FE. DELGRAPHIC

Contactgegevens FE. DELGRAPHIC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FE. DELGRAPHIC: address, phone, fax, email, website, opening hours

FE. DELGRAPHIC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BOULEVARD HECTOR DENIS 117; 4000; LI?GE, België

Telefoon (phone): 42276744 (+32-42276744) 42276744 (+32-42276744)

Fax (fax): +32 (51) 501-68-28 +32 (51) 501-68-28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FE. DELGRAPHIC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FE. DELGRAPHIC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FE. DELGRAPHIC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FE. DELGRAPHIC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FE. DELGRAPHIC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FE. DELGRAPHIC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FE. DELGRAPHIC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FE. DELGRAPHIC
Products information FE. DELGRAPHIC

BTW identificatienummer (tax): BE05111358642
Ondernemingsnummer: 6291015625
Hoofdstad (capital): 196,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 132,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in FE. DELGRAPHIC zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Imprimeries and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FE. DELGRAPHIC
(Get full report from official database of BE for FE. DELGRAPHIC)

Aanvulling soorten activiteiten voor FE. DELGRAPHIC
Addition kinds of activities for FE. DELGRAPHIC

344299. Metalen deuren, sash, en trim, nec | Metal doors, sash, and trim, nec
633101. Landbouwverzekering | Agricultural insurance
651700. Spoorwegverhuurders | Railroad property lessors
01319901. Cottonseed boerderij | Cottonseed farm
23539910. Panama hoeden | Panama hats
39490804. Bruggen, biljart en zwembad | Bridges, billiard and pool

Werken bij FE. DELGRAPHIC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FE. DELGRAPHIC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FE. DELGRAPHIC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FE. DELGRAPHIC. Looking for open vacancies in other companies

 • Arbeider (m/v) (KINROOI)

  Regio: KINROOI

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf te Kinrooi dat instaat voor de productie van aluminium sandwichpanelen en deuren zijn wij op zoek naar een gedreven productiemedewerker. Je wordt ingeschakeld in het gehele productieproces dwz van het spuiten tot het inpakken van deze panelen. Het betreft een functie in dagdienst.

 • Operator seniorprofiel - weekend - M/V (WIELSBEKE)

  Regio: WIELSBEKE

  Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Bent u op zoek naar een job- vast weekendwerk? Heeft u reeds ervaring als operator aan de inpakmachine? Kan u opleiding volgen gedurende 4-6 maanden? Onze klant te Wielsbeke zoekt weekendarbeider voor hun nieuwe site. U staat in voor zowel registratie, opvolging, kwaliteitscontrole als klein reinigingswerk.

 • Huishoudelijke hulp met dienstencheques regio Nazareth (NAZARETH)

  Regio: NAZARETH

  Bedrijf: HULP IN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  U staat als huishoudelijke hulp in voor het onderhouden van de woning van de klant. Dit houdt volgende taken in: schoonmaken wassen en strijken bereiden van maaltijden boodschappen doen

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Oevel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OEVEL)

  Regio: OEVEL

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Jobstudent elke vrijdag van 16.00u tot 24.00u - Olen (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Synergie Herentals Interim

  Type: Studentenjob

  We zijn op zoek naar een jobstudent op lange termijn die in Olen elke vrijdag kan werken van 16.00u tot 24.00u. Dit is voornamelijk voor het laden en het lossen van vrachtwagens.

 • Jobstudenten gezocht bij Panos Gent-Zuid (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: DELI GENT ZUID

  Type: Studentenjob

  Voor de uitbreiding van ons team zijn we dringend op zoek naar een gemoteveerde student. Dringend iemand nodig die maandag overdag kan werken. Studenten die in de ochtend kunnen werken. Ook andere momenten kunnen ingevuld worden.

 • Commercieel buitendienstmedewerker (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

  Type: Vaste Job

  U beheert op een autonome manier uw klantenportefeuille in de regio Vlaams-Brabant en bouwt lange termijnrelaties uit met uw klanten. Hierbij steunt u op de uitstekende service en het uitgebreide assortiment van de producten. Uw cliënteel bestaat uit handelaren in dakbedekkingsproducten en hun klanten dakwerkers. U geeft ook commercieel en technisch advies aan uw klanten, zowel in hun dagdagelijkse business als bij meer specifieke vragen. Bij aanvang krijgt u een professionele interne opleiding om de technische aspecten van de producten/dakbedekking te beheersen.

 • TECHNIEKER CENTRALE VERWARMING (ARENDONK)

  Regio: ARENDONK

  Bedrijf: THEO BOONS

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor het opsporen van storingen aan verwarmingsketels. Je lost de problemen op en stelt de ketel terug in werking. Daarnaast doe je ook het onderhoud van de verwarmingsketels.

 • Een coördinator (v/m) voor het operatiekwartier (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: KLINIEK SINT-JAN

  Type: Vaste Job

  Werkomgeving: Multidisciplinair operatiekwartier (klassieke en ambulante heelkunde): * 11 specialismen (hartheelkunde, neurochirurgie, orthopedie, abdominale - thoracale en endocriene heelkunde, vaatheelkunde, urologie, gynaecologie, plastische en reconstructieve heelkunde, oogheelkunde, NKO, stomatologie) * 8 operatiezalen * 2 technische zalen * 1 ontwaakzaal voor volwassenen – 1 pediatrische ontwaakzaal Algemene opdracht: De coördinator houdt toezicht op de behandeling van de patiënten die geopereerd worden op basis van een veilige kwaliteitszorg in samenwerking met de verschillende heelkundige specialismen. Hij zorgt voor de toepassing van de regels bepaald in het huishoudelijke reglement van het operatiekwartier en de naleving van de werkingsmodaliteiten gevalideerd door het Beperkt comité van het operatiekwartier. Permanente opdrachten: * Organiseert de afstemming van de menselijke middelen op het electieve operatieprogramma en de opvang van spoedgevallen; * Neemt deel aan de planning van het operatieprogramma in overleg met de verschillende actoren (chirurgen, anesthesisten, verpleegkundigen, …); * Superviseert de globale activiteit van het operatiekwartier; * Coördineert de verschillende teams (chirurgen, anesthesisten, verpleegkundigen, instrumentisten, …) en beschikt over autoriteit ten aanzien van alle actoren van het operatiekwartier op het vlak van de naleving van de operatieprogramma’s, de overschrijding van de tijdsduur voorzien in het programma en het beheer van de uitzonderingen; * Werkt actief samen met de directie, de zorgcoördinator en alle verantwoordelijken die betrokken zijn bij het beheer van het operatiekwartier; * Is in staat om risicovolle situaties te herkennen en stelt traceerbaarheidsprocedures in, evalueert en controleert hun toepassing; * Voert de vereiste maatregelen in voor de veiligheid van patiënten en personeel; * Is betrokken in de strijd tegen de nosocomiale infecties; * Anticipeert het beheer van de vervangingen (in overleg met de directie patiëntenzorg); * Verzekert het beheer van de processen en technieken, het administratieve beheer van de patiënten, het beheer van de human resources en van de materiële middelen (in nauwe samenwerking met de centrale sterilisatie); * Beheert de verbruiksgoederen en het materiaal, rekening houdende met de budgettaire beperkingen; * Geeft via de meeste geschikte kanalen informatie door aan het personeel en aan de verschillende zorgverleners van het operatiekwartier; * Past de beroeps- en deontologische regels toe en waakt over hun naleving; * Beheert de opvang en behandeling van de spoedgevallen (met inbegrip van de MUG-spoedgevallen). Zie de rest van de beschrijving bij "Profiel"

 • Zelfstandig Sales advisor in bijberoep of hoofdberoep (springplank naar zelfstandige) (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: JDV Security

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wenst u een extra centje bij te verdienen? Uw droom waarmaken? Laat dan snel iets weten! U zal instaan voor het commercialiseren van onze beveiligingssystemen. Dit zowel aan particulieren als bedrijven. Mooie commisies en duidelijke uitleg van wat de voor en nadelen zijn als zelfstandige

 • (STAGIAIR) ACCOUNTANT met ambitie - optie zelfstandig - ZELZATE (ZELZATE)

  Regio: ZELZATE

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1672103-inline.html?cid=Partner_VDAB Om de groei van een kwalitatief accountantskantoor regio Zelzate met meerdere vestigingen te kunnen waarborgen, gaan we op zoek naar een toffe dossierbeheerder om het 25-koppige team te vervoegen. JIJ BIEDT: Jouw enthousiasme Jouw kennis en ervaring Jouw toffe persoonlijkheid DIT KANTOOR BIEDT: Kwalitatieve diensten voor interessante klanten (vrije beroepers tot internationale vennootschappen) Werkzekerheid binnen een leuke en stimulerende omgeving: amusement en carrière komen hier samen! Wat zal je doen? Je hebt steeds een team van junior dossierbeheerders die jou graag helpen bij de voorbereidende taken. Je fungeert zelf als klantenadviseur en hebt dan ook voldoende tijd om jouw afwerkende en controlerende taken te volbrengen. Je staat de klant met raad en daad bij en zorgt ervoor dat zij niet meer met vragen blijven zitten.

 • PRODUCTIEMEDEWERKER BAKKERIJ NACHT (RANST)

  Regio: RANST

  Bedrijf: BAKKERIJ POLLET

  Type: Flexijob

  In onze artisanale bakkerij assisteer je onze bakker bij het uitvoeren van alle werkzaamheden. Je verricht hierbij fysiek zwaar werk: Je staat in voor het bereiden van het deeg in een grote kuip. Samen met de bakker haal je het deeg van 20kg uit de kuip. Je versnijdt het deeg in kleine stukken en maakt er bollen van. Je zet de broden in de oven en bakt ze af. Nadien haal je de broden uit de oven om deze te laten koelen.

Zoek naar antwoorden van FE. DELGRAPHIC in sociale netwerken
Look for responds of FE. DELGRAPHIC in social networks

Lees alle opmerkingen voor FE. DELGRAPHIC. Laat een reactie achter voor FE. DELGRAPHIC. FE. DELGRAPHIC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FE. DELGRAPHIC. Leave a respond for FE. DELGRAPHIC. FE. DELGRAPHIC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FE. DELGRAPHIC op de google maps. Adres en contacten FE. DELGRAPHIC
Location of FE. DELGRAPHIC on the google maps. Address and contacts of FE. DELGRAPHIC

Andere gerelateerde bedrijven als come FE. DELGRAPHIC FE. DELGRAPHIC: ROLAND VAES | Giga | Zara | MARCEL DE SCHEPPER | UNIVERSIT? DU TRAVAIL

Other related companies as FE. DELGRAPHIC: ROLAND VAES | Giga | Zara | MARCEL DE SCHEPPER | UNIVERSIT? DU TRAVAIL

FE. DELGRAPHIC is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FE. DELGRAPHIC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05111358642. Het bedrijf FE. DELGRAPHIC bevindt zich op het adres: BOULEVARD HECTOR DENIS 117; 4000; LI?GE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 196,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 132,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Imprimeries and copyshops. Producten gemaakt in FE. DELGRAPHIC zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FE. DELGRAPHIC is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FE. DELGRAPHIC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FE. DELGRAPHIC, openstaande posities, locatie van FE. DELGRAPHIC op de kaart.

FE. DELGRAPHIC is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is FE. DELGRAPHIC, company assigned to the tax number BE05111358642. The company FE. DELGRAPHIC is located at the address: BOULEVARD HECTOR DENIS 117; 4000; LI?GE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 196,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 132,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Imprimeries and copyshops. Products created in FE. DELGRAPHIC were not found.
The main activity of FE. DELGRAPHIC is Amusement and Recreation Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FE. DELGRAPHIC is not available. You also can look at reviews of FE. DELGRAPHIC, open positions, location of FE. DELGRAPHIC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FE. DELGRAPHIC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FE. DELGRAPHIC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FE. DELGRAPHIC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FE. DELGRAPHIC, employees, financial statistics.