DEVOS & DEWANCKEL NV

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • DEVOS & DEWANCKEL NV
Private companiesDepository Institutions • DEVOS & DEWANCKEL NV

Contactgegevens DEVOS & DEWANCKEL NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DEVOS & DEWANCKEL NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

DEVOS & DEWANCKEL NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Industrieln 2 8900 Ieper, België

Telefoon (phone): 32.57 20 13 35 32.57 20 13 35

Fax (fax): 32.57 21 90 52 32.57 21 90 52

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DEVOS & DEWANCKEL NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DEVOS & DEWANCKEL NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DEVOS & DEWANCKEL NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DEVOS & DEWANCKEL NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DEVOS & DEWANCKEL NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DEVOS & DEWANCKEL NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DEVOS & DEWANCKEL NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DEVOS & DEWANCKEL NV
Products information DEVOS & DEWANCKEL NV

BTW identificatienummer (tax): BE01713562011
Ondernemingsnummer: 1668243408
Hoofdstad (capital): 451,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 317,000,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Repair shops - vehicles^^Cars^^Vehicles - mechanical components and parts

Product categorie (product category): Industrial vehicles; Motor-cars; Vehicles and Transport Equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DEVOS & DEWANCKEL NV
(Get full report from official database of BE for DEVOS & DEWANCKEL NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor DEVOS & DEWANCKEL NV
Addition kinds of activities for DEVOS & DEWANCKEL NV

278299. Blankboeken en Looseleafbinders, Nood | Blankbooks and looseleaf binders, nec
22730101. Vloerbekleding van vliegtuigen, met uitzondering van rubber of plastic | Aircraft floor coverings, except rubber or plastic
22840201. Katoen draad | Cotton thread
27529906. Planographing | Planographing
50840515. Threading tools | Threading tools
80990100. Bloedverwante gezondheidsdiensten | Blood related health services
87419905. Restaurant management | Restaurant management
92290400. Openbare orde en veiligheid, niveau van overheid | Public order and safety, level of government

Werken bij DEVOS & DEWANCKEL NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DEVOS & DEWANCKEL NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DEVOS & DEWANCKEL NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DEVOS & DEWANCKEL NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Meestergast - Plaatser schrijnwerkerij (ZOERLE-PARWIJS)

    Regio: ZOERLE-PARWIJS

    Bedrijf: DRAULANS

    Type: Vervanging brugpensioen

    Taken : Je staat in voor het plaatsen van houten binnen- en buitenschrijnwerk (ramen, deuren, poorten, trappen, binnendeuren, houtbekledingen, ...) en bent hierin leidinggevend en aansturend in het team van plaatsers Je kan goed samenwerken in teamverband met collega's. Je bent een vakman met oog voor kwaliteit en gaat nauwkeurig te werk. Je kan zelfstandig en proper werken en kan probleemoplossend denken. Je bent vlot in het gebruuik van verschillende machines. Je werkt voornamelijk op verplaatsing, maar je bent ook bereid om in te springen in het atelier indien nodig. Je vertrekt steeds vanuit de firma naar de klanten in de regio.

  • Financial Analist Diegem (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij klaar voor een nieuwe ervaring dat heel wat uitdagingen en vaardigheden met zich meebrengt? Ben je onmiddellijk of zeer snel beschikbaar en geïnteresseerd in een interim functie met een eventueel zicht op een vast contract? Onze klant is een dynamisch bedrijf gesitueerd in Diegem en zoekt iemand met een proactieve en open mentaliteit om hun finance team te vervoegen. Het internationaal bedrijf is op zoek naar een Financial Analist met een aantal jaar ervaring die op lange termijn expertise wilt delen voor deze nieuwe vacature! Jouw verantwoordelijkheden: Rapportering in zijn meest ruime betekenis; Activiteiten- en resultatenopvolging, daarnevens klantenrapportering en margeanalyses; Opvolging van financieringsbehoeftes voor de projecten; Budgettering met bijhorende maandelijkse analyse; Opmaken van voorbereidende detailstaten voor statutaire auditdoeleinden, fiscale rapporteringen, etc. Efficiëntie van de aandrijving en verbetering van interne controles, bijvoorbeeld het verminderen van handmatige journaals en het verwerken van uitzonderingen SOX-Controles (worden aangeleerd) uitvoeren By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Monteur staalbouw (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met onze klant, gelegen in Opglabbeek, gaan we op zoek naar een monteur staalbouw. - Als monteur staalbouw monteer je metaalconstructies, plaats je plinten, leg je welfsels en monteer je daken en wanden. - Je bent in staat om kleine aanpassingen te doen zoals gaten boren, kleine laswerken uitvoeren,... . - Je staat zelf in voor je materiaalbeheer en het onderhoud van het materiaal.

  • Reachtruckchauffeurs (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Lummen zijn we op zoek naar een magazijnier die in het bezit is van een reachtruckattest. Je zal tewerkgesteld worden als magazijnmedewerker en zal moeten orderpicken en werken met een reachtruck. Deze functie kan fulltime ingekleed worden maar indien je opzoek bent naar een job op oproepbasis is daar ook een mogelijkheid toe.

  • Spuiter - dagwerk - mooi loon (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als spuiter sta je in voor volgende taken: afschuren en zandstsralen van producten opspuiten, coaten of thermisch spuiten voor- en nabewerken van de rollen en sassen controles uitvoeren: visueel, alsook opmeten van maten en toleranties meedenken met het team om het werk zo optimaal mogelijk te organiseren Je wordt opgeleid door een collega spuiter. Je werkt dagelijks van 7u - 15u30, op vrijdag tot 14u30

  • Metselaar met interesse in een job kort bij huis! (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als vakman bent u op zoek naar een job kort bij huis, geen onnodige verplaatsingen meer,...? Dan is deze job zeker iets voor jou! jouw takenpakket bestaat uit: het uitzetten van profielen op de werf uitvoeren van metselwerkzaamheden voorbereidende taken, mortel maken,... orde bewaren, materiaal onderhouden,...

  • Local Quality Manager (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Start People Menen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Local Quality Manager CUP ben je samen met het lokale team verantwoordelijk om de kwaliteit van de eindproducten te garanderen. Je rapporteert hiervoor aan de Quality Department Manager. Als Local Quality Manager heb je volgende verantwoordelijkheden: - Je bent owner van root cause analyses op niet-conformiteiten (klachten, niet-conforme eindproducten, niet conforme materialen, ...) en het definiëren en opvolgen van corrigerende acties. - Je volgt de effectiviteit op van gedefinieerde acties. - Je staat in voor de opvolging van trends op niet-conformiteiten. - Je bent het aanspreekpunt voor productiegerichte vragen. - Je bent verantwoordelijk voor de maandrapportering van de plant voor kwaliteit. - Je bent betrokken in verbeterprojecten en de implementatie ervan.

  • Quality Engineer | Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf dat marktleider is in de toelevering van automotive producten zoeken we en kwaliteitsingenieur. Hierbij ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de afgewerkte producten en streef je mee naar verbetering en optimalisatie. Verder neem je onderstaande taken op: * Je stelt alle werkinstructies, procedures, PPAP (production part approval process) en APQP (advanced product quality planning) op. * Je implementeert de kwaliteitsstandaarden en ziet erop toe dat deze door iedereen worden nageleefd. Je houdt de kwaliteitsstandaarden actueel. * Je analyseert en verdeelt klantenevaluaties en ondersteunt acties ter verbetering van de klantentevredenheid. * Je analyseert interne en externe kwaliteitsproblemen en werkt maatregelen uit ter voorkoming van gelijkaardige problemen. * Je vertegenwoordigt de klant binnen de organisatie m.b.t. kwaliteitsgerelateerde zaken. * Je initieert Supplier Non Conformity Reports naar de leveranciers toe in geval van kwaliteitsproblemen.

  • Medewerker Alarmcentrale (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor enkele grote constructeurs op de Belgische markt zal je de oproepen en dossiers behandelen wanneer de bestuurders geïmmobiliseerd geraken in binnen- en buitenland. In België werk je nauw samen met onze dispatchers voor de pechverhelping. In het buitenland volg je het herstel op aan de wagen en organiseer je de bijstand volgens contractuele mogelijkheden. Je gebruikt je gezond verstand bij je beslissingen en bepaalt zelf jouw prioriteiten. Je bent punctueel in de opvolging van onze leveranciers. Je bent een ware ambassadeur van het merk en zorgt voor een positieve uitstraling: - Je beantwoordt de pechoproepen van deze klanten binnen Europa - De dossiers in het buitenland handel je af van A tot Z - Je contacteert onze binnen- en buitenlandse leveranciers en alarmcentrales - Je creëert meer dan tevreden klanten door je proactieve houding en oplossend vermogen

  • Huishoudhulp (M/V) regio OOstende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u op zoek naar een boeiende en gezinsvriendelijke job? Wil je werken in je eigen regio? Je uren en dagen zelf kiezen lijkt je wel iets? Wil je graag mensen thuis helpen met hun huishoudelijke taken, zoals poetsen, strijken, boodschappen en eventueel koken? Meld je dan bij Daoust Oostende voor verdere inlichtingen. Daoust is een Belgisch HR-bedrijf dat actief is over heel België, binnen de volgende domeinen: Interim, Selection, Outplacement, Dienstencheques, Public Sector en Job Academy.

  • KTN werft aan: student magazijnbediende (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Studentenjob

    Voor het bedrijf General Services Antwerp / Katoen Natie, dat gelegen is in de Waaslandhaven, zijn wij dringend op zoek naar studenten. Je zal tewerkgesteld worden in een magazijn waar je diverse functies zal uitoefenen. Voornamelijk gaat dit over het klaarmaken van bestellingen, het laden en lossen vrachtwagens, orderpicking, ...

  • GEPASSIONEERDE BIJLESGEVERS IN HASSELT (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: H2018

Zoek naar antwoorden van DEVOS & DEWANCKEL NV in sociale netwerken
Look for responds of DEVOS & DEWANCKEL NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor DEVOS & DEWANCKEL NV. Laat een reactie achter voor DEVOS & DEWANCKEL NV. DEVOS & DEWANCKEL NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DEVOS & DEWANCKEL NV. Leave a respond for DEVOS & DEWANCKEL NV. DEVOS & DEWANCKEL NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DEVOS & DEWANCKEL NV op de google maps. Adres en contacten DEVOS & DEWANCKEL NV
Location of DEVOS & DEWANCKEL NV on the google maps. Address and contacts of DEVOS & DEWANCKEL NV

Andere gerelateerde bedrijven als come DEVOS & DEWANCKEL NV DEVOS & DEWANCKEL NV: PEDICURE DE KEYSER | HOF TEN DOEN BERGHE | HENDERSON GIANNI | Claudine | FE. SCULIER FRAN?OIS X.

Other related companies as DEVOS & DEWANCKEL NV: PEDICURE DE KEYSER | HOF TEN DOEN BERGHE | HENDERSON GIANNI | Claudine | FE. SCULIER FRAN?OIS X.

DEVOS & DEWANCKEL NV is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DEVOS & DEWANCKEL NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01713562011. Het bedrijf DEVOS & DEWANCKEL NV bevindt zich op het adres: Industrieln 2 8900 Ieper. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 451,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 317,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Industrial vehicles; Motor-cars; Vehicles and Transport Equipment. Lijst met producten zijn Repair shops - vehicles^^Cars^^Vehicles - mechanical components and parts.
De hoofdactiviteit van DEVOS & DEWANCKEL NV is Depotinstellingen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DEVOS & DEWANCKEL NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DEVOS & DEWANCKEL NV, openstaande posities, locatie van DEVOS & DEWANCKEL NV op de kaart.

DEVOS & DEWANCKEL NV is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is DEVOS & DEWANCKEL NV, company assigned to the tax number BE01713562011. The company DEVOS & DEWANCKEL NV is located at the address: Industrieln 2 8900 Ieper. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 451,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 317,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Industrial vehicles; Motor-cars; Vehicles and Transport Equipment. List of products are Repair shops - vehicles^^Cars^^Vehicles - mechanical components and parts.
The main activity of DEVOS & DEWANCKEL NV is Depository Institutions, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DEVOS & DEWANCKEL NV is not available. You also can look at reviews of DEVOS & DEWANCKEL NV, open positions, location of DEVOS & DEWANCKEL NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DEVOS & DEWANCKEL NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DEVOS & DEWANCKEL NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DEVOS & DEWANCKEL NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DEVOS & DEWANCKEL NV, employees, financial statistics.