H.V.H. Systems B.V.B.A.

Particuliere bedrijvenFood and Kindred Products • H.V.H. Systems B.V.B.A.
Private companiesFood and Kindred Products • H.V.H. Systems B.V.B.A.

Contactgegevens H.V.H. Systems B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data H.V.H. Systems B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

H.V.H. Systems B.V.B.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Heerlijkheidstraat 18 9200 Schoonaarde, België

Telefoon (phone): 52 (+32-52) 52 (+32-52)

Fax (fax): 52 (+32-52) 52 (+32-52)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) H.V.H. Systems B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "H.V.H. Systems B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "H.V.H. Systems B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van H.V.H. Systems B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen H.V.H. Systems B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of H.V.H. Systems B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees H.V.H. Systems B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti H.V.H. Systems B.V.B.A.
Products information H.V.H. Systems B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE09754455566
Ondernemingsnummer: 2954742431
Hoofdstad (capital): 676,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 693,000,000 EUR
Werknemers (employees): 3 to 5
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Office automation; Software for cash registers; Software for invoicing; Software for therapists

Product categorie (product category): Individual Software

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor H.V.H. Systems B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for H.V.H. Systems B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor H.V.H. Systems B.V.B.A.
Addition kinds of activities for H.V.H. Systems B.V.B.A.

0191. Algemene boerderijen, voornamelijk gewas | General farms, primarily crop
5046. Commerciële uitrusting, nec | Commercial equipment, nec
386100. Fotografische apparatuur en benodigdheden | Photographic equipment and supplies
781905. Ontwikkeling en laboratoriumdiensten, film | Developing and laboratory services, motion picture
13890305. Swabbing Wells | Swabbing wells
28999921. Voedselverontreiniging testen of screening kits | Food contamination testing or screening kits
50450000. Computers, randapparatuur en software | Computers, peripherals, and software
50889903. Railroad apparatuur en benodigdheden | Railroad equipment and supplies

Werken bij H.V.H. Systems B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in H.V.H. Systems B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor H.V.H. Systems B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for H.V.H. Systems B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek coördinator (m/v) gezocht (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Logistiek zit in jou! Je bent gepassioneerd door deze sector en wenst hierin jouw verdere carriere opbouwen? Ter uitbreiding van zijn team, is onze klant, actief op logistiek vlak, op zoek naar 2 coördinatoren voor onmiddellijke indiensttreding. Als logistieke coördinator ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding en werkzaamheden van jouw team. Je wordt aangestuurd door en legt verantwoording af aan de Operational Manager. In overleg met de medewerkers stel je realistische verbeterdoelstellingen op, en creërt voorwaarden waarbinnen deze gehaald kunnen worden. Je stelt werkplanning en werkvoorbereiding op voor je afdeling. Je stuurt aan, monitort en motiveert jouw team om zo de opgestelde KPI's en SLA's te behalen. Je neemt proactief deel aan de operationele uitvoering (nl het ontvangen, verzendklaar maken en verzenden) van de goederen, en de administratieve opvolging hiervan. Je zorgt voor de verlaging van de interne logistieke kosten en waakt over de kosten en budgetten. Je werkt proactief mee aan de implementaties van de verbeterprocessen. Je bent eveneens verantwoordelijk voor de veiligheid van het pand, de goederen en de medewerkers. Dit takenpakket wordt uitgebreider naarmate je vordert in de firma. Je zal voltijds tewerkgesteld worden, dit in een 5-ploegen systeem.

  • DOSSIERBEHEERDER LEVENSVERZEKERINGEN (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je functioneert binnen een team van dossierbeheerders, aangestuurd door een teamleider en bent verantwoordelijk voor volgende taken: Opmaak, beheer en uitbetaling van polissen levensverzekeringen, van aanvraag tot beëindiging Aanvragen van en wijzigingen in de polis toetsen aan het acceptatiekader en het mogelijke risico, waarbij je autonoom beslist een aanvraag of wijziging te aanvaarden Nauwgezet opvolgen en coördineren van de aan jouw toegewezen dossiers Op termijn: kantoorhouders en het contactcenter adviseren bij inhoudelijke vragen   Bedrijfsprofiel: Voor een bank-en verzekeringsgroep met vestiging te Antwerpen zoeken wij een DOSSIERBEHEERDER met interesse in het domein van verzekeringen.

  • sorteermedewerker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in groot regio Waregem zijn we op zoek naar enthousiaste sorteermedewerkers voor het sorteren van 2de handskledij. Je zal instaan voor het manueel uitsorteren van textiel/kledij volgens kwaliteit.

  • HUISHOUDHULP regio NEVELE - LANDEGEM - MERENDREE (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Gemotiveerde poetsvrouw met ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij klanten in het kader van dienstencheques. U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto. Uren en dagen overeen te komen.

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS KUURNE (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: GREENHOUSE HARELBEKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Kuurne zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Huishoudelijke Hulp regio Waregem (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Als Huishoudhulp ondersteun je gezinnen in hun huishoudelijke taken. Deze taken kunnen omvatten : schoonmaken, wassen, strijken en bereiden van maaltijden. Dagelijkse boodschappen zoals naar het postkantoor of de bakker gaan kunnen ook. Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde kandidate/kandidaat voor de regio Waregem/Zulte/Nokere

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Lebbeke (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Jobstudent (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Zaal medewerker (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: tempo-team Leuven

    Type: Studentenjob

    Voor een binnenspeeltuin regio Leuven is Tempo-Team op zoek naar gemotiveerd zaalpersoneel Jouw taken bestaan uit : - Kassabediening - Klantencontract - Orde van de zaal garanderen - Opdienen van de borden

  • Verkoper Residentieel (Beleggings)vastgoed (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: TRES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Be-Housing bestaat 35 jaar en bezit in Vlaanderen en Brussel meer dan 1000 gemeubelde flats, hotelkamers, serviceflats en vakantiewoningen. Voor de verkoop van individuele units voor eigen gebruik en als belegging zijn we op zoek naar een topverkoper die de mensen hierin kan begeleiden. Dit kan perfect als bijverdienste tijdens de avonduren en in het weekeinde

  • Leefgroepbegeleider Vlaams-Brabant & Brussel (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    Als leefgroepbegeleider sta je in voor het begeleiden en verzorgen van kinderen tot 12 jaar die residentieel of ambulant in het CKG verblijven. Je gaat op een verantwoorde wijze om met kinderen zoals vastgelegd in het pedagogisch en agogisch concept. Je stimuleert diverse ontwikkelingsdomeinen: zelfredzaamheid, (psycho-)motorische, sociale, cognitieve, creatieve en taalontwikkeling. Je organiseert gerichte activiteiten en dagdagelijkse interactie. Je gaat adequaat om met conflicten bij kinderen en zorgt voor gepaste groepssfeer. Je draagt verantwoordelijkheid inzake de contacten met de ouders: hen betrekken bij de leefgroepwerking, ouders de mogelijkheid bieden om met hun kind een activiteit te ontwikkelen binnen de leefgroep. Je hebt een voorbeeldfunctie voor de ouders en kunt omgaan met opvoedingsvragen die ze stellen.

  • Creatieve KEUKENMEDEWERKER (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: LEO Pancakes

    Type: Flexijob

    We zijn een nieuwe hippe zaak met een leuk concept met zelf uitgedachte recepten! Veganfriendly kaart Je ondersteunt de kok. Je bent creatief en je hebt fantasie voor de presentaties van de pancakes. Je staat ook in voor de afwas en het onderhoud van de keuken.

Zoek naar antwoorden van H.V.H. Systems B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of H.V.H. Systems B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor H.V.H. Systems B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor H.V.H. Systems B.V.B.A.. H.V.H. Systems B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for H.V.H. Systems B.V.B.A.. Leave a respond for H.V.H. Systems B.V.B.A.. H.V.H. Systems B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie H.V.H. Systems B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten H.V.H. Systems B.V.B.A.
Location of H.V.H. Systems B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of H.V.H. Systems B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come H.V.H. Systems B.V.B.A. H.V.H. Systems B.V.B.A.: 1.2.3. SOLEIL | defy SPRL | F.C. MOORSEL | CLAIR MATIN | De Wilde (Firma)

Other related companies as H.V.H. Systems B.V.B.A.: 1.2.3. SOLEIL | defy SPRL | F.C. MOORSEL | CLAIR MATIN | De Wilde (Firma)

H.V.H. Systems B.V.B.A. is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is H.V.H. Systems B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09754455566. Het bedrijf H.V.H. Systems B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Heerlijkheidstraat 18 9200 Schoonaarde. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 3 to 5 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 676,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 693,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Individual Software. Lijst met producten zijn Office automation; Software for cash registers; Software for invoicing; Software for therapists.
De hoofdactiviteit van H.V.H. Systems B.V.B.A. is Food and Kindred Products, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van H.V.H. Systems B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van H.V.H. Systems B.V.B.A., openstaande posities, locatie van H.V.H. Systems B.V.B.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

H.V.H. Systems B.V.B.A. is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is H.V.H. Systems B.V.B.A., company assigned to the tax number BE09754455566. The company H.V.H. Systems B.V.B.A. is located at the address: Heerlijkheidstraat 18 9200 Schoonaarde. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 3 to 5 employees work in this company. Capital - 676,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 693,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Individual Software. List of products are Office automation; Software for cash registers; Software for invoicing; Software for therapists.
The main activity of H.V.H. Systems B.V.B.A. is Food and Kindred Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of H.V.H. Systems B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of H.V.H. Systems B.V.B.A., open positions, location of H.V.H. Systems B.V.B.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over H.V.H. Systems B.V.B.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf H.V.H. Systems B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about H.V.H. Systems B.V.B.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company H.V.H. Systems B.V.B.A., employees, financial statistics.