A S B BVBA ANTW SUPER BEENHOUW BVBA

Particuliere bedrijvenVerenigde Staten Postal Service • A S B BVBA ANTW SUPER BEENHOUW BVBA
Private companiesUnited States Postal Service • A S B BVBA ANTW SUPER BEENHOUW BVBA

Contactgegevens A S B BVBA ANTW SUPER BEENHOUW BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A S B BVBA ANTW SUPER BEENHOUW BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

A S B BVBA ANTW SUPER BEENHOUW BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Lange Lobroekstraat 93; 2060; Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03 236 48 75 (+32-03 236 48 75) 03 236 48 75 (+32-03 236 48 75)

Fax (fax): 03 272 34 66 (+32-03 272 34 66) 03 272 34 66 (+32-03 272 34 66)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A S B BVBA ANTW SUPER BEENHOUW BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A S B BVBA ANTW SUPER BEENHOUW BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A S B BVBA ANTW SUPER BEENHOUW BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A S B BVBA ANTW SUPER BEENHOUW BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A S B BVBA ANTW SUPER BEENHOUW BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A S B BVBA ANTW SUPER BEENHOUW BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A S B BVBA ANTW SUPER BEENHOUW BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A S B BVBA ANTW SUPER BEENHOUW BVBA
Products information A S B BVBA ANTW SUPER BEENHOUW BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09126861572
Ondernemingsnummer: 1513061523
Hoofdstad (capital): 166,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 425,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Butchers

Product categorie (product category): Industrial kitchens and restaurants Catering for

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A S B BVBA ANTW SUPER BEENHOUW BVBA
(Get full report from official database of BE for A S B BVBA ANTW SUPER BEENHOUW BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor A S B BVBA ANTW SUPER BEENHOUW BVBA
Addition kinds of activities for A S B BVBA ANTW SUPER BEENHOUW BVBA

1099. Metalen ertsen, nec | Metal ores, nec
3914. Zilverwerk en geplateerde waren | Silverware and plated ware
8611. Bedrijfsverenigingen | Business associations
275405. Publicatie drukwerk, gravure | Publication printing, gravure
14110300. Igneus dimensie steen | Igneus dimension stone
33120301. Billets, staal | Billets, steel
50840907. Pneumatische gereedschappen en uitrusting | Pneumatic tools and equipment
52510000. Hardwarewinkels | Hardware stores

Werken bij A S B BVBA ANTW SUPER BEENHOUW BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A S B BVBA ANTW SUPER BEENHOUW BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A S B BVBA ANTW SUPER BEENHOUW BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A S B BVBA ANTW SUPER BEENHOUW BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Media observator gezocht met eerste werkervaring-kennis Frans (m/v) (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Actief Aarschot

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in regio Aarschot zijn we op zoek naar een fulltime lezer/knipper (m/v). Een lezer-knipper is een specifieke omschrijving voor een doorgedreven, gemotiveerde sterk administratief onderlegde bediende. In opdracht van bedrijven en PR-agentschappen worden actuele Nederlandstalige en Franstalige geschreven en audiovisuele pers op dagelijkse basis gescreend op zoek naar relevante informatie voor de klanten van het bedrijf. Je bundelt/knipt vervolgens de resultaten, verwerkt ze digitaal en stuurt deze door naar de opdrachtgevers. Je bent mee verantwoordelijk voor het inscannen en het intern dispatchen van allerhande persberichten.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Beernem - Oostkamp (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis . Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • HUISHOUDHULP (M/V) DUDZELE (DUDZELE)

    Regio: DUDZELE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Studenten podiumbouwer (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Podiumbouwer Voor onze klant in Hasselt zijn we op zoek naar gemotiveerde podiumbouwers. Je helpt met podia, tribunes en tenten op te bouwen en af te breken

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • (Psychiatrisch) verpleegkundige of bachelor psychologie Mobiele equipe Verslavingstraject (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Vaste Job

    Vacaturenummer: 5680 Locatie: ZNA Psychiatrisch Ziekenhuis Stuivenberg in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: Mobiele equipe Verslavingstraject (overkoepelend) Jobtime: 100% (38 uur/ week) Contract: onbepaalde duur Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging Binnen het werkterrein van het Verslavingszorg traject wordt o.a. gewerkt vanuit de herstelgedachte. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers hier ook achter kunnen staan. Je verleent individuele, totale en planmatige zorg aan patiënten met een acute verslavingsproblematiek met oog voor hun specifieke behoeften. In een multidisciplinair team waarin de pyschiater de therapeutische eindverantwoordelijkheid draagt, sta jij in voor de begeleiding van de aan jou toegewezen patiënten. Je staat in voor de ondersteuning van enkele groeps-therapeutische activiteiten. Je verzekert de continuïteit van de kwaliteitsvolle zorgverlening, bewaakt mee het wettelijke kader en de behandelfilosofie van het team en draagt bij aan een veilig afdelingsklimaat. Door actief te participeren aan teamoverleg en je observaties en bevindingen te delen, bepaal je mee het (crisis)behandelplan van de patiënt. Rapporteren doe je aan de leidinggevende van de afdeling. De Mobiele equipe bewaart de continuïteit en kwaliteit van zorgen op de afdelingen van voornoemde trajecten die tijdelijk een personeelstekort en/of extra werkbelasting ervaren. Werken in de mobiele equipe/zorgzwaarte staat voor flexibiliteit, vlot aanpassingsvermogen, dynamisme, discretie ect. Je wordt voornamelijk ingeschakeld in de continudienst van de verpleegafdelingen van het Verslavingstraject op de site ZNA PZ Stuivenberg en van het Acuut Traject (op de site ZNA St. Erasmus). Op beide plaatsen heb je een afgesproken takenpakket (uitzonderlijk is dit op de andere afdelingen van ZNA Volwassenen Psychiatrie). Je werkt dagdiensten. Afhankelijk van de noden van de verpleegafdeling gaat dit om een vroege dienst of een late dienst. De functie kent 2 snelheden: Er zijn geen ongeplande afwezigheden: je werkt op de voorziene locatie. Er zijn ongeplande afwezigheden: je valt in op de locatie waar de collega afwezig is, zodat de continuïteit van zorg kan gewaarborgd worden (afwezigheden kunnen tot 3 dagen op deze manier opgevangen worden). Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Martine Mols, HR Specialist, op 03 217 72 65. Meer weten over de functie? Contacteer Anja De Prest, verpleegkundig afdelingshoofd Verslavingszorg, op 03 217 77 12. Voel jij je aangesproken?

  • Draadtrekker (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een draadtrekkerij die koudgetrokken betonstaal produceert. Zij zijn nog naarstig op zoek naar een nieuwe collega. Als draadtrekker maaak je van walsdraad blank geribde draad, gegloeide draad en verzinkte draad aan de hand van een machine.

  • Microsoft Web Developer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Mr

    Type: Vaste Job

    We zoeken iemand om het technische team te versterken voor: Het implementeren van onze custom toolbox voor e-HR technologieën op maat van de klant en je bent in staat hiervoor de nodige analyses en kritische bevraging te doen Het ontwikkelen van uitbreidingen en custom oplossingen die interageren met de toolbox of met bestaande databases, maar steeds met een visie op de toekomst of mogelijke verdere groei van het project of het product Het helpen verder vorm geven aan onze SaaS-toepassing Het meehelpen aan en sturen van analyse, specificaties, ontwikkeling, testing, documentatie en oplevering Het deelnemen aan de Scrum teamvergaderingen ter ondersteuning van het bovenvermelde

  • Team Lead Finance (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: CCV Belgium

    Type: Vaste Job

    Als Team Lead Finance ben je verantwoordelijk voor de aansturing van twee Financial Officers en vijf Billing & Collection Officers. Jouw doel is om de kwaliteit van de afdeling steeds te optimaliseren en om de goede teamwerking te waarborgen. Je begeleidt de medewerkers bij hun professionele ontwikkeling, zowel op vlak van hard skills als soft skills. Daarnaast fungeer je als regisseur bij het opstellen en optimaliseren van de administratieve en financiële processen, waarbij je de vertaalslag maakt van het strategisch financieel beleid naar de operationele workflows. Je waakt over de permanentie binnen het team en ondersteunt jouw teamleden bij de dagelijkse uitvoering van hun job. Je fungeert als centraal aanspreekpunt en helpt hen bij concrete vraagstukken. Het regelmatig voeren van evolutie- en coachinggesprekken behoort eveneens tot jouw verantwoordelijkheden. Ten slotte ben je een sleutelfiguur voor de samenwerking met de andere diensten en departementen binnen CCV Belgium. Je rapporteert aan de Head of Finance

  • Digital Project Manager (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Badenoch & Clark

    Type: Vaste Job

    • Jij beheert de projecten en relaties en zorgt voor hoogste tevredenheid. • Jij kent de business-noden en -objectieven van de merken en bent een volwaardig gesprekspartner voor onze klanten. • Je vertaalt sales en marketing noden in relevante plannen en projecten die je bovendien overtuigend presenteert. • Jij bewaakt de timing, de kwaliteit en de resultaten van de projecten. • Jij beheert het budget en zorgt er voor dat projecten rendabel zijn. • Jij bent de gesprekspartner voor onze interne teams in content creatie, copywriting, analytics, interface & interaction design, front- & back-end development.

  • Stagiair IT afdeling (m/v) (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Leercontract

    Ben je gebeten door IT en ben je op zoek naar een boeiende stageplaats? Dan ben je bij Actief Interim aan het juiste adres. - Installatie en beheer pc's, laptops, printers,… - Beheer computerdatabase - Installatie en beheer telefoontoestellen - Aanmaken HSS users - Beheer Office365 platform - …

Zoek naar antwoorden van A S B BVBA ANTW SUPER BEENHOUW BVBA in sociale netwerken
Look for responds of A S B BVBA ANTW SUPER BEENHOUW BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor A S B BVBA ANTW SUPER BEENHOUW BVBA. Laat een reactie achter voor A S B BVBA ANTW SUPER BEENHOUW BVBA. A S B BVBA ANTW SUPER BEENHOUW BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A S B BVBA ANTW SUPER BEENHOUW BVBA. Leave a respond for A S B BVBA ANTW SUPER BEENHOUW BVBA. A S B BVBA ANTW SUPER BEENHOUW BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A S B BVBA ANTW SUPER BEENHOUW BVBA op de google maps. Adres en contacten A S B BVBA ANTW SUPER BEENHOUW BVBA
Location of A S B BVBA ANTW SUPER BEENHOUW BVBA on the google maps. Address and contacts of A S B BVBA ANTW SUPER BEENHOUW BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come A S B BVBA ANTW SUPER BEENHOUW BVBA A S B BVBA ANTW SUPER BEENHOUW BVBA: FLCALORIBEL SA | Daidalos | VENTAIR | YANMAR-TURBO'S HOET PARTS & REVISIE | Vanderlinden J

Other related companies as A S B BVBA ANTW SUPER BEENHOUW BVBA: FLCALORIBEL SA | Daidalos | VENTAIR | YANMAR-TURBO'S HOET PARTS & REVISIE | Vanderlinden J

A S B BVBA ANTW SUPER BEENHOUW BVBA is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A S B BVBA ANTW SUPER BEENHOUW BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09126861572. Het bedrijf A S B BVBA ANTW SUPER BEENHOUW BVBA bevindt zich op het adres: Lange Lobroekstraat 93; 2060; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 166,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 425,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Industrial kitchens and restaurants Catering for. Lijst met producten zijn Butchers.
De hoofdactiviteit van A S B BVBA ANTW SUPER BEENHOUW BVBA is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A S B BVBA ANTW SUPER BEENHOUW BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A S B BVBA ANTW SUPER BEENHOUW BVBA, openstaande posities, locatie van A S B BVBA ANTW SUPER BEENHOUW BVBA op de kaart.

A S B BVBA ANTW SUPER BEENHOUW BVBA is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is A S B BVBA ANTW SUPER BEENHOUW BVBA, company assigned to the tax number BE09126861572. The company A S B BVBA ANTW SUPER BEENHOUW BVBA is located at the address: Lange Lobroekstraat 93; 2060; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 166,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 425,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Industrial kitchens and restaurants Catering for. List of products are Butchers.
The main activity of A S B BVBA ANTW SUPER BEENHOUW BVBA is United States Postal Service, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of A S B BVBA ANTW SUPER BEENHOUW BVBA is not available. You also can look at reviews of A S B BVBA ANTW SUPER BEENHOUW BVBA, open positions, location of A S B BVBA ANTW SUPER BEENHOUW BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A S B BVBA ANTW SUPER BEENHOUW BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A S B BVBA ANTW SUPER BEENHOUW BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A S B BVBA ANTW SUPER BEENHOUW BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A S B BVBA ANTW SUPER BEENHOUW BVBA, employees, financial statistics.