GEVAERT

Contactgegevens GEVAERT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GEVAERT: address, phone, fax, email, website, opening hours

GEVAERT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HILLE 105; 8750; WINGENE, België

Telefoon (phone): 51611313 (+32-51611313) 51611313 (+32-51611313)

Fax (fax): +32 (15) 260-76-31 +32 (15) 260-76-31

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GEVAERT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GEVAERT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GEVAERT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GEVAERT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GEVAERT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GEVAERT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GEVAERT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GEVAERT
Products information GEVAERT

BTW identificatienummer (tax): BE04721343994
Ondernemingsnummer: 2618286132
Hoofdstad (capital): 742,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 418,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in GEVAERT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Imprimeries and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GEVAERT
(Get full report from official database of BE for GEVAERT)

Aanvulling soorten activiteiten voor GEVAERT
Addition kinds of activities for GEVAERT

331699. Koude afwerking van stalen vormen, nec | Cold finishing of steel shapes, nec
07510400. Reproductie van veeteelt | Livestock reproduction services
28619902. Marine winkels, hout en tandvlees | Naval stores, wood and gum
35969906. Spoorwegschalen | Railroad track scales
36480108. Openbare verlichtingsapparatuur | Public lighting fixtures
62890102. Royalty eigendommen beschermende verenigingen | Royalty owners protective associations
80599901. Convalescent huis | Convalescent home
87449903. Gevangenissen, privébediend | Jails, privately operated
96510400. Reglement, diverse commerciële sectoren, niveau van overheid | Regulation, miscellaneous commercial sectors, level of government

Werken bij GEVAERT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GEVAERT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GEVAERT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GEVAERT. Looking for open vacancies in other companies

 • Productiemedewerker voeding (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: ASAP TONGEREN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als productiearbeider ben je verantwoordelijk voor het opgooien van kaas op een band, vervolgens zal de machine de grote blok kaas in twee snijden. Aan de andere kant van de band zal je collega de gesneden blokken kaas op een pallet leggen. Na verloop van tijd krijg je meer verantwoordelijkheden.

 • Monteur detailafwerking (M/V) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  In de afdeling detailafwerking zijn wij op zoek naar een gemotiveerde monteur voor een tijdelijke vervanging van 2 à 3 maanden. Je staat in voor de detailafwerking van autobussen. Meer bepaald de montage van separaties (buizenframe) en kleine onderdelen zoals roosters, handgrepen, lussen, reclamebakjes enz. Werken met afkitten.

 • Chauffeur C (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: Synergie Bornem Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als distributiechauffeur sta je in voor de correcte levering van goederen naar verschillende klanten, zowel food als non-food. Je krijgt na een korte opleiding een route toebedeeld, waarna je zelfstandig aan de slag kan. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van de producten, alsook de nodige documenten en vooropgestelde instructies.

 • Carrossier (M/V) (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Heb je altijd al gedroomd van een job waar je mocht sleutelen aan auto's? Dan hebben wij de ideale job voor u! Voor onze klant, gelegen in Turnhout, zijn wij op zoek naar een carrossier. Als carrossier doe je aan de werkvoorbereiding. - Je schuurt en plamuurt de wagens. - Je zet de wagens in hun grondverf. - Je plakt de wagens af.

 • TIG-lasser met Mechanische Kennis - regio Zwevezele (WINGENE)

  Regio: WINGENE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant gespecialiseerd in machinebouw voor de procesindustrie zijn we op zoek naar een TIG-Lasser.

 • Huishoudhulp dienstencheques Nazareth-Eke (NAZARETH)

  Regio: NAZARETH

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstverlening: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij personen thuis met dienstencheques. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Holsbeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOLSBEEK)

  Regio: HOLSBEEK

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Jobstudent (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Kruidvat

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

 • Commercieel medewerker (TERNAT)

  Regio: TERNAT

  Bedrijf: Spring Professional

  Type: Vaste Job

  Onze klant is een familiebedrijf in volle expansie en is internationale speler die optreedt als sales & marketing organisatie voor "fast moving" consumentenproducten. ( FMCG ) Functie : • U bent een sterke commerciële duizendpoot. U brengt alle activiteiten op gang met betrekking tot de orderverwerking en facturatie voor de toegewezen klanten en volgt deze nauwlettend op. • In samenwerking met uw collega's van sales & marketing en logistiek verzorgt U de voorbereiding van promotionele acties nauwlettend op. • U werkt nauw samen met de externe logistieke dienstverleners. • Tevens benut U maximaal de opportuniteiten bij de klanten om de interne verkoop extra te stimuleren. • Voor uw klanten fungeert U als rechtstreeks aanspreekpunt en vertrouwenspersoon. • U denkt klantgericht en weet klachten op een vlotte manier op te lossen. Uw doel is onze klanten tevreden stellen. Profiel : • U bent tweetalig N / F en beheerst het Eng. • U beschikt over een hoger diploma (min Bachelor) en kan terugblikken op een “ relevante” ervaring in Customer Service bij voorkeur binnen de distributie/ FMCG, retail of logistiek / transport. • Ervaring in orderverwerking en facturatie is een pluspunt. • U weet van aanpakken en werkt resultaatgericht. • U bent een teamplayer en commercieel ingesteld. • U springt vlot om met MS office ( Word, Excel ) Ervaring met relevante Customer service pakketten zijn een pluspunt. Aanbod Wenst u deel uit te maken van een dynamisch team binnen een onderneming in expansie en bent u op zoek naar een echte uitdaging? Herkent u zich in bovenstaand profiel? Dan bent u de witte raaf naar wie wij op zoek zijn! Aarzel niet langer en stuur onmiddelijk uw CV naar [email protected]

 • Administratief bediende / binnendienst (LONDERZEEL)

  Regio: LONDERZEEL

  Bedrijf: TECHNICAS

  Type: Vaste Job

  TECHNICAS BVBA, gevestigd te LONDERZEEL, is fabrikant van containers en allerhande metaalconstructies, waaronder compacteer machines, afvaltransportsystemen en diverse toebehoren. Ter ondersteuning van ons team zijn wij op zoek naar (M/V) : Gedreven, all-round bediende voor binnendienst met wisselwerking tussen : ondersteunend orderverwerking : input orders / logistiek / voorraad opvolgen ondersteunend buitendienst : o.a. offertes maken – tel. contact/informeren klant - … (algemeen) administratieve taken

 • Laborant(e) 2-ploegen/ Wevelgem (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Vaste Job

  Uitvoeren van kwaliteitscontroles volgens voorgeschreven methodes en procedures: staalname in productieomgeving (al dan niet op steriele wijze) voorbereiden van stalen aangebracht in het labo klaarmaken van benodigde reagentia standaardanalyses uitvoeren met naleving van de voorgeschreven werkmethodes, soms m.b.v. complexe geautomatiseerd analyseapparatuur vergelijken van de resultaten met de voorgeschreven normen

 • Lesgever Nederlands (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: SIBILANT TAALTRAININGEN&VERTAALWERK

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je geeft les over algemene en zakelijke communicatie in het Nederlands. Dit op verplaatsing bij de klant zelf. De klanten bevinden zich in de regio Brussel (prioriteit) en op termijn ook in de regio Antwerpen.

Zoek naar antwoorden van GEVAERT in sociale netwerken
Look for responds of GEVAERT in social networks

Lees alle opmerkingen voor GEVAERT. Laat een reactie achter voor GEVAERT. GEVAERT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GEVAERT. Leave a respond for GEVAERT. GEVAERT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GEVAERT op de google maps. Adres en contacten GEVAERT
Location of GEVAERT on the google maps. Address and contacts of GEVAERT

Andere gerelateerde bedrijven als come GEVAERT GEVAERT: MANO | WOUTERS GERT | Deurinck M | J.A. CULT. CENTRUM | CADENCES-AUTOCAD

Other related companies as GEVAERT: MANO | WOUTERS GERT | Deurinck M | J.A. CULT. CENTRUM | CADENCES-AUTOCAD

GEVAERT is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GEVAERT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04721343994. Het bedrijf GEVAERT bevindt zich op het adres: HILLE 105; 8750; WINGENE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 742,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 418,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Imprimeries and copyshops. Producten gemaakt in GEVAERT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GEVAERT is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GEVAERT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GEVAERT, openstaande posities, locatie van GEVAERT op de kaart.

GEVAERT is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is GEVAERT, company assigned to the tax number BE04721343994. The company GEVAERT is located at the address: HILLE 105; 8750; WINGENE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 742,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 418,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Imprimeries and copyshops. Products created in GEVAERT were not found.
The main activity of GEVAERT is Nonclassifiable Establishments, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of GEVAERT is not available. You also can look at reviews of GEVAERT, open positions, location of GEVAERT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GEVAERT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GEVAERT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GEVAERT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GEVAERT, employees, financial statistics.