FERNAND SMEYERS

Contactgegevens FERNAND SMEYERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FERNAND SMEYERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

FERNAND SMEYERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE BOIS D'AXHELET 5; 5300; ANDENNE, België

Telefoon (phone): 85826012 (+32-85826012) 85826012 (+32-85826012)

Fax (fax): +32 (69) 360-11-63 +32 (69) 360-11-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FERNAND SMEYERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FERNAND SMEYERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FERNAND SMEYERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FERNAND SMEYERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FERNAND SMEYERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FERNAND SMEYERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FERNAND SMEYERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FERNAND SMEYERS
Products information FERNAND SMEYERS

BTW identificatienummer (tax): BE07253417968
Ondernemingsnummer: 1928070068
Hoofdstad (capital): 607,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 225,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in FERNAND SMEYERS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Imprimeries and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FERNAND SMEYERS
(Get full report from official database of BE for FERNAND SMEYERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor FERNAND SMEYERS
Addition kinds of activities for FERNAND SMEYERS

3675. Elektronische condensatoren | Electronic capacitors
24990505. Tegels, kurk | Tiles, cork
36790302. oscillatoren | Oscillators
51491000. Suiker, honing, melasse en siroop | Sugar, honey, molasses, and syrups
72199902. Wasserij, behalve kracht en munten | Laundry, except power and coin-operated
73891605. Voorgeschorte postdienst | Presorted mail service
79220203. Performing Arts Center productie | Performing arts center production

Werken bij FERNAND SMEYERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FERNAND SMEYERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FERNAND SMEYERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FERNAND SMEYERS. Looking for open vacancies in other companies

 • Mechanicien (RONSE)

  Regio: RONSE

  Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een textiel bedrijf in de regio van Ronse zijn wij op zoek naar een mecanicien. Functie: Je staat in voor het zelfstandig opsporen en herstellen van mechanische defecten aan productiemachines. Je zorgt voor de uitvoering van preventieve nazichten en optimaliseert de onderhoudsschema's.

 • Customer Service Medewerker. (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als assistent van de Customer Serivce Manager, speelt u een sleutelrol in de administratieve en logistieke organisatie van de dienst naverkoop van uw klantenportefeuille. Wat verwachten we van u? -Je brengt de klant op de hoogte van commerciële acties. -Je bent verantwoordelijk voor de facturatie van uw zone vanaf het opstellen van de facturen, tot hun opvolging in het facturatiesysteem en de inning van de onbetaalde facturen. -Je zorgt voor een goede communicatie in je team om een goede werkorganisatie- en sfeer te verzekeren. -Je bereidt, op administratief vlak, de leveringsronde van je team voor. -Je zorgt voor het perfect inbrengen van alle gegevens in het informaticasysteem om een zorgeloze levering te verzekeren.

 • Aanvuller MAKRO Eke - voltijds (EKE)

  Regio: EKE

  Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor Makro te Eke zijn we op zoek naar een voltijdse aanvullers. Je zal samen met je collega's instaan voor het aanvullen van de rekken, plaatsten van prijskaartjes, datum- en kwaliteitscontroles, helpen van klanten, onderhoud van de rayons, ...

 • BANDENMONTEUR REGIO IEPER OF KORTRIJK (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wie solliciteert voor de vacature als Bandenmonteur zal deze werkzaamheden uitvoeren: monteren van banden uitvoeren van herstellingen depanneren van voertuigen op verplaatsing. technische ondersteuning bieden aan collega's

 • Teamleider Verpakking Vaste Nacht M/V (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: Start People Roeselare

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor de dagelijkse organisatievan de activiteiten van een groep arbeiders (10-15 mensen) in het verpakkingsproces en ziet toe op het naleven van planning en kwaliteit van het werk Je helpt bij technische interventies, onderhoud en herstellingen Je staat in voor de orde en netheid van de werkomgeving Je stuurt een groep mensen aan om een efficiënte verpakking van producten te realiseren

 • Montagewerker (NIEUWERKERKEN)

  Regio: NIEUWERKERKEN

  Bedrijf: ASAP SINT-TRUIDEN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Meestal binnenwerk, op termijn kan het ook buitenwerk inhouden. - Specifiek voor buitenwerk: Montagewerken op hoogte kunnen uitvoeren: metalen structuren hangen in masten, kabels naar boven trekken, kabels onderaan vastmaken, kabelgoten plaatsen, mee helpen aan de afwerking van de telecom site. - Specifiek voor binnenwerk: antenne’s plaatsen, doorboringen doen, kabelgoten hangen, proper werk afleveren en klantvriendelijkheid zijn hier van belang! - On-the-job training van ervaren personen om de job te leren.

 • Flexijob slagerij (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als medewerker in het team van onze beenhouwerij staat u uiteraard in om onze klanten op hun wenken te bedienen. Je krijgt een zeer variërend takenpakket: - verkopen in de toonbank - meehelpen in het atelier - kassa - aanvullen winkel + algemeen onderhoud - ...

 • HUISHOUDHULP VOLTIJDS BORNEM (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: GREENHOUSE PUURS

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Bornem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20u bij een gezin te Izegem , combineren met andere gezinnen mogelijk (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! 20 u te presteren bij 1 gezin, de uren zijn bespreekbaar. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Genk)

  Regio: Regio Genk

  Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

  Type: Studentenjob

  Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

 • Operator Controlekamer (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: G-BLOC

  Type: Vaste Job

  Je regelt, superviseert en reguleert de machines die houtafval verwerken tot blokken voor paletten. - Je controleert de uitrusting en de installaties. Je voert preventief en correctief basisonderhoud uit. Je neemt stalen. - Je voert standaard en niet-standaard bedieningen uit, maakt filters en apparatuur schoon. Je bent verantwoordelijk voor de opvolging van 13 computerschermen en de aansturing van de machines. - Je controleert en interpreteert de belangrijkste parameters (energieverbruik, temperatuur...) en het verloop van de verschillende productiefases. - Je noteert/identificeert afwijkingen op basis van meetresultaten. Je bepaalt bijsturingen en hun urgentie. - Je spoort storingen en hun oorzaken op - Je houdt werkingsgegevens (incidenten, energieverbruik) van de installaties bij en analyseert ze. Je geeft belangrijke info door aan je collega's bij de shiftwissel. Je werkt volgens de veiligheid- en productievoorschriften. Je bent verantwoordelijk voor de orde en netheid van de werkplek. Je rapporteert aan de Plant Manager.

 • Freelance verkoper / Verkoopster (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: LOCQUET CLAIRE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je staat in voor de verkoop in een toonzaal. Je verkoopt allerlei meubilair en decoratie.

Zoek naar antwoorden van FERNAND SMEYERS in sociale netwerken
Look for responds of FERNAND SMEYERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor FERNAND SMEYERS. Laat een reactie achter voor FERNAND SMEYERS. FERNAND SMEYERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FERNAND SMEYERS. Leave a respond for FERNAND SMEYERS. FERNAND SMEYERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FERNAND SMEYERS op de google maps. Adres en contacten FERNAND SMEYERS
Location of FERNAND SMEYERS on the google maps. Address and contacts of FERNAND SMEYERS

Andere gerelateerde bedrijven als come FERNAND SMEYERS FERNAND SMEYERS: NATURE & PLANTES | Imschoot J | LA MAR?E OSTANDAISE | ARIANE VILLEZ | R. CNOCKAERT

Other related companies as FERNAND SMEYERS: NATURE & PLANTES | Imschoot J | LA MAR?E OSTANDAISE | ARIANE VILLEZ | R. CNOCKAERT

FERNAND SMEYERS is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FERNAND SMEYERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07253417968. Het bedrijf FERNAND SMEYERS bevindt zich op het adres: RUE BOIS D'AXHELET 5; 5300; ANDENNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 607,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 225,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Imprimeries and copyshops. Producten gemaakt in FERNAND SMEYERS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FERNAND SMEYERS is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FERNAND SMEYERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FERNAND SMEYERS, openstaande posities, locatie van FERNAND SMEYERS op de kaart.

FERNAND SMEYERS is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is FERNAND SMEYERS, company assigned to the tax number BE07253417968. The company FERNAND SMEYERS is located at the address: RUE BOIS D'AXHELET 5; 5300; ANDENNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 607,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 225,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Imprimeries and copyshops. Products created in FERNAND SMEYERS were not found.
The main activity of FERNAND SMEYERS is Printing, Publishing and Allied Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FERNAND SMEYERS is not available. You also can look at reviews of FERNAND SMEYERS, open positions, location of FERNAND SMEYERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FERNAND SMEYERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FERNAND SMEYERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FERNAND SMEYERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FERNAND SMEYERS, employees, financial statistics.