ECOPRINT DRUKKERIJ

Contactgegevens ECOPRINT DRUKKERIJ: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ECOPRINT DRUKKERIJ: address, phone, fax, email, website, opening hours

ECOPRINT DRUKKERIJ

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TERVUURSESTEENWEG 366; 1981; HOFSTADE, België

Telefoon (phone): 15616704 (+32-15616704) 15616704 (+32-15616704)

Fax (fax): +32 (61) 971-74-79 +32 (61) 971-74-79

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ECOPRINT DRUKKERIJ: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ECOPRINT DRUKKERIJ"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ECOPRINT DRUKKERIJ"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ECOPRINT DRUKKERIJ, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ECOPRINT DRUKKERIJ. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ECOPRINT DRUKKERIJ, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ECOPRINT DRUKKERIJ. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ECOPRINT DRUKKERIJ
Products information ECOPRINT DRUKKERIJ

BTW identificatienummer (tax): BE02257385253
Ondernemingsnummer: 4000640869
Hoofdstad (capital): 843,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 764,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in ECOPRINT DRUKKERIJ zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Imprimeries and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ECOPRINT DRUKKERIJ
(Get full report from official database of BE for ECOPRINT DRUKKERIJ)

Aanvulling soorten activiteiten voor ECOPRINT DRUKKERIJ
Addition kinds of activities for ECOPRINT DRUKKERIJ

4911. Elektrische diensten | Electric services
344499. Plaatwerk, Nauw | Sheet metalwork, nec
609900. Functies in verband met depositobanken | Functions related to deposit banking
15210104. Herstel van brandschade, eengezinswoningen | Repairing fire damage, single-family houses
20450113. Zelfstijgende bloem: van gekochte bloem | Self-rising flour: from purchased flour
26729905. Geglazuurd papier, behalve fotografisch, koolstof of schuurmiddel | Glazed paper, except photographic, carbon, or abrasive
65539900. Begraafplaatsonderdelen en ontwikkelaars, nec | Cemetery subdividers and developers, nec
73130201. Tijdschrift adverterend vertegenwoordiger | Magazine advertising representative

Werken bij ECOPRINT DRUKKERIJ: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ECOPRINT DRUKKERIJ: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ECOPRINT DRUKKERIJ. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ECOPRINT DRUKKERIJ. Looking for open vacancies in other companies

 • Werfleider/Projectleider (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Uittekenen van werfinstallaties - Je komt terecht in een bouwbedrijf, gespecialiseerd in grondwerken, waterleidingen en dergelijke - Planningen opstellen (personeel, transport en materiaal) - Leiding geven - Vergaderingen bijwonen ifv de werven - Opvolgen en kwaliteitscontrole van de uitgevoerde werken - Meewerken aan verbetering van veiligheid - Technische voorstellen indienen. Je hebt dus zelf ook inspraak en denkt mee - Communicatie met klanten, bestuur van het bedrijf, onderaannemers, ... - Controle van facturen en sociale documenten - Bijhouden van stock - Je zult later ook instaan voor opleiding en onthaal van medewerkers

 • Monteur metaalbedrijf MAATWERK 2-ploegen ! HOOG LOON ! m/v (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Start People Waregem

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je monteert in de montageafdeling producten uit de verschillende gamma’s van de onderneming. Omdat meestal maatwerk afgeleverd wordt behoren volgende taken tot je pakket: Gebruikt verschillende types machines (afkortzaag, verstekzaag, freesrobot, ponsmachine, nagelpistolen met perslucht) Waakt actief mee over de kwaliteit van het product Werkt mee aan het veiligheidsbeleid van de onderneming Planlezen en technische tekeningen interpreteren

 • Monteur tentenstoffeerder (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG.1555/BUOC-W.INT.546-B-00197-405-20121106

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant gelegen in Maasmechelen zijn we op zoek naar een handlanger voor mee in de stoffering te gaan. Dit voor elementen  op te hangen voor evenementen en verdere opbouw.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Schriek, 8 uur per week (SCHRIEK)

  Regio: SCHRIEK

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Boutersem. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, strijken en boodschappen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Neerpelt – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (NEERPELT)

  Regio: NEERPELT

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20 u Roeselare (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!U werkt bij dit gezin altijd in de namiddag. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Student magazijn Zulte (ZULTE)

  Regio: ZULTE

  Bedrijf: ADECCO TNT BRUCARGO

  Type: Studentenjob

  Voor TNT te Zulte zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten die willen werken in de avondploeg. Je zal werken als magazijnier, en dit tussen 17u en 21u. Taken: ° Het laden/lossen van pakketten op transportband ° Het uitsorteren van pakketten (tot 30kg) ° Het scannen en labelen van dozen/ documenten ° Het magazijn op orde houden

 • JOBSTUDENT ZAALMEDEWER(ST)ER WEEKENDS (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: LE TOUQUET

  Type: Studentenjob

  Voor ons restaurant, brasserie, tearoom zijn wij dringend op zoek naar een zaalmedewerk(st)er! Wij serveren oa klassieke keuken, veganistische gerechten en hebben ook aandacht voor allergiën. Wij zijn een heel kindvriendelijke zaak! Je staat in voor de bediening van onze klanten in de zaal en op het terras. Je serveert zowel warme en koude gerechten en dranken. Daarnaast kan je ook ingeschakeld worden achter de bar.

 • Medewerker bediening : student (OUD-TURNHOUT)

  Regio: OUD-TURNHOUT

  Bedrijf: CORSENDONK

  Type: Studentenjob

  Priorij Corsendonk is momenteel op zoek naar een student voor de bediening. Uw takenpakket is als volgt: - Gasten verwelkomen in het restaurant en tijdens feesten - Bediening verzorgen - Afruimen Je zal voornamelijk tewerkgesteld worden op weekenddagen.

 • Onderhoudstechnieker (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

  Type: Vaste Job

  Binnen onze onderhoudsdienst vorm je samen met je collega een tandem betreffende curatief en preventief onderhoud. Je werkt op basis van een planning en anticipeert op vragen vanuit verschillende afdelingen, daarnaast is er ook plaats voor eigen initiatief.

 • Dossierbeheerder verzekeringen (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: SIMPLY SELECT

  Type: Vaste Job

  Als onafhankelijk verzekeringsmakelaar regio Melle zijn wij reeds 30 jaar vertrouwenspersoon naar onze klanten toe ( particulieren en ondernemingen). Bij ons kan je terecht voor zowel kredieten, beleggingen als verzekeringen. Ons doel is om samen met onze klanten te gaan naar de ultieme oplossing op lange termijn. Voor het beheer van onze portefeuille zijn wij op zoek naar een Administratief Medewerker Verzekeringen voor ons kantoor te Aalst. Wat wordt jouw uitdaging? Jouw dagdagelijkse taken kun je als volgt samenvatten: Je staat in voor het administratief beheer van verzekeringsdossiers doch steeds met een klantgerichte en commerciële ingesteldheid. Je zorgt voor correcte opmaak van offertes en polissen en onderhandelt met maatschappijen over voorwaarden en tarieven. Je maakt polissen en bijvoegsels op. Je voert alle administratieve taken nauwkeurig uit en verzekert zo de continuïteit van de dienstverlening. Je behandelt een klantendossier voor upsell- en cross-sell mogelijkheden, je hebt commerciële klantcontacten (voornamelijk via telefoon, e-mail en aan de balie) en volgt een vast toegewezen klantendossier op. Je behandelt briefwisseling en verzorgt de administratie. Je zorgt hierbij steeds voor een professionele en heldere communicatie met de klanten en geeft hen raad bij de verdere opvolging van hun vragen.

 • Ploegtechnieker gevraagd (HELDERGEM)

  Regio: HELDERGEM

  Bedrijf: B & A

  Type: Vaste Job

  Voor verschillende klanten van ons zoeken we een ploegtechnieker Je bent sterk in mechanica of elektriciteit maar je bezit wel een basis van het andere. Of je bent een krak in PLC-sturingen... Je wenst te werken in een bedrijf dat volop vernieuwd, oog heeft voor zijn technieker. Je wenst in ploegen te werken én je kon gisteren al starten? Dan zoeken wij jou!

Zoek naar antwoorden van ECOPRINT DRUKKERIJ in sociale netwerken
Look for responds of ECOPRINT DRUKKERIJ in social networks

Lees alle opmerkingen voor ECOPRINT DRUKKERIJ. Laat een reactie achter voor ECOPRINT DRUKKERIJ. ECOPRINT DRUKKERIJ bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ECOPRINT DRUKKERIJ. Leave a respond for ECOPRINT DRUKKERIJ. ECOPRINT DRUKKERIJ on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ECOPRINT DRUKKERIJ op de google maps. Adres en contacten ECOPRINT DRUKKERIJ
Location of ECOPRINT DRUKKERIJ on the google maps. Address and contacts of ECOPRINT DRUKKERIJ

Andere gerelateerde bedrijven als come ECOPRINT DRUKKERIJ ECOPRINT DRUKKERIJ: Thijs Roger BVBA | L'EPERVIER | R.T.C. BINCHOIS | JACQUET FRERES | Cornille Sofie

Other related companies as ECOPRINT DRUKKERIJ: Thijs Roger BVBA | L'EPERVIER | R.T.C. BINCHOIS | JACQUET FRERES | Cornille Sofie

ECOPRINT DRUKKERIJ is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ECOPRINT DRUKKERIJ, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02257385253. Het bedrijf ECOPRINT DRUKKERIJ bevindt zich op het adres: TERVUURSESTEENWEG 366; 1981; HOFSTADE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 843,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 764,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Imprimeries and copyshops. Producten gemaakt in ECOPRINT DRUKKERIJ zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ECOPRINT DRUKKERIJ is Leder- en leerproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ECOPRINT DRUKKERIJ is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ECOPRINT DRUKKERIJ, openstaande posities, locatie van ECOPRINT DRUKKERIJ op de kaart.

ECOPRINT DRUKKERIJ is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is ECOPRINT DRUKKERIJ, company assigned to the tax number BE02257385253. The company ECOPRINT DRUKKERIJ is located at the address: TERVUURSESTEENWEG 366; 1981; HOFSTADE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 843,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 764,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Imprimeries and copyshops. Products created in ECOPRINT DRUKKERIJ were not found.
The main activity of ECOPRINT DRUKKERIJ is Leather and Leather Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ECOPRINT DRUKKERIJ is not available. You also can look at reviews of ECOPRINT DRUKKERIJ, open positions, location of ECOPRINT DRUKKERIJ on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ECOPRINT DRUKKERIJ, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ECOPRINT DRUKKERIJ, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ECOPRINT DRUKKERIJ, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ECOPRINT DRUKKERIJ, employees, financial statistics.