P.T.C. Software & Engineering

Particuliere bedrijvenLeder- en leerproducten • P.T.C. Software & Engineering
Private companiesLeather and Leather Products • P.T.C. Software & Engineering

Contactgegevens P.T.C. Software & Engineering: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data P.T.C. Software & Engineering: address, phone, fax, email, website, opening hours

P.T.C. Software & Engineering

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Torsinplein 22; 3300; Tienen, België

Telefoon (phone): 016 82 13 81 (+32-016 82 13 81) 016 82 13 81 (+32-016 82 13 81)

Fax (fax): 016 81 95 75 (+32-016 81 95 75) 016 81 95 75 (+32-016 81 95 75)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) P.T.C. Software & Engineering: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "P.T.C. Software & Engineering"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "P.T.C. Software & Engineering"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van P.T.C. Software & Engineering, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen P.T.C. Software & Engineering. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of P.T.C. Software & Engineering, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees P.T.C. Software & Engineering. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti P.T.C. Software & Engineering
Products information P.T.C. Software & Engineering

BTW identificatienummer (tax): BE01950866699
Ondernemingsnummer: 9886016845
Hoofdstad (capital): 999,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 876,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Measuring & control apparatus

Product categorie (product category): Industrial automation

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor P.T.C. Software & Engineering
(Get full report from official database of BE for P.T.C. Software & Engineering)

Aanvulling soorten activiteiten voor P.T.C. Software & Engineering
Addition kinds of activities for P.T.C. Software & Engineering

209800. Macaroni en Spaghetti | Macaroni and spaghetti
12410101. Exploratie, antracietwinning | Exploration, anthracite mining
22110403. katoenflanel | Flannelette
33150201. Brads, staal: draad of snij | Brads, steel: wire or cut
55510104. Buitenboordboten | Outboard boats

Werken bij P.T.C. Software & Engineering: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in P.T.C. Software & Engineering: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor P.T.C. Software & Engineering. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for P.T.C. Software & Engineering. Looking for open vacancies in other companies

  • Huishoudhulp regio Knesselare - voltijds / deeltijds (KNESSELARE)

    Regio: KNESSELARE

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Knesselare zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

  • Huishoudhulp (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Lommel

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar iemand die op vrijdag 8 uur bij 1 gezin in BALEN het huishouden en de schoonmaak kan doen. Het uurrooster kan aangevuld worden met andere gezinnen in Lommel en omstreken.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Genk, 12 uur per week (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 uren per week voor 1 gastgezin wonende te Genk. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, strijken en eventueel koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Pizzakoerier Student - Pizza Hut Delivery Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: je brengt de bestelling tijdig tot bij de klant je bent verantwoordelijk voor de betaling je zorgt voor een uitstekende service je werkt actief mee in de keuken

  • Weekendhulp Massimo Dutti Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: MASSIMO DUTTI AALST

    Type: Studentenjob

    Als weekendhulp maak je deel uit van het verkoopsteam en help je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder waarbij je een hoge klantenservice garandeert. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • Verkoopmedewerker kampeermateriaal (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: T-INTERIM GENT-ZEEHAVEN

    Type: Vaste Job

    Voltijdse betrekking van dinsdag tot zaterdag Kassawerk Kleine herstellingen Ervaring in kamperen en kampeermateriaal Leergierig Klantvriendelijk Een goede kennis Frans Is deze opsomming volledig jouw ding? Stuur dan snel jouw cv Bedrijfsprofiel: De winkel is een relatief kleine keten met een groot verhaal. Het bedrijf focust op kamperen en avontuurlijke reizigers.

  • Verkoopmedewerker Buurtslagers Delhaize Eeklo 30 uur (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Voeding interesseert je? Klanten helpen is jouw ding? Vind je een verzorgde winkel vanzelfsprekend? Zijn lekkere, verse producten een must? Een verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal bij Buurtslagers is verantwoordelijk voor volgende taken: Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdata. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

  • Groenarbeider rijbewijs B(E) (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: ANROB

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het groenonderhoud van de openbare weg Je staat in voor netheid van het Vlaams wegennet Je staat in voor het maaien van bermen Je kan overweg met een kettingzaag, grasmachine, motoculteur, bosmaaier en heggeschaar

  • Ploegleider/ assistent meestergast nacht (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Poco Loco

    Type: Vaste Job

    Een ploegleider/ assistent meestergast bij Poco Loco begeleidt, coördineert en coacht het team. Hij/zij streeft naar een goede sfeer en mooie resultaten met een no-nonsense attitude. Als Ploegleider/assistent meestergast… Coach en leid je je team van 7 productiemedewerkers op een positieve manier Ben je verantwoordelijk voor de evaluatiegesprekken Controleer je de verschillende stappen van het productieproces Vervang je de meestergast bij afwezigheid en neem je de leiding van de volledige afdeling (50 à 60 productiemedewerkers) Kan je de machines van jouw afdeling opstarten, instellen en bijregelen Werk je van maandag tot en met vrijdag in nacht (21u-5u) Hiervoor krijg je grondige opleidingen zowel intern (met behulp van de meestergast) als extern. Neem een kijkje in productie, bekijk hetfilmpje.

  • Vertegenwoordiger B2C Energie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: All Round

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn opzoek naar nieuwe vertegenwoordigers voor onze Energie campagne. Je taken zullen de volgende omvatten Zelfstandig werken Product aanbrengen aan prospecten Expert worden in de energie markt

  • Sales Manager op zelfstandige basis met hoge commissies (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Na een degelijke en intensieve opleidingsperiode word je verantwoordelijk om eigenaars te helpen om hun eigendom zelf te verkopen Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. We helpen je bij het vormen van je eigen team Ondertussen hebben we al meer dan 60 eigenaars geholpen en gebruiken enkele grote projectontwikkelaars ook al onze diensten!

  • Klinisch psycholoog/orthopedagoog - psychotherapeut volwassenen (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Psylodie

    Type: Zelfstandige activiteit

    Psylodie is een multidisciplinaire groepspraktijk voor psychologie-psychotherapie en diëtiek in Wetteren. In de praktijk werken momenteel een klinisch psycholoog-psychotherapeut voor kinderen en jongeren, een klinisch psycholoog-psychotherapeut voor volwassenen en een diëtiste. Om ons team uit te breiden en de druk op de wachtlijst weg te nemen, zijn we momenteel op zoek naar een bijkomende psycholoog-psychotherapeut voor volwassenen, die een psychotherapie-opleiding afgerond heeft of nog in opleiding is. We zijn met sterke voorkeur op zoek naar iemand die naast individuele therapie ook relatietherapie en gezinsgesprekken kan opnemen. In ons team vinden we het belangrijk om cliënten écht te leren kennen, ons aanbod af te stemmen op de cliënt en individueel te werk te gaan met therapieplannen op maat. Op de teamvergaderingen is er mogelijkheid tot samen nadenken hoe we de cliënt het beste kunnen helpen en intervisie. Veiligheid, vertrouwen en constructieve samenwerking staan voor ons centraal. We zijn op zoek naar een collega die zich in dezelfde waarden kan terugvinden. De praktijk bestaat uit modern ingerichte lokalen, afgestemd op de discipline die er gebruik van maakt. Er is verder een toiletruimte, wachtruimte en bergruimte voorzien. De praktijk ligt dicht bij het centrum en het station van Wetteren. Er is parking in de straat. Om al wat in voeling te komen met waar wij als praktijk voor willen staan, kan je een kijkje nemen op onze website www.psylodie.be

Zoek naar antwoorden van P.T.C. Software & Engineering in sociale netwerken
Look for responds of P.T.C. Software & Engineering in social networks

Lees alle opmerkingen voor P.T.C. Software & Engineering. Laat een reactie achter voor P.T.C. Software & Engineering. P.T.C. Software & Engineering bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for P.T.C. Software & Engineering. Leave a respond for P.T.C. Software & Engineering. P.T.C. Software & Engineering on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie P.T.C. Software & Engineering op de google maps. Adres en contacten P.T.C. Software & Engineering
Location of P.T.C. Software & Engineering on the google maps. Address and contacts of P.T.C. Software & Engineering

Andere gerelateerde bedrijven als come P.T.C. Software & Engineering P.T.C. Software & Engineering: VALةRIE DE DECKER | RENAUD SPORT SPRL | CENTRUM VOOR JEUGDTOERISME | DECOCK LODE (DELTRONICA) | HENDRIK VAN HAUWE

Other related companies as P.T.C. Software & Engineering: VALةRIE DE DECKER | RENAUD SPORT SPRL | CENTRUM VOOR JEUGDTOERISME | DECOCK LODE (DELTRONICA) | HENDRIK VAN HAUWE

P.T.C. Software & Engineering is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is P.T.C. Software & Engineering, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01950866699. Het bedrijf P.T.C. Software & Engineering bevindt zich op het adres: Torsinplein 22; 3300; Tienen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 999,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 876,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Industrial automation. Lijst met producten zijn Measuring & control apparatus.
De hoofdactiviteit van P.T.C. Software & Engineering is Leder- en leerproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van P.T.C. Software & Engineering is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van P.T.C. Software & Engineering, openstaande posities, locatie van P.T.C. Software & Engineering op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

P.T.C. Software & Engineering is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is P.T.C. Software & Engineering, company assigned to the tax number BE01950866699. The company P.T.C. Software & Engineering is located at the address: Torsinplein 22; 3300; Tienen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 999,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 876,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Industrial automation. List of products are Measuring & control apparatus.
The main activity of P.T.C. Software & Engineering is Leather and Leather Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of P.T.C. Software & Engineering is not available. You also can look at reviews of P.T.C. Software & Engineering, open positions, location of P.T.C. Software & Engineering on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over P.T.C. Software & Engineering, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf P.T.C. Software & Engineering, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about P.T.C. Software & Engineering, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company P.T.C. Software & Engineering, employees, financial statistics.