DRUKKERIJ ARINUS

Contactgegevens DRUKKERIJ ARINUS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DRUKKERIJ ARINUS: address, phone, fax, email, website, opening hours

DRUKKERIJ ARINUS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WEG NAAR AS 267; 3600; GENK, België

Telefoon (phone): 89355246 (+32-89355246) 89355246 (+32-89355246)

Fax (fax): +32 (9) 930-14-16 +32 (9) 930-14-16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DRUKKERIJ ARINUS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DRUKKERIJ ARINUS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DRUKKERIJ ARINUS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DRUKKERIJ ARINUS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DRUKKERIJ ARINUS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DRUKKERIJ ARINUS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DRUKKERIJ ARINUS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DRUKKERIJ ARINUS
Products information DRUKKERIJ ARINUS

BTW identificatienummer (tax): BE02519683837
Ondernemingsnummer: 6375610351
Hoofdstad (capital): 812,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 792,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Activités: Graphistes.

Product categorie (product category): Imprimeries and copyshops. Activités diverses d'imprimerie. Editeurs de livres

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DRUKKERIJ ARINUS
(Get full report from official database of BE for DRUKKERIJ ARINUS)

Aanvulling soorten activiteiten voor DRUKKERIJ ARINUS
Addition kinds of activities for DRUKKERIJ ARINUS

017499. Citrusvruchten, nec | Citrus fruits, nec
249199. Houtbewerking, nec | Wood preserving, nec
07220000. Gewas oogsten | Crop harvesting
20770206. Sardine olie | Sardine oil
34529904. Noten, metaal | Nuts, metal
38279919. Reflectors, optisch | Reflectors, optical
55510100. Motorboothandelaars | Motor boat dealers
76239901. Airconditioning reparatie | Air conditioning repair

Werken bij DRUKKERIJ ARINUS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DRUKKERIJ ARINUS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DRUKKERIJ ARINUS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DRUKKERIJ ARINUS. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker met technische kennis te Wijnegem in 2 ploegen (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een metaalverwerkend bedrijf dat ophangsystemen voor verlaagde plafonds vervaardigd. Ze zijn gelegen in de omgeving van Antwerpen en tellen een 175-tal werknemers. Samen met je collega's sta je in voor een correcte productie. - je bent verantwoordelijk voor een goede kwaliteit van het afgewerkt product, dit gebeurt door middel van nametingen van het product - je zorgt voor het correct ombouwen van de machine, tenslotte sta je ook in voor de veiligheid, orde en netheid op de werkplek en het uitvoeren van kleine herstellingen aan uw machine - je werkt met regelmatige uren in een tweeploegenstelsel onder supervisie van een teamleader - je werkt samen met zowel operators en teamleaders.

  • Allround productiemedewerker (m/v) (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een functie als allround arbeider met een wisselend en fysisch takenpakket in 2-ploegen? Zoek dan niet verder! Wat doe je: Nee, geen simpele knoppendrukker. Geen lopende band werk, maar allround productiewerk in een fabriek. Je bent gedreven en houdt van aanpakken? Dan is deze functie wat voor jou! Het bedrijf zal een nieuwe lijn beginnen en zoekt hiervoor allround arbeiders die paletten gaan ontpakken, producten uit dozen halen, alles sorteren,... Kortom jij zorgt ervoor dat deze lijn volledig klaar wordt gestoomd en alles klaar staat om op te starten. Voor wie doe je het: Meer en meer wordt stilgestaan bij onze ecologische afdruk en gaan we op zoek naar duurzame oplossingen. Ook voedselverspilling zorgt voor een grote impact op het milieu en dit is net waar Trotec een unieke rol in speelt. Zij nemen namelijk het volledige proces in handen waarbij ze voedingsproducten van plantaardige oorsprong verwerken tot een hoogwaardige basisgrondstof voor dierenvoeding. Deze voedingsproducten zijn in feite afgekeurde producten, die niet geschikt zijn voor consumptie. Dit omwille van een verkeerde vorm, verkeerde samenstelling, gebroken stukjes,… . Nog nooit op gelet dat alle koekjes in de doos dezelfde mooie vorm hebben, de pralines er allemaal hetzelfde uitzien, zonder gebreken? Deze “mislukte” producten worden dus opgehaald door Trotec en bij hen volledig verwerkt! Zo gaat er niets verloren!

  • (Junior) Calculator (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: t-interim Turnhout

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zorgt voor een correcte kostprijsberekening van dossiers in aanbesteding en in- uitvoer. Op den kritische manier analyseer je lastenboeken en plannen + controleer je de meetstaten. Je bent creatief in het zoeken naar technische en klantgerichte oplossingen. Je vraagt prijsoffertes op bij leveranciers en onderaannemers. Je zorgt voor een tijdige opmaak van offertes en je volgt deze ook op.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Herdersem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HERDERSEM)

    Regio: HERDERSEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Asse – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - deeltijds - regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Notulist (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Studentenjob

    Voor een klant van ons, gesitueerd in Gent - niet ver van Gent- Dampoort,- zijn wij regelmatig op zoek naar notulisten. De bedoeling is dat je tijdens een onderzoek, dat plaats heeft in de vorm van een groepsgesprek of interview, zo goed en nauwkeurig mogelijk uittypt wat er wordt gezegd. Het kan ook zijn dat je het werk van thuis uit kan doen via een link en nadien je werk per mail doorstuurt.

  • Junior .NET C# developer (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor een internationaal bedrijf regio Waregem zijn we op zoek naar een Junior .NET C# developer. Als Junior .NET C# developer maak je deel uit van het R&D-team en ondersteun je een elektronica-afdeling in volle expansie. Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van gebruiksvriendelijke en functionele applicaties. Het analyseren, programmeren, testen en onderhouden van Windows-applicaties zowel intern als voor klanten behoort ook tot je takenpakket. Je onderzoekt projectvoorstellen en stuurt bij zodat deze technisch haalbaar zijn. Deze geanalyseerde data verwerk je via reverse engineering van protocollen en logging om zo tot kwalitatieve data te komen.

  • Bouwkundig projectleider (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Az Damiaan

    Type: Vaste Job

    Als bouwkundig projectleider ben je verantwoordelijk voor alle werkzaamheden en onderhoudswerken binnen ons ziekenhuis. Je staat in voor de opmaak en uitrol van de onderhoudsplanning. Je beheert en evalueert de onderhoudscontracten en fungeert als contactpersoon voor de aannemers. Je volgt bouw- en verbouwingsprojecten op van A tot Z: behoefteanalyse, opmaak van het bestek, contact met de aannemers en leveranciers, projectplanning, budgetopvolging, supervisie van de werkzaamheden ter plaatse, … Op basis van de nodige kosten-batenanalyses beslis je om deze werkzaamheden intern of extern te laten uitvoeren. Je documenteert de uitgevoerde werken en houdt de nodige administratie voor accrediteringen, keuringen, traceerbaarheid en veiligheid bij. Je gaat regelmatig op de werkvloer en reikt op basis van je observaties en analyses zelf optimalisaties aan. Je rapporteert aan de technical manager binnen het departement facilitair beheer.

  • Chauffeur/Verhuizer CE GEEL (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Verhuizingen Baeken

    Type: Vaste Job

    Wegens een goed gevuld orderboek gaan wij een nieuw verhuisteam samenstellen en zijn we dus op zoek naar chauffeurs CE die willen verhuizen. Jouw taken: Je dient op dagelijkse basis verhuizingen uit te voeren van adres a naar adres b Dit op een zorgzame en voorzichtige manier. Klanten tevreden houden is een must. Onvoorziene omstandigheden kunnen oplossen. Je werkt van maandag tot zaterdag met één dag in de week vrij.

  • RESERVE Industrieel reinigers Oostende 2018 (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio Oostende zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

  • Kelner (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Ingredi Hotel-Brasserie

    Type: Flexijob

    Om ons team te versterken zoeken wij een gemotiveerd, flexibel en dynamisch iemand die voor de bediening zal instaan. Je takenpakket bestaat uit : algemene barwerkzaamheden bedienen afruimen gasten in- en uitchecken aan hotelreceptie uitleg geven aan de gasten ...

Zoek naar antwoorden van DRUKKERIJ ARINUS in sociale netwerken
Look for responds of DRUKKERIJ ARINUS in social networks

Lees alle opmerkingen voor DRUKKERIJ ARINUS. Laat een reactie achter voor DRUKKERIJ ARINUS. DRUKKERIJ ARINUS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DRUKKERIJ ARINUS. Leave a respond for DRUKKERIJ ARINUS. DRUKKERIJ ARINUS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DRUKKERIJ ARINUS op de google maps. Adres en contacten DRUKKERIJ ARINUS
Location of DRUKKERIJ ARINUS on the google maps. Address and contacts of DRUKKERIJ ARINUS

Andere gerelateerde bedrijven als come DRUKKERIJ ARINUS DRUKKERIJ ARINUS: Montblanc | SUPER M | AUTOS-FIMA | LUCKAS VANDER TAELEN | Jema

Other related companies as DRUKKERIJ ARINUS: Montblanc | SUPER M | AUTOS-FIMA | LUCKAS VANDER TAELEN | Jema

DRUKKERIJ ARINUS is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DRUKKERIJ ARINUS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02519683837. Het bedrijf DRUKKERIJ ARINUS bevindt zich op het adres: WEG NAAR AS 267; 3600; GENK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 812,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 792,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Imprimeries and copyshops. Activités diverses d'imprimerie. Editeurs de livres. Lijst met producten zijn Activités: Graphistes..
De hoofdactiviteit van DRUKKERIJ ARINUS is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DRUKKERIJ ARINUS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DRUKKERIJ ARINUS, openstaande posities, locatie van DRUKKERIJ ARINUS op de kaart.

DRUKKERIJ ARINUS is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is DRUKKERIJ ARINUS, company assigned to the tax number BE02519683837. The company DRUKKERIJ ARINUS is located at the address: WEG NAAR AS 267; 3600; GENK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 812,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 792,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Imprimeries and copyshops. Activités diverses d'imprimerie. Editeurs de livres. List of products are Activités: Graphistes..
The main activity of DRUKKERIJ ARINUS is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DRUKKERIJ ARINUS is not available. You also can look at reviews of DRUKKERIJ ARINUS, open positions, location of DRUKKERIJ ARINUS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DRUKKERIJ ARINUS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DRUKKERIJ ARINUS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DRUKKERIJ ARINUS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DRUKKERIJ ARINUS, employees, financial statistics.