FERDINAND DEMUYT

Contactgegevens FERDINAND DEMUYT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FERDINAND DEMUYT: address, phone, fax, email, website, opening hours

FERDINAND DEMUYT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SINT-PIETERSPLEIN 8B2/2; 8020; OOSTKAMP, België

Telefoon (phone): 50823184 (+32-50823184) 50823184 (+32-50823184)

Fax (fax): +32 (86) 194-97-63 +32 (86) 194-97-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FERDINAND DEMUYT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FERDINAND DEMUYT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FERDINAND DEMUYT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FERDINAND DEMUYT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FERDINAND DEMUYT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FERDINAND DEMUYT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FERDINAND DEMUYT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FERDINAND DEMUYT
Products information FERDINAND DEMUYT

BTW identificatienummer (tax): BE02251892089
Ondernemingsnummer: 5977081298
Hoofdstad (capital): 585,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 881,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in FERDINAND DEMUYT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Imprimeries and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FERDINAND DEMUYT
(Get full report from official database of BE for FERDINAND DEMUYT)

Aanvulling soorten activiteiten voor FERDINAND DEMUYT
Addition kinds of activities for FERDINAND DEMUYT

28430301. Emulgatoren, behalve voedsel en farmaceutisch | Emulsifiers, except food and pharmaceutical
32610205. Lavatoria, glanzend china | Lavatories, vitreous china
35350101. Beltransportsystemen, algemeen industrieel gebruik | Belt conveyor systems, general industrial use
35420404. Lentewikkeling en vormende machines | Spring winding and forming machines
36390102. Vuilnisafval, huishoudelijk | Garbage disposal units, household
52110501. Steen | Brick

Werken bij FERDINAND DEMUYT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FERDINAND DEMUYT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FERDINAND DEMUYT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FERDINAND DEMUYT. Looking for open vacancies in other companies

 • Verpleegkundige Projectstaffing Klinische Studies (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Care Talents Antwerpen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Tijdens dit project zal je werken in een organisatie gespecialiseerd in wetenschappelijk geneesmiddelenonderzoek. De doelgroep in deze setting zijn vrijwilligers. Als verpleegkundige zal je voornamelijk volgende technische handelingen uitvoeren: bloedafnames, bloeddrukmetingen en het interpreteren van EKG's. Dit zijn taken die je voor en na de dosering uitvoert. Verder zal je de vrijwilligers screenen en hen opvolgen tijdens een nacontrole. In de context van wetenschappelijk onderzoek is het belangrijk dat je zorgvuldig, snel en efficiënt kan werken. Het team bestaat uit enthousiaste collega's die nieuwe medewerkers met veel plezier opleiden. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projecstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

 • Productiearbeider voeding (2 ploegen) (WIELSBEKE)

  Regio: WIELSBEKE

  Bedrijf: Randstad Inhouse Crop's

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als productiearbeider binnen CROP'S kan je ingezet worden op verschillende posten: kwaliteitscontrole: je inspecteert de groenten op vreemde voorwerpen en kwaliteit. opzetten: je vult de verpakking aan of pakt de producten in. Het kan ook zijn dat je ingredienten nog verder moet aanvullen vb. sesamzaadjes strooien. inpakken: je verpakt de groenten in een doos of zak Bovendien zorg je voor een nette werkomgeving.

 • Onderhoudstechnieker (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onderhoud van het machinepark Werken in dagploeg

 • Slagerij zkt Slager (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben jij een slager van opleiding en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Vlees bereiden, vlees versnijden, vlees verkopen,.. klinkt voor jou als een feest in de oren? Grijp je telefoon of kom naar Randstad Kortrijk en waag nu jouw kans!

 • SCHRIJNWERKER (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: AGO & HR DEINZE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in de regio van Deinze zoeken we nog een schrijnwerker om in het atelier te werken. Op basis van technische tekeningen (in AutoCAD) bouw je met collega\\\'s meubelstukken en andere interieurelementen voor beursstanden en interieur- en showroomrealisaties. Je levert kwalitatief maatwerk en krijgt de verantwoordelijkheid over jouw eigen projecten. Om goed werk te kunnen leveren, heb je een uitgebreid machinepark ter beschikking (paneelzagen, CNC-freesmachines, afkantmachines...)

 • Student kerstmarkt Oostende (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Studentenjob

  Heb jij zin om als student een centje bij te verdienen op de kerstmarkt in Oostende en ben je vrij in de periode van 01/12/2018 tot en met 06/01/2019? Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten die kunnen worden ingeschakeld voor schaatsverhuur!

 • Restaurant Manager (M/V) (DIEGEM)

  Regio: DIEGEM

  Bedrijf: Van der Valk Hotel Brussels Airport

  Type: Vaste Job

  Ben jij de gastheer of gastvrouw waar wij naar op zoek zijn? Draag jij een kwalitatieve service hoog in het vaandel, leg je gasten graag in de watten en beschik je over de leidinggevende capaciteiten om jouw hospitality passie en mind-set op een team over te brengen? Dan word jij als Restaurant Manager misschien wel het toekomstige gezicht van ons fine-dining restaurant Catharina! Een dag uit het leven van een Restaurant Manager bij Van der Valk… Wij beloven dat je je geen moment zal vervelen. Bij deze een greep uit het takenpakket van onze toekomstige collega: Je neemt de rol als gastheer/gastvrouw met glans op en wordt zo het belangrijkste aanspreekpunt voor onze gasten; Je werkt operationeel mee én superviseert de werkzaamheden in het restaurant en aan de bar; Je bent het schoolvoorbeeld wat betreft professionalisme, gastvriendelijkheid en collegialiteit; Je fungeert als liaison qua communicatie tussen keuken- en zaalactiviteiten; Dankzij jouw gedegen menu- en drankenkennis adviseer je de gasten als de beste bij hun keuze; Samen met de Director of F&B draag je mee bij aan de ontwikkeling van het team.

 • Klantgerichte bediende met sterke kennis Frans (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

  Voor een mooi bedrijf gelegen in de regio Sint-Niklaas,zijn wij op zoek naar een klantgerichte bediende met sterke kennis Frans. Als klantgericht bediende sta je in voor volgende taken:  Intern aanspreekpunt voor de klanten (B2B). Voornamelijk franstalige klanten Verkoopprojecten opvolgen: orderverwerking, offertes opmaken, facturatie,... Aankooporders afstemmen met internationale leveranciers Onthaal Stock opvolgen Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

 • Psycholoog (NIEUWKERKEN-WAAS)

  Regio: NIEUWKERKEN-WAAS

  Bedrijf: 'T ANKER

  Type: Zelfstandige activiteit

  VACATURE PSYCHOLOGIE Voor onze groepspraktijk ‘t Anker gelegen te Nieuwkerken-Waas en De Klinge zijn we op zoek naar een enthousiaste psychologe/gedragstherapeute op zelfstandige basis, die reeds ervaring heeft met het diagnosticeren en behandelen van kinderen. U staat als psychologe/gedragstherapeute in voor de begeleiding van kinderen met gedragsproblemen en emotionele problemen, vaak naar aanleiding van een leerstoornis of ontwikkelingsstoornis. U begeleidt ouders met opvoedkundige vragen. Daarnaast maakt u deel uit van ons onderzoeksteam waarbij je kinderen test (IQ, aandacht, autisme,..) i.f.v. diagnostiek. Wekelijkse intervisie is mogelijk. We bieden tevens de mogelijkheid tot het geven van groepssessies (vb. Sociale vaardigheidstraining, assertiviteitstraining, mindfulness,..). Wij bieden een mooi praktijklokaal met wachtruimte. Op onze praktijk werken reeds 5 logopedisten, 2 psychologen en 2 kinesisten. Heeft u interesse om te werken op een praktijk waar collegialiteit, gemoedelijkheid en een fijne werksfeer hoog in het vaandel worden gedragen? Bent u deze enthousiaste collega die wij zoeken om ons team te versterken? Stuur ons dan een mailtje op: [email protected] Met vriendelijke groeten, Annelies Van Kerckhove Coördinator ’t Anker Turkyen 15 9100 Nieuwkerken-Waas 0498/90.08.27 www.t-anker.be

 • zelfstandig logopediste (GERAARDSBERGEN)

  Regio: GERAARDSBERGEN

  Bedrijf: MARTENS ANNABEL

  Type: Zelfstandige activiteit

  Word jij onze nieuwe collega in Geraardsbergen? Ben jij een logopedist(e) met ambitie als zelfstandige? Dan zijn we op zoek naar jou! Wij zijn een groepspraktijk met verschillende vestigingen in Geraardsbergen Wat bieden we? - administratieve en inhoudelijke ondersteuning - werkuren in overleg - een tof team - een uurrooster van ca. 10 uur dat op korte termijn verder uitgebreid kan worden Wat vragen we? - bereid zijn als zelfstandige te werken - graag deel uitmaken van een fijn team - in het bezit zijn van een FOD- en RIZIV-nummer - liefst beschikken over een wagen Heb je interesse, neem dan zo snel mogelijk contact op [email protected]

 • Dentist/Orthodontist (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: POLIKLINIEKEN DE VOORZORG

  Type: Zelfstandige activiteit

  Investigate and correct the position of the teeth and jaws of patients.

 • Zelfstandig verkoper Zonnepanelen Regio Antwerpen (Provincie Antwerpen)

  Regio: Provincie Antwerpen

  Bedrijf: BELIVERT

  Type: Zelfstandige activiteit

  Zin in een nieuwe uitdaging? Wil je werken in één van de meest belovende sectoren van de toekomst? Kan je zelfstandig werken, en wil je hoge verkoopcijfers en targets halen? Aarzel niet en contacteer ons. (Graag cv met foto) Ons bedrijf is in volle expansie, biedt een boeiende werkomgeving en een collegiale sfeer. Als vertegenwoordiger ben je de sleutelfiguur tussen onze klanten en het bedrijf. Dagelijks bezoek je particuliere klanten of KMO 's (voornamelijk Antwerpen) en zorg jij voor het uitkomen van hun dromen: het besparen op hun energie factuur! Je kijkt naar de noden van de klant en maakt offerte. Je volgt de offertes op en geeft de klant technische ondersteuning daar waar nodig. Je bent een ervaren verkoper voor de B2C markt. Je werkt zelfstandig en draagt verantwoordelijkheid voor het contacteren van prospecten. Je biedt de klant kwalitatief hoogstaand advies. Je staat in voor de verkoop van hoofdzakelijk, fotovoltaïsche zonnepaneel-installaties aan particuliere klanten. Bezoeken van potentiële klanten (wordt aangeleverd door ons ) Bedrijf en product voorstellen Kort opvolgen en tijdige afspraken maken Plaatsingsdossier opstellen Prospectie : Offerte opmaken, opvolgen en omzetten in verkoop.

Zoek naar antwoorden van FERDINAND DEMUYT in sociale netwerken
Look for responds of FERDINAND DEMUYT in social networks

Lees alle opmerkingen voor FERDINAND DEMUYT. Laat een reactie achter voor FERDINAND DEMUYT. FERDINAND DEMUYT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FERDINAND DEMUYT. Leave a respond for FERDINAND DEMUYT. FERDINAND DEMUYT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FERDINAND DEMUYT op de google maps. Adres en contacten FERDINAND DEMUYT
Location of FERDINAND DEMUYT on the google maps. Address and contacts of FERDINAND DEMUYT

Andere gerelateerde bedrijven als come FERDINAND DEMUYT FERDINAND DEMUYT: BACOB | METAALKONSTRUKTIES MOENS | JOANNES VANDERWEYDEN | J.T. SERVICES | MULTIMEDIA FABRIEK

Other related companies as FERDINAND DEMUYT: BACOB | METAALKONSTRUKTIES MOENS | JOANNES VANDERWEYDEN | J.T. SERVICES | MULTIMEDIA FABRIEK

FERDINAND DEMUYT is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FERDINAND DEMUYT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02251892089. Het bedrijf FERDINAND DEMUYT bevindt zich op het adres: SINT-PIETERSPLEIN 8B2/2; 8020; OOSTKAMP. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 585,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 881,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Imprimeries and copyshops. Producten gemaakt in FERDINAND DEMUYT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FERDINAND DEMUYT is Motorvrachtvervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FERDINAND DEMUYT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FERDINAND DEMUYT, openstaande posities, locatie van FERDINAND DEMUYT op de kaart.

FERDINAND DEMUYT is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is FERDINAND DEMUYT, company assigned to the tax number BE02251892089. The company FERDINAND DEMUYT is located at the address: SINT-PIETERSPLEIN 8B2/2; 8020; OOSTKAMP. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 585,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 881,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Imprimeries and copyshops. Products created in FERDINAND DEMUYT were not found.
The main activity of FERDINAND DEMUYT is Motor Freight Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FERDINAND DEMUYT is not available. You also can look at reviews of FERDINAND DEMUYT, open positions, location of FERDINAND DEMUYT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FERDINAND DEMUYT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FERDINAND DEMUYT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FERDINAND DEMUYT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FERDINAND DEMUYT, employees, financial statistics.