,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Industrial vehicles; Vehicles and Transport Equipment. List of products are Lorries,vans and commercial vehicles.
The main activity of ABECO BEDRIJFSWAGENINRICHTING NV is Leather and Leather Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ABECO BEDRIJFSWAGENINRICHTING NV is not available. You also can look at reviews of ABECO BEDRIJFSWAGENINRICHTING NV, open positions, location of ABECO BEDRIJFSWAGENINRICHTING NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ABECO BEDRIJFSWAGENINRICHTING NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ABECO BEDRIJFSWAGENINRICHTING NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ABECO BEDRIJFSWAGENINRICHTING NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ABECO BEDRIJFSWAGENINRICHTING NV, employees, financial statistics.