Jacoby Aendekerk

Contactgegevens Jacoby Aendekerk: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Jacoby Aendekerk: address, phone, fax, email, website, opening hours

Jacoby Aendekerk

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Quai de Coronmeuse 28; 4000; Liège 1, België

Telefoon (phone): 04 227 44 44 (+32-04 227 44 44) 04 227 44 44 (+32-04 227 44 44)

Fax (fax): 04 227 48 48 (+32-04 227 48 48) 04 227 48 48 (+32-04 227 48 48)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Jacoby Aendekerk: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Jacoby Aendekerk"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Jacoby Aendekerk"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Jacoby Aendekerk, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Jacoby Aendekerk. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Jacoby Aendekerk, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Jacoby Aendekerk. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Jacoby Aendekerk
Products information Jacoby Aendekerk

BTW identificatienummer (tax): BE09360321044
Ondernemingsnummer: 3014343261
Hoofdstad (capital): 803,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 265,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Meat & meat products - Machines & Supplies; Vacuum machinery & equipment

Product categorie (product category): Industrial kitchens - Installation and equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Jacoby Aendekerk
(Get full report from official database of BE for Jacoby Aendekerk)

Aanvulling soorten activiteiten voor Jacoby Aendekerk
Addition kinds of activities for Jacoby Aendekerk

1731. Elektrisch werk | Electrical work
6091. Nondeposit trust faciliteiten | Nondeposit trust facilities
149999. Diverse niet-metaalhoudende mineralen, nec | Miscellaneous nonmetallic minerals, nec
356799. Industriële ovens en ovens, nec | Industrial furnaces and ovens, nec
953104. Behuisingsprogramma's, niveau van overheid | Housing programs, level of government
14990105. Jade mijnbouw | Jade mining
30829901. Staven, niet-ondersteunde kunststoffen | Rods, unsupported plastics
36120306. Fluorescerende verlichtingstransformatoren | Fluorescent lighting transformers
50130101. Dynamo's | Alternators

Werken bij Jacoby Aendekerk: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Jacoby Aendekerk: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Jacoby Aendekerk. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Jacoby Aendekerk. Looking for open vacancies in other companies

  • Polisbeheerder (auto) | Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent het aanspreekpunt voor de makelaar voor mondelinge en schriftelijke beheersvragen binnen de tak auto. Je maakt niet-gestandaardiseerde bijaktes op. Je garandeert een oplossingsgerichte, efficiënte en correcte dienstverlening naar onze makelaar en klant binnen de vooropgestelde doorlooptijd. Je staat in voor het opvragen van de vereiste informatie bij de makelaar of klant en overlegt met je collega's om concrete dossiers te kaderen zodat deze binnen de afgesproken termijnen verwerkt kunnen worden.

  • Creatieve Webmarketeer NL/FR voor gekende firma te Anderlecht! (1286467) (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: SECRETARY PLUS MANAGEMENT SUPPORT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten, een gekende firma te Anderlecht, zijn we momenteel op zoek naar een creatieve Webmarketeer NL/FR! Het betreft een voltijdse functie, 39u/week, met zicht op een vast contract van onbepaalde duur. Als Webmarketeer binnen deze dynamische firma werk je nauw samen met de Marketing & Communicatie Manager en sta je in voor een uitgebreid takenpakket: - Je bent verantwoordelijk voor het beheer van alle online communicatie via de verschillende kanalen (website, e-commerce, social media, …); - je staat in voor de ontwikkeling en opvolging van strategieën op gebied van digitale communicatie en commerciële cross-channel acties; - je zorgt voor de opvolging en het beheer van de rapportering van SEA, online wedstrijden, partnerships, e-marketingacties, e.d.; - je bent verantwoordelijk voor de redactie van “e-messages” en website content; - je werkt nauw samen met een externe partner voor de opvolging van nationale en lokale campagnes; - je bent verantwoordelijk voor de webmarketing: analyse van campagnes en resultaten, selecteren van externe leveranciers, beheer e-reputatie, …; - je denkt na over acties, ontwikkelt ze en zorgt voor een toename van het bezoekersverkeer en de verkoop via de verschillende kanalen; - je bent verantwoordelijk voor het beheer van de CRM in het kader van commerciële acties naar specifieke doelgroepen; - je staat in voor het beheer van het e-marketingbudget en zorgt voor de opvolging van de facturatie; - je zorgt voor de opvolging van tendensen en evoluties op het vlak van online communicatiekanalen.

  • Monteur Sprinklers (KORTESSEM)

    Regio: KORTESSEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Monteur van Sprinklers sta je in voor: Het installeren van automatische blusinstallaties op diverse werven in België Frankrijk en Nederland. Het werken volgens plan. Het lassen van leidingen. Het werken in een 4-dagen stelsel (10u/dag van maandag t.e.m. donderdag)

  • HUISHOUDHULP DUINBERGEN (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Dienstenchequebaan

    - Je poetst particuliere woningen, met inbegrip van ramen wassen; - Je strijkt en wast kleding. - Je verricht naaiwerk en bereidt maaltijden.

  • Poetshulp Huldenberg (HULDENBERG)

    Regio: HULDENBERG

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • student/stagiair (m/v) (HULDENBERG)

    Regio: HULDENBERG

    Bedrijf: BABYBIEBELBOX

    Type: Studentenjob

    studenten (vanaf 18 jaar), volwassenonderwijs of stageplaats 1 of meerdere dagen per week (of bij mogelijkheid meerdere dagen in vakanties of wanneer je géén les hebt) Flexibele kinderverzorg(st)er om in ons kinderdagverblijf BABYBIEBELBOX te werken. Dagelijks zijn er maximum 46 kindjes aanwezig, met totaal 9 verzorg(st)ers. Elke dag is er een kinderverzorg(st)er extra aanwezig + ook de zaakvoerster is extra aanwezig.

  • Jobstudent ontbijtmedewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HOTEL RUBENS GROTE MARKT

    Type: Studentenjob

    Hotel Rubens-Grote Markt is een luxe boutique stijl hotel gelegen aan een rustige straat op minder dan 1 minuut lopen van de Grote Markt te Antwerpen. Het ligt in het historische hart van deze stad, op loopafstand van alle belangrijke musea, de kathedraal, winkelstraten zoals de Meir en de Groenplaats en diverse interessante antiekwinkels. Het hotel is op zoek naar een leuke jobstudent die vooral de volgende taken zal uitvoeren: Zorgen dat het onze gasten aan niets ontbreekt Verzorgen van de mice en place, dekken van tafels, klaarleggen van bestek, afruimen van tafels Klaarzetten en afbouwen van het ontbijtbuffet Opruimen en schoonmaken van de werkruimten Afwassen Reinigen van de ontbijtruimte

  • Jobstudenten 18+ met eigen vervoer regio Leuven - Tienen (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we op zoek naar?jobstudenten met eigen wagen/bromfiets om te poetsen?in?de regio?Tienen - Leuven. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Periode: op afroep tijdens het schooljaar Uurrooster (18u-20u/week):???? ??- Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 16u en 20u, woensdag tussen 12u en 17u

  • Elektricien (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: ESV-BLOMME

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een installateur met enige ervaring. Als installateur sta je in voor het plaatsen en vernieuwen van de elektriciteit bij voornamelijk particuliere klanten. Dit zowel bij renovatie als nieuwbouw. Je plaatst de elektrische leidingen en sluit zelfstandig de zekeringkasten aan. Samen met de zaakvoerder maak je de elektrische schema's op. Je staat in voor foutopsporing. Ons bedrijf plaatst niet enkel elektriciteit, maar ook sanitair, verwarming, airco, ventilatie, zonnepanelen en zonneboilers. Je krijgt de mogelijkheid om deze technieken aan te leren en met tijd zelf te plaatsen. Voor deze aanwerving wensen wij GEEN beroep te doen op de tussenkomst van interimkantoren.

  • Fastlane Engineer (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Voor het uitbrengen van offertes die tot de scope van het fastlane team behoren, onderzoek je de situatie bij de klant (site visit) en geef je de nodige informatie door aan de technisch com­mer­ciële medewerker van de fastlane. Indien nodig vraag je informatie en prijzen aan bij onderaannemers. Je voert de fastlane opdrachten volledig zelfstandig uit: Je bereidt de opdracht technisch voor (detailonderzoek configuratie bij de klant), en stemt voorbereidende info af met de klant. Je voert QC uit voor de producten, installeert deze bij de klant en brengt ze in werking (incl. installatie en con­fi­gu­ra­tie van BLITS software). Indien er onderaannemers betrokken zijn, stem je vooraf met hen af, en zorg je voor de nodige aansturing en opvolging. Je plant en coördineert de activiteiten die nodig zijn in het kader van de fastlane opdracht: Je maakt afspraken met de klant rond uitvoering van de werkzaamheden en de voorbe­rei­din­gen die hiervoor moeten worden getroffen (bekabeling, kabelgoten, doorboringen, hoogtes, …). Je coördineert de praktische uitvoering met even­tuele onderaannemers. Indien relevant kaart je meerwerken aan bij de klant, en vraagt zijn akkoord hiervoor. Bij het einde van de werken sluit je de opdracht ter plaatse af door de klant te laten verifiëren of alles ok is. Je zorgt voor een update van de interne info bij de klant. Je staat in voor de controle van de werken uitgevoerd door onderaannemers en de verificatie van de hiervoor ontvangen facturen. Je past de bestaande configuratieschema’s aan binnen de firma zodat collega’s over up to date info beschikken. Je zorgt voor een strikte bewaking van de kwaliteit van het afgeleverde werk en houdt je aan de veiligheidsregels en procedures in het kader van het VCA** certificaat.

  • LADER / LOSSER - Shift vrij te kiezen (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Select HR Zaventem

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het laden en lossen van containers. Je maakt hierbij gebruik van allerlei hulpmiddelen die het werk ergonomisch verlichten. Je werkt op de luchthaven waar veiligheid en security heel belangrijk zijn. Bedrijfsprofiel: Voor een grote logistieke klant te zaventem zijn wij op zoek naar Lader/Lossers.

  • Systeembeheerder (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: V-IT

    Type: Zelfstandige activiteit

    V-IT is op zoek naar Systeembeheerders voor regio's Leuven en Mechelen. Dit kan zowel op freelance basis als op de payroll.

Zoek naar antwoorden van Jacoby Aendekerk in sociale netwerken
Look for responds of Jacoby Aendekerk in social networks

Lees alle opmerkingen voor Jacoby Aendekerk. Laat een reactie achter voor Jacoby Aendekerk. Jacoby Aendekerk bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Jacoby Aendekerk. Leave a respond for Jacoby Aendekerk. Jacoby Aendekerk on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Jacoby Aendekerk op de google maps. Adres en contacten Jacoby Aendekerk
Location of Jacoby Aendekerk on the google maps. Address and contacts of Jacoby Aendekerk

Andere gerelateerde bedrijven als come Jacoby Aendekerk Jacoby Aendekerk: VAN ROOST MERCKX | Trevisan-Vaessen B | Speculoos SPRL | Rainbow Color NV | LIEVEN VAN NESTE

Other related companies as Jacoby Aendekerk: VAN ROOST MERCKX | Trevisan-Vaessen B | Speculoos SPRL | Rainbow Color NV | LIEVEN VAN NESTE

Jacoby Aendekerk is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Jacoby Aendekerk, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09360321044. Het bedrijf Jacoby Aendekerk bevindt zich op het adres: Quai de Coronmeuse 28; 4000; Liège 1. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 803,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 265,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Industrial kitchens - Installation and equipment. Lijst met producten zijn Meat & meat products - Machines & Supplies; Vacuum machinery & equipment.
De hoofdactiviteit van Jacoby Aendekerk is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Jacoby Aendekerk is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Jacoby Aendekerk, openstaande posities, locatie van Jacoby Aendekerk op de kaart.

Jacoby Aendekerk is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is Jacoby Aendekerk, company assigned to the tax number BE09360321044. The company Jacoby Aendekerk is located at the address: Quai de Coronmeuse 28; 4000; Liège 1. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 803,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 265,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Industrial kitchens - Installation and equipment. List of products are Meat & meat products - Machines & Supplies; Vacuum machinery & equipment.
The main activity of Jacoby Aendekerk is Fishing, Hunting and Trapping, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Jacoby Aendekerk is not available. You also can look at reviews of Jacoby Aendekerk, open positions, location of Jacoby Aendekerk on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Jacoby Aendekerk, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Jacoby Aendekerk, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Jacoby Aendekerk, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Jacoby Aendekerk, employees, financial statistics.