NABO Technisch Borstelwerk NV

Particuliere bedrijvenNiet-classificeerbare vestigingen • NABO Technisch Borstelwerk NV
Private companiesNonclassifiable Establishments • NABO Technisch Borstelwerk NV

Contactgegevens NABO Technisch Borstelwerk NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NABO Technisch Borstelwerk NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

NABO Technisch Borstelwerk NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bedrijfsstraat 3 3930 Hamont-Achel, België

Telefoon (phone): 11 (+32-11) 11 (+32-11)

Fax (fax): 11 (+32-11) 11 (+32-11)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NABO Technisch Borstelwerk NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NABO Technisch Borstelwerk NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NABO Technisch Borstelwerk NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NABO Technisch Borstelwerk NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NABO Technisch Borstelwerk NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NABO Technisch Borstelwerk NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NABO Technisch Borstelwerk NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NABO Technisch Borstelwerk NV
Products information NABO Technisch Borstelwerk NV

BTW identificatienummer (tax): BE01620178222
Ondernemingsnummer: 8267730712
Hoofdstad (capital): 557,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 701,000,000 EUR
Werknemers (employees): 16 to 25
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Machine brushes

Product categorie (product category): Industrial Brushes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NABO Technisch Borstelwerk NV
(Get full report from official database of BE for NABO Technisch Borstelwerk NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor NABO Technisch Borstelwerk NV
Addition kinds of activities for NABO Technisch Borstelwerk NV

251106. Houtbanken en kisten, behalve bedstoelen | Wood stands and chests, except bedside stands
267200. Papier; | Paper; coated and laminated, nec
508803. Vliegtuig- en ruimtevoertuigbenodigdheden en onderdelen | Aircraft and space vehicle supplies and parts
22540106. Uniepakken, breien | Union suits, knit
38120201. Vliegtuig controlesystemen, elektronisch | Aircraft control systems, electronic
38420403. Armbanden, orthopedisch | Braces, orthopedic
50449902. Controleer, ondertekenen en onderschrijven machines | Check writing, signing, and endorsing machines
80599902. Huisartszorg | Domiciliary care

Werken bij NABO Technisch Borstelwerk NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NABO Technisch Borstelwerk NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NABO Technisch Borstelwerk NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NABO Technisch Borstelwerk NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Mecanicien (M/V) | Kallo (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Waasland Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een logistieke klant in Kallo zijn wij op zoek naar een Mecanicien. Deze zal instaan voor het onderhoud van vrachtwagens.

  • Machine-operator 2 ploegen of vaste nacht (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Van zodra je aankomt op het werk, is er een aangename en energieke sfeer te vinden. Na een babbel met de collega’s over afgelopen weekend, vliegen jullie er samen in op een goed tempo! Je zorgt ervoor dat de rubberen laarzen die je maakt, kwalitatief en volgens de richtlijnen gemaakt worden a.d.h.v. de machine (carrousel) die jij bedient. Eenmaal de laars klaar is, spuit je de machine proper om nadien terug de stalen tip en kous eroverheen te trekken zodat de volgende laarzen kunnen worden aangemaakt. Indien jij iemand bent die graag werkt in een groot en proper bedrijf met repetitief werk en collega's die vrienden worden, dan ben jij dé persoon die we zoeken! Aangezien het bedrijf steeds meer en meer uitbreidt, ben jij meer dan welkom!

  • Enthousiaste deegbereider/ovenman in dag (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiaal diepvriesbedrijf in de regio van Waregem gaan wij op zoek naar een deegbereider/ovenman om te werken in dag. Jouw takenpakket bestaat uit: - Het klaarzetten van grondstoffen voor de volgende producties - Het mengen van grondstoffen met behulp van professionele industriële mengers (PLC sturing) - Het brengen van de grondstoffen naar de productielijn, waar ze geportioneerd en gebakken worden - Het controleren van de deeg alsook de eindproducten voor en tijdens het productie proces - Het reinigen van machines en vloeren na de productie

  • Allround ruwbouwarbeider - Brecht/Hoogstraten (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een stabiele onderneming , actief in de industriebouw. Voor hun Allround-ploeg uit Brecht zijn ze op zoek naar versterking. Een greep uit je takenpakket : uitvoeren van funderingswerken: uitvoeren van traditionele bekisting alsook systeembekisting, plaatsen wapening, betonneren meehelpen bij montagewerken : monteren van constructie in staal/beton, prefabwanden als betonpanelen, cellenbetonplaten, sandwichpanelen. meehelpen bij het monteren van dak-en wandplaten en de afwerking hiervan. uitvoeren van metselwerken: betonblokken of snelbouw en het plaatsen van PVC rioleringen. uitvoeren van diverse aanpassingswerken enige ervaring met hoogwerker/verreiker/graafkraan is een pluspunt

  • Poetshulp Ramsel V/M (RAMSEL)

    Regio: RAMSEL

    Bedrijf: KLIEN dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    KLiEN dienstencheques zoekt een gemotiveerde poetshulp. Je poetst bij klanten thuis en zorgt ervoor dat hun woonst goed schoongemaakt is. Belangrijk is dat je op tijd komt en alle afspraken stipt naleeft! Je poetst bij mensen thuis dit houdt o.a. in: spinnenwebben afdoen; stofzuigen; dweilen; ramen lappen; ....

  • Huishoudhulp in Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Huishoudhulp Sint-Andries m/v (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Student keuken- Pizza Hut Delivery Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je staat in voor de bereiding van de pizza’s en andere producten. Je zorgt voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

  • Verpleegkundige min 19u/w - max 38u/w (KORTENAKEN)

    Regio: KORTENAKEN

    Bedrijf: WZC DELLEBRON

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken ter versterking en uitbreiding van ons team, een Verpleegkundige, voltijds of deeltijds, 2 postensysteem, ochtendpost van 07u00 tot..., of middagpost van .... tot 21u00, (in functie van het contract), werkend weekend 1 op 2; Je hebt een sterke affiniteit met ouderen, en bent sociaal voelend Je werkt graag in teamverband, maar bent bereid om zelfstandig te werken Je bent in staat situaties in te schatten en hebt zin voor verantwoordelijkheid Je hebt een flexibele werkhouding, bent stressbestendig Je bent in het bezit van een diploma en visum verpleegkunde Computerkennis is een pluspunt jobtijd is bespreekbaar (deeltijds tot voltijds)

  • ALGEMEEN DAKWERKER m/v (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: WALL & ROOF CONSTRUCT

    Type: Vaste Job

    Wall & Roof Construct bvba, een bouwbedrijf gespecialiseerd in dak- & gevelbeplatingswerken, zoekt voor haar afdeling DAK een ervaren algemeen dakdekker met kennis van dakdichting.

  • Uitzendconsulent Konvert Interim Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Konvert Office Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Voor ons kantoor, Konvert Interim Kortrijk, zijn wij op zoek naar een gedreven Uitzendconsulent(e) (m/v) met of zonder ervaring: Als uitzendconsulent(e) ben je de link tussen werkzoekenden en bedrijven. Enkele van jouw belangrijkste taken: - Actief zoeken naar geschikte kandidaten voor onze vacatures maar ook geschikte vacatures zoeken voor onze kandidaten - Telefonische prospectie om onze dienstverlening aan bedrijven kenbaar te maken - Je begeleidt en volgt je kandidaten op tijdens hun sollicitatieproces en tewerkstelling - Je zorgt voor een correcte administratieve opmaak en opvolging van contracten en prestaties

  • Hulpkok (flexi-job) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: KAPEL 16

    Type: Flexijob

    Je bent geboren met een devotie voor smaak en koken is gewoon je passie. We zoeken een hulp in de keuken met een beetje ervaring maar met vooral veel goesting om bij te leren en te spelen met smaken. Wat zijn je taken? - koude bereidingen - desserts - dresseren van borden - doorgeven tijdens service - mis-en-place - brainstormen over suggesties - bewaken van kwaliteit - proper houden van keuken - zelfstandig beheer van de keuken op minder drukke momenten

Zoek naar antwoorden van NABO Technisch Borstelwerk NV in sociale netwerken
Look for responds of NABO Technisch Borstelwerk NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor NABO Technisch Borstelwerk NV. Laat een reactie achter voor NABO Technisch Borstelwerk NV. NABO Technisch Borstelwerk NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NABO Technisch Borstelwerk NV. Leave a respond for NABO Technisch Borstelwerk NV. NABO Technisch Borstelwerk NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NABO Technisch Borstelwerk NV op de google maps. Adres en contacten NABO Technisch Borstelwerk NV
Location of NABO Technisch Borstelwerk NV on the google maps. Address and contacts of NABO Technisch Borstelwerk NV

Andere gerelateerde bedrijven als come NABO Technisch Borstelwerk NV NABO Technisch Borstelwerk NV: ETS BAUDUIN-CAMBIER & FILS | BANCONTACT-MISTER CASH | Sempels A | Progalva VZW | BIEMOLD, PATRICIA

Other related companies as NABO Technisch Borstelwerk NV: ETS BAUDUIN-CAMBIER & FILS | BANCONTACT-MISTER CASH | Sempels A | Progalva VZW | BIEMOLD, PATRICIA

NABO Technisch Borstelwerk NV is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is NABO Technisch Borstelwerk NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01620178222. Het bedrijf NABO Technisch Borstelwerk NV bevindt zich op het adres: Bedrijfsstraat 3 3930 Hamont-Achel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 16 to 25 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 557,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 701,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Industrial Brushes. Lijst met producten zijn Machine brushes.
De hoofdactiviteit van NABO Technisch Borstelwerk NV is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NABO Technisch Borstelwerk NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NABO Technisch Borstelwerk NV, openstaande posities, locatie van NABO Technisch Borstelwerk NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

NABO Technisch Borstelwerk NV is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is NABO Technisch Borstelwerk NV, company assigned to the tax number BE01620178222. The company NABO Technisch Borstelwerk NV is located at the address: Bedrijfsstraat 3 3930 Hamont-Achel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 16 to 25 employees work in this company. Capital - 557,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 701,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Industrial Brushes. List of products are Machine brushes.
The main activity of NABO Technisch Borstelwerk NV is Nonclassifiable Establishments, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of NABO Technisch Borstelwerk NV is not available. You also can look at reviews of NABO Technisch Borstelwerk NV, open positions, location of NABO Technisch Borstelwerk NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over NABO Technisch Borstelwerk NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NABO Technisch Borstelwerk NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NABO Technisch Borstelwerk NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NABO Technisch Borstelwerk NV, employees, financial statistics.