FE. PHOTOPLAN IMPRIM?

Contactgegevens FE. PHOTOPLAN IMPRIM?: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FE. PHOTOPLAN IMPRIM?: address, phone, fax, email, website, opening hours

FE. PHOTOPLAN IMPRIM?

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE EMILE CUVELIER 31; 5000; NAMUR, België

Telefoon (phone): 81223265 (+32-81223265) 81223265 (+32-81223265)

Fax (fax): +32 (82) 126-69-99 +32 (82) 126-69-99

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FE. PHOTOPLAN IMPRIM?: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FE. PHOTOPLAN IMPRIM?"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FE. PHOTOPLAN IMPRIM?"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FE. PHOTOPLAN IMPRIM?, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FE. PHOTOPLAN IMPRIM?. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FE. PHOTOPLAN IMPRIM?, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FE. PHOTOPLAN IMPRIM?. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FE. PHOTOPLAN IMPRIM?
Products information FE. PHOTOPLAN IMPRIM?

BTW identificatienummer (tax): BE03084381103
Ondernemingsnummer: 6597534179
Hoofdstad (capital): 207,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 795,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Activités: Photocopies.

Product categorie (product category): Imprimeries and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FE. PHOTOPLAN IMPRIM?
(Get full report from official database of BE for FE. PHOTOPLAN IMPRIM?)

Aanvulling soorten activiteiten voor FE. PHOTOPLAN IMPRIM?
Addition kinds of activities for FE. PHOTOPLAN IMPRIM?

3546. Power-driven handgereedschap | Power-driven handtools
358501. Airconditioning apparatuur, compleet | Air conditioning equipment, complete
364600. Commerciële verlichtingsinrichtingen | Commercial lighting fixtures
396199. Kostuum juwelen, nec | Costume jewelry, nec
794804. Hond- en paardenrennen, en bestuurders | Dog and horse racing, and drivers
28210100. Thermosetterende materialen | Thermosetting materials
39999925. Notenschelpen, slijpen, van gekochte noten | Nut shells, grinding, from purchased nuts
50940102. Diamanten (edelstenen) | Diamonds (gems)

Werken bij FE. PHOTOPLAN IMPRIM?: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FE. PHOTOPLAN IMPRIM?: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FE. PHOTOPLAN IMPRIM?. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FE. PHOTOPLAN IMPRIM?. Looking for open vacancies in other companies

 • Werfleider industriële elektriciteit/automatisering (HALEN)

  Regio: HALEN

  Bedrijf: Randstad High Technics

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf te Halen zijn wij op zoek naar een ambitieuze en gedreven werfleider met voldoende relevante ervaring om op korte termijn door te groeien naar: werkvoorbereider, werfcoördinator, Eplan tekenaar. Tot je huidige en toekomstige taken zullen behoren: het leiden, coördineren en opvolgen van diverse werven industriële elektriciteit maken van de werfvoorbereiding, uitvoeren van materiaalbestellingen bijwonen van werfvergaderingen ontwerpen en tekenen in Eplan kabelberekeningen uitvoeren (Canelco) storingen opzoeken en oplossen depannages uitvoeren

 • medewerker verkoop (WONDELGEM)

  Regio: WONDELGEM

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, gelegen te Wondelgem, zijn wij op zoek naar een medewerker verkoop. Je komt terecht in een keurslagerij waar je vooraan in de winkel verantwoordelijk bent voor bediening en afrekening van klanten.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Opwijk – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OPWIJK)

  Regio: OPWIJK

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp Eernegem! Uren te bespreken! (EERNEGEM)

  Regio: EERNEGEM

  Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

  Type: Dienstenchequebaan

  Easy Life is een jong, dynamisch en snel groeiend bedrijf en is steeds op zoek naar gemotiveerde mensen die graag het huishouden doen. Die ook stipt en klantgericht kunnen werken. Stofzuigen, afstoffen, ramen poetsen, dweilen, strijken en boodschappen doen vind je leuk? Zelfstandig werken bij klanten thuis trekt je aan? Solliciteer dan zeker voor deze job! Je staat er zeker niet alleen voor. Jouw verantwoordelijke is steeds bereid om je te ondersteunen, bezorgt je een planning op maat en helpt je bij het bijhouden van je administratie. Ga je met de bus, fiets, trein, wagen, .. Wij houden rekening met je uurrooster! Vanaf 12u tot 38u/week is mogelijk. Geen weekendwerk en de uren steeds tussen 8u-17u. Een vrije halve dag in de week? Geen probleem! Wij plannen het in! Snelle opstart!

 • Studenten horeca voor het plezantste land in Lichtaart! (KASTERLEE)

  Regio: KASTERLEE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Als horecamedewerker zorg je ervoor dat de bezoekers in een proper restaurant een lekkere maaltijd kunnen eten. Je helpt mee met het bereiden van deze maaltijden, volgens de geldende HACCP-normen. Daarnaast spring je in waar nodig zoals afruimen en afwassen. Je zorgt mee voor de netheid van het restaurant. Je bedient de bezoekers met de grootste zorg.

 • Hoofdmonitor om kamp te leiden in schoolvakanties - Lier (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: SKILLZ

  Type: Studentenjob

  Zin in een leuke vakantiejob als hoofd animator? Als hoofdanimator ben je verantwoordelijk op de kampplaats om te zorgen dat alles vlot verloopt. - begeleiden van monitoren, eindverantwoordelijkheid opnemen binnen de monitorenploeg - verzorgen van contacten met ouders, collega-monitoren en kinderen. - samen met de andere monitoren programma-aanbod voor kinderen uitwerken en uitvoeren - allerlei praktische en administratieve voorbereidingen treffen tijdens het kamp

 • Leadership Development Specialist (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: LIDL Belgium & Co

  Type: Vaste Job

  Onze HR-afdeling is volop in beweging om onze doelstellingen voor 2020 te behalen. Daarom zijn we op zoek naar een gedreven iemand die de schouders wenst te zetten onder onze HR-strategie, waarin de groei en ontwikkeling van onze medewerkers centraal staat. In het training & development team wordt het jouw uitdaging om onze nieuwe leiderschapscultuur verder vorm te geven. Je implementeert ons bestaande leiderschapsmodel ‘building high5 leaders’ Je streeft ernaar om van onze leidinggevenden echte high5 ambassadors te maken Je optimaliseert bestaande modules en trajecten en zorgt voor ondersteunende tools Je werkt ‘voor- en natrajecten’ uit om de transfer of learning optimaal te stimuleren Je staat als interne trainer in voor zowel het inhoudelijk ontwikkelen als het geven van opleidingen en workshops. Je stelt acties op in functie van het ontwikkelen van een leiderschapscultuur Je volgt relevante ontwikkelingen in Leadership op om deze te vertalen naar de praktijk, Je werkt samen met de interne trainers en treedt op als sparring partner tot op Directieniveau Je fungeert als content expert in projecten en slaagt erin om deze van A tot Z zelfstandig uit te werken en gevalideerd te krijgen.

 • DAKWERKER (ZANDHOVEN)

  Regio: ZANDHOVEN

  Bedrijf: CEUPPENS JAN

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor het uitvoeren, onderhouden en herstellen van schuine daken en gevelbekleding, hoofdzakelijk uit pannen en leien. Voordat de dakbekleding aangebracht wordt, plaats je de isolatie van het dak, breng je het onderdak en de panlatten aan en voorzie je eventueel dakvlakvensters en ventilatiesystemen. Je maakt ook platte daken waterdicht en je werkt met diverse isolatie- en dichtingsmaterialen die je met verschillende technieken aan elkaar en aan de grond bevestigt. Ook het opbouwen en afbreken van stellingen behoort tot je takenpakket.

 • Meewerkende foremen (EINDHOUT)

  Regio: EINDHOUT

  Bedrijf: KUEHNE + NAGEL LOGISTICS

  Type: Vaste Job

  Wij zijn op zoek naar enkele foremen om het operationele team te versterken op onze Contract Logistics site in Eindhout. Taken en verantwoordelijkheden Als foreman stuur je een team van magazijnmedewerkers binnen één shift aan. Je zorgt samen met je Team Leader en je team voor een efficiënte organisatie van het werk. Indien nodig werk je zelf actief aan de operatie om de resultaten te behalen. Je functioneert als coach voor jouw team. Je zorgt voor een duidelijke communicatie en bouwt mee aan een goede teamsfeer. Je zorgt ervoor dat de veiligheid maximaal gewaarborgd wordt en dat orde en netheid door iedereen gerespecteerd wordt. Je hebt oog voor mogelijke problemen en reikt oplossingen aan om deze op te lossen of te voorkomen. Je werkt proactief mee aan het continu verbeteren van de bestaande processen en dit via de aangereikte KNPS – tools. Je zorgt daarnaast voor een correcte administratie en rapportering. (bijv. rapportering van productiviteit, kwaliteit, personeelswijzigingen, ... )

 • Accountant A-Y (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Le Grand & Associates

  Type: Vaste Job

  Op zoek naar een uitdagende functie? Onze klant met een internationale scope is één van de grootste bedrijven in België in hun niche. Met meer dan 500 werknemers scheren ze hoge toppen in hun sector. Om hun financiële departement verder te versterken zijn ze opzoek naar een Accountant met de nodige ervaring. Functieomschrijving: Volledige boekhouding van A-Y Inboeken van aan-en verkoopfacturen, banken... Je wordt betrokken in consolidatie Je verzorgt de afsluitingen en rapportages aan CFO Je werkt nauw samen met auditors(intern en extern)

 • Ervaren CNC operator Hout (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: DESMET G

  Type: Vaste Job

  Je taak bestaat er in om de veiligheidsvoorzieningen van de productie-installaties controleren (werktuigen, montageband, ...), productie- en verwerkingshandelingen uitvoeren met: CNC-gestuurde werktuigmachines, preventief of correctief basisonderhoud van machines of uitrustingen uitvoeren, bewerkings- en afwerkingshandelingen uitvoeren op houten werkstukken: Houtstof verwijderen.

 • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Oostende)

  Regio: Regio Oostende

  Bedrijf: ANIMALICIOUS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

Zoek naar antwoorden van FE. PHOTOPLAN IMPRIM? in sociale netwerken
Look for responds of FE. PHOTOPLAN IMPRIM? in social networks

Lees alle opmerkingen voor FE. PHOTOPLAN IMPRIM?. Laat een reactie achter voor FE. PHOTOPLAN IMPRIM?. FE. PHOTOPLAN IMPRIM? bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FE. PHOTOPLAN IMPRIM?. Leave a respond for FE. PHOTOPLAN IMPRIM?. FE. PHOTOPLAN IMPRIM? on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FE. PHOTOPLAN IMPRIM? op de google maps. Adres en contacten FE. PHOTOPLAN IMPRIM?
Location of FE. PHOTOPLAN IMPRIM? on the google maps. Address and contacts of FE. PHOTOPLAN IMPRIM?

Andere gerelateerde bedrijven als come FE. PHOTOPLAN IMPRIM? FE. PHOTOPLAN IMPRIM?: DE VOORZORG | INTERNATIONAL ASSISTANCE | Evic Service & Repair Center Belgium BVBA | FLOWER DESIGN | CARL G. CONVENS

Other related companies as FE. PHOTOPLAN IMPRIM?: DE VOORZORG | INTERNATIONAL ASSISTANCE | Evic Service & Repair Center Belgium BVBA | FLOWER DESIGN | CARL G. CONVENS

FE. PHOTOPLAN IMPRIM? is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FE. PHOTOPLAN IMPRIM?, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03084381103. Het bedrijf FE. PHOTOPLAN IMPRIM? bevindt zich op het adres: RUE EMILE CUVELIER 31; 5000; NAMUR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 207,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 795,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Imprimeries and copyshops. Lijst met producten zijn Activités: Photocopies..
De hoofdactiviteit van FE. PHOTOPLAN IMPRIM? is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FE. PHOTOPLAN IMPRIM? is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FE. PHOTOPLAN IMPRIM?, openstaande posities, locatie van FE. PHOTOPLAN IMPRIM? op de kaart.

FE. PHOTOPLAN IMPRIM? is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is FE. PHOTOPLAN IMPRIM?, company assigned to the tax number BE03084381103. The company FE. PHOTOPLAN IMPRIM? is located at the address: RUE EMILE CUVELIER 31; 5000; NAMUR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 207,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 795,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Imprimeries and copyshops. List of products are Activités: Photocopies..
The main activity of FE. PHOTOPLAN IMPRIM? is Electric, Gas and Sanitary Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FE. PHOTOPLAN IMPRIM? is not available. You also can look at reviews of FE. PHOTOPLAN IMPRIM?, open positions, location of FE. PHOTOPLAN IMPRIM? on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FE. PHOTOPLAN IMPRIM?, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FE. PHOTOPLAN IMPRIM?, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FE. PHOTOPLAN IMPRIM?, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FE. PHOTOPLAN IMPRIM?, employees, financial statistics.