GEMAPRINT

Contactgegevens GEMAPRINT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GEMAPRINT: address, phone, fax, email, website, opening hours

GEMAPRINT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MOLENAKKERSTRAAT 36; 8020; OOSTKAMP, België

Telefoon (phone): 50841404 (+32-50841404) 50841404 (+32-50841404)

Fax (fax): +32 (11) 396-71-27 +32 (11) 396-71-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GEMAPRINT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GEMAPRINT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GEMAPRINT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GEMAPRINT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GEMAPRINT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GEMAPRINT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GEMAPRINT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GEMAPRINT
Products information GEMAPRINT

BTW identificatienummer (tax): BE01846221923
Ondernemingsnummer: 3887207031
Hoofdstad (capital): 979,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 699,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in GEMAPRINT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Imprimeries and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GEMAPRINT
(Get full report from official database of BE for GEMAPRINT)

Aanvulling soorten activiteiten voor GEMAPRINT
Addition kinds of activities for GEMAPRINT

5989. Brandstofverkopers, nec | Fuel dealers, nec
367999. Elektronische componenten, nec, nec | Electronic components, nec, nec
26550402. Bobbins, textiel spinning: gemaakt van gekochte vezel | Bobbins, textile spinning: made from purchased fiber
28690305. Esters van ftaalzuuranhydride | Esters of phthalic anhydride
32720504. Zilveren, beton | Sills, concrete

Werken bij GEMAPRINT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GEMAPRINT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GEMAPRINT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GEMAPRINT. Looking for open vacancies in other companies

 • Dakwerker (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: ASAP LIMBURG CONSTRUCT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  ASAP Construct is op zoek naar dakdekkende arbeiders! Voor een welgekende firma in het Genkse zijn we op zoek naar arbeiders met een basiskennis en ervaring in het uitvoeren van platte daken oa roofing branden, verwerken van EPDM, PVC, bitumen, ... Samen met je ploegmaten zorg je voor een uitstekend dakbedekkingsresultaat adhv een technisch plan. Je ploegbaas zorgt voor de nodige ondersteuning.

 • (Weekend)verkoper - diverse afdelingen (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Samen met de klant wordt bekeken welke afdeling en artikels het best bij u passen (interieur, sport, doe-het-zelf,...). - U staat klaar voor de klanten en luistert naar hun wensen - U verzorgt de presentatie van de afdeling

 • Chauffeur CE - parttime distributie regio Roeselare (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Randstad Zeebrugge Transport

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Op zoek naar een bijverdienste? Een firma te Roeselare is op zoek naar een afroepchauffeur om haar planning te versterken. Je voorziet transport in België, Duitsland en Frankrijk: volle vrachten en deelvrachten. Het transport omvat voornamelijk palletwerk (geen voeding) en je bent op baan met trekker-oplegger-baché, waarbij je zal lossen met een elektische transpallet of kooiaap. Gemiddeld maak je drie tot vier stops per dag. Je werkt meerdere dagen per week, waarbij je ook kan uitslapen. Dit is uiteraard af te spreken. De firma is tevens makkelijk bereikbaar (langs de autosnelweg, afrit Tielt/Roeselare-Beveren). Indien afgesproken kan je ook de trekker thuis stellen.

 • Commerciële Binnendienst Medewerker regio Kortrijk (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: OfficeTeam

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  OfficeTeam is op zoek naar een Commerciële Binnendienst Medewerker (m/v) met kennis Duits, voor een korte opdracht van een zestal maanden. Dit is voor onze klant gelegen in de regio van Kortrijk. Verantwoordelijkheden Commerciële Binnendienst Medewerker regio Kortrijk: je staat in voor de klachtenopvolging op de commerciële binnendienst; je biedt administratieve ondersteuning aan de collega's; je geeft orders in en volgt ze op van a tot z. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • Technisch Administratief bediende garage (Regio Genk)

  Regio: Regio Genk

  Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG 1555/BUOC

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een garage in de regio Genk zoeken we momenteel een technisch administratief bediende interesse in de garagewereld. - Je zorgt voor administratieve ondersteuning. - Je werkt nauw samen met de planning van de garage. - Je ondersteunt het magazijn. - Je spoort problemen op met de helpdesk van het automerk. - Je plant werken in. - Je controleert wagens preventief. - Je neemt contact op met de klant indien er foutcodes zijn. - Je kan tijdens de verlofperiodes ingezet worden bij de receptie.

 • Metser (LANAKEN)

  Regio: LANAKEN

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Lanaken zijn we op zoek naar een goede metser.  Het bedrijf is gespecialiseerd in algemene woningbouw en wegenbouw / grondwerken. 

 • Enthousiaste Thuishulp regio Zemst (ZEMST)

  Regio: ZEMST

  Bedrijf: PLUS HOME SERVICES ZEMST

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Huishoudhulp Hechtel-Eksel (HECHTEL-EKSEL)

  Regio: HECHTEL-EKSEL

  Bedrijf: PUUUR NEERPELT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dichtbij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. ( Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen, Job dichtbij huis, Dankbaarste job ,Gezinshulp ,Gezinszorg ,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren ,Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur, Gezinsvriendelijke uren, Combineren met gezin ,Vast contract ,Vaste uren ,Goed verdiend ,Geen diploma ,Strijken ,Schoonmaken ,Poetstips ,Wastips ,Strijktips ,Schoonmaaktips ,Schoonmaakadvies Huishoudtips ,Poetsman ,Poetsdienst ,Werken dichtbij huis, Limburg, Sodexo ,Goed uurloon ,Eindejaarspremie Vakantiegeld ,Koken ,Vacature ,Papieren dienstencheques ,elektronische dienstencheques ,Arbeidsvoorwaarden ,Goede verloning ,Kilometervergoeding ,Schoonmaakwerk ,Duurzame job)

 • Huishoudhulp regio Hasselt (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: SDB

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben je op zoek naar een leuke job als huishoudhulp regio Hasselt? Dit voor ongeveer 20u. Dit kan later nog altijd aangepast worden aan een voltijdscontract. Ervaring en een eigen wagen is een pluspunt! Neem zeker even contact op met ons op het nummer 011 55 35 48 voor een sollicitatiegesprek. Je mag je CV versturen via email op [email protected] met je contactgegevens. Je kan ook via onze website solliciteren, https://www.vzw-sdb.be/nl/werken-bij-sdb/solliciteren.

 • Jobstudenten voor Zorgsector (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

  Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

  Bedrijf: Run4Medical

  Type: Studentenjob

  Volg je een opleidig in de zorg of verpleging? Wil je graag ervaring opdoen in jouw toekomstig vakgebied? Heb je tijd in het weekend en/of vakanties? Run4Medical zoekt voor jou een studentenjob!

 • Medewerker kwaliteit betonlabo (WONDELGEM)

  Regio: WONDELGEM

  Bedrijf: CLAVER RECRUITMENT

  Type: Vaste Job

  Als medewerker kwaliteit van het betonlabo sta je dagelijks in voor de diverse analyses op stalen afkomstig van verschillende producten en grondstoffen, met het oog op kwaliteitscontrole en certificatie. Naast het uitvoeren van verschillende analyses en proeven (zeefanalyses, identificatieproeven, expertiseopdrachten, kalkstudies, drukproeven,….), is het voornamelijk jouw taak om regelmatig en eigenhandig stalen te nemen van de gebroken granulaten, gestabiliseerde mengsels , stortklaar beton en bodem. Dit gebeurt zowel op de eigen site(s) als op locatie.

 • Business & ICT Consulting - Analyst with Technical Background (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  We are actively looking for an Analyst with technical background.      Mission As analyst you will be working on the further evolution of supply chain related applications as well as propagating the solution within the group Knowledge of supply chain and the production steps within the steelmaking process are added values You are able to capture new needs / functionality through documentation, legacy applications and/or interaction with the client / business To capture all this in a detailed document, analyze it and be able to translate this into user-stories You are the contact for business and able to supply new IT solutions supporting and/or optimizing the business processes You have a general knowledge of a wide range of technologies and methodologies. In a first phase this will be concentrated around : C#, VB.NET, Angular, HTML, WPF, WCF, Entitiy Framework, SQLServer, XML,TFS, OO, Visual Studio, ... You can inspire developers and make the team work optimally Over time you will be able to lead projects and decide on the correct priorities You know the principles of the Agile / Scrum methodology It is possible you will be a member of a "guard-duty" team   Profile You are an analyst with a pragmatic approach You see yourself functioning in an industrial environment You are up-to-date concerning the new trends in software development and are eager to continuously widen your competences You are receptive for new knowledge and ideas, even outside your knowledge-domain You are able to think creatively and out-of-the box while providing solutions You are stress resistent You have good social skills and able to fluently integrate into new and existing teams Experience: Intermediate Languages: Dutch and your English is at a professional level (proficiency in reading, writing and speaking) Requested technical skills: C#, VB.NET, Angular, HTML, WPF, WCF, Entitiy Framework, SQLServer, XML,TFS, OO, Visual Studio... Desired: You know the principles of the Agile / Scrum methodology   Start mission, duration November 2018, long mission  Location Gent, Zelzate

Zoek naar antwoorden van GEMAPRINT in sociale netwerken
Look for responds of GEMAPRINT in social networks

Lees alle opmerkingen voor GEMAPRINT. Laat een reactie achter voor GEMAPRINT. GEMAPRINT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GEMAPRINT. Leave a respond for GEMAPRINT. GEMAPRINT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GEMAPRINT op de google maps. Adres en contacten GEMAPRINT
Location of GEMAPRINT on the google maps. Address and contacts of GEMAPRINT

Andere gerelateerde bedrijven als come GEMAPRINT GEMAPRINT: FLIGM SA | Perremans T | JEAN-MARIE BECK | NADJA DECLERCQ | KOEN BERTELS

Other related companies as GEMAPRINT: FLIGM SA | Perremans T | JEAN-MARIE BECK | NADJA DECLERCQ | KOEN BERTELS

GEMAPRINT is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GEMAPRINT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01846221923. Het bedrijf GEMAPRINT bevindt zich op het adres: MOLENAKKERSTRAAT 36; 8020; OOSTKAMP. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 979,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 699,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Imprimeries and copyshops. Producten gemaakt in GEMAPRINT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GEMAPRINT is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GEMAPRINT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GEMAPRINT, openstaande posities, locatie van GEMAPRINT op de kaart.

GEMAPRINT is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is GEMAPRINT, company assigned to the tax number BE01846221923. The company GEMAPRINT is located at the address: MOLENAKKERSTRAAT 36; 8020; OOSTKAMP. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 979,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 699,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Imprimeries and copyshops. Products created in GEMAPRINT were not found.
The main activity of GEMAPRINT is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of GEMAPRINT is not available. You also can look at reviews of GEMAPRINT, open positions, location of GEMAPRINT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GEMAPRINT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GEMAPRINT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GEMAPRINT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GEMAPRINT, employees, financial statistics.