FASHION PRINT

Contactgegevens FASHION PRINT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FASHION PRINT: address, phone, fax, email, website, opening hours

FASHION PRINT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VOLPENSWEGE 14; 9940; EVERGEM, België

Telefoon (phone): 93574203 (+32-93574203) 93574203 (+32-93574203)

Fax (fax): +32 (3) 665-79-49 +32 (3) 665-79-49

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FASHION PRINT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FASHION PRINT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FASHION PRINT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FASHION PRINT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FASHION PRINT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FASHION PRINT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FASHION PRINT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FASHION PRINT
Products information FASHION PRINT

BTW identificatienummer (tax): BE07616516113
Ondernemingsnummer: 3585357666
Hoofdstad (capital): 684,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 512,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Activités: Impressions sur Tissus.

Product categorie (product category): Imprimeries and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FASHION PRINT
(Get full report from official database of BE for FASHION PRINT)

Aanvulling soorten activiteiten voor FASHION PRINT
Addition kinds of activities for FASHION PRINT

2843. Oppervlak actieve stoffen | Surface active agents
329703. Hittebestendige mengsels | Heat resistant mixtures
516907. Chemische additieven | Chemical additives
516908. Synthetische harsen, rubberen en plastic materialen | Synthetic resins, rubber, and plastic materials
566100. Schoenenwinkels | Shoe stores
919904. Overheid, niveau van overheid | General government, level of government
28510210. Vlekken: vernis, olie of was | Stains: varnish, oil, or wax
35110201. Gasturbines, mechanische aandrijving | Gas turbines, mechanical drive
38419902. Bedrijfstabellen | Operating tables
51990204. Carnaval benodigdheden | Carnival supplies

Werken bij FASHION PRINT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FASHION PRINT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FASHION PRINT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FASHION PRINT. Looking for open vacancies in other companies

 • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Lede (LEDE)

  Regio: LEDE

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Goedbetaalde huishoudhulp regio Aaigem (AAIGEM)

  Regio: AAIGEM

  Bedrijf: Partena Ziekenfonds & Partners

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

 • Enthousiaste HUISHOUDHULP regio Middelkerke (MIDDELKERKE)

  Regio: MIDDELKERKE

  Bedrijf: Plus Home services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden

 • Huishoudhulp (M/V/X) in regio Zonhoven, Houthalen en Heusden Zolder (ZONHOVEN)

  Regio: ZONHOVEN

  Bedrijf: WERKENDE HANDEN

  Type: Dienstenchequebaan

  DC Werkende Handen vzw bestaat uit een team van meer dan 200 toffe huishoudhulpen waarvan er vele met meer dan 15 dienstjaren als poetshulp. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio’s Zonhoven, Hasselt, Houthalen en Heusden Zolder. Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en het netjes achter te laten? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman ).

 • afwasser/keukenhulp (jobstudent september) (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: RESTAURANT DE YOT

  Type: Studentenjob

  Je staat in voor de afwas machinaal en je doet de mise-en-place.

 • Jobstudenten / medewerkers zaal- en bar (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: DI MASSIMO

  Type: Studentenjob

  Pizzeria ' DI MASSIMO ' gelegen op de Graslei in het hartje van Gent zoekt extra zaalmedewerkers. Je zal instaan voor de volgende taken: bestellingen maken koelkasten aanvullen ...

 • Vertegenwoordiger / Verkoper (Regio Leuven)

  Regio: Regio Leuven

  Bedrijf: PRIBON

  Type: Studentenjob

  We zoeken een mondig & joviaal iemand die onze producten (kassa- en bancontact rollen) gaat voorstellen aan horecazaken en winkeliers. Zit verkopen in je bloed en ben jij resultaatgericht? Je werkt 4u tot 8u per week wanneer dit schikt naar jouw agenda (binnen de maten van het mogelijke).

 • Stagiair(e) Monitoring hybride systemen (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: ORBID

  Type: Studentenjob

  Meer en meer bedrijven verwachten dat hun hybride platform continu onderworpen wordt aan monitoring en rapportering over de “health status” ervan. Onderzoeksvraag: Wat zijn de mogelijkheden en de meerwaarde voor bedrijven van monitoring voor hybride systemen? Doel: Onderzoek naar de mogelijkheden en implementatie van monitoring AD FS health, Azure AD Connect health for sync en monitoring AD DS health. Effectieve testen uitvoeren om op basis hiervan gegronde beslissingen te kunnen nemen voor de klanten en hun behoeftes.

 • PROJECT LEAD (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: Select Projects Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Als PROJECT LEAD word je verantwoordelijk voor project management (scope, timing/ planning, project team management, client management...) van een multi-disciplinair project in de aseptische productie.   Bedrijfsprofiel: Select Projects maakt deel uit van een internationale full-service Human Resources-organisatie, Select HR. Select Projects is specialist in het aanbieden van oplossingen via projectsourcing. Vanuit onze vestigingen in België en Dubai bieden wij ondersteuning aan bedrijven die behoefte hebben aan ervaren specialisten/projectmedewerkers in verscheidene werkgebieden. We onderscheiden ons door onze goede opvolging en service naar al onze klanten en onze medewerkers. Voor een farmaceutische partner in Puurs zijn we op zoek naar een PROJECT LEAD (M/V).

 • Verkoper/Verkoopster Mortsel (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

  Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

  Bedrijf: ECM

  Type: Vaste Job

  Voor onze Munt winkel te Mortsel zijn wij op zoek naar een modebewuste, enthousiaste, flexibele en gedreven verkoper of verkoopster die dankzij zijn/haar inzet en verkooptalent een goed contact met klanten weet op te bouwen. Jou prioriteit is streven naar een goed verkoopcijfer en ervoor zorgen dat de klant met een goed gevoel naar buiten wandelt en terugkomt om beroep te doen op jou mode en stijladvies. Klantvriendelijkheid primeert. Je gaat steeds met alle vragen en klachten om met een glimlach en stelt de klant altijd centraal.Je bent modebewust, volgt de trends op de voet en je hebt aanleg voor kleurencombinaties. Je werkt graag in team en met jouw enthousiasme inspireer je zowel collega's als klanten. Weekendwerk is geen probleem voor jou en je kan je vinden in een afwisselende job waarbij je bereid bent bij te springen waar nodig.

 • Developers (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: WE FIX-IT

  Type: Vaste Job

  Als developer (IT consultant) bij WE FIX-IT, heb je een passie voor jouw job en zeker en vast voor IT. Je vindt het belangrijk om jezelf bij te scholen voor jouw job. Je bent ambitieus en werkt hard om doelen te realiseren en je ben enthousiast over de projecten waaraan je werkt. Door te werken bij WE FIX-IT zal je een persoonlijke groei ervaren. Jouw toekomst bij het bedrijf hangt af van wat je wilt bereiken in jouw carrière. In samenspraak met het management kan WE FIX-IT jou sturen in de richting dat jij wilt gaan. Als Developer: · zal je werken voor klanten in België en/of Europa; · ga je uitdagingen aan die jouw richting uitkomen; · vertegenwoordig je WE FIX-IT bij haar klanten; · leer je veel nieuwe mensen kennen en vind je het niet moeilijk om hier mee om te gaan; · begrijp je de noden van de klant en los je gemotiveerd eventuele problemen op.

 • Keukenmedewerker Brussel (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: KITCHENSTAFF

  Type: Werfreserve

  Ben jij een gedreven keukenmedewerker? Ben je flexibel en werk je graag met voeding? Tewerkstelling van maandag tot en met vrijdag van 11:00-15:00 Wij zijn op zoek naar gemotiveerde mensen die voornamelijk tewerkgesteld zullen worden in het Brusselse. Je taken bestaan vooral uit het smeren van broodjes. Rijbewijs en auto is geen verplichting maar wel een voordeel.

Zoek naar antwoorden van FASHION PRINT in sociale netwerken
Look for responds of FASHION PRINT in social networks

Lees alle opmerkingen voor FASHION PRINT. Laat een reactie achter voor FASHION PRINT. FASHION PRINT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FASHION PRINT. Leave a respond for FASHION PRINT. FASHION PRINT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FASHION PRINT op de google maps. Adres en contacten FASHION PRINT
Location of FASHION PRINT on the google maps. Address and contacts of FASHION PRINT

Andere gerelateerde bedrijven als come FASHION PRINT FASHION PRINT: BRUSSELS BUSINESS GROUPE ACII | RENMANS | PWA BLANKENBERGE | PATRICK VAN DEN BOSSCHE | SCUDERIA

Other related companies as FASHION PRINT: BRUSSELS BUSINESS GROUPE ACII | RENMANS | PWA BLANKENBERGE | PATRICK VAN DEN BOSSCHE | SCUDERIA

FASHION PRINT is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FASHION PRINT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07616516113. Het bedrijf FASHION PRINT bevindt zich op het adres: VOLPENSWEGE 14; 9940; EVERGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 684,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 512,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Imprimeries and copyshops. Lijst met producten zijn Activités: Impressions sur Tissus..
De hoofdactiviteit van FASHION PRINT is Textielmolenproducten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FASHION PRINT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FASHION PRINT, openstaande posities, locatie van FASHION PRINT op de kaart.

FASHION PRINT is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is FASHION PRINT, company assigned to the tax number BE07616516113. The company FASHION PRINT is located at the address: VOLPENSWEGE 14; 9940; EVERGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 684,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 512,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Imprimeries and copyshops. List of products are Activités: Impressions sur Tissus..
The main activity of FASHION PRINT is Textile Mill Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FASHION PRINT is not available. You also can look at reviews of FASHION PRINT, open positions, location of FASHION PRINT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FASHION PRINT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FASHION PRINT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FASHION PRINT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FASHION PRINT, employees, financial statistics.