EUROSET

Contactgegevens EUROSET: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EUROSET: address, phone, fax, email, website, opening hours

EUROSET

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NOORDLAAN 11; 8520; KUURNE, België

Telefoon (phone): 56365436 (+32-56365436) 56365436 (+32-56365436)

Fax (fax): +32 (81) 201-28-29 +32 (81) 201-28-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EUROSET: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EUROSET"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EUROSET"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EUROSET, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EUROSET. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EUROSET, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EUROSET. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EUROSET
Products information EUROSET

BTW identificatienummer (tax): BE08683013916
Ondernemingsnummer: 2809448242
Hoofdstad (capital): 159,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 254,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in EUROSET zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Imprimeries and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EUROSET
(Get full report from official database of BE for EUROSET)

Aanvulling soorten activiteiten voor EUROSET
Addition kinds of activities for EUROSET

6035. Federale spaarinstellingen | Federal savings institutions
239400. Canvas en aanverwante producten | Canvas and related products
353107. Brekers, slijpmachines en dergelijke apparatuur | Crushers, grinders, and similar equipment
14110101. Calcareous tufa, dimensie-quarrying | Calcareous tufa, dimension-quarrying
23250203. Broeken, jurk (apart): mannen, jongeren en jongens | Trousers, dress (separate): men's, youths', and boys'
24999910. Brieven, hout | Letters, wood
27710000. Wenskaarten | Greeting cards
32510204. Tegenover tegel, klei | Facing tile, clay
34919910. Waterwerkkleppen | Water works valves

Werken bij EUROSET: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EUROSET: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EUROSET. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EUROSET. Looking for open vacancies in other companies

 • Onderhoudstechnieker (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: Flexpoint

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben jij een sterke onderhoudstechnieker die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Voor een bedrijf in Geel dat zich bevindt in de vleessector, zijn we op zoek naar een ervaren technieker die graag deel wil uitmaken van een tof en dynamisch team. Als onderhoudstechnieker sta je in voor: - het preventief onderhoud van de productielijnen en het machinepark - het oplossen van kleine technische storingen - het zoeken naar technische verbeteringen aan het productieproces, naar mogelijke energiebesparingen, veilig werken aan machines, enz.

 • Chauffeur CE - metaalarbeider (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: t-interim Evergem

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf dat instaat voor de productie en montage van metaalconstructies voor de agro- en industriebouw (Vb. stallen voor dieren, loodsen, toonzalen...) zijn we op zoek naar een chauffeur CE - metaalarbeider. Je staat in voor het transport van materiaal (Voornamelijk staalstructuren en prefabpanelen) van leveranciers naar de werven. Je staat zelfstandig is voor het laden en lossen. Tussendoor help je de collega's op de werf met de plaatsing.

 • Bandenmonteur / automechanicien (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant is een bandencentrale gevestigd in Lier. Ter versterking van het team zoeken we een bandenmonteur en automechanicien. Als bandenmonteur vang je de piek van het bandenseizoen op: wissel van zomer- naar winterbanden. Dit is een tijdelijke functie zo snel mogelijk op te starten tot eind december. Belangrijk is dat je ervaring hebt. Daarnaast zoekt de klant een automechanicien met optie vast. Heb je ervaring als mechanicien en wil je ook banden monteren, reageer dan zeker.

 • Huishoudhulp in Nazareth (NAZARETH)

  Regio: NAZARETH

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  Wil jij meteen aan de slag als thuishulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden collega poetshulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei taken in de schoonmaak uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken, dat zijn je taken als poetshulp. Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om te poetsen. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt als thuishulp telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk als thuishulp makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar poetshulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega huishoudhulpen!

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO SINT-MARTENS-LATEM (SINT-MARTENS-LATEM)

  Regio: SINT-MARTENS-LATEM

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • STUDENTENJOB: magazijnwerk 2 dagen/week (KUURNE)

  Regio: KUURNE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Ben je een hogeschool- of universiteit student en minimum 2 dagen per week beschikbaar? Je wenst graag wat centjes bij te verdienen? Wij zoeken een student om mee te helpen in een magazijn: laden/lossen, eenvoudig administratief werk, meehelpen in het atelier,...

 • Jobstudent schoonmaak 8 september - 13 euro/uur ( m/v) (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Start People

  Type: Studentenjob

  Voor een schoonmaakbedrijf te Brugge zijn wij op zoek naar een jobstudent die beschikbaar is te werken op zaterdag 8 september in de Decathlon Bpark Brugge van 7u30-10u. Samen met een vaste medewerker sta je in voor de schoonmaak van bepaalde delen van de winkel.

 • Student promo Leuven (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: ADECCO HOSPITALITY

  Type: Studentenjob

  Voor Panama zijn we op zoek naar studenten die gedurende het hele jaar promo-opdrachten kunnen uitvoeren in Leuven. Dit is voor een uitgebreid gamma aan merken.

 • Jobstudent (BERINGEN)

  Regio: BERINGEN

  Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

 • Logopedist(e) op zelfstandige basis (VLIERMAAL)

  Regio: VLIERMAAL

  Bedrijf: LOGOPEDIE & IT EJ

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor mijn zwangerschapsvervanging ben ik vanaf april 2019 op zoek naar een logopedist (e) die een 15-tal uren kan overnemen. Kandidaten die minder uren kunnen overnemen mogen zich ook melden.Indien interesse is er mogelijkheid tot een blijvende tewerkstelling nadien. De behandelingen gaan door in mijn praktijk te Vliermaal ( Kortessem) na de schooluren. De doelgroep zijn voornamelijk kinderen met taal- en leerproblemen.

 • Meewerkend projectleider elektriciteit West-Vl. (WOUMEN)

  Regio: WOUMEN

  Bedrijf: DE WATERGROEP

  Type: Werfreserve

  Functie en plaats in de organisatie Als gespecialiseerd elektricien voer je opdrachten uit in drinkwater- en proceswaterinstallaties van industriële klanten. Als gespecialiseerd elektricien werk je binnen de Directie Productie en Opslag die verantwoordelijk is voor de optimale werking van de productie-infrastructuur (waterproductiecentra, watertorens, hydroforen,…) en voor het automatiseren en de telecontrole van productie, berging en toevoer. Je werkt onder leiding van de verantwoordelijke voor exploitatie, productie en opslag en werkt nauw samen met de andere elektriciens en met de productiemedewerkers. Voornaamste taken Je controleert en onderhoudt de productie-installaties. Je voert metingen uit en interpreteert die. Je ijkt en programmeert meet- en regelapparatuur. Je legt bedradingen aan op basis van aangereikte schema's. Je stelt elektrische schema's op en helpt bij het programmeren van PLC's. Je voorziet de doseer- en waterbehandelingsinstallaties van scheikundige producten. Je volgt de richtlijnen inzake waterbehandeling, AREI, veiligheid en milieu. Je lost praktische problemen op. Je verhelpt storingen. Je leidt kleine renovatieprojecten als projectleider en je stuurt elektriciens aan in projectteams. Je legt telefonie- en computernetwerken aan en voert testen uit. Je herstelt elektrische gereedschappen en bouwt ze om. Je beheert de elektrische componenten in het magazijn. Je assisteert de technische chef waterproductiecentrum en vervangt deze bij afwezigheid.

 • Barman/Barvrouw (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: DEN BUREAU

  Type: Flexijob

  - Klanten bedienen en bestellingen ontvangen in een volkscafé - Vrijdag en zaterdagavond van 18u - 01u00

Zoek naar antwoorden van EUROSET in sociale netwerken
Look for responds of EUROSET in social networks

Lees alle opmerkingen voor EUROSET. Laat een reactie achter voor EUROSET. EUROSET bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EUROSET. Leave a respond for EUROSET. EUROSET on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EUROSET op de google maps. Adres en contacten EUROSET
Location of EUROSET on the google maps. Address and contacts of EUROSET

Andere gerelateerde bedrijven als come EUROSET EUROSET: HUIS HENRIETTE | Deurnese Transportmaatschappij NV | Remmerie Evelyne | Fiscotax bvba | NEPTUNUS

Other related companies as EUROSET: HUIS HENRIETTE | Deurnese Transportmaatschappij NV | Remmerie Evelyne | Fiscotax bvba | NEPTUNUS

EUROSET is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EUROSET, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08683013916. Het bedrijf EUROSET bevindt zich op het adres: NOORDLAAN 11; 8520; KUURNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 159,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 254,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Imprimeries and copyshops. Producten gemaakt in EUROSET zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van EUROSET is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EUROSET is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EUROSET, openstaande posities, locatie van EUROSET op de kaart.

EUROSET is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is EUROSET, company assigned to the tax number BE08683013916. The company EUROSET is located at the address: NOORDLAAN 11; 8520; KUURNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 159,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 254,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Imprimeries and copyshops. Products created in EUROSET were not found.
The main activity of EUROSET is Amusement and Recreation Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of EUROSET is not available. You also can look at reviews of EUROSET, open positions, location of EUROSET on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EUROSET, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EUROSET, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EUROSET, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EUROSET, employees, financial statistics.