VAN CALSTER LETTERING

Particuliere bedrijvenKleding en accessoires • VAN CALSTER LETTERING
Private companiesApparel and Accessory Stores • VAN CALSTER LETTERING

Contactgegevens VAN CALSTER LETTERING: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN CALSTER LETTERING: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN CALSTER LETTERING

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STATIONSSTRAAT 48; 3150; HAACHT, België

Telefoon (phone): 16603039 (+32-16603039) 16603039 (+32-16603039)

Fax (fax): +32 (60) 295-42-47 +32 (60) 295-42-47

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN CALSTER LETTERING: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN CALSTER LETTERING"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN CALSTER LETTERING"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN CALSTER LETTERING, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN CALSTER LETTERING. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN CALSTER LETTERING, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN CALSTER LETTERING. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN CALSTER LETTERING
Products information VAN CALSTER LETTERING

BTW identificatienummer (tax): BE01053283691
Ondernemingsnummer: 1636383056
Hoofdstad (capital): 698,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 744,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Activités: Impressions sur Tissus.. Produits: Drapeaux.. Produits & Services: Créatifs publicitaires.

Product categorie (product category): Imprimeries and copyshops. Agences de publicité. Articles textiles and tissus de décoration Fab

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN CALSTER LETTERING
(Get full report from official database of BE for VAN CALSTER LETTERING)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN CALSTER LETTERING
Addition kinds of activities for VAN CALSTER LETTERING

07230303. Zoete aardappelhersteldiensten | Sweet potato curing services
14110103. Dolomitische marmer, dimensie-steengroeven | Dolomitic marble, dimension-quarrying
34529906. Schroef ogen en haken | Screw eyes and hooks
34639909. Pole line hardware smeedstukken, nonferrous | Pole line hardware forgings, nonferrous
39150201. Diamant snijden en polijsten | Diamond cutting and polishing
80519903. Geestelijke retardatie ziekenhuis | Mental retardation hospital

Werken bij VAN CALSTER LETTERING: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN CALSTER LETTERING: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN CALSTER LETTERING. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN CALSTER LETTERING. Looking for open vacancies in other companies

  • Bordenbouwer (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Go4Jobs Geel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bordenbouwer sta je in voor: - montage van elektrische borden - het samenbouwen van de kast of kastengroep - montage van alle onderdelen aan de hand van een plan - het bedraden van alle onderdelen - af en toe aanpassingen uitvoeren op locatie bij diverse klanten

  • Polyvalent arbeider (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Go4Jobs Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De job bestaat uit twee delen: Je legt de slangen klaar, spuit de chape en ruimt de werf op. Je werkt mee in de fabriek.

  • Account Receivable (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De Accounts Receivable Officer is oa verantwoordelijk voor: het doorgeven en opvolgen van de dossiers incasso en advocaten om een tijdige inning van de facturen te waarborgen het behandelen van de claims bij de financiële maatschappijen het opvolgen van de maandelijkse debiteurenlijst het behandelen van de aanmaningen het uitvoeren van credit checks het registreren van klachten

  • Operator bouwsector - 3 ploegen (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf actief in de bouwsector in Kallo, ben ik op zoek naar een productie operator die in 3 ploegen kan werken. Jouw takenpakket zal bestaan uit: Bedienen van computergestuurde productiemachines Manuele bijsturingen en controles Opvolgen van automatisch gestuurde productieprocessen Aan- en afvoer van grondstoffen en materialen, manueel en met heftruck Uitvoeren van kwaliteitscontroles ... 

  • Huishoudhulpen - Merelbeke (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Dringend gezocht - gemotiveerde huishoudhulp Het Poetsbureau staat gekend omwille van het uitstekende loon, leuke sfeer en correcte behandeling als werknemer en persoon. Voordelen die het Poetsbureau extra biedt aan haar werknemers (ten opzichte van andere dienstenchequebedrijven): stipte loonsbetaling, volledige inspraak van de huishoudhulp in eigen uurrrooster, leuke gezinnen om bij te gaan poetsen, aangename, ervaren kantoorverantwoordelijken en consulenten waar je met al je vragen en opmerkingen bij terecht kan, enz. Onze focus is, een uitzonderlijk kwalitatief personeelsbeleid en beheer aanbieden, waarin de werknemer centraal staat. We behandelen onze poetsdames met het grootste respect want zij zijn onze sterkste troef!

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Beringen (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Beringen en omgeving.

  • VERKOPER VAN MOTORHOMES AARSCHOT (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: URBANO MOTORHOMES

    Type: Vaste Job

    Als verkoper van hoogkwalitatieve motorhomes zal u vooreerst een grondige kennismaking met het product doorlopen. U wordt een drijvende kracht binnen de toonzaal. U motiveert uw collega's, vooral door te streven naar steeds betere resultaten. U denkt en werkt actief mee aan de commerciële strategie en bijhorende administratie. U wordt een commerciële toeverlaat voor onze talrijke klanten, volgt hen op en speelt alert in op nieuwe aanvragen. Kwaliteit, service en klantentevredenheid zijn voor u sleutelwoorden.

  • Telesales officer (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: Würth Belux

    Type: Vaste Job

    Wat maakt Würth zo bijzonder? Wij ontzorgen onze klanten zoveel mogelijk. De aanschaf, opslag en bevoorrading van materiaal kost hen immers waardevolle tijd. Onze dienstverlening wordt precies op maat gemaakt en aangepast volgens onze stelregel: elke klant zijn Würth. Samen met onze klanten werken we aan een efficiëntere onderneming, aan hun succes. Dat is onze plaats in deze markt. Een beter Würth voor een betere klant. Naast een duidelijk engagement hanteert Würth Belux vier belangrijke waarden die helpen om zijn filosofie te respecteren en zijn missie te realiseren: werkplezier, ondernemerschap, respect en klantgerichtheid. Bouw mee aan onze groei als: Telesales officer (Franstalige klantenportefeuille) Jouw uitdaging Je bent verantwoordelijk voor de omzetevolutie van jouw klantenportefeuille (± 3000 – 4000 zelfstandigen). Je onderhoudt telefonisch bestaande klantenrelaties en gaat op zoek naar nieuwe prospecten. Je zorgt voor een hoge klantentevredenheid. Je staat in voor de groei van jouw portefeuille en tracht steeds het artikelpallet bij de klant uit te breiden om zo de klant aan Würth te binden. Je zoekt steeds de juiste bestelmogelijkheid voor jouw klant denkend vanuit een multichannelstrategie. Je neemt deel aan opendeurdagen om jouw klanten beter te leren kennen. Jouw profiel Je bent commercieel, klantgericht en enthousiast. Je hebt een technische achtergrond of interesse. Je houdt van uitdagingen en wordt gestimuleerd door het behalen van targets. je bent perfect Franstalig (klantenportefeuille bestaat uitsluitend uit Franstalige klanten) Ons aanbod Een boeiende interne training (product, sales, SAP,…) Een afwisselende functie in een internationaal familiebedrijf met een moderne ondernemersvisie Maaltijdcheques (€8) en pensioensparen Glijdende uurregeling Geïnteresseerd? Ga naar www.wurth.be en solliciteer online. Vragen? Neem zeker contact op met onze HR afdeling op 014 44 55 94.

  • Handlanger betonherstellingen (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Synergie Aalst Construct

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant actief binnen de betonsector zoeken wij op heden een handlanger, betonarbeider. Als betonarbeider sta je in voor het uitvoeren van betonboringen, betonherstellingen alsook betoninjecties.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio HEINDONK (HEINDONK)

    Regio: HEINDONK

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

  • RESERVE schoonmaak regio Aalter 2018 (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Aalter zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

Zoek naar antwoorden van VAN CALSTER LETTERING in sociale netwerken
Look for responds of VAN CALSTER LETTERING in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN CALSTER LETTERING. Laat een reactie achter voor VAN CALSTER LETTERING. VAN CALSTER LETTERING bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN CALSTER LETTERING. Leave a respond for VAN CALSTER LETTERING. VAN CALSTER LETTERING on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN CALSTER LETTERING op de google maps. Adres en contacten VAN CALSTER LETTERING
Location of VAN CALSTER LETTERING on the google maps. Address and contacts of VAN CALSTER LETTERING

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN CALSTER LETTERING VAN CALSTER LETTERING: RAYMONDE FABRY | COIFFURE GUSTA | CLUB GYM. I.T.E. MOUSCRON | WERNER VANDEVELDE | H.R.T. SPRL

Other related companies as VAN CALSTER LETTERING: RAYMONDE FABRY | COIFFURE GUSTA | CLUB GYM. I.T.E. MOUSCRON | WERNER VANDEVELDE | H.R.T. SPRL

VAN CALSTER LETTERING is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN CALSTER LETTERING, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01053283691. Het bedrijf VAN CALSTER LETTERING bevindt zich op het adres: STATIONSSTRAAT 48; 3150; HAACHT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 698,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 744,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Imprimeries and copyshops. Agences de publicité. Articles textiles and tissus de décoration Fab. Lijst met producten zijn Activités: Impressions sur Tissus.. Produits: Drapeaux.. Produits & Services: Créatifs publicitaires..
De hoofdactiviteit van VAN CALSTER LETTERING is Kleding en accessoires, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN CALSTER LETTERING is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN CALSTER LETTERING, openstaande posities, locatie van VAN CALSTER LETTERING op de kaart.

VAN CALSTER LETTERING is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN CALSTER LETTERING, company assigned to the tax number BE01053283691. The company VAN CALSTER LETTERING is located at the address: STATIONSSTRAAT 48; 3150; HAACHT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 698,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 744,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Imprimeries and copyshops. Agences de publicité. Articles textiles and tissus de décoration Fab. List of products are Activités: Impressions sur Tissus.. Produits: Drapeaux.. Produits & Services: Créatifs publicitaires..
The main activity of VAN CALSTER LETTERING is Apparel and Accessory Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN CALSTER LETTERING is not available. You also can look at reviews of VAN CALSTER LETTERING, open positions, location of VAN CALSTER LETTERING on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN CALSTER LETTERING, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN CALSTER LETTERING, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN CALSTER LETTERING, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN CALSTER LETTERING, employees, financial statistics.