FAC ONE

Contactgegevens FAC ONE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FAC ONE: address, phone, fax, email, website, opening hours

FAC ONE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DE L'UNIVERSIT? 33; 1050; ELSENE/IXELLES, België

Telefoon (phone): 26409367 (+32-26409367) 26409367 (+32-26409367)

Fax (fax): +32 (82) 464-26-90 +32 (82) 464-26-90

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FAC ONE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FAC ONE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FAC ONE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FAC ONE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FAC ONE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FAC ONE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FAC ONE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FAC ONE
Products information FAC ONE

BTW identificatienummer (tax): BE04039093017
Ondernemingsnummer: 1492187500
Hoofdstad (capital): 856,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 512,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Activités: Photocopies.

Product categorie (product category): Imprimeries and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FAC ONE
(Get full report from official database of BE for FAC ONE)

Aanvulling soorten activiteiten voor FAC ONE
Addition kinds of activities for FAC ONE

3088. Kunststof loodgieterswerk | Plastics plumbing fixtures
371100. Motorvoertuigen en auto's | Motor vehicles and car bodies
07230501. Amandelspullen en schelpdiensten | Almond hulling and shelling services
17110104. Hydraulische verwarming aannemer | Hydronics heating contractor
17990209. Waterdicht | Waterproofing
26750203. Indexkaarten, doodgesneden: gemaakt van aangekochte materialen | Index cards, die-cut: made from purchased materials
39999939. Teargas apparaten en apparatuur | Tear gas devices and equipment
50130119. Truck onderdelen en accessoires | Truck parts and accessories
50870601. Caskets | Caskets

Werken bij FAC ONE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FAC ONE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FAC ONE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FAC ONE. Looking for open vacancies in other companies

 • Lifttechnieker (ZEDELGEM)

  Regio: ZEDELGEM

  Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud, reparatie en montage van de lift Je maakt een verslag op van de gemaakte reparaties en de nog uit te voeren reparaties Je voert mechanische reparaties uit Je houdt je aan de vooropgestelde veiligheidsvoorschriften

 • Flexibele verkoopmedewerker (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Go4Jobs Brugge

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je luistert naar de wensen van de klant en verkoopt de producten uit de toonbank. Je zorgt ervoor dat de winkel er net uitziet en dat de producten op een aantrekkelijke manier worden gepresenteerd.

 • Project engineer (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Project Engineer ben je verantwoordelijk voor de technische studie van projecten in Elektriciteit en Instrumentatie. Je takenpakket bevat: - Detail engineering van de projecten - Beheer van het technische dossier van projecten - Assistentie a/d project manager bij voorbereiding en uitvoering v/d projecten; Werfopvolging, werfvergaderingen, klantencontacten Planning, werkvoorbereiding, technische ondersteuning - Meewerken aan de opmaak van offertes door nieuwe projecten: Technische studie van de prijsaanvragen Calculatie en opmaak van offerte

 • chauffeur CE (OOSTROZEBEKE)

  Regio: OOSTROZEBEKE

  Bedrijf: Accent Food Mouscron

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je belevert onze Belgische klanten Bij het laden en lossen van de goederen maak je gebruik van een elektrische transpallet of een heftruck.

 • Orderpicker me doorgroeimogelijkheden (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: RANDSTAD

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als orderpicker sta je in voor het manueel picken van medicijnen volgens de bestelorders. Je helpt ook mee met het aanvullen van de automatische pickingmachine. Je werkt in de vaste namiddagploeg van 11u15-19u30. Deze vacature biedt de mogelijkheid om door te groeien naar een meer verantwoordelijke functie. Je zou gedeeltelijk de verantwoordelijkheid van het magazijn op jou nemen.

 • Lasser (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, één van de Europese marktleiders in PREFAB beton, in Grobbendonk, regio Herentals,  zijn we op zoek naar een lasser Je wordt ingeschakeld in een geautomatiseerde productieafdeling voor dubbele wanden en vloerplaten. Als lasser ben je verantwoordelijk voor het maken van de juiste wapeningskorven. Dit gebeurt op basis van wapeningsplannen.

 • Chauffeur CE Afzetcontainers SUEZ (DESTELDONK)

  Regio: DESTELDONK

  Bedrijf: ADECCO SUEZ CENTRUMWEST

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben je op zoek naar een baan als vrachtwagenchauffeur C(E) (M/V), om de afzetcontainers op te halen? Werk je graag zelfstandig en ben je een vroege vogel? Dan is SUEZ op zoek naar jou! SUEZ een toonaangevend bedrijf, dat instaat voor het ophalen en het verwerken van afval bij hun klanten. Ze zijn nog op zoek naar een enthousiaste chauffeur om, autonoom in de vroege uren afzetcontainers met industrieel afval op te halen. Je start al in de vroege uren om aan de hand van een planning, met vooraf ontvangen route(s) afval op te halen bij klanten in de regio, Gent. Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift is een absolute must om de klant te woord te kunnen staan en de nodige documenten in te vullen.

 • Poetshulp Zonhoven (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: PUUUR HASSELT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen:  Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen …  Je staat in voor de schoonmaak van de woning  Je doet graag de was en de strijk  Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • Student - Bakkerij Heusden (HEUSDEN)

  Regio: HEUSDEN

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar een enthousiaste student die in het weekend en/of op woensdagnamiddag kan bijspringen in een bakkerij in Heusden. Je bent verantwoordelijk voor de verkoop, het aanvullen van de winkel en het onderhoud van de winkel. Je kan vlot de klanten bedienen en je kan werken met een kassasysteem of bent bereid dit aan te leren.

 • verkoper/verkoopster m/v (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: BRISTOL

  Type: Studentenjob

  Alleen voor de woensdagen de gehele dag. Algemene werkzaamheden winkelomgeving. Vlot helpen van de klanten. Bedienen van de kassa. Beheren van de stockruimte door goederen te halen en terug te plaatsen volgens geldend systeem. Schoon en opgeruimd houden van de winkel- en stockruimte.

 • E&I Technieker (BERINGEN)

  Regio: BERINGEN

  Bedrijf: Talentus Tessenderlo

  Type: Vaste Job

  Je doet opmetingen, storingsanalyses en voert correctieve acties uit on the field Je zorgt ervoor dat de installaties en apparatuur veiliggesteld worden ten behoeve van productie, projectwerk en onderhoudswerkzaamheden. Je gebruikt bij het voorbereiden en uitvoeren van eigen werken de daarvoor voorziene software (historiek van een toestel nakijken, opzoeken in materialenlijst, uitschrijven magazijnmaterialen, historiek aanvullen etc.) Je voert de dagdagelijkse elektrische en instrumentatie (E&I) onderhoudswerken uit in alle productie afdelingen volgens de vooropgestelde planning Bovendien maak je deel uit van de E&I wachtdienst en kan je opgeroepen worden voor het uitvoeren van ongeplande onderhoudswerken. Hierbij ben je de verantwoordelijke die bepaalt of ondersteuning van andere disciplines nodig is. Bedrijfsprofiel: Je wordt tewerkgesteld in een groot bedrijf dat instaat voor onderhoud van installaties en machineparken. Samen met hun technische experts assisteren ze de realisatie van multidisciplinaire projecten.

 • Productiemedewerker vaste voormiddag (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: vind! Waregem

  Type: Vaste Job

  Je helpt de verschillende grondstoffen klaar te zetten. Je werkt hiervoor met een scansysteem. Je verdeelt de grondstoffen over de machines en stelt de parameters in. Je houdt nauwlettend de juiste receptuur in de gaten. Tevens ben je verantwoordelijk voor het afvullen van ijs en de verpakking ervan. Je houdt het magazijn op orde.

Zoek naar antwoorden van FAC ONE in sociale netwerken
Look for responds of FAC ONE in social networks

Lees alle opmerkingen voor FAC ONE. Laat een reactie achter voor FAC ONE. FAC ONE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FAC ONE. Leave a respond for FAC ONE. FAC ONE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FAC ONE op de google maps. Adres en contacten FAC ONE
Location of FAC ONE on the google maps. Address and contacts of FAC ONE

Andere gerelateerde bedrijven als come FAC ONE FAC ONE: MSB & CO SPRL | Compu City | Allard A | APA SOUGN? P. | Videoland

Other related companies as FAC ONE: MSB & CO SPRL | Compu City | Allard A | APA SOUGN? P. | Videoland

FAC ONE is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FAC ONE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04039093017. Het bedrijf FAC ONE bevindt zich op het adres: AVENUE DE L'UNIVERSIT? 33; 1050; ELSENE/IXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 856,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 512,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Imprimeries and copyshops. Lijst met producten zijn Activités: Photocopies..
De hoofdactiviteit van FAC ONE is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FAC ONE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FAC ONE, openstaande posities, locatie van FAC ONE op de kaart.

FAC ONE is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is FAC ONE, company assigned to the tax number BE04039093017. The company FAC ONE is located at the address: AVENUE DE L'UNIVERSIT? 33; 1050; ELSENE/IXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 856,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 512,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Imprimeries and copyshops. List of products are Activités: Photocopies..
The main activity of FAC ONE is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FAC ONE is not available. You also can look at reviews of FAC ONE, open positions, location of FAC ONE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FAC ONE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FAC ONE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FAC ONE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FAC ONE, employees, financial statistics.