NYS LASWERKEN BVBA

Contactgegevens NYS LASWERKEN BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NYS LASWERKEN BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

NYS LASWERKEN BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kriekelstraat 40; 3520; Zonhoven, België

Telefoon (phone): 011 81 91 71 (+32-011 81 91 71) 011 81 91 71 (+32-011 81 91 71)

Fax (fax): 011 81 91 72 (+32-011 81 91 72) 011 81 91 72 (+32-011 81 91 72)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NYS LASWERKEN BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NYS LASWERKEN BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NYS LASWERKEN BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NYS LASWERKEN BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NYS LASWERKEN BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NYS LASWERKEN BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NYS LASWERKEN BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NYS LASWERKEN BVBA
Products information NYS LASWERKEN BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01682250976
Ondernemingsnummer: 4833953857
Hoofdstad (capital): 148,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 182,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Welding; Sheet metal work; Interior decoration; Steel (Stainless)

Product categorie (product category): Industrial kitchens - Installation and equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NYS LASWERKEN BVBA
(Get full report from official database of BE for NYS LASWERKEN BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor NYS LASWERKEN BVBA
Addition kinds of activities for NYS LASWERKEN BVBA

23940102. Canopies, stof: gemaakt van aangekochte materialen | Canopies, fabric: made from purchased materials
28440201. Tandreinigers | Denture cleaners
34790209. Inzameling, met inbegrip van porselein, van metaalproducten | Enameling, including porcelain, of metal products
37140407. Thermostaten, motorvoertuig | Thermostats, motor vehicle
39530110. Tijdstempels, hand: rubber of metaal | Time stamps, hand: rubber or metal
50320302. Keramische muur- en vloertegel, niet in gebruik | Ceramic wall and floor tile, nec

Werken bij NYS LASWERKEN BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NYS LASWERKEN BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NYS LASWERKEN BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NYS LASWERKEN BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelbediende flexi-job op zondag (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt regio Brugge zijn wij op zoek naar een verkoper / winkelbediende om op zondag als flexijobber te werken TAKEN: aanvullen van de rekken kassa geleverde goederen stockeren werken volgens FIFO syteem

  • Operator (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Algemene werkorganisatie: toezicht houden, interventies bij problemen, controlebeurten, orde en netheid van het machinepark - Machinebediening en instellen van de parameters in het spuitprogramma; - Optreden tijdens het productieproces om fouten te vermijden en de kwaliteit te garanderen; - Rapportering en administratie.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio DE PINTE – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Strijkhulp/Huishoudhulp te Kortenberg (KORTENBERG)

    Regio: KORTENBERG

    Bedrijf: AXXI4YOU T POETSHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Je zal tewerkgesteld worden in ons strijkatelier te Kortenberg. Dit kan gecombineerd worden met enkele klanten waar je als huishoudhulp aan de slag kan gaan. Axxi4you bestaat 5 jaar en onderscheidt zich in de markt door : Bij Axxi4you ben je geen nummer maar iemand die deel uitmaakt van een team. Jij als huishoudhulp zorgt samen met onze consulenten voor tevreden klanten. Axxi4you zorgt voor een goede match tussen onze klanten en hun thuishulp (oa door een thuisbezoek bij opstart) Axxi4You maakt deel uit van een grotere groep Facilicom die stabiliteit waarborgt Je kan beroep doen op een team van ervaren Axxi4you consulenten die klaarstaan voor alle mogelijke vragen en ondersteuning maar ook helpen bij het beheer van alle mogelijke sociale documenten Je komt terecht in een tevreden team medewerkers die allemaal reeds langer deel uitmaken van Axxi4You

  • Huishoudhulp regio Izegem 15h/week (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: AMBY IZEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Je voert huishoudelijke taken uit bij particulieren. Je zal voornamelijk schoonmaken/poetsen, zoals stof afdoen, stofzuigen en dweilen. Verder kan je ook ingeschakeld worden voor de afwas/vaatwas, het heropmaken van bedden en strijken.

  • Ben je student, woonachtig regio Nazareth/ Eke en wil je een centje bijverdienen tijdens het weekend (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Heb je zin om te werken als jobstudent in een toffe supermarkt? Heb je een vaste vrije dag tijdens de weekend om ons te komen helpen aan de kassa en om goederen aan te vullen? En / of Ben je wekelijks vrij op maandag om te helpen bij de traiteurafdeling ? Solliciteer dan nu en kom terecht in een energiek team waar teamspirit hoog in het vaandel gedragen wordt.

  • Lesgever Engels in naschoolse opvang (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Dagdagelijks komen kinderen in contact met Engels, liedjes op de radio, een spel dat ze spelen en zoveel meer. De bedoeling is dat je kinderen een eerste kennismaking geeft met Engels, ze hebben op school nog geen Engels gehad maar willen al eens proeven van de taal op een leuke en actieve manier. Voor deze opdracht zoeken we iemand die les kan geven schooldagen tussen 16.00 en 17.00 aan kinderen tussen 8 en 12 in Deurne en Antwerpen. Je werkt aan de hand van spelletjes, opdrachten, muziek en leert zo de kinderen op een leuke manier het engels aan. Er is een lesprogramma voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond.

  • Jobstudent McDonald's Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: McDONALD'S

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken jobstudenten die ons helpen met de bediening van de klanten aan de kassa of met het bereiden van fastfoodgerechten in de keuken. Aan de kassa ben je verantwoordelijk voor het onthaal en de bediening van de klanten. Het bieden van een goede, snelle en vriendelijke service staat voor ons centraal. Ook draai je mee in ons concept van tafelbediening. Verder sta je aan de kassa ook in voor het goede verloop in het restaurant: tafels afruimen indien nodig, vuilbakken ledigen, poetsen,... In de keuken ben je verantwoordelijk voor het bereiden van de verschillende soorten hamburgers, salades en andere kleine gerechten. Ook hier staat service centraal, samen met ordelijkheid en stiptheid. Voedselveiligheid is van het allerhoogste belang. Andere taken die uitgevoerd moeten worden zijn onder andere het aanvullen van de voorraad, het bedienen van de klanten die via de drive het restaurant bezoeken, het controleren van de voorraden, ...

  • Frituurmedewerker (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken frituurmedewerker Na opleiding zelfstandig in de frituur staan Avond werk Weekend werk

  • Novotel Mechelen zoekt barman/barvrouw/zaalmedewerker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Novotel Mechelen Centrum

    Type: Vaste Job

    Ben je gepassioneerd door dranken, barbediening en bedien je graag gasten in de zaal? Zoek je een job waarin je kan bijleren in een bedrijf met groeimogelijkheden? Lees dan zeker verder! Om ons team te versterken zoeken wij een fulltime barman/barvrouw. Inhoud Je bedient klanten aan de bar, schenkt dranken, stelt dranken voor, bereidt cocktails, ruimte lege glazen af en houd je werkplek proper. Tevens bedien je gasten die gebruik maken van de á la carte service van het restaurant. Ook roomservice wegbrengen hoort daar bij. Als er banquetten zijn verzorg je hiervan de zaalbediening. Je verricht andere taken naargelang de noden en ondersteunt daarbij de andere departementen. Verder boek je ook alle rekeningen op en ontvang je betalingen. Profiel Je bent een horeca-minded duizendpoot die even graag bedient aan de bar als aan tafel Je bent klantvriendelijk en kan de verwachtingen van de gasten inschatten en hiernaar handelen Je bent energiek en stressbestendig, je kan het overzicht bewaren op drukke momenten Je hebt een passie voor dranken in het algemeen, een interesse in cocktails is een plus Je verkoopt graag Je communiceert duidelijk, zowel met de gast als met de keuken Je hebt voeling met een hotelomgeving Motivatie en de wil om bij te leren zijn belangrijker dan ervaring. Werkuren Je werkt een shift van 8 uur. Meestal van 16u30 - 00.30u. Soms op andere uren indien nodig. Idealiter heb je er geen probleem mee om ook de ontbijtdienst te leren kennen, maar jouw focus ligt op de avonddienst.

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

  • Docent Nederlands (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

Zoek naar antwoorden van NYS LASWERKEN BVBA in sociale netwerken
Look for responds of NYS LASWERKEN BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor NYS LASWERKEN BVBA. Laat een reactie achter voor NYS LASWERKEN BVBA. NYS LASWERKEN BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NYS LASWERKEN BVBA. Leave a respond for NYS LASWERKEN BVBA. NYS LASWERKEN BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NYS LASWERKEN BVBA op de google maps. Adres en contacten NYS LASWERKEN BVBA
Location of NYS LASWERKEN BVBA on the google maps. Address and contacts of NYS LASWERKEN BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come NYS LASWERKEN BVBA NYS LASWERKEN BVBA: Nexen Europe Group NV | AMABILI | GARAGE WILLY | DE BERGKLIMMERS BOGAARDEN | maebe, sam

Other related companies as NYS LASWERKEN BVBA: Nexen Europe Group NV | AMABILI | GARAGE WILLY | DE BERGKLIMMERS BOGAARDEN | maebe, sam

NYS LASWERKEN BVBA is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is NYS LASWERKEN BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01682250976. Het bedrijf NYS LASWERKEN BVBA bevindt zich op het adres: Kriekelstraat 40; 3520; Zonhoven. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 148,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 182,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Industrial kitchens - Installation and equipment. Lijst met producten zijn Welding; Sheet metal work; Interior decoration; Steel (Stainless).
De hoofdactiviteit van NYS LASWERKEN BVBA is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NYS LASWERKEN BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NYS LASWERKEN BVBA, openstaande posities, locatie van NYS LASWERKEN BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

NYS LASWERKEN BVBA is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is NYS LASWERKEN BVBA, company assigned to the tax number BE01682250976. The company NYS LASWERKEN BVBA is located at the address: Kriekelstraat 40; 3520; Zonhoven. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 148,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 182,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Industrial kitchens - Installation and equipment. List of products are Welding; Sheet metal work; Interior decoration; Steel (Stainless).
The main activity of NYS LASWERKEN BVBA is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of NYS LASWERKEN BVBA is not available. You also can look at reviews of NYS LASWERKEN BVBA, open positions, location of NYS LASWERKEN BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over NYS LASWERKEN BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NYS LASWERKEN BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NYS LASWERKEN BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NYS LASWERKEN BVBA, employees, financial statistics.