ERIK BRACKE

Contactgegevens ERIK BRACKE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ERIK BRACKE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ERIK BRACKE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ROOIGEMLAAN 455; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92370479 (+32-92370479) 92370479 (+32-92370479)

Fax (fax): +32 (81) 555-24-29 +32 (81) 555-24-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ERIK BRACKE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ERIK BRACKE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ERIK BRACKE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ERIK BRACKE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ERIK BRACKE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ERIK BRACKE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ERIK BRACKE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ERIK BRACKE
Products information ERIK BRACKE

BTW identificatienummer (tax): BE01879180908
Ondernemingsnummer: 1028564453
Hoofdstad (capital): 730,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 799,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in ERIK BRACKE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Imprimeries and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ERIK BRACKE
(Get full report from official database of BE for ERIK BRACKE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ERIK BRACKE
Addition kinds of activities for ERIK BRACKE

225303. Lounge, bed en vrijetijdskleding | Lounge, bed, and leisurewear
345201. Pins | Pins
14749900. Potash-, frisdrank- en boraatmineralen, nec | Potash, soda, and borate minerals, nec
23890302. Maskerade kostuums | Masquerade costumes
23899901. Kleding voor gehandicapten | Apparel for handicapped
31110100. Paardensportproducten | Equestrian leather products
35550402. Photoengraving machines | Photoengraving machines
79419901. Manager van individuele professionele atleten | Manager of individual professional athletes

Werken bij ERIK BRACKE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ERIK BRACKE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ERIK BRACKE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ERIK BRACKE. Looking for open vacancies in other companies

 • Administratief bediende debiteuren (ELSENE)

  Regio: ELSENE

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als administratief bediende debiteuren ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Je verzorgt het dagelijks beheer van de invorderingsportefeuille in collectieve schuldenregeling Je contacteert bemiddelaars en andere partijen Je zorgt voor een correcte afhandeling en opvolging van het verloop van een dossier Je staat in voor de invordering van de nog openstaande bedragen, analyse van de voorstellen en het afsluiten van de dossiers

 • CNC operator houtbewerking in de bouwsector (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze bouwklant regio Kortrijk zijn wij op zoek naar een CNC Houtbewerker (M/V) - Je komt terecht in een team van een 12-tal meubel makers en zal de 2 CNC machines aansturen in samenwerking met de werkvoorbereiders. - Dit betreft een job in het atelier, dagregime. (7u tem 16u15 en vrijdag tot 15u)

 • Magazijnier/heftruckchauffeur te Zaventem (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Synergie Brussel Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant gelegen te Zaventem zijn wij dringed op zoek naar ervaren magazijniers die in het bezit zijn van een heftruck-en/of reachtruckattest of hierin enige ervaring hebben. Je zal voor een bedrijf werken die leverancier is van producten voor verwarming, ventilatie en airconditinioning.Je zal als allround magazijnier vrachtwagens laden en lossen, de zwaardere stukken vervoeren met de heftruck...

 • Sales Advisor Knokke (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  ? Om goed te passen bij ons team van Sales Advisors ben je een topverkoop talent. ? Je bent een positief en vriendelijk iemand die een fantastisch gevoel voor kleur en stijl heeft. Je werkt graag met collega?s die net zo extravert en net zo geïnteresseerd zijn in mode als jij. ? Je bewaakt op elk moment van de dag het lifestyle-fashionconcept met aandacht voor onderscheidende service een top winkelbeeld en lokale verankering in je stad. ? Of het nu in de store in de pashokjes of aan de kassa is je verspreidt op elk moment de fun en de stijl van mode. ? Je zorgt er als geen ander voor dat de winkel er in een mum van tijd aantrekkelijk uitziet en de klanten geprikkeld worden door je visual merchandising talent. ? Je bent op elk moment op de hoogte van al onze campagnes en activiteiten.

 • Zorgzame gezellige huishoudhulpen Regio Gierle (GIERLE)

  Regio: GIERLE

  Bedrijf: HET POETSPALEIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Lille, Vorselaar, Kasterlee, Gierle, Wechelderzande, Poederlee, Tielen, Lichtaart Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen. Enkel in het bezit van een fiets? We bekijken graag samen met je de mogelijkheden.

 • animator/animatrice (MANNEKENSVERE)

  Regio: MANNEKENSVERE

  Bedrijf: SPERMALIEHOEVE

  Type: Studentenjob

  Je begeleidt jonge kinderen (6-12j) tijdens een externe taalstage tijdens de schoolvakanties doorheen het schooljaar. Je organiseert activiteiten op de boerderij, niet de taalactiviteiten!

 • Operations manager/Recruiter (ICT)- gans België (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: TDK Solutions

  Type: Vaste Job

  TDK Solutions is actief als outsourcings- en detacheringsbedrijf voor ICT'ers. Wij bieden zowel ondersteuning door infractructuurpersoneel (systeem/netwerkingenieurs, helpdeskers, pc technici,... ) als door software- en developmentpersoneel (analysten, developers, project leiders, testers, ..) Als Operations Manager/Recruiter word je de rechterhand van de zaakvoerder en zal je in eerste instantie instaan voor het zoeken, selecteren en rekruteren van de nodige medewerkers. Hierbij onderhou je tegelijk een goede relatie met onze bestaande klanten. Tot slot behoort ook het opvolgen, coachen en begeleiden van de medewerkers tot je takenpakket. Via jouw contacten zal je ook op termijn ingeschakeld worden om aan business development te doen en actief nieuwe bedrijven te benaderen. Hierbij krijg je ondersteuning van de zaakvoerder. Op een termijn van 2 jaar kan de goed presterende Operations Manager/Recruiter doorgroeien tot de functie van bedrijfsleider. De functie heeft een hoge graad van autonomie, en kan voor een groot deel van de tijd vanuit de eigen woonplaats uitgevoerd worden

 • Chauffeur CE (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Vaste Job

  Chauffeur CE Voor onze klant te Westerlo zijn we op zoek naar chauffeurs CE Vervoeren van goederen sector automotiv

 • Projectingenieur Elektronica (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Experis Belgium

  Type: Vaste Job

  Experis is de jongste divisie binnen de Manpowergroup en focust zich op Finance, Engineering & IT. Met het oog op jouw persoonlijke ontwikkeling gaat ons gespecialiseerd team op zoek naar de meest boeiende jobs onder een vast contract. Client Details Voor een aantrekkelijk, internationaal bedrijf met de hoofdzetel in West-Vlaanderen zijn we op zoek naar een projectingenieur (m/v) binnen de productie van hoogtechnologische, elektronische toepassingen. Description Als Projectingenieur zal je deel uit maken van het team dat de implementatie van nieuwe producten voor zijn rekening neemt. Dit team vormt de strategische schakel tussen de collega's van R&D en de productie-unit zelf. Vanuit deze divisie werk je projectmatig rond de lancering van nieuwe producten, ontwikkel je de scripts, zorg je voor de nodige testprocedures, … Verder analyseer je de doorlooptijden, doe je de nodige kostenberekeningen en beschrijf je de kwaliteitsvereisten voor deze projecten. Je legt corrigerende acties vast, in samenspraak met de productieverantwoordelijke en de kwaliteitsafdeling. Als specialist word je nauw betrokken op de vloer bij de implementatie van deze producten. Vanuit deze rol geef je de operatoren de nodige begeleiding en opleiding op de vloer. Vanuit jouw opleiding én ervaring binnen Elektronica kun je jouw expertise aanwenden en verder ontwikkelen binnen deze organisatie.

 • Administratief bediende (DIEPENBEEK)

  Regio: DIEPENBEEK

  Bedrijf: SODIKO

  Type: Vaste Job

  Als administratief bediende bied je telefonische assisentie en behandel je de binnenkomende en uitgaande post. Je staat in voor de correspondentie, het klassement en het up-to-date houden van excel bestanden. Je maakt gebruik van diverse softwarepakketten (bv. Briljant, Excel, Word) voor de opmaak van documenten (o.a. verzendnota, vrachtbrief, E-ad, accijnsdocumenten, exportdocumenten, certificaten,…) Je helpt bij de orderverwerking en het voorraadbeheer.

 • Kinderverzorgster - kinderverzorger (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: PIMPAMPONNETJE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Kinderbegeleider gezocht voor ons kinderdagverblijf in Gent. Dit op zelfstandige basis.

 • Metaal draaier (PUTTE)

  Regio: PUTTE

  Bedrijf: EURO-STRIKE

  Type: Werfreserve

  Metaal draaier met ervaring voor seriewerk (zowel CNC als conventioneel).

Zoek naar antwoorden van ERIK BRACKE in sociale netwerken
Look for responds of ERIK BRACKE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ERIK BRACKE. Laat een reactie achter voor ERIK BRACKE. ERIK BRACKE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ERIK BRACKE. Leave a respond for ERIK BRACKE. ERIK BRACKE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ERIK BRACKE op de google maps. Adres en contacten ERIK BRACKE
Location of ERIK BRACKE on the google maps. Address and contacts of ERIK BRACKE

Andere gerelateerde bedrijven als come ERIK BRACKE ERIK BRACKE: IDEAL | COIFFURE BIGOUDT | FA. VAN GELDER | O.G.A. | APOTHEEK HALLYNCK

Other related companies as ERIK BRACKE: IDEAL | COIFFURE BIGOUDT | FA. VAN GELDER | O.G.A. | APOTHEEK HALLYNCK

ERIK BRACKE is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ERIK BRACKE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01879180908. Het bedrijf ERIK BRACKE bevindt zich op het adres: ROOIGEMLAAN 455; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 730,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 799,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Imprimeries and copyshops. Producten gemaakt in ERIK BRACKE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ERIK BRACKE is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ERIK BRACKE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ERIK BRACKE, openstaande posities, locatie van ERIK BRACKE op de kaart.

ERIK BRACKE is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is ERIK BRACKE, company assigned to the tax number BE01879180908. The company ERIK BRACKE is located at the address: ROOIGEMLAAN 455; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 730,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 799,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Imprimeries and copyshops. Products created in ERIK BRACKE were not found.
The main activity of ERIK BRACKE is Amusement and Recreation Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ERIK BRACKE is not available. You also can look at reviews of ERIK BRACKE, open positions, location of ERIK BRACKE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ERIK BRACKE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ERIK BRACKE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ERIK BRACKE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ERIK BRACKE, employees, financial statistics.