FRANS VICTOOR

Contactgegevens FRANS VICTOOR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FRANS VICTOOR: address, phone, fax, email, website, opening hours

FRANS VICTOOR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OUDE VEURNESTRAAT 83; 8900; IEPER, België

Telefoon (phone): 57213240 (+32-57213240) 57213240 (+32-57213240)

Fax (fax): +32 (84) 688-43-74 +32 (84) 688-43-74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FRANS VICTOOR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FRANS VICTOOR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FRANS VICTOOR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FRANS VICTOOR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FRANS VICTOOR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FRANS VICTOOR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FRANS VICTOOR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FRANS VICTOOR
Products information FRANS VICTOOR

BTW identificatienummer (tax): BE08028228759
Ondernemingsnummer: 9801147460
Hoofdstad (capital): 664,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 565,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in FRANS VICTOOR zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Imprimeries and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FRANS VICTOOR
(Get full report from official database of BE for FRANS VICTOOR)

Aanvulling soorten activiteiten voor FRANS VICTOOR
Addition kinds of activities for FRANS VICTOOR

22730503. Tapijten, machine geweven | Rugs, machine woven
23999910. Zitbedekkingen, auto | Seat covers, automobile
28420000. Pools en sanitair goederen | Polishes and sanitation goods
32720305. Vloertegel, prefab terrazzo | Floor tile, precast terrazzo
35560100. Zuivelindustrie | Dairy and milk machinery
37140119. Oliepomp, motorvoertuig | Oil pump, motor vehicle
37280306. Landing skis en tracks, vliegtuigen | Landing skis and tracks, aircraft
38240208. Predetermining counters | Predetermining counters
50999918. Stacaravan onderdelen en accessoires | Mobile home parts and accessories
73899964. Product endorsement service | Product endorsement service

Werken bij FRANS VICTOOR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FRANS VICTOOR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FRANS VICTOOR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FRANS VICTOOR. Looking for open vacancies in other companies

 • HR VERANTWOORDELIJKE (M/V) 4/5 (ARENDONK)

  Regio: ARENDONK

  Bedrijf: NORDEX

  Type: Vervanging brugpensioen

  Nordex Nv is op zoek naar een HR-verantwoordelijke. Samen met directie zal je instaan voor verschillende HR administratieve taken. In deze allround HR-functie bent u het aanspreekpunt voor onze medewerkeers. Je bewaakt nauwgezet het personeelsbeleid en werkt nauw samen met externe dienstverleners: sociaal secretariaat, uitzendkantoren,… Je verzorgt de personeelsadministratie van A tot Z: loonadministratie, uurregistratie, verloven, ziektes, personeelsdossiers, contracten, enz. Op strategisch vlak werk je de verschillende HR processen verder uit en implementeer je ze op de werkvloer. Zo coördineer je o.a. aanwervingen, opleidingen, evaluaties,… en ondersteun je de leidinggevenden in hun taak. Is deze functie iets voor jou? Stuur dan je sollicitatiebrief en cv naar [email protected], t.a.v. Pieter Gaukema van Personeelsadviesbureau Goelen. Je kan rekenen op onze discretie.

 • Hulpplanner - transportsector (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: INFINITY JOBS WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als hulpplanner help je mee met de collega's om de planning van de ritten voor de chauffeurs te organiseren in België en Nederland. Hiermee hou je rekening met de plaats van leveringen, het volume van de vrachtwagen, de soort vrachtwagen (want niet alle klanten zijn bereikbaar met een oplegger) en de deadline.

 • Logistiek medewerker Elisabeth Center Antwerp - voltijds (38u/week) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  We zijn op zoek naar dé gemotiveerde medewerker om het team te versterken. Als logistiek medewerker zorg je voor de op- of afbouw van evenementen of het in- uitladen van vrachtwagens met materiaal. Je taken verschillen in functie van het soort evenement maar kunnen inhouden:

 • BEENHOUWER VOOR NIEUWE SUPERMARKT (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: FORUM JOBS AALTER

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zoeken een gemotiveerde beenhouwer om mee te stappen in een nieuwe supermarkt! Dit voor het bereiden & versnijden van de vleeswaren + aanvullend Aanspreekpunt voor de verkoopmedewerkers Afwisselend weekendwerk, mooie werkuren

 • Allround arbeider in 3 ploegen - omgeving Waasland (VERREBROEK)

  Regio: VERREBROEK

  Bedrijf: Konvert Interim Beveren

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in de voedingssector zijn we op zoek naar handlangers/magazijniers uit de omgeving van het Waasland. Jouw takenpakket bestaat vooral uit fysieke taken: - verpakking - bestellingen klaarzetten - bakken afwassen - laden-lossen - verpakkingsmachine bedienen

 • Vrachtwagenchauffeur C (vroege uren!) M/V (SCHOTEN)

  Regio: SCHOTEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een voedingbedrijf in de regio Schoten, zijn wij op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met rijbewijs C. Je zal de gemaakte producten verdelen in de regio Antwerpen. Je start je werkdag rond 3u30 en je stopt om 9u50. Dit doe je van maandag tot en met zaterdag. Je zal je vrachtwagen zelf laden en je voert de juiste gegevens in op je boordcomputer.

 • Arbeiders ruwbouw regio Herentals (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wil jij graag aan de slag op projecten in de regio Kempen? Wij zoeken arbeiders ruwbouw voor de GROTE nieuwbouwprojecten!

 • Belader / Chauffeur voor Huis aan Huis Ophalingen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM INDUSTRIE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een grote firma, gespecialiseerd in het ophalen van huisvuil en ander afval, zijn wij op zoek naar personen met een C rijbewijs. Als chauffeur sta je niet alleen in voor het vervoer, waarbij je voldoende ervaring kan voorleggen aangezien het hier regelmatig over stadsvervoer gaat, maar sta je ook in voor de veiligheid van je collega's. Je kan ingeschakeld worden als chauffeur en als belader! Werken met afval of huisvuil schrikt je dus niet af.

 • huishoudhulpen / poetshulpen / schoonmaakster - Regio Linde-Peer / Wauberg / Meeuwen (PEER)

  Regio: PEER

  Bedrijf: Sthep

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp/schoonmaakster/poetshulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is actief in Peer, Hechtel-Eksel Bocholt, Bree Meeuwen-Gruitrode, Overpelt en Neerpelt. Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaak, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

 • Barge Planner (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

  Type: Vaste Job

  - Je staat in voor de planning van het transport van containers. - Je verzamelt transportopdrachten van klanten en voert deze in het systeem. - Je berekent de laadcapaciteit en koppelt transportopdrachten aan beschikbare schepen. - Je hebt dagelijks contact met klanten, schepen en terminas. - Je maakt de vereiste documenten op en verzorgt de bijkomende administratie. - Verder ben je verantwoordelijk voor het oplossen van problemen bij vertragingen en wijzigingen. - Er wordt van je verwacht dat je na een bepaalde periode een operationeel team zal begeleiden en coachen.

 • Junior .NET developer (SINT-ANDRIES)

  Regio: SINT-ANDRIES

  Bedrijf: NOVADO

  Type: Vaste Job

  Passie voor IT en UI? Get hooked!

 • Afleveraar wagens (Regio Vilvoorde-Zaventem)

  Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

  Bedrijf: TALENTFARM

  Type: Vaste Job

  Als afleveraar in wagens sta je in om efficiënt en nauwkeurig te werk te gaan, en de nodige voorbereidingen uit te voeren voor het afleveren van de wagens.

Zoek naar antwoorden van FRANS VICTOOR in sociale netwerken
Look for responds of FRANS VICTOOR in social networks

Lees alle opmerkingen voor FRANS VICTOOR. Laat een reactie achter voor FRANS VICTOOR. FRANS VICTOOR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FRANS VICTOOR. Leave a respond for FRANS VICTOOR. FRANS VICTOOR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FRANS VICTOOR op de google maps. Adres en contacten FRANS VICTOOR
Location of FRANS VICTOOR on the google maps. Address and contacts of FRANS VICTOOR

Andere gerelateerde bedrijven als come FRANS VICTOOR FRANS VICTOOR: Heidehof | VINCENT LANGOHR | ECOLE FONDAMENTALE LIBRE | RAF WILLEMS | Debtor Management Services

Other related companies as FRANS VICTOOR: Heidehof | VINCENT LANGOHR | ECOLE FONDAMENTALE LIBRE | RAF WILLEMS | Debtor Management Services

FRANS VICTOOR is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FRANS VICTOOR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08028228759. Het bedrijf FRANS VICTOOR bevindt zich op het adres: OUDE VEURNESTRAAT 83; 8900; IEPER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 664,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 565,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Imprimeries and copyshops. Producten gemaakt in FRANS VICTOOR zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FRANS VICTOOR is Textielmolenproducten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FRANS VICTOOR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FRANS VICTOOR, openstaande posities, locatie van FRANS VICTOOR op de kaart.

FRANS VICTOOR is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is FRANS VICTOOR, company assigned to the tax number BE08028228759. The company FRANS VICTOOR is located at the address: OUDE VEURNESTRAAT 83; 8900; IEPER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 664,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 565,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Imprimeries and copyshops. Products created in FRANS VICTOOR were not found.
The main activity of FRANS VICTOOR is Textile Mill Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FRANS VICTOOR is not available. You also can look at reviews of FRANS VICTOOR, open positions, location of FRANS VICTOOR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FRANS VICTOOR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FRANS VICTOOR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FRANS VICTOOR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FRANS VICTOOR, employees, financial statistics.