FLANDERS PRINTING

Contactgegevens FLANDERS PRINTING: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLANDERS PRINTING: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLANDERS PRINTING

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WORTEGEMSTRAAT 34; 9700; OUDENAARDE, België

Telefoon (phone): 55334626 (+32-55334626) 55334626 (+32-55334626)

Fax (fax): +32 (56) 619-97-43 +32 (56) 619-97-43

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLANDERS PRINTING: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLANDERS PRINTING"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLANDERS PRINTING"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLANDERS PRINTING, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLANDERS PRINTING. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLANDERS PRINTING, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLANDERS PRINTING. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLANDERS PRINTING
Products information FLANDERS PRINTING

BTW identificatienummer (tax): BE07221832275
Ondernemingsnummer: 6542602539
Hoofdstad (capital): 695,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 897,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in FLANDERS PRINTING zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Imprimeries and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLANDERS PRINTING
(Get full report from official database of BE for FLANDERS PRINTING)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLANDERS PRINTING
Addition kinds of activities for FLANDERS PRINTING

8062. Algemene medische en chirurgische ziekenhuizen | General medical and surgical hospitals
861101. Vakverenigingen | Trade associations
22810302. Katoen garen, gesponnen | Cotton yarn, spun
38450116. Phonocardiographs | Phonocardiographs
41310000. Intercity en landelijke busvervoer | Intercity and rural bus transportation
50650311. transistors | Transistors
70339901. campings | Campgrounds
72990401. Babysit bureau | Babysitting bureau
73890201. Luchtvervuiling meetdienst | Air pollution measuring service

Werken bij FLANDERS PRINTING: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLANDERS PRINTING: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLANDERS PRINTING. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLANDERS PRINTING. Looking for open vacancies in other companies

 • Tijdelijke sales assistant ter ondersteuning van de vertegenwoordigers (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Voor een hip IT bedrijf in de regio van Lokeren zijn wij op zoek naar een tijdelijke sales assistant, ter ondersteuning van de vertegenwoordigers op de baan.  Het gaat om een tijdelijke functie, voorlopig 2 maand. Verlenging is zeker niet uitgesloten!  Commerciële contacten leggen met bedrijven en afspraken inplannen voor de vertegenwoordigers op de baan  Administratie: contracten opmaken, order input, email opvolging  Facturatie  Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

 • Wij zoeken een Bachelor Accountancy-fiscaliteit regio Aalter (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: SYNERGIE JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een boekhoudkantoor te Aalter zijn wij op zoek naar een Bachelor Accountancy-Fiscaliteit. Ben je pas afgestudeerd of heb je al een eerste ervaring maar zoek je een nieuwe uitdaging? Dan kan deze vacature iets zijn voor jou! Solliciteer online en dan bellen wij je op met meer uitleg over de vacature! Als boekhouder of financieel adviseur speel je een cruciala rol binnen de organisatie waarvoor je werkt. Je kijkt naar cijfers, analyseert ze en brengt bedrijven financieel in kaart. Van je deskundigheid en nauwkeurigheid hangt veel af. Een divers takenpakket en een wetgeving die constant evolueert zorgen voor een boeiende job. De tijd die je wint door toenemende informatisering kan je aan je klanten en dienstverlening besteden.

 • Technieker buitendienst REGIO WAASLAND (Regio Waasland)

  Regio: Regio Waasland

  Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Technieker buitendienst: Staat u in voor het assisteren bij technische handelingen zoals het onderhouden en herstellen van machines. Het gaat hier vooral over elektrische storingen maar kennis van hydraulica en mechanica is zeer belangrijk. Na een uitgebreide interne opleiding wordt u geacht zelfstandig te werken (probleemoplossend denken). U werkt voornamelijk op verplaatsing

 • Calculator (PITTEM)

  Regio: PITTEM

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  voor een bedrijf regio Pittem zoeken wij EEN CALCULATOR (M/V) (voltijds of deeltijds) Functieomschrijving : adhv het vooropgesteld plan maakt de calculator de prijsoffertes op voor een project van A tot Z als calculator gaat u bij voorkeur ook naar de werf om een duidelijke prijsofferte op te maken u maakt de facturen op en staat tevens in voor de nacalculatie. bij een voltijdse tewerkstelling krijgt u ook nog andere taken toegewezen

 • PLAATSER RAMEN EN DEUREN (DUFFEL)

  Regio: DUFFEL

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  In de regio Duffel zijn we op zoek naar een plaatser ramen en deuren voor deze vacature ziet het takenpakket er als volg uit: je kan de staat van de constructie controleren raamkozijnen deur en venstergaten Pilaren en stangen assembleren en vastmaken aan het metselwerk schrijnwerkelementen verzagen volgens het plan of de afmetingen van de werf je kan polyurethaanschuim dichtingen kleefbanden hoekprofielen .... plaatsen je kan de werkpost organiseren volgens het besteldossier je kan plaatsen en vastzetten met haken en geleiders je kan de waterdichtheid van het werkstuk controleren Je helpt bij het plaatsen van buitenschrijnwerk

 • Bunz - Jobstudent zaalhulp (m/v) (DUDZELE)

  Regio: DUDZELE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Studentenjob

  Voor een klant in de regio van Knokke-Heist zijn wij op zoek naar een jobstudent (m/v) voor het helpen in de zaal en/of keuken.

 • manager IT (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: ADECCO IEPER

  Type: Vaste Job

  IT Manager met 10 jaar ervaring gewenst in een onderneming in Ieper. Voltijdse functie, vast contract. Als IT manger sta je aan de leiding van een team van 4 IT medewerkers. Samen met je team, onderhoud je en optimaliseer je het informaticasysteem, op een efficiënte manier. Je neemt initiatieven naar invoering, toepassing en evaluatie van de systemen en rapporteert aan het directieteam. Je adviseert over de investeringen en volgt zelf nieuwe technologiën op. Je zorgt voor de ontwikkeling en bijscholing binnen je team. Je werkt voltijds in Ieper.

 • Kinderverzorg(st)er (EDEGEM)

  Regio: EDEGEM

  Bedrijf: Plusj CV

  Type: Vaste Job

  Ben jij een enthousiaste teamplayer met een groot hart voor kinderen, die bruist van energie en je werk met de nodige zelfstandigheid en nauwkeurigheid uitvoert? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Je staat in voor het verzorgen en begeleiden van 34 kindjes verdeeld over twee of drie groepen. Je begeleid de eet- en slaapmomenten. Je onderhoud het contact met de ouders. Je organiseert activiteiten. Je bent stressbestendig en organisatorisch sterk. Creatief, spontaan, lief en optimist zijn enkele van jouw eigenschappen. Energiek, maar ook rust kunnen uitstralen. Je durft je verantwoordelijkheid op te nemen, ten aanzien van de kinderen, ouders, collega's. Enkel kandidaten uit de regio komen in aanmerking.

 • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Nevele/Deinze/Nazareth) - Zelfstandige basis (SINT-DENIJS-WESTREM)

  Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

  Bedrijf: X-Care

  Type: Zelfstandige activiteit

  X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven. Voor onze klanten, verscheidene woon- en zorgcentra, zoeken wij freelanceverpleegkundige. Vroegdiensten, laatdiensten, nachten,... Aan jou om ons door te geven wat jou interesseert. Heb jij tijd en zin om af en toe in te springen? Stuur alvast je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt!

 • Klinisch Psycholoog volwassenen Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: FARESA

  Type: Zelfstandige activiteit

  • Je versterkt het FARESA team met je kennis en expertise als klinisch psycholoog • Je doet aan begeleiding/behandeling op een wetenschappelijk verantwoorde wijze • Je handelt vanuit de gedragstherapeutische principes • Je zet je in voor individuele begeleiding en werkt een groepsaanbod uit • Je bent bereid omte werken in onze vestiging van Faresa of te vlinderen tussen vestigingen • Je bent bereid om FARESA mee te helpen dragen in het brede hulpverlenerslandschap • Je werkt volgens: rol Collega: 1x/maand team, goede communicatie onderling, meedenken en -ontwikkelen van visie en praktisch denken voor FARESA rol Expert: evidenced based werken, supervisies bijwonen, bereidheid tot bijscholing, studiedagen, lezingen bijwonen, workshops geven, contact met huisartsen/verwijzers, behandelingsgerelateerde administratie bijhouden rol Ambassadeur: Netwerken om potentiële instroom te vergroten, zetelen in psychologenkringen, vakverenigingen, FARESA profileren op sociale media

 • Freelance Corporate Opdrachten | TriFinance (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1670134-inline.html?cid=Partner_VDAB Ben je een expert in Finance? Heb je een analytische geest en denk je oplossingsgericht? Dan willen we je graag ontmoeten! Om onze verdere groei te waarborgen, zijn wij via deze vacature op zoek naar freelance professionals voor hands-on en operationele projecten. Ben je een expert in Finance? Heb je een analytische geest en denk je oplossingsgericht? Dan willen we je graag ontmoeten! Om onze verdere groei te waarborgen, zijn wij via deze vacature op zoek naar freelance professionals voor hands-on en operationele projecten. Je hebt een Economische opleiding Je hebt 5 tot 10 jaar Finance ervaring (in boekhouding, controlling, treasury) Je bent kritisch ingesteld en toont zin voor initiatief Je bent een team player die ook onafhankelijk kan werken Je bent communicatief en commercieel ingesteld Je beheerst het Nederlands, Frans en/of  Engels Je hebt een goede kennis van ERP en MS Excel Je kan je vinden in onze bedrijfsfilosofie en bent bereid deze waarden (open communicatie, transparantie, ...) als een TriFinance ambassadeur uit te stralen naar onze klanten  Je vindt feedback geven en feedback krijgen waardevol en bent bereid om ons mentoring proces te volgen

 • zaalmedewerker - flexijob/student (AARTSELAAR)

  Regio: AARTSELAAR

  Bedrijf: LA FRECHA

  Type: Flexijob

  U bent verantwoordelijk voor de totale zaalbediening en verzorgt de communicatie naar de keuken toe. Ook de afwas behoort tot uw taken, samen met het onderhoud van de toog, de daarbijhorende toestellen, de kasten en de zaal.

Zoek naar antwoorden van FLANDERS PRINTING in sociale netwerken
Look for responds of FLANDERS PRINTING in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLANDERS PRINTING. Laat een reactie achter voor FLANDERS PRINTING. FLANDERS PRINTING bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLANDERS PRINTING. Leave a respond for FLANDERS PRINTING. FLANDERS PRINTING on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLANDERS PRINTING op de google maps. Adres en contacten FLANDERS PRINTING
Location of FLANDERS PRINTING on the google maps. Address and contacts of FLANDERS PRINTING

Andere gerelateerde bedrijven als come FLANDERS PRINTING FLANDERS PRINTING: Van Beveren | GARAGE I.V.C. HAINAUT | DIRK VERRETH | FA. TEXION | NV BEKAERT SA

Other related companies as FLANDERS PRINTING: Van Beveren | GARAGE I.V.C. HAINAUT | DIRK VERRETH | FA. TEXION | NV BEKAERT SA

FLANDERS PRINTING is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLANDERS PRINTING, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07221832275. Het bedrijf FLANDERS PRINTING bevindt zich op het adres: WORTEGEMSTRAAT 34; 9700; OUDENAARDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 695,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 897,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Imprimeries and copyshops. Producten gemaakt in FLANDERS PRINTING zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLANDERS PRINTING is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLANDERS PRINTING is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLANDERS PRINTING, openstaande posities, locatie van FLANDERS PRINTING op de kaart.

FLANDERS PRINTING is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLANDERS PRINTING, company assigned to the tax number BE07221832275. The company FLANDERS PRINTING is located at the address: WORTEGEMSTRAAT 34; 9700; OUDENAARDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 695,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 897,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Imprimeries and copyshops. Products created in FLANDERS PRINTING were not found.
The main activity of FLANDERS PRINTING is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FLANDERS PRINTING is not available. You also can look at reviews of FLANDERS PRINTING, open positions, location of FLANDERS PRINTING on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLANDERS PRINTING, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLANDERS PRINTING, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLANDERS PRINTING, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLANDERS PRINTING, employees, financial statistics.