M. PEETERS-AUGUSTIJNEN

Contactgegevens M. PEETERS-AUGUSTIJNEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data M. PEETERS-AUGUSTIJNEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

M. PEETERS-AUGUSTIJNEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SINT-BENEDICTUSSTRAAT 140; 2640; MORTSEL, België

Telefoon (phone): 34481663 (+32-34481663) 34481663 (+32-34481663)

Fax (fax): +32 (53) 294-95-56 +32 (53) 294-95-56

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) M. PEETERS-AUGUSTIJNEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "M. PEETERS-AUGUSTIJNEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "M. PEETERS-AUGUSTIJNEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van M. PEETERS-AUGUSTIJNEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen M. PEETERS-AUGUSTIJNEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of M. PEETERS-AUGUSTIJNEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees M. PEETERS-AUGUSTIJNEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti M. PEETERS-AUGUSTIJNEN
Products information M. PEETERS-AUGUSTIJNEN

BTW identificatienummer (tax): BE09372131347
Ondernemingsnummer: 3714996337
Hoofdstad (capital): 143,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 815,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in M. PEETERS-AUGUSTIJNEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Imprimeries and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor M. PEETERS-AUGUSTIJNEN
(Get full report from official database of BE for M. PEETERS-AUGUSTIJNEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor M. PEETERS-AUGUSTIJNEN
Addition kinds of activities for M. PEETERS-AUGUSTIJNEN

513199. Stukartikelen en opvattingen, anders | Piece goods and notions, nec
25110607. Telefoon stands: hout | Telephone stands: wood
35679903. Core bakken en schimmel drogen ovens | Core baking and mold drying ovens
51129906. Manifold business formulieren | Manifold business forms
83610304. Vertraagde thuis | Retarded home

Werken bij M. PEETERS-AUGUSTIJNEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in M. PEETERS-AUGUSTIJNEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor M. PEETERS-AUGUSTIJNEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for M. PEETERS-AUGUSTIJNEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerkers voeding (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jij staat in voor de productie van patisserie, klaarzetten van afgewerkte producten en afnemen van verpakte broden van de transportband. Verder moet je ook kratten stapelen, sandwiches inpakken en brood decoreren. Het uurloon is 12.04€/u + ploegenpremie + maaltijdcheques van €4.

  • Verkoopsmedewerker (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In een volledig nieuwe en moderne slagerij sta je in voor het onthaal en de bediening van de klanten. Je verkoopt allerhande verse vleeswaren, charcuterie, salades enz.. en dit alles doe je steeds met een glimlach. Je helpt ook bij het bereiden van de salades, aanvullen van de toog alsook de schoonmaak van de materialen.

  • Administratief/ boekhoudkundig bediende (LANGEMARK)

    Regio: LANGEMARK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Na een grondige interne opleiding zal je administratieve ondersteuning geven voor de boekhouding en verkoop en HR Input en opvolgen klantgegevens Opmaken verkoopfacturen en creditnota?s Boekhoudkundige verwerking hiervan Debiteurenbeheer Klassement archivering telefonie

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Knokke-Heist (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Balen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • JOBSTUDENT (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: FORUM JOBS SINT-AMANDSBERG

    Type: Studentenjob

    Onze klant, marktleider van koelvers bereide maaltijden, is op zoek naar een gemotiveerde jobstudenten: Je doet de opstart van de lijn (o.a. de correcte parameters instellen van de etiketteerlijn) Je bent verantwoordelijk voor het goed functioneren van de lijn waar de eindverpakking van onze producten gebeurt Je meld bestellingen af in het ERP-systeem LISA en volgt nauwkeurig de voorraad op Je streeft naar perfect afgewerkte producten, volgens de vooropgestelde kwaliteitsnormen Je bent medeverantwoordelijk voor de orde, netheid en een vlotte samenwerking van de volledige afdeling

  • jobstudent verkoop Shop & Go Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: C.P.T. - Q8

    Type: Studentenjob

    zeer afwisselende job, met ruim takenpakket: kassawerk, broodjes beleggen, winkel aanvullen, verkoop van loterijproducten,...

  • Teamleader logistiek Collect&Go Zaventem (nachtploeg) (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: COLLECT DC ZAVENTEM

    Type: Vaste Job

    De medewerkers van Collect&Go leveren bestellingen tijdig en correct af. We zoeken een teamleader logistiek om de ontvangst van artikelen, het beheer van de voorraad en de levering aan onze klanten in goede banen te leiden, elke dag opnieuw. Dat gebeurt efficiënt en met oog voor deadlines. Coaching is je op het lijf geschreven. Als rasechte people manager voel je wat er leeft bij de magazijniers. Je geeft richting aan je medewerkers, motiveert hen om vooropgestelde doelen te bereiken en stimuleert hen in hun persoonlijke en vaktechnische ontwikkeling. Zo creëer je een werkkader waarin je medewerkers plezier beleven aan hun job. Maar je kijkt ook verder dan dat. Je kan goed plannen en organiseren, zodat elke shiftwissel vlot verloopt. Zowel bij de opstart als de afsluiting van de nachtshift is telkens een teamleader aanwezig om zeker te zijn dat de doelstellingen behaald worden en dat de dagelijkse processen vlot en veilig verlopen. Je optimaliseert bestaande processen en workflows en begeleidt veranderingsprocessen om de uiteindelijke dienstverlening voor de klant nog te verbeteren. Je komt terecht in een team van teamleaders. Je werkt in Zaventem in één van de distributiecentra van Collect&Go.

  • TOONZAAL HOST/HOSTESS - Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: WILLEMS VERANDA'S

    Type: Vaste Job

    Voor onze toonzaal Willems Veranda te Kampenhout zijn wij op zoek naar een gemotiveerde Toonzaal host / hostess je bent verantwoordelijk voor de fijne verwelkoming van de bezoekers en behoudt in alle omstandigheden een klantvriendelijke instelling je zorgt voor een aangenaam onthaal van de bezoekers aan de toonzaal en bent als het ware het visitekaartje van ons bedrijf je begeleidt de bezoekers doorheen de toonzaal en je voorziet hen van de nodige uitleg je houdt nauwgezet de gegevens bij van de bezoekers aan de toonzaal en beantwoordt eventuele vragen coördinatie en organisatie van de permanentie van de toonzaal

  • Freelance Financial Controller (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Opstellen en opvolgen van budgetten  Analyseren van de P&L en eventueel bijsturen  Meewerken aan bepaalde projecten binnen het bedrijf en binnen de afdeling, door het aanleveren van financiële gegevens en analyses Analyseren & controleren van financiële gegevens: Verifiëren van consistenties tussen actuals, budget en forecast Boeken van de maandelijkse afsluitingen Controleren van bepaalde domeinen van de boekhouding op consistentie Analyseren van de provisies, opmaken van kostprijsmodel voor verschillende activiteiten Profitability analyse van de segmenten, klanten en producten.

  • Freelance Accountant (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Inboeken van aankoop en verkoopfacturen  Ondersteuning bieden tijdens de closing Opvolging onbepaalde facturen  Bijwerken database voor de verwerking van Intrastat   Voorbereiding BTW aangifte  Voorbereiding Intrastat aangifte  Voorbereiding klantenlijsten 

  • WERVINGRESERVE: CUSTOMER SERVICE ADVISOR FT NL/FR - NABIJ ANTWERPEN CENTRAAL ! (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TecQuality Sint-Niklaas

    Type: Werfreserve

    Als Customer Service Advisor voor een Premium Duits automerk behandel je op professionele wijze een brede waaier aan vragen en problemen met betrekking tot de diensten en producten van de klant. Je fungeert in een adviserende rol en biedt effectieve en efficiente oplossingen aan. -Je staat in contact met de klanten en geeft hen advies op maat. -Je biedt de juiste antwoorden en/of een correcte diagnose bij het oplossen van problemen en vragen met betrekking tot de diverse producten en diensten. -Je streeft voortdurend naar een kwalitatief dossierbeheer met het oog op snelheid, nauwkeurigheid en efficientie. -Je neemt initiatief bij het voorstellen van mogelijke verbeteringen van onze klantenprocessen met als doel een maximale klantentevredenheid na te streven. -Je verzekert het administratieve beheer, de verwerking én de opvolging van de binnenkomende oproepen en mails.

Zoek naar antwoorden van M. PEETERS-AUGUSTIJNEN in sociale netwerken
Look for responds of M. PEETERS-AUGUSTIJNEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor M. PEETERS-AUGUSTIJNEN. Laat een reactie achter voor M. PEETERS-AUGUSTIJNEN. M. PEETERS-AUGUSTIJNEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for M. PEETERS-AUGUSTIJNEN. Leave a respond for M. PEETERS-AUGUSTIJNEN. M. PEETERS-AUGUSTIJNEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie M. PEETERS-AUGUSTIJNEN op de google maps. Adres en contacten M. PEETERS-AUGUSTIJNEN
Location of M. PEETERS-AUGUSTIJNEN on the google maps. Address and contacts of M. PEETERS-AUGUSTIJNEN

Andere gerelateerde bedrijven als come M. PEETERS-AUGUSTIJNEN M. PEETERS-AUGUSTIJNEN: FLDOLOMIE DE VILLERS-LE-GAMBON SA | DROOGKUIS ST.KRISTOFFEL | Sanifaust SPRL | Bleeckx A-F | TALICHEM

Other related companies as M. PEETERS-AUGUSTIJNEN: FLDOLOMIE DE VILLERS-LE-GAMBON SA | DROOGKUIS ST.KRISTOFFEL | Sanifaust SPRL | Bleeckx A-F | TALICHEM

M. PEETERS-AUGUSTIJNEN is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is M. PEETERS-AUGUSTIJNEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09372131347. Het bedrijf M. PEETERS-AUGUSTIJNEN bevindt zich op het adres: SINT-BENEDICTUSSTRAAT 140; 2640; MORTSEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 143,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 815,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Imprimeries and copyshops. Producten gemaakt in M. PEETERS-AUGUSTIJNEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van M. PEETERS-AUGUSTIJNEN is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van M. PEETERS-AUGUSTIJNEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van M. PEETERS-AUGUSTIJNEN, openstaande posities, locatie van M. PEETERS-AUGUSTIJNEN op de kaart.

M. PEETERS-AUGUSTIJNEN is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is M. PEETERS-AUGUSTIJNEN, company assigned to the tax number BE09372131347. The company M. PEETERS-AUGUSTIJNEN is located at the address: SINT-BENEDICTUSSTRAAT 140; 2640; MORTSEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 143,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 815,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Imprimeries and copyshops. Products created in M. PEETERS-AUGUSTIJNEN were not found.
The main activity of M. PEETERS-AUGUSTIJNEN is Insurance Agents, Brokers and Service, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of M. PEETERS-AUGUSTIJNEN is not available. You also can look at reviews of M. PEETERS-AUGUSTIJNEN, open positions, location of M. PEETERS-AUGUSTIJNEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over M. PEETERS-AUGUSTIJNEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf M. PEETERS-AUGUSTIJNEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about M. PEETERS-AUGUSTIJNEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company M. PEETERS-AUGUSTIJNEN, employees, financial statistics.