Dolmen Industrial Projects NV

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • Dolmen Industrial Projects NV
Private companiesFood Stores • Dolmen Industrial Projects NV

Contactgegevens Dolmen Industrial Projects NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Dolmen Industrial Projects NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Dolmen Industrial Projects NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): A. Vaucampslaan 28; 1654; Beersel (Huizingen), België

Telefoon (phone): 02 360 10 40; 02 360 14 15 (+32-02 360 10 40; 02 360 14 15) 02 360 10 40; 02 360 14 15 (+32-02 360 10 40; 02 360 14 15)

Fax (fax): 02 360 28 80 (+32-02 360 28 80) 02 360 28 80 (+32-02 360 28 80)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Dolmen Industrial Projects NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Dolmen Industrial Projects NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Dolmen Industrial Projects NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Dolmen Industrial Projects NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Dolmen Industrial Projects NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Dolmen Industrial Projects NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Dolmen Industrial Projects NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Dolmen Industrial Projects NV
Products information Dolmen Industrial Projects NV

BTW identificatienummer (tax): BE04649383544
Ondernemingsnummer: 4209655761
Hoofdstad (capital): 866,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 347,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Service stations - Installations & equipments; Conveyor systems (Internal)

Product categorie (product category): Industrial automation

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Dolmen Industrial Projects NV
(Get full report from official database of BE for Dolmen Industrial Projects NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Dolmen Industrial Projects NV
Addition kinds of activities for Dolmen Industrial Projects NV

252204. Kantoortafels en tafels, behalve hout | Office desks and tables, except wood
509905. Video- en geluidsapparatuur | Video and audio equipment
26210800. Verpakking en verpakking papier | Wrapping and packaging papers
38279913. Optische uitlijning en weergave instrumenten | Optical alignment and display instruments
50510220. Stalen vloerbedekking | Steel decking

Werken bij Dolmen Industrial Projects NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Dolmen Industrial Projects NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Dolmen Industrial Projects NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Dolmen Industrial Projects NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur D - regio Oostende/Hooglede/Koksijde (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: Randstad Zeebrugge Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een busfirma regio Diksmuide is op zoek naar een extra chauffeur D. Als chauffeur rijd je met een bus (met lift) in regio's Oostende, Hooglede en Koksijde. De nadruk ligt op dagritten. Het aantal zetels in de bus aanpassen aan het aantal rolwagens die meereizen behoort tot het takenpakket van de chauffeur, een goede fysieke conditie is dus absoluut noodzakelijk.

  • Temporary Customer Care Agent (WIEZE)

    Regio: WIEZE

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als klantendienstmedewerker ben je het centrale contactpunt van de klanten. Je bent in staat om klanten te woord te staan en hen te helpen bij vragen en noden. Daar,aast zal je klantenorders verwerken, het cash proces opvolgen en zorgen dat de juiste hoeveelheden bij de juiste klanten terechtkomen binnen het afgesproken tijdskader. Je zorgt er ook voor dat de verschillende afdelingen (productie, pricing, logistiek,...) op elkaar afgestemd zijn.

  • Tijdelijke schoonmaker (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Konvert Interim Dendermonde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma gelegen in Dendermonde zijn we op zoek naar een tijdelijke schoonmaker(ster). Jouw taken zullen bestaan uit: - het stof gaan wegvegen - wegblazen met compressor, - resten grondstof/producten opkuisen - onkruid gaan verwijderen Heb jij ervaring als schoonmaker(ster) en schrikt stof jou niet af, dan ben jij de persoon die wij zoeken! Stuur snel jouw CV naar [email protected] of contacteer ons op het nummer 052/25.85.00

  • Filiaalverantwoordelijke M/V (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Leopolsburg zijn we op zoek naar een filiaalverantwoordelijke M/V. Als filiaalverantwoordelijke ben je: de sturende kracht, je hebt een voorbeeldfunctie; verantwoordelijk voor een efficiënte werkplanning en werkorganisatie; het aanspreekpunt van de klant; je staat in voor het plannen en coördineren van de dagelijkse transporten. Je geeft opdracht aan de interne chauffeurs in functie van de gemaakte planning; het realiseren en optimaliseren van verhuur en verkoopsomzet vallen onder jouw vleugels; je coacht en motiveert voortdurend je medewerkers; je rapporteert rechtstreeks aan de general manager.

  • Grafische sector - (flexo) drukker (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als je specifiek uitkijkt naar een job als drukker, dan stellen wij graag volgende vacature aan jou voor! Onze klant zoekt namelijk een flexo drukker om hun team te vervolledigen. Je komt terecht in een firma met als specialisatie het bedrukken van verpakkingen voor de voedingsindustrie. Er worden een 50-tal medewerker tewerkgesteld (arbeiders en bedienden). Er is weinig verloop en er heerst een goede sfeer in de firma. Wat is jouw takenpakket? je zorgt voor de kwaliteit van de gedrukte orders. je zal een flexopers 8-kleuren breed formaat bedienen en de bijhorende randapparatuur. je levert kwaliteitsdrukwerk af. je bent verantwoordelijk voor onderhoud van de machine en het oplossen van storingen. je streeft voortdurend naar het verbeteren van de kwaliteit en productiviteit. Lijkt deze job echt iets voor jou? Contacteer ons dan snel!

  • Huishoudhulp Torhout! Deeltijds tot Voltijds! (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life is een jong, dynamisch en snel groeiend bedrijf en is steeds op zoek naar gemotiveerde mensen die graag het huishouden doen. Die ook stipt en klantgericht kunnen werken. Stofzuigen, afstoffen, ramen poetsen, dweilen, strijken en boodschappen doen vind je leuk? Zelfstandig werken bij klanten thuis trekt je aan? Solliciteer dan zeker voor deze job! Je staat er zeker niet alleen voor. Jouw verantwoordelijke is steeds bereid om je te ondersteunen, bezorgt je een planning op maat en helpt je bij het bijhouden van je administratie. Ga je met de bus, fiets, trein, wagen, .. Wij houden rekening met je uurrooster! Vanaf 12u tot 38u/week is mogelijk. Geen weekendwerk en de uren steeds tussen 8u-17u. Een vrije halve dag in de week? Geen probleem! Wij plannen het in! Snelle opstart!

  • DRINGEND Gemotiveerde Huishoudhulp (fulltime of parttime) (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: CVDO THUISHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Je zal huishoudelijke taken verrichten bij onze klanten thuis: schoonmaken; opruimen; strijken; boodschappen doen; koken; ramen wassen; toezien op productvoorraad; ... Klanten in Regio Brugge Zuienkerke Knokke Heist

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Outer – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OUTER)

    Regio: OUTER

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student Accountant - Hoofdkantoor Pizza Hut (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Leveranciersboekhouding: dagelijkse boekhoudverrichtingen, inboeken van in- en uitgaande facturen) Bijhouden financiële dagboeken Opmaken klantenfacturen Controle van de correcte toepassing van de financiële procedures.

  • Consultant Kredieten (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: Connexis Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Respect dragen wij hoog in het vaandel Toewijding is onze drijfveer Klantgerichtheid is een absolute must Je staat er niet alleen voor: jouw team bestaat uit 4 enthousiaste collega's die je bijstaan met raad en daad. We hebben een mooi project op poten gezet waar ook jij aan kan deelnemen. Bij ons staat de klantenrelatie centraal. Daarom vinden wij het belangrijk dat je proactief kan meehelpen bij het adviseren en ondersteunen van onze klanten. Jouw takenpakket omvat: Je krijgt de verantwoordelijkheid om de vragen van klanten om te zetten in advies op maat, steunend op een gedegen kennis van de fiscaliteit en de kredietmarkt. Als vertrouwenspersoon blijf je daarnaast alert voor andere opportuniteiten en verwijs je door waar mogelijk naar je gespecialiseerde collega. Verder werk je samen met de kantoorhouder actief mee aan acties om het kantoor te laten groeien en je brengt ideeën aan voor cross-selling. Naast de commerciële verantwoordelijkheden sta je in voor de administratieve verwerking en opvolging van jouw dossiers.

  • AANKOPER / BUYER STAAL REGIO NOORDERKEMPEN (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: PEOPLE FOR PROJECTS

    Type: Vaste Job

    Als Aankoper / Buyer Staal ben je verbonden aan de productieafdeling. Je verzorgt de aankoop van het staal en volgt de leveringen op zodat de productie kan blijven draaien. Jouw takenpakket: Je verzorgt de aankoop van Staal. Hierbij hou je rekening met o.a. prijzen, walsingen, levertermijnen, … Daarnaast sta je ook in voor de aankoop van alle zaken die nodig zijn in productie (zoals verven, lasdraad, bevestigingsmiddelen, ...). Je onderhandelt de contracten met respect voor beide partijen. Je volgt de bestellingen op en zorgt dat de leveringen op tijd zijn zodat de productie niet stilvalt.

  • Automecanicien (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: AUTOMECANO

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde medewerker om het onderhoud van de wagens te doen. Je werkt onder toezicht van een mecanicien. Kennis van diagnosetechnieken is aangewezen.

Zoek naar antwoorden van Dolmen Industrial Projects NV in sociale netwerken
Look for responds of Dolmen Industrial Projects NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Dolmen Industrial Projects NV. Laat een reactie achter voor Dolmen Industrial Projects NV. Dolmen Industrial Projects NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Dolmen Industrial Projects NV. Leave a respond for Dolmen Industrial Projects NV. Dolmen Industrial Projects NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Dolmen Industrial Projects NV op de google maps. Adres en contacten Dolmen Industrial Projects NV
Location of Dolmen Industrial Projects NV on the google maps. Address and contacts of Dolmen Industrial Projects NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Dolmen Industrial Projects NV Dolmen Industrial Projects NV: BEROEPSKREDIET | DE MAERTELAERE | Hanselaer A | MARCHEURS FRANCHIMONTOIS | TAHIR-GENARD

Other related companies as Dolmen Industrial Projects NV: BEROEPSKREDIET | DE MAERTELAERE | Hanselaer A | MARCHEURS FRANCHIMONTOIS | TAHIR-GENARD

Dolmen Industrial Projects NV is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Dolmen Industrial Projects NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04649383544. Het bedrijf Dolmen Industrial Projects NV bevindt zich op het adres: A. Vaucampslaan 28; 1654; Beersel (Huizingen). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 866,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 347,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Industrial automation. Lijst met producten zijn Service stations - Installations & equipments; Conveyor systems (Internal).
De hoofdactiviteit van Dolmen Industrial Projects NV is Voedingswinkels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Dolmen Industrial Projects NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Dolmen Industrial Projects NV, openstaande posities, locatie van Dolmen Industrial Projects NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Dolmen Industrial Projects NV is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is Dolmen Industrial Projects NV, company assigned to the tax number BE04649383544. The company Dolmen Industrial Projects NV is located at the address: A. Vaucampslaan 28; 1654; Beersel (Huizingen). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 866,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 347,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Industrial automation. List of products are Service stations - Installations & equipments; Conveyor systems (Internal).
The main activity of Dolmen Industrial Projects NV is Food Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Dolmen Industrial Projects NV is not available. You also can look at reviews of Dolmen Industrial Projects NV, open positions, location of Dolmen Industrial Projects NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Dolmen Industrial Projects NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Dolmen Industrial Projects NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Dolmen Industrial Projects NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Dolmen Industrial Projects NV, employees, financial statistics.