EUROPRINT 2000

Contactgegevens EUROPRINT 2000: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EUROPRINT 2000: address, phone, fax, email, website, opening hours

EUROPRINT 2000

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DE LA REINE 250; 1020; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 24255545 (+32-24255545) 24255545 (+32-24255545)

Fax (fax): +32 (56) 544-86-34 +32 (56) 544-86-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EUROPRINT 2000: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EUROPRINT 2000"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EUROPRINT 2000"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EUROPRINT 2000, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EUROPRINT 2000. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EUROPRINT 2000, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EUROPRINT 2000. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EUROPRINT 2000
Products information EUROPRINT 2000

BTW identificatienummer (tax): BE01799530029
Ondernemingsnummer: 7186950683
Hoofdstad (capital): 132,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 891,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in EUROPRINT 2000 zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Imprimeries and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EUROPRINT 2000
(Get full report from official database of BE for EUROPRINT 2000)

Aanvulling soorten activiteiten voor EUROPRINT 2000
Addition kinds of activities for EUROPRINT 2000

28210215. Polyvinylchlorideharsen, pvc | Polyvinyl chloride resins, pvc
28910204. Cement, linoleum en tegel | Cement, linoleum and tile
34430402. Auto's, voor warm metaal | Cars, for hot metal
34969908. Gas lasstaafjes | Gas welding rods
35969902. Badkamer weegschaal | Bathroom scales

Werken bij EUROPRINT 2000: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EUROPRINT 2000: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EUROPRINT 2000. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EUROPRINT 2000. Looking for open vacancies in other companies

 • Lader / Losser XPO Logistics te Zellik - Dagoproepbasis (ASSE)

  Regio: ASSE

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INHOUSE XPO SUPPLY CHAIN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, een groot internationaal logistiek bedrijf, zijn we op zoek naar laders/losser voor hun diepvriesmagazijn te Zellik. Je zal instaan voor het lossen van de aangekomen producten in het diepvriesmagazijn.

 • Medewerker verkoopadministratie (AARTSELAAR)

  Regio: AARTSELAAR

  Bedrijf: Go4Jobs Aartselaar

  Type: Interim met optie "vast werk"

  In deze functie sta je samen met je team in voor een correcte en professionele verkoopondersteuning. Vanaf de bestelling tot de levering van de wagen onderhoud je verschillende contacten met klanten, onderaannemers, verzekerings- en leasemaatschappijen, banken, etc.. Je zorgt voor de administratieve aflevering van de wagen, waarbij je de documenten en de betaling regelt. Verder doe je de administratieve verwerking in Navision met betrekking tot bepaalde acties en verzorg je de maandelijkse rapportenringen.

 • Jobstudent verzorgende regio Mechelen (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN - BERCHEM

  Type: Studentenjob

  Help je anderen graag uit de nood? Is verzorgen jouw tweede natuur? En wil je ook een stevig centje bijverdienen? Dan ben je bij Solidariteit voor het Gezin aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde jobstudenten die staan te popelen om bejaarden en hulpbehoevenden aan huis te verzorgen. Klinkt eentonig? Dat is het zeker niet, want ook huishoudelijke taken staan op jouw to-do-list. Je hoeft je niet overweldigd te voelen, want een uitbundige sectorverantwoordelijke ondersteunt je met veel plezier in je taakuitvoering.

 • Bijlesgever wiskunde (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • Studenten begeleiding stadstour (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Voor het begeleiden van groepen in een stad in combinatie met minigolf zoeken wij studenten. Elke tour duurt ongeveer 3u. Je doet verschillende stops aan, vertelt een weetje en slaat een balletje. Je bepaalt zelf jouw agenda wanneer je wil en kan werken. Ook kan je zelf kiezen in welke steden je wilt werken.

 • Restaurant Manager (M/V) (DIEGEM)

  Regio: DIEGEM

  Bedrijf: Van der Valk Hotel Brussels Airport

  Type: Vaste Job

  Ben jij de gastheer of gastvrouw waar wij naar op zoek zijn? Draag jij een kwalitatieve service hoog in het vaandel, leg je gasten graag in de watten en beschik je over de leidinggevende capaciteiten om jouw hospitality passie en mind-set op een team over te brengen? Dan word jij als Restaurant Manager misschien wel het toekomstige gezicht van ons fine-dining restaurant Catharina! Een dag uit het leven van een Restaurant Manager bij Van der Valk… Wij beloven dat je je geen moment zal vervelen. Bij deze een greep uit het takenpakket van onze toekomstige collega: Je neemt de rol als gastheer/gastvrouw met glans op en wordt zo het belangrijkste aanspreekpunt voor onze gasten; Je werkt operationeel mee én superviseert de werkzaamheden in het restaurant en aan de bar; Je bent het schoolvoorbeeld wat betreft professionalisme, gastvriendelijkheid en collegialiteit; Je fungeert als liaison qua communicatie tussen keuken- en zaalactiviteiten; Dankzij jouw gedegen menu- en drankenkennis adviseer je de gasten als de beste bij hun keuze; Samen met de Director of F&B draag je mee bij aan de ontwikkeling van het team.

 • Servicetechnieker / Technieker buitendienst (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: D & L CONCEPTS

  Type: Vaste Job

  Ons bedrijf is reeds 14 jaar actief en staat in voor ontwerp, installatie, service en onderhoud van grootkeukens. Meer info kan u vinden op onze website www.dlconcepts.be. In het kader van onze groei zijn we op zoek naar een gemotiveerde service technieker: Samen met je collega's voert u onderhoud uit aan de bestaande installaties bij de klant. U zal instaan om een diagnose te stellen aan defecte toestellen bij de klant en deze te herstellen. Je krijgt de nodige zelfstandigheid om jouw takenpakket te vervolledigen. Service rapporten en werkbonnen rond je zelf elektronisch af. Je vertrekt voornamelijk van thuis uit naar de klant.

 • Bankwerker-bestuurder rollend materieel NMBS voor Tractiewerkplaats Schaarbeek (SCHAARBEEK)

  Regio: SCHAARBEEK

  Bedrijf: NMBS

  Type: Vaste Job

  Je rangeert het materieel (motorstellen, rijtuigen, …) in de sporenbundels van de werkplaats en voert, indien nodig, onderhoudswerkzaamheden uit op het rollend materieel. Je rangeert het materieel, eventueel met behulp van een rail-route en in samenwerking met de koerdienst. Je verricht de koppelings- en ontkoppelingsoperaties van het materieel en bereidt die voor. Je verricht ook diverse andere taken, o.a. kleine onderhoudswerken. Je geeft verbetermogelijkheden of anomalieën van tijdens je shift door naar je leidinggevende.

 • Broodbakker (PAAL)

  Regio: PAAL

  Bedrijf: 'T GUEDENSHUYS

  Type: Vaste Job

  Je staat dagelijks in om het maken van brood, koffiekoeken, klein gebak, ...

 • Enthousiaste taaltrainers Frans - Vlaams-Brabant - Regio Vilvoorde-Zaventem (Regio Vilvoorde-Zaventem)

  Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

  Bedrijf: TinC

  Type: Zelfstandige activiteit

  TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Frans in regio Vlaams-Brabant. Naar wie zijn we op zoek? Near-native of native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

 • Internship Global communications (WATERLOO)

  Regio: WATERLOO

  Bedrijf: BASF ANTWERPEN

  Type: Leercontract

  As a trainee of the global communications department you contribute to the internal and external communication of BASF´s Performance Materials division. o You will contribute to employee communications such as internal newsletters and the Intranet. o You will assist in developing presentations for internal and external audiences. o You will draft press releases and articles for internal communications. o You will provide support in particular market communication & branding by info gathering, research and media monitoring. o You will be part of a team in which all channels of communications are used: print, online and as well dialogue driven internal communications.

 • Medewerker ontbijt - Salons Cortina (m/v) (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: SALONS CORTINA

  Type: Flexijob

  Om ons team te versterken, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde medewerker voor het ontbijt. Je verzorgt het ontbijt, zowel het klaarzetten, bedienen, ontvangen, afrekenen en opruimen behoren tot uw taken. Je onthaalt onze gasten en staat open voor het uitvoeren van diverse andere opdrachten volgens uw capaciteiten.

Zoek naar antwoorden van EUROPRINT 2000 in sociale netwerken
Look for responds of EUROPRINT 2000 in social networks

Lees alle opmerkingen voor EUROPRINT 2000. Laat een reactie achter voor EUROPRINT 2000. EUROPRINT 2000 bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EUROPRINT 2000. Leave a respond for EUROPRINT 2000. EUROPRINT 2000 on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EUROPRINT 2000 op de google maps. Adres en contacten EUROPRINT 2000
Location of EUROPRINT 2000 on the google maps. Address and contacts of EUROPRINT 2000

Andere gerelateerde bedrijven als come EUROPRINT 2000 EUROPRINT 2000: PASTA & COMPANY | J.A. DE PRUTSKES | EMIEL BERNAERTS | PHILIPPE DE GRANDE | Vierendeels F

Other related companies as EUROPRINT 2000: PASTA & COMPANY | J.A. DE PRUTSKES | EMIEL BERNAERTS | PHILIPPE DE GRANDE | Vierendeels F

EUROPRINT 2000 is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EUROPRINT 2000, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01799530029. Het bedrijf EUROPRINT 2000 bevindt zich op het adres: AVENUE DE LA REINE 250; 1020; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 132,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 891,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Imprimeries and copyshops. Producten gemaakt in EUROPRINT 2000 zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van EUROPRINT 2000 is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EUROPRINT 2000 is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EUROPRINT 2000, openstaande posities, locatie van EUROPRINT 2000 op de kaart.

EUROPRINT 2000 is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is EUROPRINT 2000, company assigned to the tax number BE01799530029. The company EUROPRINT 2000 is located at the address: AVENUE DE LA REINE 250; 1020; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 132,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 891,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Imprimeries and copyshops. Products created in EUROPRINT 2000 were not found.
The main activity of EUROPRINT 2000 is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of EUROPRINT 2000 is not available. You also can look at reviews of EUROPRINT 2000, open positions, location of EUROPRINT 2000 on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EUROPRINT 2000, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EUROPRINT 2000, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EUROPRINT 2000, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EUROPRINT 2000, employees, financial statistics.