GENERAL SERVICE PROMOTION

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • GENERAL SERVICE PROMOTION
Private companiesFood Stores • GENERAL SERVICE PROMOTION

Contactgegevens GENERAL SERVICE PROMOTION: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GENERAL SERVICE PROMOTION: address, phone, fax, email, website, opening hours

GENERAL SERVICE PROMOTION

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE H DE DINANT 3; 4020; LUIK, België

Telefoon (phone): 43434460 (+32-43434460) 43434460 (+32-43434460)

Fax (fax): +32 (86) 344-97-71 +32 (86) 344-97-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GENERAL SERVICE PROMOTION: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GENERAL SERVICE PROMOTION"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GENERAL SERVICE PROMOTION"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GENERAL SERVICE PROMOTION, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GENERAL SERVICE PROMOTION. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GENERAL SERVICE PROMOTION, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GENERAL SERVICE PROMOTION. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GENERAL SERVICE PROMOTION
Products information GENERAL SERVICE PROMOTION

BTW identificatienummer (tax): BE03062683105
Ondernemingsnummer: 4054473876
Hoofdstad (capital): 581,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 455,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Activités: Impressions sur Tissus.

Product categorie (product category): Imprimeries and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GENERAL SERVICE PROMOTION
(Get full report from official database of BE for GENERAL SERVICE PROMOTION)

Aanvulling soorten activiteiten voor GENERAL SERVICE PROMOTION
Addition kinds of activities for GENERAL SERVICE PROMOTION

123199. Antracietwinning, nec | Anthracite mining, nec
20439900. Maaltijden ontbijt eten, nec | Cereal breakfast foods, nec
33399915. Tellurium raffinage (primaire) | Tellurium refining (primary)
39530104. Nummerstempels, hand: rubber of metaal | Numbering stamps, hand: rubber or metal
72310202. Cosmetologie school | Cosmetology school

Werken bij GENERAL SERVICE PROMOTION: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GENERAL SERVICE PROMOTION: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GENERAL SERVICE PROMOTION. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GENERAL SERVICE PROMOTION. Looking for open vacancies in other companies

 • Lasser / monteur (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een technisch georiënteerd bedrijf regio Gent Zeehaven gespecialiseerd op het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden bij proudctiebedrijvenen het vervaardigen van staalconstructeis, zijn wij op zoek naar een lasser / monteur. In deze functie sta je in voor het lassen en monteren van metaalconstructies. Bij de klant ben je zelf verantwoordelijk voor de opstelling, de plaatsing en de definitieve montage van een structuur volgens de montageplannen- en richtlijnen. Daarnaast sta je ook in voor het controleren van afmetingen, vormen, lasnaden en voer je de nodige bijwerkingen en aanpassingen door bij vervormingen of fouten. Wanneer nodig, wordt gebruik gemaakt van het rollend materieel (zoals hoogwerker, verreiker, ...) opdat het project op een vlotte manier zou verlopen.

 • Verpleegkundige ziekenhuis (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: Care Talents Antwerpen

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Als verpleegkundige interim zal je samen met de verpleegkundigen en zorgkundigen van het ziekenhuis instaan voor de dagdagelijkse taken op de afdeling inwendige geneeskunde,  zoals ondersteunen bij de chemotherapie.  Bedrijfsprofiel: Een ziekenhuis in Lier is op zoek naar een verpleegkundige die beschikbaar is voor de maanden oktober, november en december voor de afdeling inwendige geneeskunde. De opdracht vereist dat de verpleegkundige kennis heeft van het toepassen van chemotherapie en ook een algemene kennis heeft over oncologie.  De opdracht is een opdracht van bepaalde duur van 38u/week, opstart kan asap! 

 • Chauffeur CE WALKING FLOOR (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Een firma gelegen te Ieper is op zoek naar een chauffeur CE voor te rijden met walking floor. Je zal vooral veevoeder en recyclageproducten vervoeren. Het werk is van maandag tot vrijdag en je slaapt 2 keer uit per week. De landen waar je moet leveren zijn hoofdzakelijk: België, Nederland, Frankrijk. Je werkt 12u à 15u per dag.

 • RESEARCH AND DEVELOPMENT LABORANT (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: Hays Wavre

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  * Regio Leuven * Voedingsbedrijf * Tijdelijke opdracht Hays Life Sciences werkt samen met een voedingsbedrijf in de regio van Leuven voor een zwangerschapsvervanging. Het bedrijf maakt unieke ingrediënten voor de voedingsindustrie Als R&D laborant steunt u het R&D-team om nieuwe producten te maken en de bestaande te verbeteren. U gebruikt analytische methoden om producten te testen en rapporteert met het team over de volgende mogelijke stappen. U helpt het R&D-team om kleinschalige processen over te brengen naar productie-activiteiten. U draagt bij aan de verzameling van up to date informatie betreffende de voedingsproducten.

 • ERP-administrator (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: Go4jobs Meetjesland

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant zoeken wij een ERP-administrator. Ze werken met een ERP-pakket voor het opmaken van offertes én het produceren van ramen en deuren in PVC & Aluminium. Je zorgt voor de verdere ontwikkeling en de goede werking van het pakket om zo een maximale ondersteuning te kunnen bieden aan medewerkers en klanten. Je analyseert hierbij verschillende noden en je bedenkt structurele oplossingen. Je ontwikkelt waar nodig zelf maatwerk en je werkt hierbij nauw samen met de leverancier die het programma ontwikkeld heeft. Deze samenwerking gebeurd in het Duits of Engels.

 • Student Magazijnwerk - Weekend - Grobbendonk (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een groeiend en dynamisch logistiek bedrijf in Grobbendonk, zijn we dringend op zoek naar studenten voor de weekendploeg. Je takenpakket is afwisselend en kan bestaan uit: Orderpicking: bestellingen verzamelen uit de rekken Retours verwerken Administratie Verpakken van de bestellingen De werkuren liggen tussen 8u en 20u.  Je dient wel minstens 18 jaar te zijn voor deze job. Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Bleckmann is een groeiend internationaal, logistiek bedrijf met een no-nonsens mentaliteit dat houdt van flexibiliteit, snelheid en extreme service. Ben jij op zoek naar een job met voldoening, verantwoordelijkheidsgevoel en carrièremogelijkheden? Dan kan Bleckmann voor jou de perfecte werkgever zijn.

 • WEEKENDWERK JOBSTUDENT (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: INTRATUIN MALDEGEM

  Type: Studentenjob

  Wie zijn wij? Intratuin Maldegem is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is. Dit familiebedrijf met jarenlange ervaring in de tuinbouw, welke nu geleid wordt door de 2de generatie, zit in een groeiflow en blikt vooruit op expansie. Hiervoor zijn we op zoek naar bekwame medewerkers die meehelpen dit proces tot een goed einde te brengen. We zijn toonaangevend in de tuincentrasector. Om de drukte tijdens de vakanties (vakantiejob) en weekends (studentenjob) op te vangen, zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om bij te springen. Je taken kunnen bestaan uit: - het klantgericht bedienen van de kassa (computer) - helpen bij de snijbloemen, dieren verzorgen, allround meehelpen, ... - rekken opvullen, levelen, producten uitpakken, de winkel onderhouden, ... Gezochte profiel Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in de sociale sector? Kan je de handen uit de mouwen steken en ben je flexibel? Ben je op zoek naar een uitdagende job om jouw ervaring op het werkveld uit te breiden? Aarzel dan niet langer! Wij hebben jou nodig om ons hecht team te versterken tijdens het weekend of tijdens de vakantie. Kom tot bloei in dit familiebedrijf en bouw je CV verder uit door ervaring op te doen in de verkoopsector. Vul zo snel mogelijk een sollicitatieformulier in of kom eens langs in de vestiging. Wil je graag de sfeer opsnuiven en kennis maken met onze enthousiaste medewerkers? Neem een kijkje op onze Facebookpagina en leer jouw toekomstige werkgever kennen! https://nl-nl.facebook.com/intratuin.maldegem/

 • ERVAREN DOSSIERBEHEERDER - FIDUCIARY - REGIO Aalter (Regio Aalter-Deinze)

  Regio: Regio Aalter-Deinze

  Bedrijf: BLAKE & PARTNERS

  Type: Vaste Job

  Wat is jouw takenpakket? Je bent dé vertrouwenspersoon van je klanten. Je start met de verwerking van boekhoudkundige documenten. Je neemt ook het fiscale luik voor jouw rekening. Je begeleidt je klanten zowel inzake boekhouding als fiscaliteit

 • Freelance IT trainer-leerkracht-docent (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: Het Coachingatelier

  Type: Zelfstandige activiteit

  Trainer in IT opleidingen. ECT geeft allerlei IT trainingen in onze eigen leslokalen in Wilrijk of intern bij klanten. De meeste van onze opleidingen kan je opsplitsen in 3 groepen: * MS Office trainingen: Excel, Outlook, Project... * Adobe trainingen: Photoshop, Illustrator, InDesign... * Tekenpakketten: AutoCAD, BricsCAD, SketchUp... Wij zoeken freelance trainers die in naam van ECT trainingen willen geven over deze onderwerpen. Wij kunnen vooraf niet bepalen hoe vaak we u gaan kunnen inschakelen.

 • Sollicitatiedag Schoonmaak burelen regio Roeselare (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Werfreserve

  ISS Facility Services, de grootste dienstverlener van België, zoekt schoonmaaktalenten regio Roeselare voor bedrijven, ziekenhuizen, rusthuizen,... Misschien is dit iets voor jou? Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

 • Chauffeur B + meehelpen achteraan bakkerij (ERPE)

  Regio: ERPE

  Bedrijf: Q JOBS

  Type: Flexijob

  je zal achteraan in de bakkerij meehelpen om alles klaar te zetten en daarna leveren naar de verschillende filialen.

 • FLEXI JOB ZAALHULP (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: LA TRATTORIA

  Type: Flexijob

  U assisteert in de zaal en staat in voor: bediening van de klanten, bestellingen opnemen, tafels opruimen, zaal opruimen.

Zoek naar antwoorden van GENERAL SERVICE PROMOTION in sociale netwerken
Look for responds of GENERAL SERVICE PROMOTION in social networks

Lees alle opmerkingen voor GENERAL SERVICE PROMOTION. Laat een reactie achter voor GENERAL SERVICE PROMOTION. GENERAL SERVICE PROMOTION bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GENERAL SERVICE PROMOTION. Leave a respond for GENERAL SERVICE PROMOTION. GENERAL SERVICE PROMOTION on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GENERAL SERVICE PROMOTION op de google maps. Adres en contacten GENERAL SERVICE PROMOTION
Location of GENERAL SERVICE PROMOTION on the google maps. Address and contacts of GENERAL SERVICE PROMOTION

Andere gerelateerde bedrijven als come GENERAL SERVICE PROMOTION GENERAL SERVICE PROMOTION: CAISSE SOINS SANT? SNCB | CEUPPENS GEVELWERKEN | VIBRATIONS NOCTURNES | WALTER MESSERICH | Palace II (Le)

Other related companies as GENERAL SERVICE PROMOTION: CAISSE SOINS SANT? SNCB | CEUPPENS GEVELWERKEN | VIBRATIONS NOCTURNES | WALTER MESSERICH | Palace II (Le)

GENERAL SERVICE PROMOTION is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GENERAL SERVICE PROMOTION, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03062683105. Het bedrijf GENERAL SERVICE PROMOTION bevindt zich op het adres: RUE H DE DINANT 3; 4020; LUIK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 581,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 455,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Imprimeries and copyshops. Lijst met producten zijn Activités: Impressions sur Tissus..
De hoofdactiviteit van GENERAL SERVICE PROMOTION is Voedingswinkels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GENERAL SERVICE PROMOTION is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GENERAL SERVICE PROMOTION, openstaande posities, locatie van GENERAL SERVICE PROMOTION op de kaart.

GENERAL SERVICE PROMOTION is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is GENERAL SERVICE PROMOTION, company assigned to the tax number BE03062683105. The company GENERAL SERVICE PROMOTION is located at the address: RUE H DE DINANT 3; 4020; LUIK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 581,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 455,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Imprimeries and copyshops. List of products are Activités: Impressions sur Tissus..
The main activity of GENERAL SERVICE PROMOTION is Food Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of GENERAL SERVICE PROMOTION is not available. You also can look at reviews of GENERAL SERVICE PROMOTION, open positions, location of GENERAL SERVICE PROMOTION on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GENERAL SERVICE PROMOTION, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GENERAL SERVICE PROMOTION, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GENERAL SERVICE PROMOTION, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GENERAL SERVICE PROMOTION, employees, financial statistics.