RECLAMEBL.ZELZATE & OMST.

Contactgegevens RECLAMEBL.ZELZATE & OMST.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RECLAMEBL.ZELZATE & OMST.: address, phone, fax, email, website, opening hours

RECLAMEBL.ZELZATE & OMST.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): P. DE COLVENAERPLEIN 7; 9060; ZELZATE, België

Telefoon (phone): 93455017 (+32-93455017) 93455017 (+32-93455017)

Fax (fax): +32 (12) 437-44-65 +32 (12) 437-44-65

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RECLAMEBL.ZELZATE & OMST.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RECLAMEBL.ZELZATE & OMST."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RECLAMEBL.ZELZATE & OMST."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RECLAMEBL.ZELZATE & OMST., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RECLAMEBL.ZELZATE & OMST.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RECLAMEBL.ZELZATE & OMST., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RECLAMEBL.ZELZATE & OMST.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RECLAMEBL.ZELZATE & OMST.
Products information RECLAMEBL.ZELZATE & OMST.

BTW identificatienummer (tax): BE05214355468
Ondernemingsnummer: 2982757568
Hoofdstad (capital): 768,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 344,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in RECLAMEBL.ZELZATE & OMST. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Imprimeries and copyshops. Editeurs de revues and périodiques. Editeurs de journaux

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RECLAMEBL.ZELZATE & OMST.
(Get full report from official database of BE for RECLAMEBL.ZELZATE & OMST.)

Aanvulling soorten activiteiten voor RECLAMEBL.ZELZATE & OMST.
Addition kinds of activities for RECLAMEBL.ZELZATE & OMST.

12210106. Oppervlakte mijnbouw, bruinkool, nec | Surface mining, lignite, nec
23290104. Ski- en sneeuwkleding: mannen en jongens ' | Ski and snow clothing: men's and boys'
24529906. Prefab gebouwen, hout | Prefabricated buildings, wood
33560100. Lood en zink | Lead and zinc
39490511. Schietmateriaal en benodigdheden, algemeen | Shooting equipment and supplies, general
47890400. Onderhoud en reparatie van spoorwegen | Railroad maintenance and repair services

Werken bij RECLAMEBL.ZELZATE & OMST.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RECLAMEBL.ZELZATE & OMST.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RECLAMEBL.ZELZATE & OMST.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RECLAMEBL.ZELZATE & OMST.. Looking for open vacancies in other companies

  • lasser/monteur (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Bree zijn wij op zoek naar een lasser/monteur. Je takenpakket bestaat uit: - Je monteert, op basis van technische tekeningen en plannen, onderdelen van industriële voertuigen (Tankwagens RVS en aluminium, Tankcontainers aluminium) en last deze constructies met de halfautomaat. - Monteren en/of lassen in en rond de tankwagens - Tankwagen verplaatsen met behulp van een loopbrug - Eenvoudige maar ook complexere taken kunnen uitvoeren - Uiteenlopende technische problemen snel en efficiënt kunnen uitvoeren

  • vertegenwoordiger (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je wordt onze ambassadeur in de regio van je woonplaats. Dit betekent: Je ontwikkelt een eigen klantenportefeuille door te prospecteren bij hoofdzakelijk particulieren en in mindere mate bij professionele klanten met het doel een afspraak te maken voor een demo. Tijdens de demo identificeer je de behoeften van de klant en overtuig je hem op een enthousiaste en vriendelijke manier van de voordelen van onze veiligheidsoplossingen. Bij verkoop spreek je een datum van installatie af die je zelf verzorgt. Je realiseert je verkopen op basis van eigen prospectie en afspraken komende uit marketingacties. Je verzorgt de dienst na verkoop.

  • Ervaren tuinman (DADIZELE)

    Regio: DADIZELE

    Bedrijf: t-interim Menen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Dit tuinbedrijf in volle groei zoekt een tuinman die zelfstandig kan werken en zal instaan voor de uitvoering van verschillende tuinwerken. Een tuinarbeider die zelfstandig op de baan kan en nog andere tuinarbeider(s) kan meenemen. Op vlak van tuinaanleg moet je als persoon in staat zijn om alles correct op te meten, zorgen voor een goede communicatie met de werkgever en volgens plan te werken. Nadien is het natuurlijk van belang om het project zelf op een efficiënte manier tot een goed einde te brengen door het werk goed te verdelen onder jezelf en de medewerkers. Op vlak van tuinonderhoud moet je kunnen inschatten welke werken er nog nodig zijn en, in overleg met de klant, de tuin in orde te brengen. Kennis en afleveren van kwaliteit is noodzakelijk! Je werkzaamheden bestaan uit: tuinen aanleggen volgens ontwerpplan uitvoeren grondwerken leggen terrassen en opritten plaatsen omheiningen snoeien van bomen, hagen, heesters,... maaien van gras algemeen onderhoud tuinen Bedrijfsprofiel: Dit tuinbedrijf werkt momenteel met 3 personen, en werkt zowel voor particuliere klanten als voor bedrijven. Door de continue groei is men op zoek naar een ervaren tuinman die mee kan leiding geven over een nieuwe ploeg in de toekomst.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DE PINTE (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • POETSHULP VOORTKAPEL-WESTERLO (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: PERFECTIE@HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Perfectie@home biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, eventueel koken tot boodschappen doen.

  • POETSHULP GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Particulieren helpen in het huishouden en hen gelukkig maken door hun woning wekelijks te poetsen, hun wasgoed te strijken of de ramen te lappen. Je kiest zelf jouw uurrooster (vol - of deeltijds).

  • Jobstudenten Alma restaurants (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: ALMA Studentenrestaurants en Catering

    Type: Studentenjob

    Ben jij een enthousiaste student? Steek jij graag de handen uit de mouwen? En wil jij graag een extra centje bijverdienen? Dan zijn wij op zoek naar jouw hulp! Kan je één of meerdere dagen per week werken? Werk je liever met flexibele uren? Bij Alma kan het allemaal. Wij bieden je een divers aanbod aan taken... Je kan vlot de kassa bedienen, je staat in voor de afwas, je bereidt verschillende verse broodjes of je voorziet de klanten van een overheerlijke maaltijd achter het buffet. Aarzel dan niet en stel je kandidaat !

  • HUISHOUDHULP JOBSTUDENT (afdeling gehandicaptenzorg) (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: BORGERSTEIN VZW

    Type: Studentenjob

    Een job waarbinnen je huishoudelijke taken (poetsen, wassen en strijken, voorbereiding warme maaltijd) zelfstandig organiseert in samenspraak met de begeleidende teams. Je zal tewerkgesteld worden in verschillende huizen van onze voorziening waar onze cliënten verblijven.

  • Bijlesgever wiskunde (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Student schoonmaak woensdag 5 september (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Studentenjob

    Ben je student; Op zoek naar een bijverdienste op regelamtige basis; Werk je graag met de handen; Contacteer ons dan snel! Voor een klant, acief in onderhoud en events, zijn we regelmatig op zoek naar studenten. Je bent beschikbaar de hele dag voor kleine schoonmaak; - poetsen van traphallen, liften en kantoren

  • +16 STUDENT magazijnmedewerker (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een grote logistieke speler zijn we op zoek naar mensen die graag willen werken in het magazijn. Het is geen alledaags magazijnsfunctie, aangezien je flexibel en dubbel inzetbaar verwacht te zijn. Enkel orderpicken ? Neen! Je zal ook instaan voor het re- labelen van de producten, alles in te pakken in zakken en dozen en je kan ook in aanmerking komen voor de transitzone waar je alles regelt voor het laden en lossen van de containers. Ben je dus heel flexibel in je werk, dan ben jij de persoon die wij zoeken! Ook de werkuren zijn verschillend. starten om 07u00 of om 08u00 zelfs starten om 09u00 is mogelijk. Je werkt 8uur per dag en kan dus week per week verschillend zijn.

  • Zelfstandig afgevaardigde (regio Limburg) (KRAAINEM)

    Regio: KRAAINEM

    Bedrijf: MAUEN P.

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een bedrijf dat zich hoofdzakelijk bezig houdt met schuldinvorderingen voor kredietverzekeraars. Wij zijn officieel lid van het BVI. Categorie van het beroep: Betwiste zaken Je functie: Huisbezoeken uitvoeren zowel bij particulieren als bij bedrijven om een minnelijke schikking te treffen in verband met openstaande schuldvorderingen.

Zoek naar antwoorden van RECLAMEBL.ZELZATE & OMST. in sociale netwerken
Look for responds of RECLAMEBL.ZELZATE & OMST. in social networks

Lees alle opmerkingen voor RECLAMEBL.ZELZATE & OMST.. Laat een reactie achter voor RECLAMEBL.ZELZATE & OMST.. RECLAMEBL.ZELZATE & OMST. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RECLAMEBL.ZELZATE & OMST.. Leave a respond for RECLAMEBL.ZELZATE & OMST.. RECLAMEBL.ZELZATE & OMST. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RECLAMEBL.ZELZATE & OMST. op de google maps. Adres en contacten RECLAMEBL.ZELZATE & OMST.
Location of RECLAMEBL.ZELZATE & OMST. on the google maps. Address and contacts of RECLAMEBL.ZELZATE & OMST.

Andere gerelateerde bedrijven als come RECLAMEBL.ZELZATE & OMST. RECLAMEBL.ZELZATE & OMST.: FRANK GIBENS | JOEL VANNESTE | Koyen F | Laurent | De Bie Leo BVBA

Other related companies as RECLAMEBL.ZELZATE & OMST.: FRANK GIBENS | JOEL VANNESTE | Koyen F | Laurent | De Bie Leo BVBA

RECLAMEBL.ZELZATE & OMST. is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RECLAMEBL.ZELZATE & OMST., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05214355468. Het bedrijf RECLAMEBL.ZELZATE & OMST. bevindt zich op het adres: P. DE COLVENAERPLEIN 7; 9060; ZELZATE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 768,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 344,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Imprimeries and copyshops. Editeurs de revues and périodiques. Editeurs de journaux. Producten gemaakt in RECLAMEBL.ZELZATE & OMST. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van RECLAMEBL.ZELZATE & OMST. is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RECLAMEBL.ZELZATE & OMST. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RECLAMEBL.ZELZATE & OMST., openstaande posities, locatie van RECLAMEBL.ZELZATE & OMST. op de kaart.

RECLAMEBL.ZELZATE & OMST. is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is RECLAMEBL.ZELZATE & OMST., company assigned to the tax number BE05214355468. The company RECLAMEBL.ZELZATE & OMST. is located at the address: P. DE COLVENAERPLEIN 7; 9060; ZELZATE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 768,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 344,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Imprimeries and copyshops. Editeurs de revues and périodiques. Editeurs de journaux. Products created in RECLAMEBL.ZELZATE & OMST. were not found.
The main activity of RECLAMEBL.ZELZATE & OMST. is Printing, Publishing and Allied Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of RECLAMEBL.ZELZATE & OMST. is not available. You also can look at reviews of RECLAMEBL.ZELZATE & OMST., open positions, location of RECLAMEBL.ZELZATE & OMST. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RECLAMEBL.ZELZATE & OMST., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RECLAMEBL.ZELZATE & OMST., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RECLAMEBL.ZELZATE & OMST., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RECLAMEBL.ZELZATE & OMST., employees, financial statistics.