DRUKWINKEL ROOSE

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • DRUKWINKEL ROOSE

Contactgegevens DRUKWINKEL ROOSE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DRUKWINKEL ROOSE: address, phone, fax, email, website, opening hours

DRUKWINKEL ROOSE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BOTERMARKT 20; 8800; ROESELARE, België

Telefoon (phone): 51207339 (+32-51207339) 51207339 (+32-51207339)

Fax (fax): +32 (55) 919-33-98 +32 (55) 919-33-98

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DRUKWINKEL ROOSE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DRUKWINKEL ROOSE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DRUKWINKEL ROOSE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DRUKWINKEL ROOSE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DRUKWINKEL ROOSE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DRUKWINKEL ROOSE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DRUKWINKEL ROOSE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DRUKWINKEL ROOSE
Products information DRUKWINKEL ROOSE

BTW identificatienummer (tax): BE04255249023
Ondernemingsnummer: 4269256591
Hoofdstad (capital): 993,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 720,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in DRUKWINKEL ROOSE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Imprimeries and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DRUKWINKEL ROOSE
(Get full report from official database of BE for DRUKWINKEL ROOSE)

Aanvulling soorten activiteiten voor DRUKWINKEL ROOSE
Addition kinds of activities for DRUKWINKEL ROOSE

329600. Minerale wol | Mineral wool
355502. Drukplaten | Printing plates
07230401. Fruit (boerderij-gedroogde) verpakkingsdiensten | Fruit (farm-dried) packing services
32810603. Plaveiselblokken, gesneden steen | Paving blocks, cut stone
35799909. Sorters, filing (kantoor) | Sorters, filing (office)

Werken bij DRUKWINKEL ROOSE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DRUKWINKEL ROOSE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DRUKWINKEL ROOSE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DRUKWINKEL ROOSE. Looking for open vacancies in other companies

 • magazijnier (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Synergie Waregem

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Een greep uit het takenpakket: • Je bent medeverantwoordelijk voor de organisatie van in het magazijn afgewerkte producten • Je zorgt dat de indeling optimaal gedaan wordt zodat er steeds een overzicht is en de uitgaande vrachten vlot verlopen • Je zorgt ervoor dat de afhaalbestellingen correct en vlot klaargezet worden • Je ziet erop toe dat de paletten correct gestapeld worden • Toezien op het naleven van kwaliteitsvoorschriften, indien nodig bijsturen en adviezen formuleren • Orde en netheid op de werkvloer bewaken en dit volgens de geldende veiligheids-, kwaliteits- en milieuregels.

 • Gezocht: Orderpickers / magazijniers voor Volvo Logistics Oostakker (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Elke dag komen meer dan 30 000 bestellingen uit de hele wereld binnen in het magazijn. Als magazijnier word je ingeschakeld in het picken van deze orders voor de klanten via voicepicking. Je werkt snel en nauwkeurig jouw orderlijst af zodat de goederen hun bestemming op tijd bereiken. Je krijgt een grondige opleiding in het gebruik van de verschillende hulpmiddelen die je nodig hebt voor het uitoefenen van de job. Taakomschrijving: Je pickt zorgvuldig onderdelen uit het magazijn met behulp van een headset (=voicepicking) Je staat in voor het juist verwerken van de gepickte goederen Je wordt ingeschakeld in verschillende orderpick processen: herbevoorrading van de eigen Volvo magazijnen herbevoorrading van dealers dringende dagorders van dealers

 • Monteur gevelbouw (MOLENSTEDE)

  Regio: MOLENSTEDE

  Bedrijf: Konvert Interim Diest

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor het plaatsen van gevelbouw zijn wij dringend op zoek naar monteurs. Je staat in voor het boren van gaten, afmeten, ophangen en monteren van gevelconstructies.

 • Aanleg en algemeen tuinonderhoud (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: Konvert Interim Geel

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant gelegen te Westerlo zijn wij op zoek naar tuinbouwmedewerkers. Je taak bestaat uit het aanleggen en onderhouden van tuinen. Je staat in voor het onderhoud van de beplantingen. Je bent in staat om mee te werken aan het plaatsen van plantmateriaal. Je kan producten volgens kenmerken, bestellingen en wijze van transport verpakken. Heb jij een passie voor tuinen? Aarzel dan niet en contacteer ons op het nummer 014 56 00 44 of mail ons op [email protected]

 • Loodgieter (HOOGSTRATEN)

  Regio: HOOGSTRATEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant uit regio Hoogstraten zoekt versterking. Voor de vacature als loodgieter zal je volgende taken uitvoeren: Je voorziet in nieuwbouwprojecten alle leidingen Je zal sanitaire toestellen en verwarmingstoestellen plaatsen. Je zal ventilaties en warmtepompen plaatsen. Indien je kennis van elektriciteit hebt zal je eveneens instaan voor residentiële elektriciteit.

 • Huishoudhulp regio Tremelo - Rotselaar (TREMELO)

  Regio: TREMELO

  Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

 • Jobstudent ZEB 18+ (BEVERLO)

  Regio: BEVERLO

  Bedrijf: Agilitas Houthalen

  Type: Studentenjob

  Klanten verwelkomen en verder helpen Winkel netjes houden: paskamers opruimen, kleding in de winkel hangen, kleding netjes opplooien,... Kassawerk Kleding labelen

 • Toffe studentenjob in kledingzaak te Roeselare (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: AGO JOBS & HR - SHOPS

  Type: Studentenjob

  - Je zorgt ervoor dat de winkel ordelijk en net is. - Je staat de klanten te woord en helpt hen graag verder. - Je zorgt ervoor dat de paskamers steeds proper ogen. - Je hangt kledij terug in de winkel. - Je plooit kledij netjes op. - Je kan kassawerk aangeleerd worden.

 • Dossierbeheerder / Accountant gespecialiseerd kantoor - Mortsel (MORTSEL)

  Regio: MORTSEL

  Bedrijf: Austin Bright

  Type: Vaste Job

  Met een gespecialiseerd klantenportfolio en een service die gericht is op expertise is het niet meer dan normaal dat dit kantoor een hele sterke groei kent. In dit succesvol kantoor zitten inmiddels bijna 10 medewerkers die jou met open armen zullen ontvangen! Wil jij deel uitmaken van dit succesverhaal? Check dan onderstaande checklist om te ontdekken of jij het bent die ze zoeken! Dossierbeheerder/ Accountant - Je Functie: Je staat in voor de afsluitingen, maar ook de tussentijdse en de jaarlijkse rapporteringen. Kortom je zal de volledige opvolging van je dossiers in jouw takenpakket opnemen. Uiteraard sta je er hier niet alleen voor. Je kan rekenen op de steun van de vennoten die er alles aan zullen doen om jouw groei te stimuleren. Dit benadrukt trouwens nog eens extra het collegiale kader waar je zal in werken. Uiteraard voorzie je op termijn ook je klanten van het juiste advies. Je bent namelijk meer dan enkel en alleen hun dossierbeheerder, meer nog, je bent een vertrouwenspersoon geworden.

 • Structural Engineer (Regio Hasselt)

  Regio: Regio Hasselt

  Bedrijf: NEA JOBS

  Type: Vaste Job

  Als Structural Engineer maak je deel uit van het engineeringteam en sta je in voor de correcte en tijdige berekening van de stabiliteit en sterkte van de ontwerpen, in het bijzonder staalconstructies. Je zoekt met collega’s en externe partners naar technische oplossingen. Je staat in voor : • expertise in bouwkundige normen en voorschriften, in het bijzonder de Eurocode . • het uitwerken van project-specifieke ontwerpen en het uitvoeren van constructieve studies met behulp van gespecialiseerde software (RSTAB,…) . • het ontwikkelen en onderhouden van eigen berekeningsroutines. • het opstellen van ontwerp- en berekeningsnota’s die je bespreekt met klanten en controle-organismen. • het geven van advies over het technische ontwerp van staal- en betonconstructies. • het mee opstellen van interne standaarden voor het ontwerp en de uitvoering van stalen constructies.

 • Consulentes Health & Beauty (Regio Borgloon)

  Regio: Regio Borgloon

  Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

 • flexijob afwasser (HALLAAR)

  Regio: HALLAAR

  Bedrijf: RESTAURANT BOSHUIS

  Type: Flexijob

  je staat in voor de afwas en maakt alles schoon. De vloer wordt gereinigd, keuken toestellen en kasten worden proper gemaakt. Na de shift van de keuken zorg jij ervoor dat alles weer op orde komt. Je helpt de kok met het opruimen van de keuken. Portioneren van de gerechten en wegzetten in de koeling, etiketteren kan ook tot je taken behoren. Indien nodig sta je er ook voor open om de zaalmedewerkers te helpen bij het opkuisen van de zaal en het sanitair.

Zoek naar antwoorden van DRUKWINKEL ROOSE in sociale netwerken
Look for responds of DRUKWINKEL ROOSE in social networks

Lees alle opmerkingen voor DRUKWINKEL ROOSE. Laat een reactie achter voor DRUKWINKEL ROOSE. DRUKWINKEL ROOSE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DRUKWINKEL ROOSE. Leave a respond for DRUKWINKEL ROOSE. DRUKWINKEL ROOSE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DRUKWINKEL ROOSE op de google maps. Adres en contacten DRUKWINKEL ROOSE
Location of DRUKWINKEL ROOSE on the google maps. Address and contacts of DRUKWINKEL ROOSE

Andere gerelateerde bedrijven als come DRUKWINKEL ROOSE DRUKWINKEL ROOSE: Stassijns Herwig | Simonart J | KEROO BVBA | D.C. GRANADA | Derby

Other related companies as DRUKWINKEL ROOSE: Stassijns Herwig | Simonart J | KEROO BVBA | D.C. GRANADA | Derby

DRUKWINKEL ROOSE is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DRUKWINKEL ROOSE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04255249023. Het bedrijf DRUKWINKEL ROOSE bevindt zich op het adres: BOTERMARKT 20; 8800; ROESELARE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 993,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 720,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Imprimeries and copyshops. Producten gemaakt in DRUKWINKEL ROOSE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DRUKWINKEL ROOSE is Depotinstellingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DRUKWINKEL ROOSE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DRUKWINKEL ROOSE, openstaande posities, locatie van DRUKWINKEL ROOSE op de kaart.

DRUKWINKEL ROOSE is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is DRUKWINKEL ROOSE, company assigned to the tax number BE04255249023. The company DRUKWINKEL ROOSE is located at the address: BOTERMARKT 20; 8800; ROESELARE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 993,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 720,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Imprimeries and copyshops. Products created in DRUKWINKEL ROOSE were not found.
The main activity of DRUKWINKEL ROOSE is Depository Institutions, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DRUKWINKEL ROOSE is not available. You also can look at reviews of DRUKWINKEL ROOSE, open positions, location of DRUKWINKEL ROOSE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DRUKWINKEL ROOSE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DRUKWINKEL ROOSE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DRUKWINKEL ROOSE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DRUKWINKEL ROOSE, employees, financial statistics.