Vancluysen BVBA

Contactgegevens Vancluysen BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vancluysen BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vancluysen BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Zavelstraat 10; 3665; As, België

Telefoon (phone): 089 65 86 14 (+32-089 65 86 14) 089 65 86 14 (+32-089 65 86 14)

Fax (fax): 089 65 71 25 (+32-089 65 71 25) 089 65 71 25 (+32-089 65 71 25)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vancluysen BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vancluysen BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vancluysen BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vancluysen BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vancluysen BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vancluysen BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vancluysen BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vancluysen BVBA
Products information Vancluysen BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07152893066
Ondernemingsnummer: 1196929931
Hoofdstad (capital): 106,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 762,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in Vancluysen BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Industrial automation

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vancluysen BVBA
(Get full report from official database of BE for Vancluysen BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vancluysen BVBA
Addition kinds of activities for Vancluysen BVBA

2522. Kantoormeubelen, behalve hout | Office furniture, except wood
3341. Secundaire nonferro metalen | Secondary nonferrous metals
321102. Versterkte of versterkte glas | Strengthened or reinforced glass
506301. Transformatoren en transmissieapparatuur | Transformers and transmission equipment
30210203. Sandalen, rubber | Sandals, rubber
32720308. Meubelen, kerk: beton | Furniture, church: concrete
50939904. Rommel en schroot | Junk and scrap
76990200. Tank reparatie en schoonmaakdiensten | Tank repair and cleaning services
79229903. Verlichting, theatraal | Lighting, theatrical
91210202. Gemeenteraad | City council

Werken bij Vancluysen BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vancluysen BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vancluysen BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vancluysen BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Hulpoperatoren - 2ploegen of vaste nacht - Hooglede (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als machinebediener zal u de verantwoordelijkheid krijgen over het produktieproces op een verwerkingslijn. Eventueel heeft u potentieel om door te groeien tot insteller.

  • Onderhoudstechnieker 3 ploegen M/V (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het oplossen van mechanische en elektrische storingen of defecten aan verschillende productiemachines om een goede werking van de fabriek te garanderen. Dit omvat volgende taken: - Uitvoeren van diagnoses op stilgevallen/falende machines en achterhalen van de oorzaak hiervan - Uitvoeren van herstellinge - Correct afstellen van de machines - Daarnaast verricht je preventieve onderhoudswerkzaamheden en werk je mee aan investeringen en nieuwe projecten

  • Allround receptionist (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Merksem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een bedrijvig en fris persoon die de functie van all-round receptioniste wilt combineren met tal van andere taken; facturatie, bestellingen, hotelboekingen van eventuele bezoekers, logistieke opvolging,.. Kennis van Engels en Frans is zeker gewenst, daar u in contact komt met internationale klanten. Altijd al het gezicht willen zijn van een bedrijf? Klanten willen ontvangen en hen meteen een warm gevoel geven? takenpakket: - Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de bezoekers (klanten, sollicitanten, koeriers, leveranciers etc) : correcte registratie in het bezoekersregister, activatie van de badgecontrole, … - Je staat in voor de organisatie en netheid van de vergaderzalen, controle en beheer van de planningsagenda, corrigeert in overleg dubbele boekingen, klaarzetten en opruimen van de zalen, controle op de uitgevoerde schoonmaak. - Je beheert de telefooncentrale, stelt indien nodig het antwoordapparaat in bij vakanties - Het verwerken van orders, het opmaken van facturen en organisatie van de leveringen aan klanten behoort tot je dagelijkse taken, aanleveren van de nodige transportdocumenten, … - Telefonische contacten met klanten met betrekking tot uitlevering van bestelde goederen - Beheren van algemene mailboxen - Verzorgen van de postbedeling en briefwisseling intern en extern. - Een stipte verwerking van de lunchbestellingen en afrekening naar de vaste leverancier, verdeling van de fruitdozen. - Je zorgt dat de receptie er piekfijn uitziet, dit is immers het visitekaartje van de onderneming - Je zorgt samen met de collega's voor orde en netheid in de kantoren en bedrijfskeuken. - Correct en ordelijk klassement van alle documenten

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ASSE (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: GREENHOUSE ASSE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Asse zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft het schoonmaken van hun woning en af en toe strijkwerk. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt je in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt graag al jouw vragen!

  • HUISHOUDHULP BEERZEL (BEERZEL)

    Regio: BEERZEL

    Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Beerzel zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Kinrooi - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent Technische Dienst (E-plan) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Studentenjob

    Konvert office kijkt uit naar een jobstudent met goede kennis van E-Plan ter ondersteuning van de technische dienst bij een voedingsbedrijf in de regio. Ben je onmiddellijk vrij en heb je zin in een last-minute vakantiejob? Solliciteer dan snel! [email protected] of bel 051/ 24 16 96

  • Deeltijds receptionist(e) te Brussel (omgeving Louisalaan) (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: ELIGIO

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Brussel zijn we op zoek naar een collega die het receptiegebeuren op een professionele manier kan verzorgen. Het takenpakket is zeer boeiend en gevarieerd: beheer van telefonische communicaties ontvangen van de bezoekers beheer van inkomende en uitgaande post beheer van inkomende en uitgaande aangetekende zendingen beheer van inkomende en uitgaande express zendingen bestellen van taxi's bestellen van lunches beheer van vergaderzalen ondersteuning in de organisatie van events Je werkt van maandag tot en met vrijdag, van 16h tot 19h.

  • Jobstudent (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Onderhoudsmechanieker (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Talentus Aalst

    Type: Vaste Job

    • Je bent verantwoordelijk voor het nakijken en herstellen van mechanische installaties op basis van ontvangen werkaanvragen. • Je draagt bij aan het optimaal functioneren van de product-installatie door het demonteren van defecte onderdelen en het monteren van herstelde onderdelen tijdens geplande stilstanden. • Je doet inspectierondes en gaat op zoek naar mechanische fouten. • Je ziet toe op de veiligheid, orde en netheid • Ook het laden en lossen van grote mechanische stukken behoort tot jouw taken • Je kan zelfstandig een mechanische constructie afleveren op basis van een tekening of zelf genomen afmetingen’

  • Technieker (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    - Je bent in staat om zelfstandig storingen op te lossen - Je voert het preventief onderhoud uit - Je doet aanpassingen aan en optimaliseert de productielijnen - Je begeleidt externe techniekers zodat de uitgevoerde werken overeenstemmen met de gewenste aanpassingen - Je begeleidt regelamtig projecten van ontwerp tot de uiteindelijke uitvoering - Je geeft input om het machinepark continu te verbeteren zodat de efficiëntiegraad hiervan stijgt

  • RESERVE schoonmaak regio Aalst 2018 (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Aalst zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

Zoek naar antwoorden van Vancluysen BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Vancluysen BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vancluysen BVBA. Laat een reactie achter voor Vancluysen BVBA. Vancluysen BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vancluysen BVBA. Leave a respond for Vancluysen BVBA. Vancluysen BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vancluysen BVBA op de google maps. Adres en contacten Vancluysen BVBA
Location of Vancluysen BVBA on the google maps. Address and contacts of Vancluysen BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Vancluysen BVBA Vancluysen BVBA: BEAUTY SALON HILDE | NEERINCKX BةATRICKX | PETRA GEUENS | JEAN-LUC DRYON | V?RONIQUE FABR?

Other related companies as Vancluysen BVBA: BEAUTY SALON HILDE | NEERINCKX BةATRICKX | PETRA GEUENS | JEAN-LUC DRYON | V?RONIQUE FABR?

Vancluysen BVBA is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Vancluysen BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07152893066. Het bedrijf Vancluysen BVBA bevindt zich op het adres: Zavelstraat 10; 3665; As. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 106,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 762,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Industrial automation. Producten gemaakt in Vancluysen BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vancluysen BVBA is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vancluysen BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vancluysen BVBA, openstaande posities, locatie van Vancluysen BVBA op de kaart.

Vancluysen BVBA is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is Vancluysen BVBA, company assigned to the tax number BE07152893066. The company Vancluysen BVBA is located at the address: Zavelstraat 10; 3665; As. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 106,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 762,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Industrial automation. Products created in Vancluysen BVBA were not found.
The main activity of Vancluysen BVBA is Electric, Gas and Sanitary Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Vancluysen BVBA is not available. You also can look at reviews of Vancluysen BVBA, open positions, location of Vancluysen BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vancluysen BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vancluysen BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vancluysen BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vancluysen BVBA, employees, financial statistics.