FRANCISCO TESTA

Contactgegevens FRANCISCO TESTA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FRANCISCO TESTA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FRANCISCO TESTA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES M?RIERS 20; 7321; BERNISSART, België

Telefoon (phone): 69579303 (+32-69579303) 69579303 (+32-69579303)

Fax (fax): +32 (68) 280-14-25 +32 (68) 280-14-25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FRANCISCO TESTA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FRANCISCO TESTA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FRANCISCO TESTA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FRANCISCO TESTA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FRANCISCO TESTA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FRANCISCO TESTA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FRANCISCO TESTA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FRANCISCO TESTA
Products information FRANCISCO TESTA

BTW identificatienummer (tax): BE05333557128
Ondernemingsnummer: 4194000244
Hoofdstad (capital): 708,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 212,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in FRANCISCO TESTA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Imprimeries and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FRANCISCO TESTA
(Get full report from official database of BE for FRANCISCO TESTA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FRANCISCO TESTA
Addition kinds of activities for FRANCISCO TESTA

1241. Steenkoolmijndiensten | Coal mining services
23920403. Placemats, plastic of textiel | Placemats, plastic or textile
26720110. Vervoer papier, goud of zilver: van aangekochte materialen | Transfer paper, gold or silver: from purchased materials
33170103. Buizen, mechanische of hypodermische maten: koud getrokken roestvrij | Tubing, mechanical or hypodermic sizes: cold drawn stainless
38610203. Drijvers, fotografisch | Driers, photographic
47290000. Passagiersvervoer regeling | Passenger transportation arrangement

Werken bij FRANCISCO TESTA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FRANCISCO TESTA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FRANCISCO TESTA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FRANCISCO TESTA. Looking for open vacancies in other companies

 • Bestickeraar (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: Flexpoint

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een groeiend bedrijf in Tessenderlo zijn wij op zoek naar een handige gemotiveerde werkkracht die stickers op gastanks kan vervangen. Wij zoeken een verantwoordelijk persoon aangezien je naar de klanten moet gaan en veilig met een bestelwagen kan rijden. (rijbewijs B)

 • Polyvalent medewerker slachthuis (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: Werkers

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor zowel administratieve taken als hands-on op de werkvloer. Je takenpakket bestaat onder andere uit: - Het stempelen van varkens. - Het wegen van bestellingen. - Het klaarzetten van bestellingen. - Het noteren van gewichten en de administratieve opvolging hiervan.

 • Hoofdmagazijnier (DE PANNE)

  Regio: DE PANNE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor de verwerking van alle binnenkomende goederen (merchandising goederen en f&b producten) in het park. Je bent samen met je collega's verantwoordelijk voor een efficiënte werking en organisatie van het magazijn. Je helpt met het voorbereiden en klaarzetten van de interne leveringen voor de verschillende verkooppunten in het park. De verdeling en verzending van de goederen naar de andere parken behoort ook tot jouw verantwoordelijkheden. Je controleert regelmatig op basis van steekproeven de kwaliteit van de stock (o.a. houdbaarheidsdatums).

 • Chauffeur CE - asfalt / kipper (PAAL)

  Regio: PAAL

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Zoek je een job als vrachtwagenchauffeur CE? Laat het ons zeker weten want wij hebben een opdracht bij een heel fijne werkgever uit regio Beringen.

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO GENT (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Jobstudent zaterdagwerk (BEERSE)

  Regio: BEERSE

  Bedrijf: RUNTIME

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant te Beerse zijn we op zoek naar een jobstudent die elke zaterdag wil helpen in het atelier van de slagerij. U zal meewerken in het atelier van de slagerij. U zal op regelmatige tijdstippen ook bakken tillen en verzetten. U zal helpen met het bereiden van vleesgerechten, het opruimen van het atelier en gebruikt materiaal afwassen.

 • student schoonmaak regio Turnhout (Regio Turnhout)

  Regio: Regio Turnhout

  Bedrijf: ARONIA

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant in Turnhout zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten die zich kunnen vrijmaken in de periode tussen 29 oktober en 9 november. U zal ingeschakeld worden voor de reiniging van een bedrijfspand na werken. De tewerkstelling betreft voltijdse dagen van ongeveer 7,5u/dag. U zal samenwerken in team onder begeleiding van onze ploegverantwoordelijke. Hierdoor kunnen wij u een degelijke begeleiding garanderen in de uitvoering van uw taak.

 • Gemotiveerde hoofdaankoper elektriciteit + stockbeheer (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: DECAT ENERGY TECHNICS

  Type: Vaste Job

  Als hoofdaankoper zult u elektriciteits-gerelateerde aankoopdossiers behandelen van A tot Z. Dit in samenwerking met de betreffende projectleiders. U analyseert de vragen van de projectleiders, onderzoekt de markt en bekijkt samen welke stappen best genomen worden. U voert onderhandelingen met leveranciers om te komen tot een aankoop tegen de meest gunstige prijs-, leverings-, en servicevoorwaarden. Tijdens deze onderhandelingen koppelt u steeds terug naar de projectleiders alvorens een beslissing te nemen. In het kader van aankoopdossiers, behoudt u ook een zicht op de stockvoorraad en gaat u deze optimaliseren. U beheert de voorraden en stuurt het voorraadbeleid bij waar nodig.

 • Verkoper van nieuwbouwprojecten (met geldig BIV-nummer) (BACHTE-MARIA-LEERNE)

  Regio: BACHTE-MARIA-LEERNE

  Bedrijf: Jobmatch Gent

  Type: Vaste Job

  Je begeleidt de potentiële klant naar een concreet aanbod voor de aankoop van zijn nieuwbouw woning of appartement. Je overtuigt de klant van het vakmanschap en de kwaliteit van onze projecten. Je organiseert, bezoeken aan werven en modelwoningen, eventuele infoavonden en opendeurdagen. Je stelt de verkoopdocumentatie samen en houdt de project- databases en website’s up to date. Je sluit verkoopovereenkomsten af. Je bespreekt je dossiers met onze opdrachtgevers/promotoren, hun project managers en technische diensten.

 • DAKWERKER. (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: DAKWERKEN MEYNEN

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor het uitvoeren van zowel nieuwbouw als renovatie- en herstellingswerkzaamheden . Uitvoeren van lood- en zinkwerken, leggen van pannen, leien en roofing behoren ook tot jouw takenpakket.

 • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Maaseik-Bree)

  Regio: Regio Maaseik-Bree

  Bedrijf: ANIMALICIOUS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

 • Afdelingshoofd - Zelfstandig Accountant | Kwaliteitsvol kantoor (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1673224-inline.html?cid=Partner_VDAB Heeft u al een stevige ervaring opgedaan in een accountants - of boekhoudkantoor, maar bent u er klaar voor om uw kennis en ervaring naar een nieuw niveau te brengen? Heeft u hiernaast ook ervaring opgedaan met het aansturen van een team? Dan is deze accountants groep met een vestiging in regio Turnhout mogelijk een interessante optie! In dit accountantskantoor ligt de standaard op een kwalitatieve dienstverlening naar het cliënteel toe. Dit reflecteert zich dan ook in de medewerkers die deel uitmaken van de groep, een team van ± 100 experts die verspreid zijn over de verschillende vestigingen. Waar ze in dit kantoor op inzetten? Deze mensen naar een nieuw niveau brengen met behulp van ondersteuning en opleidingen. Lijkt het u interessant om een deel uit te maken van het team in dit kantoor? Lees hier dan zeker even verder over de functie details en het aanbod! Teamleader / Zelfstandig Accountant in dit Accountantskantoor - De verantwoordelijkheden U zult in deze functie de kans krijgen om aansturing te geven aan een team. U zult zowel zicht houden op de planning en deadlines van deze medewerkers, en hun voorbereidingswerk controleren. Ook houdt u duidelijk zicht op het rendement van het team en stuurt bij waar nodig. Hiernaast bent u verantwoordelijk voor het bespreken van de jaarrekeningen met de klant, evenals het formuleren van de nodige adviezen en ook deze bediscussiëren met de klanten. U zult deze ook bijstaan met de fiscale controles.

Zoek naar antwoorden van FRANCISCO TESTA in sociale netwerken
Look for responds of FRANCISCO TESTA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FRANCISCO TESTA. Laat een reactie achter voor FRANCISCO TESTA. FRANCISCO TESTA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FRANCISCO TESTA. Leave a respond for FRANCISCO TESTA. FRANCISCO TESTA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FRANCISCO TESTA op de google maps. Adres en contacten FRANCISCO TESTA
Location of FRANCISCO TESTA on the google maps. Address and contacts of FRANCISCO TESTA

Andere gerelateerde bedrijven als come FRANCISCO TESTA FRANCISCO TESTA: ASLK-CGER Bank | Association pour le Volontariat | MUTUALIT? SOCIALISTE | Joc-F | Rukaap inc.

Other related companies as FRANCISCO TESTA: ASLK-CGER Bank | Association pour le Volontariat | MUTUALIT? SOCIALISTE | Joc-F | Rukaap inc.

FRANCISCO TESTA is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FRANCISCO TESTA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05333557128. Het bedrijf FRANCISCO TESTA bevindt zich op het adres: RUE DES M?RIERS 20; 7321; BERNISSART. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 708,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 212,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Imprimeries and copyshops. Producten gemaakt in FRANCISCO TESTA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FRANCISCO TESTA is Leder- en leerproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FRANCISCO TESTA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FRANCISCO TESTA, openstaande posities, locatie van FRANCISCO TESTA op de kaart.

FRANCISCO TESTA is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is FRANCISCO TESTA, company assigned to the tax number BE05333557128. The company FRANCISCO TESTA is located at the address: RUE DES M?RIERS 20; 7321; BERNISSART. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 708,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 212,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Imprimeries and copyshops. Products created in FRANCISCO TESTA were not found.
The main activity of FRANCISCO TESTA is Leather and Leather Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FRANCISCO TESTA is not available. You also can look at reviews of FRANCISCO TESTA, open positions, location of FRANCISCO TESTA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FRANCISCO TESTA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FRANCISCO TESTA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FRANCISCO TESTA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FRANCISCO TESTA, employees, financial statistics.