Baeten Fijnkost BVBA

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • Baeten Fijnkost BVBA
Private companiesFurniture and Fixtures • Baeten Fijnkost BVBA

Contactgegevens Baeten Fijnkost BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Baeten Fijnkost BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Baeten Fijnkost BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Weertersteenweg 181; 3680; Maaseik, België

Telefoon (phone): 089 56 30 62; 089 56 36 37; 089 56 37 32; 089 56 75 15 (+32-089 56 30 62; 089 56 36 37; 089 56 37 32; 089 56 75 15) 089 56 30 62; 089 56 36 37; 089 56 37 32; 089 56 75 15 (+32-089 56 30 62; 089 56 36 37; 089 56 37 32; 089 56 75 15)

Fax (fax): 089 56 83 01 (+32-089 56 83 01) 089 56 83 01 (+32-089 56 83 01)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Baeten Fijnkost BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Baeten Fijnkost BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Baeten Fijnkost BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Baeten Fijnkost BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Baeten Fijnkost BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Baeten Fijnkost BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Baeten Fijnkost BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Baeten Fijnkost BVBA
Products information Baeten Fijnkost BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05953186035
Ondernemingsnummer: 2651519775
Hoofdstad (capital): 888,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 649,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Restaurants - Installation & equipment; Food products - Mfg. & Whol.; Hotel & catering supplies

Product categorie (product category): Industrial kitchens and restaurants Catering for

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Baeten Fijnkost BVBA
(Get full report from official database of BE for Baeten Fijnkost BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Baeten Fijnkost BVBA
Addition kinds of activities for Baeten Fijnkost BVBA

899907. Aardwetenschappen | Earth science services
20770201. Visleverolie, ruw | Fish liver oils, crude
31310403. Verblijven, schoen | Stays, shoe
39140305. Holderwerk, tin | Hollowware, pewter
50870202. Wasapparatuur en benodigdheden | Laundry equipment and supplies
82999917. Beroepsbegeleiding | Vocational counseling

Werken bij Baeten Fijnkost BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Baeten Fijnkost BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Baeten Fijnkost BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Baeten Fijnkost BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper interieurwinkel Maldegem (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een gemotiveerde, goedlachse verkoper/verkoopster die echt het verkopen in zich heeft en heb je zelfvertrouwen in je kunnen? Lees dan zeker even verder. We zijn op zoek naar iemand die klaar is voor een uitdaging en waarin verkopen centraal staat in het leven. Je hoeft geen kennis te hebben van meubels, want zij bieden namelijk een opleiding on the job waarin je de kans krijgt om de zaak te leren kennen. Je hebt daarnaast een passie om mensen te overtuigen om van jou te kopen en staat klaar om mensen raad te geven bij hun keuze. Jouw taken: verkopen van de meubels klanten ontvangen, helpen en overtuigen meegaan naar mensen thuis om te helpen bij het interieur administratief werk (facturen opmaken, ..) Wat bieden wij? opleiding on the job groeimogelijkheden qua verloning kans op bedrijfswagen op lange termijn mits positieve evaluatie flexibele omgang Uurrooster: Ma: 9u30 - 18u Di: 9u30- 18u Woe: gesloten Do: 9u30 - 18u Vrij: 9u30 - 18u Za: 13u30 - 18u Zo: 13u30 - 18u Je bent vrij op woensdag, zaterdag- en zondagochend. Je kan in samenspraak nog een extra dag vrij krijgen in de week.

  • Verkoop - Bediende/verkoper DREAMLAND Kuurne (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heeft u verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast. De OPSTART is voorzien vanaf begin oktober

  • Installateur fonteinen (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf actief in fonteinen zijn we op zoek naar een installateur. Je bouwt installaties van fonteinen. Je voert de opdrachten uit die je ontvangt van dewerfleider en beoogt dit net en degelijk uit te voeren. Je bent gedreven en hebt als doel om mooie installaties op te bouwen. Jouw takenpakket bestaat uit: het leggen van leindingen, aansluiten en installeren van pompen, het trekken van kabels en de nodige aansluitingen doen, het voorbereiden van het terrein en het verzorgen van de grondwerken in een eerste fase van het bouwen van een fontein. Je denkt mee bij de bouw van een fontein en ontwikkelt een goede manier van werken en handelen.

  • Marktspecialist (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Konvert Office Hasselt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een drijvende kracht voor de Customer Service afdeling. Je zal het rechtstreekse aanspreekpunt vormen voor de klant en voor de ontvangst, voorbereiding en opvolging van orders. Je reageert snel en correct op de vragen van de klant met betrekking tot orders, levering- en termijnmogelijkheden en eventuele klachten. Tot je takenpakket behoren ook het toezicht op leveringen, leveringsvoorwaarden en transporten. Daarnaast analyseer en optimaliseer je de informatie van de goederenstroom naar de klant. Tot slot zal je ook de retouraanvragen behandelen en werk je aan verbeteringsactiviteiten.

  • Operator - vaste nacht (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Oudenaarde zijn wij op zoek naar een gemotiveerde operator voor een job in nachtploeg. De machine waar je mee werkt, bevat verschillende hoogteniveau's. Je takenpakket als operator: Je doet een constante controle op de automatische productie, je controleert steeds diverse parameters, je controleert de kwaliteit,.. Je helpt bij het laden en lossen van vrachtwagens, je houdt de omgeving proper ,... Als er kleine technische defecten zijn, los je die op.. Het gaat om een zeer zelfstandige job. Je organiseert je eigen werk en zorgt dat de productie vlot blijft lopen. Het betreft een interimfunctie met kans op een vast contract. Je werkt in de vaste nachtploeg

  • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES WESTERLO (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: CAVALO

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoekt u een vaste of een tijdelijke job waar u zelf uw uren kan kiezen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We zijn nog dringend op zoek naar een medewerker voor het uitvoeren van alle huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, bereiden van maaltijden en poetsen bij gezinnen thuis. Spreekt deze job u aan? Aarzel niet om te solliciteren

  • Huishoudhulp regio Overpelt (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de opdrachtgever. Je beschikt over een grote zelfstandigheid in de organisatie van het werk. De gewoontes van het gezin moet je bij je werk respecteren.

  • vaste weekend student supermarkt te Sleidinge (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt te Sleidinge zijn we op zoek naar enkele gemotiveerde studenten! Wat? meewerken in de winkel (aanvullen + kassawerk)

  • Elektricien (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: ESV-BLOMME

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een installateur met enige ervaring. Als installateur sta je in voor het plaatsen en vernieuwen van de elektriciteit bij voornamelijk particuliere klanten. Dit zowel bij renovatie als nieuwbouw. Je plaatst de elektrische leidingen en sluit zelfstandig de zekeringkasten aan. Samen met de zaakvoerder maak je de elektrische schema's op. Je staat in voor foutopsporing. Ons bedrijf plaatst niet enkel elektriciteit, maar ook sanitair, verwarming, airco, ventilatie, zonnepanelen en zonneboilers. Je krijgt de mogelijkheid om deze technieken aan te leren en met tijd zelf te plaatsen. Voor deze aanwerving wensen wij GEEN beroep te doen op de tussenkomst van interimkantoren.

  • Productiemedewerker volcontinu TOPVERDIENSTE (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Vaste Job

    Voor een familiaal multimediabedrijf kijken wij uit naar productiemedewerkers voor de afwerking en de rotatie. FUNCTIE: •Je maakt deel uit van het productieteam dat werkzaam is aan de offset rotatiepersen, verzamelhechters of de verpakkingsmachines. •Je maakt, mits een doorgedreven opleiding, kennis met de diverse aspecten van het druk –en afwerkingsprocédé. •Je verwerft gaandeweg de nodige kennis en ervaring die jou toelaten zelfstandig één of meerdere delen van de drukpersen of afwerkingsmachines te bedienen.

  • Fastlane Engineer (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Voor het uitbrengen van offertes die tot de scope van het fastlane team behoren, onderzoek je de situatie bij de klant (site visit) en geef je de nodige informatie door aan de technisch com­mer­ciële medewerker van de fastlane. Indien nodig vraag je informatie en prijzen aan bij onderaannemers. Je voert de fastlane opdrachten volledig zelfstandig uit: Je bereidt de opdracht technisch voor (detailonderzoek configuratie bij de klant), en stemt voorbereidende info af met de klant. Je voert QC uit voor de producten, installeert deze bij de klant en brengt ze in werking (incl. installatie en con­fi­gu­ra­tie van BLITS software). Indien er onderaannemers betrokken zijn, stem je vooraf met hen af, en zorg je voor de nodige aansturing en opvolging. Je plant en coördineert de activiteiten die nodig zijn in het kader van de fastlane opdracht: Je maakt afspraken met de klant rond uitvoering van de werkzaamheden en de voorbe­rei­din­gen die hiervoor moeten worden getroffen (bekabeling, kabelgoten, doorboringen, hoogtes, …). Je coördineert de praktische uitvoering met even­tuele onderaannemers. Indien relevant kaart je meerwerken aan bij de klant, en vraagt zijn akkoord hiervoor. Bij het einde van de werken sluit je de opdracht ter plaatse af door de klant te laten verifiëren of alles ok is. Je zorgt voor een update van de interne info bij de klant. Je staat in voor de controle van de werken uitgevoerd door onderaannemers en de verificatie van de hiervoor ontvangen facturen. Je past de bestaande configuratieschema’s aan binnen de firma zodat collega’s over up to date info beschikken. Je zorgt voor een strikte bewaking van de kwaliteit van het afgeleverde werk en houdt je aan de veiligheidsregels en procedures in het kader van het VCA** certificaat.

  • Chauffeurs (statuut) vrijwilliger (BURST)

    Regio: BURST

    Bedrijf: WZC ST VINCENTIUS CAMPUS BURST

    Type: Werfreserve

    Tijdens de vakantieperiodes hebben we occasioneel een chauffeur nodig voor het vervoer voor ons dag verzorgingscentrum Ochtend of avond vervoer - Rijbewijs B

Zoek naar antwoorden van Baeten Fijnkost BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Baeten Fijnkost BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Baeten Fijnkost BVBA. Laat een reactie achter voor Baeten Fijnkost BVBA. Baeten Fijnkost BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Baeten Fijnkost BVBA. Leave a respond for Baeten Fijnkost BVBA. Baeten Fijnkost BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Baeten Fijnkost BVBA op de google maps. Adres en contacten Baeten Fijnkost BVBA
Location of Baeten Fijnkost BVBA on the google maps. Address and contacts of Baeten Fijnkost BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Baeten Fijnkost BVBA Baeten Fijnkost BVBA: SOHO DESIGN | DESTREYKER | LIBELSON | SEGERS J. | Y. QUERAN/YVES QUERAN

Other related companies as Baeten Fijnkost BVBA: SOHO DESIGN | DESTREYKER | LIBELSON | SEGERS J. | Y. QUERAN/YVES QUERAN

Baeten Fijnkost BVBA is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Baeten Fijnkost BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05953186035. Het bedrijf Baeten Fijnkost BVBA bevindt zich op het adres: Weertersteenweg 181; 3680; Maaseik. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 888,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 649,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Industrial kitchens and restaurants Catering for. Lijst met producten zijn Restaurants - Installation & equipment; Food products - Mfg. & Whol.; Hotel & catering supplies.
De hoofdactiviteit van Baeten Fijnkost BVBA is Meubels en uitrustingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Baeten Fijnkost BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Baeten Fijnkost BVBA, openstaande posities, locatie van Baeten Fijnkost BVBA op de kaart.

Baeten Fijnkost BVBA is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is Baeten Fijnkost BVBA, company assigned to the tax number BE05953186035. The company Baeten Fijnkost BVBA is located at the address: Weertersteenweg 181; 3680; Maaseik. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 888,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 649,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Industrial kitchens and restaurants Catering for. List of products are Restaurants - Installation & equipment; Food products - Mfg. & Whol.; Hotel & catering supplies.
The main activity of Baeten Fijnkost BVBA is Furniture and Fixtures, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Baeten Fijnkost BVBA is not available. You also can look at reviews of Baeten Fijnkost BVBA, open positions, location of Baeten Fijnkost BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Baeten Fijnkost BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Baeten Fijnkost BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Baeten Fijnkost BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Baeten Fijnkost BVBA, employees, financial statistics.