Volta

Contactgegevens Volta: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Volta: address, phone, fax, email, website, opening hours

Volta

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Tramplein 4; 2600; Antwerpen (Berchem), België

Telefoon (phone): 03 281 08 01 (+32-03 281 08 01) 03 281 08 01 (+32-03 281 08 01)

Fax (fax): 03 281 53 39 (+32-03 281 53 39) 03 281 53 39 (+32-03 281 53 39)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Volta: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Volta"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Volta"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Volta, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Volta. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Volta, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Volta. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Volta
Products information Volta

BTW identificatienummer (tax): BE08952178955
Ondernemingsnummer: 4963867187
Hoofdstad (capital): 225,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 136,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Graphic designers; Internet - Services; Internet - Webdesign

Product categorie (product category): Industrial design

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Volta
(Get full report from official database of BE for Volta)

Aanvulling soorten activiteiten voor Volta
Addition kinds of activities for Volta

3991. Borstels en borstels | Brooms and brushes
02549901. Kippenbroederij | Chicken hatchery
50120402. Motor scooters | Motor scooters
73239902. Consumentenkrediet rapportage bureau | Consumer credit reporting bureau
79910102. Gezondheids-club | Health club

Werken bij Volta: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Volta: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Volta. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Volta. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier/orderpicker vaste namiddag (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: SYNERGIE KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in bouwbeslag en industrie regio Heule zijn wij op zoek naar een magazijnier/orderpicker. Dit iedere maandag t.e.m. donderdag van 12u00 tot 15u30 en van 16u00 tot 20u00 en iedere vrijdag van 09u00 tot 13u00 en van 14u00 tot 18u00.

  • Operator (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf groot Gent , zijn we op zoek naar een productie / operator  Je krijgt van de productieverantwoordelijke een planning op basis daarvan bereidt u recepten voor Je wordt intern opgeleid tot operator Je krijgt op voorhand een afwerkte lijst waardoor je niet voor verassingen , strees gaat staan / hebben. Het is een soort checklist. Indien er afwijkingen zijn op de productkwaliteit vb. een grond dan meld je dit aan de verantwoordelijke Je vult enkele kwaliteitsformuleren in : bv : Je noteert dagelijks de temperatuur van de koeling. ( heel basic ) 

  • Operator chemie (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant die een gevestigde waarde is in de chemiesector zijn we op zoek naar een Polyvalente medewerker om bij te springen in verschillende afdelingen (m/v) Je springt bij op verschillende afdelingen (mix- en afvul) waar nodig  Je produceert producten via de mengmachine  Je brengt manueel grondstoffen in de machine en zorgt dat deze volgens formule gemengd worden  Je vult de geproduceerde goederen in via een afvulmachine en stelt verschillende parameters in  Je brengt containers naar de koer  Je zet machines op en kuist darmen  Je bestuurt een elektrische transpalet om kuipen  te verplaatsen 

  • Dakwerker (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant uit regio Lubbeek zoekt een dakwerker om het team te vervolledigen. Deze taken worden jou toevertrouwd in deze vacature: je voert renovatiewerken uit; je voert nieuwbouwwerken uit; je plaatst hellende daken; je plaatst platte daken; je werkt met roofing; je brengt dak toebehoren aan en dicht ze af; je werkt met branders en op hoogte; je werkt iedere werf ordelijk en netjes af.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - deeltijds - regio Alveringem (ALVERINGEM)

    Regio: ALVERINGEM

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Student Medewerker Klantendienst en Dispatching regio Sint-Denijs-Westrem (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: INDIGO PARK BELGIUM NV

    Type: Studentenjob

    Je maakt de dagplanning op voor je collega’s van de technische dienst. • Je kan vooropgestelde procedures volgen. • Je werkt graag met tools en computerprogramma’s. Outlook, Exel, Word, enz. hebben voor jou dus geen geheimen. • Je bent een aangenaam aanspreekpunt naar de klanten toe, op momenten dat zij je nodig hebben. • Bij problemen en stressmomenten kan je jezelf in de plaats van je collega’s stellen.

  • Stagiair HR Consultant - Werving en Selectie (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP TalentXperts

    Type: Studentenjob

    Als Stagiair HR Consultant word je ingezet in het team van ASAP TalentXperts, het selectiekantoor binnen de ASAP HR Group, met als kerntaken: Werving & Selectie, Testing & Assessment, Loopbaanbegeleiding en outplacement. Je takenpakket zal ondermeer bestaan uit: Werving/selectie (focus van de stage) o Inputten CV's o Verwerking kandidaten o Inputten van vacatures o updaten jobsites o Publicatie van vacatures jobsites o Input van interview verslagen o voorstellingsmails o Search acties o Bijwonen van sollicitatiegesprekken en na verloop van tijd het zelfstandig voeren van sollicitatiegesprekken (samen met ervaren HR Advisor) Assessment o Aanmaken van kandidaten in Thalento (testtool) o Testen klaarzetten in Thalento o De testcomputer opstarten en klaarzetten voor kandidaat Algemeen o Helpen bij voorbereiding van beurzen o Helpen bij voorbereiding van klanten-events o Ondersteunen bij het voorbereiden van commerciële acties

  • STUDENTENJOB VERTEGENWOORDIGER (M/V) (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: DGS

    Type: Studentenjob

    Je bezoekt hotels en bedrijven om een taxibedrijf te promoten. Je tracht nieuwe klanten binnen te halen. Je krijgt een lijst met potentiële klanten. Je hoeft dus niet aan prospectie te doen.

  • Jobstudent Chauffeur (16/8-09/09) (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: t-interim Hasselt

    Type: Studentenjob

    Je levert medisch materiaal richting apothekers (vaste ronde). Bedrijfsprofiel: Voor onze klant te Zolder, een distributiecentrum van medisch materiaal, zoeken wij een jobstudent chauffeur met rijbewijs B. U zorgt door de distributie van medisch materiaal naar apothekers. Duur opdracht : 16/08 - 09/09 Werkuren per dag : 07.21u - 10.15 en 11.39 - 18.15u. (gekapte dienst!)

  • 1 zelfstandige Verpleegkundige te Zele (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VERPLEGING AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Profielomschrijving Je bent een gegradueerde of bachelor verpleegkundige. Je bent sociaal voelend en bouwt gemakkelijk vertrouwensrelaties op met je patiënten. Daarenboven beschik je over een zelfstandige attitude waardoor je je kan aanpassen in verschillende thuissituaties.

  • Eurostaff - IAM Consultant / ForgeRock Consultant / Identity & Access Management / Security Engineer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Role ForgeRock  IAM Identity & Access Management  OpenAM OPenIG OpenDJ  OpenIDM   Experience ForgeRock  IAM Identity & Access Management  OpenAM OPenIG OpenDJ  OpenIDM OAuth Documentation Integrating Application Requirements   My client are searching for an IAM Consultant to join their growing team on a long term misison based in Brussels.

  • Werknemer publieke ruimte (openbare netheid-groen-begraafplaatsen) (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: STAD BERINGEN

    Type: Werfreserve

    Als teamlid sta je samen met andere collega's in voor het uitvoeren van specifieke taken in het vakgebied van de functie en dit zowel voor de stad als het OCMW. Er wordt een polyvalente inzetbaarheid verwacht in het kader van het beheer van de publieke ruimte en dit onder meer op het vlak van openbare netheid, begraafplaatsen en de groenvoorzieningen. Binnen het onderdeel openbare netheid sta je onder andere in voor : Opruimen van zwerfvuil Opruimen van sluikstorten Het ledigen van vuilbakken Opruimen van de markten en evenementen (ook op zaterdag en zondag) Binnen het onderdeel begraafplaatsen sta je onder andere in voor : Groenbeheer op de begraafplaatsen Uitvoeren van begrafenissen (ook op zaterdag) Leggen van tegels. Binnen het onderdeel groenvoorzieningen sta je onder andere in voor : Onderhouden van het openbaar groen Maaien gras Hakken en wieden Snoeien van hagen, struiken en bomen. Alternatieve onkruidbestrijding Er kan steeds een flexibele inzetbaarheid verwacht worden binnen andere ploegen van de stedelijke werkplaatsen indien nodig.

Zoek naar antwoorden van Volta in sociale netwerken
Look for responds of Volta in social networks

Lees alle opmerkingen voor Volta. Laat een reactie achter voor Volta. Volta bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Volta. Leave a respond for Volta. Volta on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Volta op de google maps. Adres en contacten Volta
Location of Volta on the google maps. Address and contacts of Volta

Andere gerelateerde bedrijven als come Volta Volta: LOTHAIRE FAGNOUL | MOERVAARTHOEVE | MATTEUS DANNY | De Poelier | SOLVAY s.a.

Other related companies as Volta: LOTHAIRE FAGNOUL | MOERVAARTHOEVE | MATTEUS DANNY | De Poelier | SOLVAY s.a.

Volta is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Volta, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08952178955. Het bedrijf Volta bevindt zich op het adres: Tramplein 4; 2600; Antwerpen (Berchem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 225,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 136,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Industrial design. Lijst met producten zijn Graphic designers; Internet - Services; Internet - Webdesign.
De hoofdactiviteit van Volta is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Volta is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Volta, openstaande posities, locatie van Volta op de kaart.

Volta is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is Volta, company assigned to the tax number BE08952178955. The company Volta is located at the address: Tramplein 4; 2600; Antwerpen (Berchem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 225,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 136,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Industrial design. List of products are Graphic designers; Internet - Services; Internet - Webdesign.
The main activity of Volta is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Volta is not available. You also can look at reviews of Volta, open positions, location of Volta on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Volta, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Volta, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Volta, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Volta, employees, financial statistics.