NPC

Contactgegevens NPC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NPC: address, phone, fax, email, website, opening hours

NPC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Mechelsesteenweg 120; 2860; Sint-Katelijne-Waver, België

Telefoon (phone): 015 43 01 78 (+32-015 43 01 78) 015 43 01 78 (+32-015 43 01 78)

Fax (fax): 015 55 17 81 (+32-015 55 17 81) 015 55 17 81 (+32-015 55 17 81)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NPC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NPC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NPC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NPC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NPC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NPC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NPC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NPC
Products information NPC

BTW identificatienummer (tax): BE01585571289
Ondernemingsnummer: 1819305419
Hoofdstad (capital): 458,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 636,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Sanitation service; Wood preservation

Product categorie (product category): Industrial safety and hygiene consultants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NPC
(Get full report from official database of BE for NPC)

Aanvulling soorten activiteiten voor NPC
Addition kinds of activities for NPC

07210105. Wijnstokken, teelt van | Vines, cultivation of
23969901. Automotive versieringen, stof | Automotive trimmings, fabric
27590704. Souvenirkaarten: drukwerk, nsk | Souvenir cards: printing, nsk
34710100. Elektroplatering en plating | Electroplating and plating
59410101. Aas en pakken | Bait and tackle

Werken bij NPC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NPC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NPC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NPC. Looking for open vacancies in other companies

  • Laborant organische analyses | Antwerpen | Voltijds (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Synergie Waasland Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een chemisch bedrijf in Antwerpen, zijn we op zoek naar een laborant. In het centraal laboratorium word je ingezet bij de analyse van productiemonsters en milieumonsters en ben je betrokken bij verbeteringsprojecten en onderzoeken. De focus ligt op het uitvoeren van organische analyses. Je verzorgt op termijn de volledige analyse van voorbereiding tot analyse en dataverwerking. Je rapporteert tijdig en gestructureerd aan de labo-leiding.

  • Mechanicien personenwagens (M/V) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor algemeen onderhoud en nazicht van personenwagens, in de eerste plaats van de huismerken (Renault & Dacia), maar ook van andere merken. Je bent vooral sterk in alles wat te maken heeft met basis onderhoud en herstellingen: - Wagens keuringsklaar maken; - Olie verversen; - Allerlei filters vervangen; - Remschijven en remblokken vervangen; - Remtrommels strofvrij maken; - Schokdempers vervangen; - Spiraalveren vervangen Kan je onderstaande zaken ook? Dan heb je sowieso een streepje voor op andere kandidaten. - Distributieriem vervangen; - Koppeling vervangen; - Cilinderkoppakking vervangen Zijn er bij bovenstaande vereisten zaken die je niet kan? Geen probleem, opleiding wordt voorzien voor die zaken waar je nu nog minder sterk in staat.

  • Top Technisch operator (KESSEL)

    Regio: KESSEL

    Bedrijf: Konvert Interim Lier

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bewaakt en bedient een machine of automatische productielijn voor de verwerking van voedingsproducten. Werkt volgens de hygiëne- en veiligheidsvoorschriften en de productierichtlijnen (kwaliteit, kosten, termijnen, ...). Voert kwaliteitscontroles uit op de grondstoffen en de (half)afgewerkte producten. Bijkomende activiteiten kunnen zijn: manuele handelingen die aan het product gelinkt zijn uitvoeren (garneren, ...), de installaties monteren en afstellen, het basisonderhoud uitvoeren en een team coördineren (operatoren, bestuurders, ...).

  • Jobstudent helpdeskmedewerker, telecom (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Staffing

    Type: Studentenjob

    Voor een groeiend multimedia-contactcenter in Limburg zijn we op zoek naar helpdeskmedewerkers. Ben je op zoek naar een toffe en uitdagende job, die ook nog eens mooi op je cv staat? Dan ben je aan het juiste adres! Bedrijfsomschrijving Onze klant, gelegen in Limburg, is een groeiend multimedia-contactcenter. Een goed contactcenter hangt af van de kwaliteit van haar medewerkers. Vandaar dat onze klant een degelijke training geeft waarbij je de nodige vaardigheden onder de knie krijgt. Dit, tezamen met een open communicatie en een familiale sfeer, maakt deze klant tot een prima werkgever! Omschrijving Als helpdeskmedewerker telecom, sta jij in voor de kwalitatieve afhandelingen van technische problemen van klanten. Je hebt een luisterend oor en weet met je klantgerichte aanpak steeds de juiste oplossing te bieden. Ondanks dat de klant met een probleem zit, is het aan jou om hen ervan te overtuigen dat ze met hun diensten en producten toch bij de juiste leverancier zitten.

  • Studenten Verpleegkunde (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Select HR Medical

    Type: Studentenjob

    studenten die in de gezondheidszorg zich wensen te verdiepen tijdens de vakantieperiode juli/ augustus/ september kunnen zich aanmelden om in één van onze zorginstellingen aan de slag te gaan. Je wordt mee ingezet in de dagelijkse werking van de dienst waar je terecht komt je werkt mee in de dynamiek van de gezondheidssector Je krijgt de mogelijkheid om je opgedane kennis en vaardigheden toe te passen Je kan de kans grijpen om extra skills te ontwikkelen Bedrijfsprofiel: Niemand is hetzelfde. Elk mens heeft iets moois. En dat vergt tijd om te begrijpen. Want neem je de tijd, dan volgt kwaliteit onvermijdelijk. Bij Select Medical nemen we dan ook oprecht graag de tijd om te luisteren naar de behoeften van zowel de zorginstelling als van de kandidaat werknemer. Select Medical zet zich, vanuit zijn passie voor de mens in om de juiste kandidaten op de juiste plaats te kunnen verbinden in de gezondheidszorg.  Vanuit onze eigen expertise in zowel HR als in de zorgsector begeleiden we de professionals in hun tewerkstellingstraject. Want zo kunnen we de juiste mensen plaatsen binnen de juiste  werkomgeving en kan er echt iets moois ontstaan.

  • STUDENTEN WEEKDAGEN (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Willebroek zijn we op zoek naar studenten die 1 of meerdere dagen per week beschikbaar zijn om te werken als inpakker/magazijnier. Je werkt hierbij van 8u tot 16u30.

  • Jobstudent: Kelner / Serveerster (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: BISTRO-OPERA

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een energieke, kelner of serveerster om ons team enkele dagen per week te versterken. We zoeken een teamspeler die ons kan helpen, een warme en gastvrije sfeer te creëren voor onze klanten. Je neemt op een professionele manier bestellingen op. Je houdt, samen met het keukenpersoneel, toezicht op bestellingen. Je zorgt ervoor dat iedere tafel volledig is gedekt, met servetten, specerijen en andere benodigdheden. Je serveert eten en drinken aan de tafels met klanten, je kan minstens 3 borden dragen. Je ruimt de tafels af nadat iedere klant klaar is en je maakt de tafels klaar voor nieuwe klanten. Je ontvangt betalingen.

  • MANAGEMENT ASSISTANT (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: AG REAL ESTATE

    Type: Vaste Job

    Je functie In jouw hoedanigheid als Administratieve Assistente voor het Funds & Healthcare team, zal je instaan voor de volgende taken: de coördinatie van de administratie, inclusief bepaalde specifieke stappen ondernemen en het nemen van initiatieven ten einde de verantwoordelijke en het team te ontlasten, om hen zodoende de mogelijkheid te geven om in een performante omgeving te werken. Zoals bvb: efficiënt agendabeheer volgens de interne en externe prioriteiten en verplichtingen, het organiseren van vergaderingen (opstellen en vertalen van verslagen, plannen en organiseren van de opvolgingsvergaderingen), coördineren en organiseren van zakenreizen,… het beheer van de informatiestroom, elektronisch klassement, opvolgen van het administratieve proces in een omgeving waar aan veelvuldige projecten wordt gewerkt; het produceren van rapporten over de lopende projecten (brochures en presentaties) die gericht zijn aan externe professionele partners. Dit proces omvat o.a. het vergaren van informatie en de creatie van ‘templates.’; het vertrouwelijk behandelen van binnenkomende en uitgaande post om binnen de vereiste termijnen en met respect voor kwaliteit de uitwisseling van professionele informatie te bevorderen; het typen, vertalen, nazien en opmaken van presentaties; het voorbereiden van documenten voor vergaderingen. U zal mogelijks ook gevraagd worden om deel te nemen aan bepaalde interne en externe vergaderingen en hiervoor presentaties voor te bereiden. De Administratieve Assistente werkt op een zeer ordelijke en systematische wijze en zal bijgevolg haar eigen werk kunnen organiseren met een vrij ruime autonomie. Je profiel Nauwkeurig, harde werker, zeer ordelijk, proactief en betrokken; Beschikbaar, vaardigheid om gemakkelijk van de ene taak naar de andere te wisselen; Goed organisatietalent; Aanleg om in team te werken; Problem-solver; Zin voor vertrouwelijkheid, discretie; Gemakkelijk in de omgang.

  • Verantwoordelijke Pijler Tewerkstelling van de Pool Opleiding Werk (SINT-JOOST-TEN-NODE)

    Regio: SINT-JOOST-TEN-NODE

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Vaste Job

    Werkomgeving : De Polen Opleiding-Werk (POW), zijn het resultaat van een publiek-private samenwerking. Hiermee worden alle opleidings- en tewerkstellingsspelers, waaronder Actiris, Bruxelles Formation, VDAB en de sectoren, verenigd op één plaats. Dit om een volledige waaier aan tools aan te bieden. Doel? Opleidingsmiddelen, -infrastructuur en -materiaal voor werkzoekenden én werknemers bundelen. Naast opleidingen, zullen de POW's zich toeleggen op de erkenning van competenties, het promoten van beroepen, begeleiden en recruteren. Verantwoordelijkheden: Beheer van de organisatie van zijn pijler - Verspreiding van de informatie die nodig is voor de goede werking van zijn pijler - Beheer van de individuele ontwikkeling van de rechtstreekse medewerkers van zijn pijler. Creatie van een goed beeld van zijn pijler - Uitwerking van jaarlijkse activiteitenverslagen en/of studieverslagen. Vertegenwoordiging van Actiris binnen zijn pool en van zijn pool bij externe diensten en partners. Het standpunt van Actiris binnen het directiecomité van de vzw verzekeren en de rol van ambassadeur van de pool opnemen. Bevordering en opvolging van de samenwerkingsverbanden en de complementariteit tussen de andere pijlers/POW's, de dienst Select en de andere diensten van Actiris en de partners - Ontwikkeling en invoering van een operationele strategie voor de verwezenlijking van de doelstellingen van zijn pijler. Activiteiten / taken: Deelnemen aan het Directiecomité van de POW - De werkstromen organiseren en de rollen verdelen - Gedelegeerde projecten beheren en verslag uitbrengen over behaalde resultaten - Nieuwe medewerkers aanwerven en integreren - De vaardigheden van zijn medewerkers ontwikkelen en hen motiveren - Instaan voor de goede werking van de medewerkers - Functie-, tussentijdse en evaluatiegesprekken voeren - De werking van het team optimaliseren - Teamgeest creëren en acties invoeren om deze teamgeest te behouden. De kwaliteit van de dienstverlening aan de werkgevers en werkzoekenden waarborgen - Een netwerk oprichten en de samenwerking met de partners vergemakkelijken - Een proactieve band tot stand brengen tussen de actoren van de pijlers en de externe partners - De samenwerking vergemakkelijken en handhaven met de interne diensten van Actiris die over dezelfde dienstverlening beschikken: dienst Select, agentschappen enz.

  • Heftruckchauffeur als bijverdienste (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: vind! Waregem

    Type: Vaste Job

    Ben je op zoek naar een bijverdienste en in het bezit van een heftruckattest? Neem dan zeker even contact op! We zijn op zoek naar iemand die op korte termijn kan inspringen voor mensen die verlof nemen, ziek zijn, opleiding hebben enz..

  • Docent Nederlands (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Kapper (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ANVERS TELECOM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Jouw taken Wij zoeken een kapper voor een zaak te Antwerpen. Je hebt een opleiding gevolgd als kapper en hebt reeds enige ervaring (ook stages). Je helpt bij het onthaal van de klanten, het wassen en drogen, je zorgt mee voor een goede service aan al de klanten. Je bent bereid bij te leren en in te springen waar nodig. Je helpt mee de ruimte netjes te houden en kan ook helpen bij het poetsen. Je profiel Je hebt een opleiding gevolgd als kapper. Je bent flexibel naar uren en taken toe. Je bent klantvriendelijk en commercieel ingesteld. Je bent bereid bij te leren.

Zoek naar antwoorden van NPC in sociale netwerken
Look for responds of NPC in social networks

Lees alle opmerkingen voor NPC. Laat een reactie achter voor NPC. NPC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NPC. Leave a respond for NPC. NPC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NPC op de google maps. Adres en contacten NPC
Location of NPC on the google maps. Address and contacts of NPC

Andere gerelateerde bedrijven als come NPC NPC: OMNIFLOR BVBA | FERRARESSE COSIMO | Matungala Mungo Pitchou-Robert | CAROLINE KOELMAN | SEDUCTION MODE SPRL

Other related companies as NPC: OMNIFLOR BVBA | FERRARESSE COSIMO | Matungala Mungo Pitchou-Robert | CAROLINE KOELMAN | SEDUCTION MODE SPRL

NPC is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is NPC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01585571289. Het bedrijf NPC bevindt zich op het adres: Mechelsesteenweg 120; 2860; Sint-Katelijne-Waver. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 458,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 636,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Industrial safety and hygiene consultants. Lijst met producten zijn Sanitation service; Wood preservation.
De hoofdactiviteit van NPC is Spoorwegvervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NPC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NPC, openstaande posities, locatie van NPC op de kaart.

NPC is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is NPC, company assigned to the tax number BE01585571289. The company NPC is located at the address: Mechelsesteenweg 120; 2860; Sint-Katelijne-Waver. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 458,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 636,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Industrial safety and hygiene consultants. List of products are Sanitation service; Wood preservation.
The main activity of NPC is Railroad Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of NPC is not available. You also can look at reviews of NPC, open positions, location of NPC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over NPC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NPC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NPC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NPC, employees, financial statistics.