GK DRUKKERIJ

Contactgegevens GK DRUKKERIJ: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GK DRUKKERIJ: address, phone, fax, email, website, opening hours

GK DRUKKERIJ

Regio (region): N\A, België

Adres (address): JOLLYSTRAAT 148-164; 1030; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 22071515 (+32-22071515) 22071515 (+32-22071515)

Fax (fax): +32 (2) 209-26-18 +32 (2) 209-26-18

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GK DRUKKERIJ: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GK DRUKKERIJ"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GK DRUKKERIJ"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GK DRUKKERIJ, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GK DRUKKERIJ. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GK DRUKKERIJ, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GK DRUKKERIJ. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GK DRUKKERIJ
Products information GK DRUKKERIJ

BTW identificatienummer (tax): BE05332733154
Ondernemingsnummer: 8540466308
Hoofdstad (capital): 984,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 229,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in GK DRUKKERIJ zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Imprimeries and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GK DRUKKERIJ
(Get full report from official database of BE for GK DRUKKERIJ)

Aanvulling soorten activiteiten voor GK DRUKKERIJ
Addition kinds of activities for GK DRUKKERIJ

01749903. Lime Grove | Lime grove
07520100. Dierenteelt | Animal breeding services
15420101. Commercieel en kantoorgebouw, nieuwbouw | Commercial and office building, new construction
20529912. Rijstcakes | Rice cakes
22990700. Tops en topverwerking, kunstmatige of andere vezels | Tops and top processing, manmade or other fiber
28690504. Sacharine | Saccharin
32720313. Douche receptoren, beton | Shower receptors, concrete
34460200. Open vloeren en raster voor de bouw | Open flooring and grating for construction
84220202. Botanische tuin | Botanical garden

Werken bij GK DRUKKERIJ: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GK DRUKKERIJ: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GK DRUKKERIJ. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GK DRUKKERIJ. Looking for open vacancies in other companies

 • Magazijnier Reachtruck bij Beliès te Tessenderlo (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: Start People Antwerpen GT RETAIL

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Paletten controleren en op de juiste plaats zetten + scannen Laden en lossen van containers Orde en netheid bewaren op de werkplek Helpen bij het laden en lossen van goederen Allerhande voorraadmateriaal van leveranciers uitpakken en in bergruimte stockeren

 • HUISHOUDHULP VINDERHOUTE/ LOVENDEGEM (VINDERHOUTE)

  Regio: VINDERHOUTE

  Bedrijf: HOME & CONSULTANCY

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zoeken een betrouwbare, gemotiveerde medewerker die wenst te werken in het kader van dienstencheques. U voert huishoudelijke taken uit bij particulieren in Vinderhoute/Lovendegem zoals poetswerk, strijken, wassen en af en toe boodschappen doen. Bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging en een toffe sfeer dan hebben wij de gepaste vacature voor u!

 • HUISHOUDHULP DESSELGEM/BEVEREN-LEIE (BEVEREN-LEIE)

  Regio: BEVEREN-LEIE

  Bedrijf: GREENHOUSE WAREGEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit DESSELGEM en BEVEREN-LEIE zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Plus Home services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Gemotiveerde huishoudhulpen in de regio Kapellen (KAPELLEN)

  Regio: KAPELLEN

  Bedrijf: DIENSTENTHUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij: - Graag bezig met huishoudelijk werk? - Verantwoordelijk? - Klantvriendelijk? - Eerlijk en betrouwbaar? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

 • Hoger redder (DE PANNE)

  Regio: DE PANNE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant PLOPSAQUA De Panne zijn we op zoek naar redders, dit zowel in vast dienstverband of als extra. Je garandeert de veiligheid van alle bezoekers en bent verantwoordelijk voor de hygiëne, netheid en vlot verloop in het waterpark. Je bent in het bezit van een geldig Hoger Reddersbrevet en bijscholingsattest (of een strandreddersbrevet en bereid een cursus hoger redder te volgen). Je hebt kennis over waterkwaliteitsmetingen en de geldende hygiënevoorschriften in het zwembad.

 • vaste student (m/v) maandag of dinsdag magazijn (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Synergie Evergem Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een magazijn in Evergem zoeken wij een vaste student die steeds op maandag of dinsdag kan werken. Je zal instaan voor het correct klaarleggen van bestellingen en het juist ordenen van goederen in het magazijn. Daarbij komen ook ruimere taken te kijken zoals; opruimen van het magazijn, sorteren van goederen, ...

 • STUDENT VERKOOP BAKKERIJ-TEAROOM - PAUL OOSTENDE (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: BOULANGERIE PAUL

  Type: Studentenjob

  Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je helpt de klant in het maken van hun keuzes. Je neemt bestellingen op. Je werkt de quiches en salades af. Je bereidt de warme dranken. Je pakt de producten in voor de meeneemverkoop. Je presenteert de producten op een dienbord. Je bedient de kassa. Je doet de follow-up van de tafels in de zaal. Je staat in voor de permanente bevoorrading van etalages en toonbank. Je doet het onderhoud van de toonbankzone, verbruikszaal, toiletten en apparatuur. Je doet de afwas. Je voert de opening- en sluitingsprocedures van de winkel.

 • Bewakingsagent(e) openingen en sluitingen | Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: G4S

  Type: Vaste Job

  Kom voor G4S werken, dé wereldleider in beveiligings- en veiligheidsoplossingen, en bouw mee aan ons succes. We zijn een stabiele groep die meer dan 6000 werknemers telt in België. De beste beveiligingsoplossingen, uitstekende referenties en een stabiele structuur vormen onze beste troeven om een geslaagde carrière uit te bouwen. Voor onze klant te Antwerpen zijn wij op zoek naar een bewakingsagent(e) die de openingen en sluitingen verzorgt. Als bewakingsagent(e) verzorg je het onthaal waarbij je bezoekers professioneel begeleidt en gidst. Tegelijk ben je het visitekaartje van de opdrachtgever. Daarnaast sta je in voor controlerondes. Werkuren op weekdagen: - Openingen van 06u00 tot 09u00 - Sluitingen van 16u15 tot 19u15

 • Management Program - Project Coordinator Continuous Improvement (SCHAARBEEK)

  Regio: SCHAARBEEK

  Bedrijf: Lineas Group

  Type: Vaste Job

  Goederenvervoer per trein wordt elke dag belangrijker. Dat is logisch: het is veel beter voor milieu en mobiliteit dan wegtransport. Bovendien is het spoor veiliger en vaak efficiënter. Lineas is een van de grootste Europese privé-spelers op gebied van goederenvervoer per spoor. We zien het als onze verantwoordelijkheid om bedrijven te overtuigen mee te gaan in de modal shift: weg van de weg, meer goederen op het spoor. Die ambitieuze missie maken we waar met de beste producten, innovatieve diensten, een grote vloot en heel veel passie en inzet voor onze klanten. We willen groeien en echt het verschil maken op internationaal vlak. Doelstellingen van de functie “Continuous Improvement” is de zachte bewoording van hoe het er bij Lineas aan toe gaat. Het gaat hier razendsnel. Elke dag. Permanent staan tientallen change-projecten op de agenda, verspreid over onze hele organisatie. Daarom zijn we vandaag al een veel sterker bedrijf dan een jaar geleden. Maar volgend jaar willen we minstens nog eens met zoveel vooruit gaan. En het jaar daarna nog eens. Wat een Project Coördinator kan komen doen in het midden van al die hectiek? Leren. Heel veel bijleren. Ons bedrijf en onze sector van binnenuit leren kennen en door en door begrijpen. Om er dan met jouw frisse kijk en slimme ideeën tegenaan te gaan zodat we in de juiste richting blijven veranderen. Hoofdtaken Verschillende projecten aanpakken – Je management program duurt 18 tot 24 maanden, en elke vier tot 6 maanden switch je van project. Zo leer je ons hele bedrijf kennen, en krijg je veel zichtbaarheid bij het management. Oneindig veel bijleren – We sturen jou en je collega project coordinators (jullie vormen straks een hechte groep) geregeld samen op training. Maar we geloven dat je veruit het meest leert van je directe collega’s en je managers. Opklimmen – Tijdens je management program krijg je steeds meer verantwoordelijkheden. Waar je bij de start vooral analyses maakt, ben je na een jaar alsmaar meer betrokken bij de volledige leiding van projecten. Aan het eind van je traject ben je klaar om zélf strategische projecten in handen te nemen en je collega’s uit de business te ondersteunen in hun veranderingstrajecten. Dit kan als fulltime project manager of als beloftevol lijnmanager waarbij het continu verbeteren zeer belangrijk is.

 • Tekenaar autocad M/V (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: INTELECT

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant, een groeiende en toonaangevende speler in HVAC, zijn we op zoek naar een Technisch Tekenaar. Je komt terecht in een dynamisch team en je rapporteert aan de Technisch Directeur. Je bent een persoon met interesse in techniek en die deze passie kan omzetten in het uittekenen van plannen in 2D en 3D met betrekking tot HVAC en ventilatie voor de residentiële markt. Je tekent in autocad/stabicad en bent daarnaast het 1e aanspreekpunt voor B2B klanten om problemen op te lossen en advies te verlenen.

 • Zelfstandig Vertegenwoordiger - Social Media Manager (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: FUTURE MARKETING AGENCY

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor onze nieuwe software tool en ons IT bedrijf zijn wij opzoek naar een gedreven sales representatieve. Cold calling en klantenbezoeken afleggen is op jou lijf geschreven. Klanten hun probleem analyseren en een oplossing aanbieden is daarom ook een van je specialiteiten. Ons IT-bedrijf geleden te Bonheiden (Mechelen) & Antwerpen heeft een software ontwikkeld omtrend het sociale media beheer van bedrijven. Daarnaast focussen we op toekomst producten zoals chatbots, leadpages en lead magnets. Websites, Seo, Sea horen tegenwoordig tot de klassiekers maar daarom niet onbelangrijk. Heb jij een problemsolving attitude? Wil je een topverkoper zijn of ben je er al een? Doorgroeien in een bedrijf dat in volle ontwikkeling staat maar al jaren een vaste waarde is op de markt. Dan is deze job zeker en vast iets voor jou. Wij zullen er zeker en vast alles aan doen doormiddel van interne opleidingen om je te voorzien van een aantrekkelijk variabel salaris zonder enige plafond.

Zoek naar antwoorden van GK DRUKKERIJ in sociale netwerken
Look for responds of GK DRUKKERIJ in social networks

Lees alle opmerkingen voor GK DRUKKERIJ. Laat een reactie achter voor GK DRUKKERIJ. GK DRUKKERIJ bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GK DRUKKERIJ. Leave a respond for GK DRUKKERIJ. GK DRUKKERIJ on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GK DRUKKERIJ op de google maps. Adres en contacten GK DRUKKERIJ
Location of GK DRUKKERIJ on the google maps. Address and contacts of GK DRUKKERIJ

Andere gerelateerde bedrijven als come GK DRUKKERIJ GK DRUKKERIJ: FLSOCOGETRA SA | VAN EECKHAUTTE E | SANDWICHES LEO | PVS Chemicals Belgium | GARAGE VEREECKE

Other related companies as GK DRUKKERIJ: FLSOCOGETRA SA | VAN EECKHAUTTE E | SANDWICHES LEO | PVS Chemicals Belgium | GARAGE VEREECKE

GK DRUKKERIJ is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GK DRUKKERIJ, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05332733154. Het bedrijf GK DRUKKERIJ bevindt zich op het adres: JOLLYSTRAAT 148-164; 1030; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 984,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 229,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Imprimeries and copyshops. Producten gemaakt in GK DRUKKERIJ zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GK DRUKKERIJ is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GK DRUKKERIJ is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GK DRUKKERIJ, openstaande posities, locatie van GK DRUKKERIJ op de kaart.

GK DRUKKERIJ is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is GK DRUKKERIJ, company assigned to the tax number BE05332733154. The company GK DRUKKERIJ is located at the address: JOLLYSTRAAT 148-164; 1030; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 984,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 229,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Imprimeries and copyshops. Products created in GK DRUKKERIJ were not found.
The main activity of GK DRUKKERIJ is Personal Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of GK DRUKKERIJ is not available. You also can look at reviews of GK DRUKKERIJ, open positions, location of GK DRUKKERIJ on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GK DRUKKERIJ, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GK DRUKKERIJ, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GK DRUKKERIJ, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GK DRUKKERIJ, employees, financial statistics.