EXACTO PHOTO

Contactgegevens EXACTO PHOTO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EXACTO PHOTO: address, phone, fax, email, website, opening hours

EXACTO PHOTO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BLD DE LA CONSTITUTION 16; 4020; LI?GE, België

Telefoon (phone): 43490903 (+32-43490903) 43490903 (+32-43490903)

Fax (fax): +32 (53) 186-44-20 +32 (53) 186-44-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EXACTO PHOTO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EXACTO PHOTO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EXACTO PHOTO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EXACTO PHOTO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EXACTO PHOTO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EXACTO PHOTO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EXACTO PHOTO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EXACTO PHOTO
Products information EXACTO PHOTO

BTW identificatienummer (tax): BE02148071289
Ondernemingsnummer: 4631805419
Hoofdstad (capital): 289,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 686,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Activités: Photocopies.

Product categorie (product category): Imprimeries and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EXACTO PHOTO
(Get full report from official database of BE for EXACTO PHOTO)

Aanvulling soorten activiteiten voor EXACTO PHOTO
Addition kinds of activities for EXACTO PHOTO

267500. Gegoten papier en bord | Die-cut paper and board
519200. Boeken, tijdschriften en kranten | Books, periodicals, and newspapers
07119903. Ploegen diensten | Plowing services
23399902. Hoovers (schort): vrouwen en missen ' | Hoovers (apron): women's and misses'
25110000. Houten huishoudelijke meubels | Wood household furniture
33560100. Lood en zink | Lead and zinc
36510103. Klokradio en telefooncombinaties | Clock radio and telephone combinations
50510204. Gietstukken, ruw: ijzer of staal | Castings, rough: iron or steel

Werken bij EXACTO PHOTO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EXACTO PHOTO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EXACTO PHOTO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EXACTO PHOTO. Looking for open vacancies in other companies

 • CHAUFFEUR KRAANWAGEN (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: VANHEEDE ENVIRONMENT GROUP

  Type: Vervanging brugpensioen

  Word jij de nieuwe collega en ga je samen met onze 300 chauffeurs de baan op? Wil jij het nieuwe gezicht zijn om de firma te vertegenwoordigen bij onze klanten? Wij zoeken een chauffeur die kan starten vanuit Antwerpen. Hiervoor haal je het afval op met behulp van een kraanwagen in regio Antwerpen. Dit kan in combinatie met het ophalen van afzetcontainers met een haakwagen.

 • Projectleider Elektriciteit bij het Havenbedrijf Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Start People Poolstok

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je volgt een aantal deelprojecten(*) van het Havenbedrijf Antwerpen nauwgezet op, je plant en coördineert de werken en je bewaakt de kwaliteit, de timing, het budget en de veiligheid. Je maakt bestekken op volgens de wet op de overheidsopdrachten of evalueert deze en voert de verdere besprekingen. Je maakt afspraken met de distributienetbeheerder over aansluitingen en uitvoeringen, de aannemers aan wie de uitvoering gegund werd en de stakeholders. Je bent verantwoordelijk voor het nazicht van technische constructiedossiers in het kader van voorlopige en definitieve oplevering. (*) Voorbeelden : Hoogspanningsaansluitingen tot 15KV, LED buitenverlichting projecten in het kader van de ISO50001, walstroomvoorzieningen voor binnenvaart, laagspanningsprojecten allerlei, bakenverlichtingen in de haven, installatie zonnepanelen, evaluatie van technische fiches en schema’s, …

 • Arbeider dagwerk: Medewerker montage (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in de vervaardiging van waterzuiveringsinstallaties zijn we op zoek naar een medewerker voor de montage! Jouw takenpakket : Machinaal verzagen van PVC-U Machinaal indraaien van bouten Montage van PVC-U materiaal Lijmen en ontvetten Plaatsen draadgoten

 • Magazijnier grondstoffen M/V in Turnhout (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: Start People Geel

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Afhankelijk van de nood van de organisatie zal je worden ingeschakeld als magazijnier grondstoffen of magazijnier productie. Als magazijnier grondstoffen ben je verantwoordelijk voor het afroepen van de vereiste hoeveelheden bulkgrondstoffen. Daarnaast sta je in voor het ontvangen, controleren, stockeren en intern distribueren van grondstoffen. Wanneer je wordt ingeschakeld als magazijnier productie ben je verantwoordelijk voor diverse interne transportwerkzaamheden. Enerzijds sta je in voor het tijdig afvoeren van (half-)afgewerkte producten vanuit de inpakafdeling naar het magazijn. Anderzijds sta je in voor diverse aanvoer werkzaamheden waar onder vb. bevoorraden van de inpakafdeling met diverse hulp- en verpakkingsmaterialen. Buiten de dag uren ben je verantwoordelijke voor het samenstellen en het verzend klaarmaken van paletten met afgewerkte producten teneinde een tijdige uitlevering aan klanten te realiseren.

 • Heftruck- en vrachtwagenchauffeur CE (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: Konvert Interim Ieper

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een productiebedrijf uit Ieper zijn wij op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met rijbewijs CE en heftruckattest. De ene dag zal je rijden met de oplegger, de andere dag werk je als heftruckchauffeur in het magazijn. Je wisselt continu af.

 • Goedbetaalde huishoudhulp regio Munte (MUNTE)

  Regio: MUNTE

  Bedrijf: PARTENA

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Daknam – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DAKNAM)

  Regio: DAKNAM

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • HUISHOUDHELDEN REGIO Melle solliciteer via sms (MELLE)

  Regio: MELLE

  Bedrijf: EASY LIFE MELLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

 • Studenten voor horecazaak Mechelen (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Xtra Interim & Select

  Type: Studentenjob

  Voor een gezellige horecazaak in Mechelen zijn wij op zoek naar studenten voor in de zaal. We zoeken voor de maanden september een 3-tal studenten en voor de maand oktober een 10-tal studenten! Ben jij student en heb je een eerste ervaring in de horeca achter de rug, meerbepaald als hulpkelner/ zaalmedewerker ? Stuur ons jouw CV dan snel even door! Heb je vrienden, vriendinnen, kennissen of familie die ook op zoek zijn naar een studentenjob? Stuur hun CV dan zeker even mee!

 • 4/5de of fulltime HR assistant (jobstudent jan & febr 2019) - Berchem (1291430) (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: Secretary Plus

  Type: Studentenjob

  Ben je op zoek naar een functie als jobstudent en heb je altijd al interesse gehad in HR & rekrutering? Lees dan zeker verder! Samen met een team van 5 enthousiaste en dynamische collega's help je onze kandidaten gedurende twee maanden aan een boeiende job die bij hun wensen en vaardigheden past. Je mensenkennis laat je toe om de juiste match te maken tussen sollicitant en bedrijfscultuur. Jouw concrete taken daarbij zien er als volgt uit: * Je zorgt voor een kwalitatieve instroom van nieuwe kandidaten via verschillende rekruteringskanalen (jobboards, social media, campus recruitment,…); * Je beoordeelt testresultaten; * Je schrijft en plaatst vacatures uit op verschillende social media kanalen; * Je screent ontvangen kandidaturen en voert doorgedreven interviews met kandidaten; * Je onderneemt initiatieven om het aanwezige talent in onze kandidatendatabase efficiënt te beheren; * Je gaat actief op zoek naar de ‘perfect match’, dit betekent een job op maat voor de kandidaat en een ideaal profiel voor de wensen en verwachtingen van onze klant; * Je onderhoudt kwaliteitsvolle relaties met klanten en kandidaten door een professionele service en constante betrokkenheid.

 • Zelfstandige energieadviseur (Provincie Limburg)

  Regio: Provincie Limburg

  Bedrijf: WECLO PARTNERS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zoeken nog 3 zelfstandige (dus met ondernemingsnummer en op zelfstandige basis) energieadviseurs met ervaring, die mee energie en telecom gaat aanbieden op markten en beurzen. Dit zijn zowel week- als avondmarkten. In drukke periodes kan het zijn dat er 7/7 gewerkt moet worden. Regio Antwerpen en Limburg. Er zijn geen investeringen nodig en u krijgt alle nodige materiaal ter beschikking. U werkt samen met mensen die al jaren ervaring hebben in deze sector en er hun missie van maken klanten minder te laten betalen. De kandidaten die wij zoeken zijn punctueel, respectvol, eerlijk en niet bang om goed door te werken.

 • flexijobhulpkelner (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: D'AFSPRAAK

  Type: Flexijob

  Opdienen en afruimen. Dranken bereiden. Klantgericht werken.

Zoek naar antwoorden van EXACTO PHOTO in sociale netwerken
Look for responds of EXACTO PHOTO in social networks

Lees alle opmerkingen voor EXACTO PHOTO. Laat een reactie achter voor EXACTO PHOTO. EXACTO PHOTO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EXACTO PHOTO. Leave a respond for EXACTO PHOTO. EXACTO PHOTO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EXACTO PHOTO op de google maps. Adres en contacten EXACTO PHOTO
Location of EXACTO PHOTO on the google maps. Address and contacts of EXACTO PHOTO

Andere gerelateerde bedrijven als come EXACTO PHOTO EXACTO PHOTO: Teetaert Carine | JULIEN DE BACKER | Rondo Musique Classique | HENDRIK GEERTS | Urun Tekin

Other related companies as EXACTO PHOTO: Teetaert Carine | JULIEN DE BACKER | Rondo Musique Classique | HENDRIK GEERTS | Urun Tekin

EXACTO PHOTO is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EXACTO PHOTO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02148071289. Het bedrijf EXACTO PHOTO bevindt zich op het adres: BLD DE LA CONSTITUTION 16; 4020; LI?GE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 289,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 686,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Imprimeries and copyshops. Lijst met producten zijn Activités: Photocopies..
De hoofdactiviteit van EXACTO PHOTO is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EXACTO PHOTO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EXACTO PHOTO, openstaande posities, locatie van EXACTO PHOTO op de kaart.

EXACTO PHOTO is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is EXACTO PHOTO, company assigned to the tax number BE02148071289. The company EXACTO PHOTO is located at the address: BLD DE LA CONSTITUTION 16; 4020; LI?GE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 289,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 686,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Imprimeries and copyshops. List of products are Activités: Photocopies..
The main activity of EXACTO PHOTO is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of EXACTO PHOTO is not available. You also can look at reviews of EXACTO PHOTO, open positions, location of EXACTO PHOTO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EXACTO PHOTO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EXACTO PHOTO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EXACTO PHOTO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EXACTO PHOTO, employees, financial statistics.