FA. CERO

Contactgegevens FA. CERO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FA. CERO: address, phone, fax, email, website, opening hours

FA. CERO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NEERVELPSESTRAAT 6; 3370; BOUTERSEM, België

Telefoon (phone): 16720393 (+32-16720393) 16720393 (+32-16720393)

Fax (fax): +32 (86) 995-55-58 +32 (86) 995-55-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FA. CERO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FA. CERO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FA. CERO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FA. CERO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FA. CERO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FA. CERO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FA. CERO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FA. CERO
Products information FA. CERO

BTW identificatienummer (tax): BE05946868896
Ondernemingsnummer: 8974426269
Hoofdstad (capital): 906,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 783,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in FA. CERO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Imprimeries and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FA. CERO
(Get full report from official database of BE for FA. CERO)

Aanvulling soorten activiteiten voor FA. CERO
Addition kinds of activities for FA. CERO

944104. Administratie van sociale en mannelijke programma's, niveau van overheid | Administration of social and manpower programs, level of government
14559902. China klei mijnbouw | China clay mining
20230207. Gecondenseerde wei | Condensed whey
30110207. Truck- of busbanden, pneumatisch | Truck or bus tires, pneumatic
33989905. Tempering van metaal | Tempering of metal
50840605. Heftrucks en onderdelen | Lift trucks and parts
83990102. Gemeenschapskist | Community chest

Werken bij FA. CERO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FA. CERO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FA. CERO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FA. CERO. Looking for open vacancies in other companies

  • Klusjesman/handlanger (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt als handlanger en hebt al wat vakkennis opgebouwd doorheen de jaren. Takenpakket: - Allerhande klusjes in kantoorgebouwen - Pleisteren, sloten vervangen, nagels inkloppen, ...

  • Sales Assistant Engelstalige landen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hij of zij zorgt voor de professionele ondersteuning van de sales account. Persoon werkt mee aan de ontwikkeling en de realisatie van het verkoopplan voor het geografisch Engelstalig gebied.

  • Werfleider (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een toonaangevend bedrijf actief in dak-en gevelbekleding, zijn wij op zoek naar een projectleider met zin voor detail regio Destelbergen. (m/v)  ​​Je bent verantwoordelijk voor de planning, technische voorbereiding en opvolging van diverse werven binnen de regio Vlaanderen.  Je analyseert nieuwe projecten in samenspraak met de zaakvoerder en collega projectvoorbereider/ werfleider.  Je zorgt voor de uitwerking en ondersteunt de uitvoering van het project.  Na goedkeuring van de offerte sta je in voor de opmeting, het uittekenen van het project en de nodige materialen bestellen + opmaken vorderingsstaten. 

  • Huishoudhulp te regio Erpe-Mere (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: HET TOVERSTOKJE

    Type: Dienstenchequebaan

    Kijk jij er telkens naar uit om jouw huisje op te frissen, eten te bereiden voor jou en/of jouw gezin, te slapen in net gewassen lakens en de volgende ochtend perfect gestreken kledij aan te trekken? Ben jij daarnaast ook nog eens iemand die graag andere gezinnen helpt om dit te realiseren in hun woning? Dan ben jij de poetsfee/poetsman die perfect past bij HET TOVERSTOKJE ! Wij zoeken namelijk gemotiveerde, gedreven en verantwoordelijke huishoudhulpen in het kader van de dienstencheques die absoluut gerespecteerd worden voor het kwaliteitsvolle werk dat zij uitvoeren bij de klanten. HET TOVERSTOKJE moedigt 55+, schoolverlaters, mensen van vreemde origine en arbeidsgehandicapten aan! Jong gepensioneerden die gemotiveerd zijn om deeltijds te werken via dienstencheques om nog wat bij te verdienen via het helpen van andere mensen in het dagelijkse leven zijn zeker welkom!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Mechelen-aan-de-Maas – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MECHELEN-AAN-DE-MAAS)

    Regio: MECHELEN-AAN-DE-MAAS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Winkelmedewerker - kassa (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: T-INTERIM BRUGGE

    Type: Studentenjob

    Voor een groot warenhuis regio Brugge zijn we op zoek naar gedreven 18+ studenten. Je zal aan de slag gaan in de groenten en fruitafdeling. 

  • Jobstudent zaterdagwerk Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een contactcenter te Gent zijn we op zoek naar gemotiveerde Nederlandstalige commerciële studenten die iedere zaterdag kunnen werken van 09u tot 18u! Wens je mee te werken aan verschillende projecten en wil je samen groeien met het bedrijf? Dat kan!

  • Jobstudent (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: KRUIDVAT HEALTH & BEAUTY

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Master student Burgerlijk Ingenieur / Architect (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: VIAVERA

    Type: Studentenjob

    The assignment relates to the inventory of buildings of a client and the modelling of buildings to determine re-building costs. Type of buildings are in-city offices and education, and out of city university complexes. The study relates to: – Listing and inventory of the portfolio of the University across Belgium – Review of valuation of the individual buildings based on construction – Development of value schemes of the portfolio – Review of basic surface and volume figures of buildings in the portfolio. Activity involves: desktop research, internet search, google maps interpretations, calculations with the Model in Excel, field investigations and walk-by’s, and with meetings with Engineering team.

  • International Business Development Junior Manager - Rough Diamond (NL/FR/ENG) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Antwerpse Diamantsector

    Type: Vaste Job

    Antwerp World Diamond Centre (AWDC) of AWDC vertegenwoordigt officieel de Antwerpse diamantsector. In die rol promoot AWDC de gehele diamantsector in binnen - en buitenland en wordt AWDC ook internationaal erkend als ontmoetingsplaats, woordvoerder en bemiddelaar voor de gehele Belgische diamantgemeenschap. Functieomschrijving: AWDC is voortdurend op zoek naar nieuwe markten en mogelijkheden om de kritische massa ruwe en geslepen diamant op de Antwerpse diamantmarkt te behouden en idealiter te versterken. In dit verband is AWDC op zoek naar een dynamisch persoon als International Business Development Junior Manager (m/v) om een strategie Business Development Ruw uit te werken en uit te voeren. AWDC biedt een voltijdse betrekking aan van onbepaalde duur. Takenpakket: Verkennen van nieuwe markten (via studiewerk en prospectiereizen) met als doel meer ruwe diamant naar Antwerpen te halen (zoals beschreven in het Antwerp Diamond Masterplan dat gelanceerd werd in februari 2012). De focus zal hierbij vooral liggen op artisanale diamant en op het Afrikaans continent. Onderzoek en analyse van de macro-economische omstandigheden van een land om te kijken of er potentieel zit als afzetmarkt voor ruwe diamant uit Antwerpen. Daarmee aansluitend analyse van data en de opmaak van en het presenteren bij high level bezoeken. Het ontwikkelen van nieuwe commerciële initiatieven met steeds één doel voor ogen, het behouden en versterken van Antwerpen als werelddiamantcentrum voor ruwe diamant. Daarbij aansluitend het ontwikkelen en begeleiden van projecten om artisanale diamant beter toegang te bieden tot de internationale Antwerpse markt kaderend in een aid for trade beleid. Bovendien zal de junior-manager verantwoordelijk zijn voor de inhoudelijke en operationele sturing van het product ‘African Diamond Conference’. Creëren en onderhouden van relaties met overheden, mijnbedrijven, handelaars en (interne en externe) partners op alle niveaus, zowel in Antwerpen als internationaal. Intern afstemmen met verschillende AWDC departementen. De verworven kennis en analyse in een duidelijke rapportering schetsen naar het directiecomité en de sector. Je zal hierbij deel uitmaken van het departement Public Affairs.

  • Technisch Support ingenieur (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Ausy Engineering

    Type: Vaste Job

    Je bent het technische aanspreekpunt voor deze klanten voor collega's (in zowel het binnen- en buitenland) betreffende de diverse producten en oplossingen. Je verzorgt de technische invulling van commerciële aanbiedingen en werkt offertes voor klanten en distributeurs uit. Je helpt bij het up-to-date houden van technische documentatie (folders, instructies, handleidingen, ...) Je superviseert in tweede lijn de kwaliteitscontrole van inkomende goederen. Je staat de Senior Technical manager bij en bent mede verantwoordelijk voor het technische aspect van de producten en oplossingen. Je verzorgt de opleiding van distributeurs betreffende de producten en de installatie. Je geeft support op werven (in eerste instantie België maar op termijn eveneens rest of Europa, Afrika en Azië) en zorgt ervoor dat de HSSE en kwaliteitsstandaarden nageleefd worden. Je rapporteert hierbij rechtstreeks aan de Senior Technical Manager van het bedrijf. Voor deze functie krijg je na een inwerkperiode de mogelijkheid om regelmatig te reizen binnen Europa (verblijf van 2-3 dagen 1-2 X /maand). Occasioneel zijn er verplaatsingen naar Afrika / Azië.

  • Adviseur in Health & Beauty - Extra inkomen eigen regio (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: OYEN MARCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt reeds een fulltime of parttime job, maar je bent nog op zoek naar een toffe bijverdienste, een maandelijks extra inkomen. Je bent bereid jouw eigen structuur uit te bouwen en de mensen in jouw structuur dan vervolgens te begeleiden en te ondersteunen. EN vooral: Je wil jouw toekomstperspectieven waarmaken en je inkomen veranderen. Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij ook in jouw regio uitbreiden. Daarvoor zoeken we gemotiveerde, dynamische, ondernemende collega's die samen met ons deze regio op de kaart willen zetten. Wij zijn actief in de sector Health & Beauty: gezondheid en schoonheid. Wij brengen kwalitatief hoogwaardige producten op de markt waardoor iedereen er goed uitziet en ook gezonder leeft.

Zoek naar antwoorden van FA. CERO in sociale netwerken
Look for responds of FA. CERO in social networks

Lees alle opmerkingen voor FA. CERO. Laat een reactie achter voor FA. CERO. FA. CERO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FA. CERO. Leave a respond for FA. CERO. FA. CERO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FA. CERO op de google maps. Adres en contacten FA. CERO
Location of FA. CERO on the google maps. Address and contacts of FA. CERO

Andere gerelateerde bedrijven als come FA. CERO FA. CERO: Res Immo | ASTORIA | J.P. BETTE | FILIP DANNEELS | Anglia Invest BVBA

Other related companies as FA. CERO: Res Immo | ASTORIA | J.P. BETTE | FILIP DANNEELS | Anglia Invest BVBA

FA. CERO is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FA. CERO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05946868896. Het bedrijf FA. CERO bevindt zich op het adres: NEERVELPSESTRAAT 6; 3370; BOUTERSEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 906,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 783,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Imprimeries and copyshops. Producten gemaakt in FA. CERO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FA. CERO is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FA. CERO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FA. CERO, openstaande posities, locatie van FA. CERO op de kaart.

FA. CERO is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is FA. CERO, company assigned to the tax number BE05946868896. The company FA. CERO is located at the address: NEERVELPSESTRAAT 6; 3370; BOUTERSEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 906,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 783,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Imprimeries and copyshops. Products created in FA. CERO were not found.
The main activity of FA. CERO is Printing, Publishing and Allied Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FA. CERO is not available. You also can look at reviews of FA. CERO, open positions, location of FA. CERO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FA. CERO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FA. CERO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FA. CERO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FA. CERO, employees, financial statistics.