DRUKKERY VERBEKE

Contactgegevens DRUKKERY VERBEKE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DRUKKERY VERBEKE: address, phone, fax, email, website, opening hours

DRUKKERY VERBEKE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LIJNMOLENSTRAAT 34; 9040; GENT, België

Telefoon (phone): 92281033 (+32-92281033) 92281033 (+32-92281033)

Fax (fax): +32 (55) 416-17-89 +32 (55) 416-17-89

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DRUKKERY VERBEKE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DRUKKERY VERBEKE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DRUKKERY VERBEKE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DRUKKERY VERBEKE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DRUKKERY VERBEKE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DRUKKERY VERBEKE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DRUKKERY VERBEKE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DRUKKERY VERBEKE
Products information DRUKKERY VERBEKE

BTW identificatienummer (tax): BE04097320556
Ondernemingsnummer: 9341918945
Hoofdstad (capital): 536,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 876,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in DRUKKERY VERBEKE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Imprimeries and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DRUKKERY VERBEKE
(Get full report from official database of BE for DRUKKERY VERBEKE)

Aanvulling soorten activiteiten voor DRUKKERY VERBEKE
Addition kinds of activities for DRUKKERY VERBEKE

2899. Chemische preparaten, nec | Chemical preparations, nec
17999924. Ornamenteel metaalwerk | Ornamental metal work
35799911. Ticket tellen machines | Ticket counting machines
51419901. Voedselmakelaars | Food brokers
54619906. gebakjes | Pastries

Werken bij DRUKKERY VERBEKE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DRUKKERY VERBEKE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DRUKKERY VERBEKE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DRUKKERY VERBEKE. Looking for open vacancies in other companies

 • Pittige keukenmedewerker (M/V) (GREMBERGEN)

  Regio: GREMBERGEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM Dendermonde

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Deze brasserie kiest voor de Belgisch-Franse keuken. Samen met hun medewerkers werken zij bewust elke dag met seizoensgebonden producten. Wil jij ook graag jouw creativiteit gebruiken in je job en kan je werken van woensdag tem zondag in deze familiezaak? Laat het ons snel weten. Jouw opleiding start aan de koude kant van de keuken waar je werkt in een service coupé.

 • Commercieel - administratief bediende (decoratie) (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: INFINITY JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een winkel gespecialiseerd in de verkoop van verf, behang, raamdecoratie,... zoeken wij een back office medewerker. De winkel is open van maandag tem vrijdag van 7u30 tot 18u en op zaterdag van 9u-12u. Jouw werkuren zullen dus hiertussen liggen maar zijn bespreekbaar. Wat wordt er van jou verwacht? Jij bent DE persoon die instaat voor het klantenbeheer, dwz bestellingen noteren en opvolgen, klanten op de hoogte brengen van levertermijn, facturatie, debiteurenopvolging,... Het contact met de klanten zal hoofdzakelijk telefonisch gebeuren.

 • Polyvalente productiemedewerker - Vaste nacht (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een firma in Heule zoeken we een allround polyvalente productiemedewerker in de vaste nacht. Deze firma zit in de kunststofverwerking. Voor deze functie is het noodzakelijk om een heftruckattest te hebben. Jouw takenpakket: Je bent de rechterhand van de ploegchef Je behoudt het overzicht over 23 machines Je waakt over orde, netheid en veiligheid Je scant de inkomende goederen, zorgt ook voor de registratie en etikettering van de orders Je helpt de operator bij de kleurwissels aan de machines Je staat in voor het aan- en afvoeren van containers, paletten,.. mbv de heftruck. Je zal werken in de vaste nacht

 • Huishoudhulp M/V regio Roeselare PT OF FT (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: PICO BELLO

  Type: Dienstenchequebaan

  Bent u proper en net en is schoonmaken echt jouw ding? Dan ben jij de geknipte kandidaat waarnaar wij op zoek zijn! In het kader van de dienstencheques gaat u poetsen bij mensen thuis. Het gaat hier om de wekelijkse schoonmaak zoals stof afnemen, stofzuigen, dweilen, bedden opmaken, ramen lappen... U wordt tewerkgesteld bij verschillende mensen in uw regio. Het aantal uren is bespreekbaar: van deeltijds tot voltijds. Wij zijn dan wel niet het grootste dienstenchequebedrijf in de regio, maar wij verkiezen liever een persoonlijke en kwalitatieve aanpak, zowel voor onze klanten als voor onze werknemers! Bent u reeds actief in de dienstenchequesector, maar bent u op zoek naar betere werkvoorwaarden? Ook dan bent u steeds welkom bij ons voor een vrijblijvend gesprek. Discretie verzekerd!

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Merchtem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MERCHTEM)

  Regio: MERCHTEM

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Enthousiaste huishoudhulp te Sint-Martens-Latem (DEURLE)

  Regio: DEURLE

  Bedrijf: Plus Home services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet!

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Ranst – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (RANST)

  Regio: RANST

  Bedrijf: HET POETSBUREAU

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • RESTAURANTMEDEWERKER (LANAKEN)

  Regio: LANAKEN

  Bedrijf: BIEN SOIGNE

  Type: Studentenjob

  Je dient gerechten op in ons restaurant en op het terras. Je zet de zaal mee op orde en dekt de tafels. Je ontvangt de gasten, stelt de gerechten voor, neemt bestellingen op en geeft ze door aan het buffet- en/of keukenpersoneel. Je serveert de gerechten en de dranken. Je rekent af met de klanten. Je doet de bediening tijdens feesten. Je helpt indien nodig in de keuken en mee bij het ontbijt.

 • Student(e) voor zaterdag- en/of zondagwerk (Regio Geel-Mol)

  Regio: Regio Geel-Mol

  Bedrijf: RUNTIME (VG.479/BUOS)

  Type: Studentenjob

  U werkt aan de kassa (computersysteem) en helpt klanten verder met het afrekenen. Dit op zaterdag en/of zondag.

 • Student zaalmedewerker - Pizza Hut Burcht (BURCHT)

  Regio: BURCHT

  Bedrijf: Pizza Hut België

  Type: Studentenjob

  Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je bent in staat om een goede service te verlenen. Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations. Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal.

 • ERVAREN DOSSIERBEHEERDER M/V (ZELLIK)

  Regio: ZELLIK

  Bedrijf: FRANK SPRUYT

  Type: Vaste Job

  Het kantoor van Gerechtsdeurwaarder FRANK SPRUYT is een toonaangevend Gerechtsdeurwaarderskantoor in volle groei dat met de modernste informatica-systemen werkt. Voor onze administratieve zetel te Zellik zijn we op zoek naar een bediende om ons team van dossierbeheerders en juristen te versterken. We streven naar verantwoordelijkheid en open communicatie. Onze bedrijfscultuur wordt gekenmerkt door wederzijds respect, teamspirit en vertrouwen in het individuele potentieel van elke bediende. Werknemers dragen actief en succesvol toe tot de kwaliteitsverhoging van onze diensten en om een verdere ontwikkeling te ervaren die in lijn is met de individuele sterke punten en potentieel. De sleutel van ons succes zijn plichtsgetrouwe, gemotiveerde en gekwalificeerde werknemers. Je krijgt als administratieve medewerker je eigen klantenportefeuille in beheer. Het is jouw taak om ervoor te zorgen dat de onbetaalde facturen van je klant ingevorderd worden. Je krijgt de verantwoordelijkheid over een minnelijke en/of een gerechtelijke procedure. Jij bepaalt het volledige traject en neemt alle beslissingen, in samenspraak met de wensen van de klant. Je bent verantwoordelijk voor de opmaak van juridische akten/aanmaningen en voor de opvolging van de aan jou toevertrouwde dossiers. Je verricht opzoekingen in het rijksregister, centraal systeem van beslagberichten en de DIV. Je behandelt briefwisseling en betwistingen. Je onderhandelt afbetalingsplannen en zorgt voor de opvolging hiervan. Je communiceert met je klant of opdrachtgever en rapporteert op regelmatige basis aan je teamleader over je werkzaamheden. • Teamleader assisteren in zijn dagelijkse taken • Relatiebeheer • Zelfstandig debiteurenbeheer (gerechtelijke procedures) • Zelfstandige administratieve verwerking van aktes • Ondersteunen van de (kandidaten-) GDW, stagiairs • Behandelen van binnenkomende oproepen (klanten & debiteurs) • Loket werkzaamheden • Verwerking briefwisseling • Begeleiden (jr) administratieve medewerkers

 • HR Business Partner (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

  Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

  Bedrijf: Intys HR

  Type: Werfreserve

  experience in a non-HR environment, followed by minimum 3 years a solid generalistic HR experience in: Recruitment & Selection, Social Legislation,Performance Management,Payroll,Training & Development,Talent Management. And preferably also in: Function Classification,Competency Management,Assessments,Labour Relations

Zoek naar antwoorden van DRUKKERY VERBEKE in sociale netwerken
Look for responds of DRUKKERY VERBEKE in social networks

Lees alle opmerkingen voor DRUKKERY VERBEKE. Laat een reactie achter voor DRUKKERY VERBEKE. DRUKKERY VERBEKE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DRUKKERY VERBEKE. Leave a respond for DRUKKERY VERBEKE. DRUKKERY VERBEKE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DRUKKERY VERBEKE op de google maps. Adres en contacten DRUKKERY VERBEKE
Location of DRUKKERY VERBEKE on the google maps. Address and contacts of DRUKKERY VERBEKE

Andere gerelateerde bedrijven als come DRUKKERY VERBEKE DRUKKERY VERBEKE: Jady Kado | SERVICE CENTER PAUWELS | Van Gorp E | PHARMACIE ISTASSE | de Thier-Nagelmackers D

Other related companies as DRUKKERY VERBEKE: Jady Kado | SERVICE CENTER PAUWELS | Van Gorp E | PHARMACIE ISTASSE | de Thier-Nagelmackers D

DRUKKERY VERBEKE is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DRUKKERY VERBEKE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04097320556. Het bedrijf DRUKKERY VERBEKE bevindt zich op het adres: LIJNMOLENSTRAAT 34; 9040; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 536,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 876,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Imprimeries and copyshops. Producten gemaakt in DRUKKERY VERBEKE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DRUKKERY VERBEKE is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DRUKKERY VERBEKE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DRUKKERY VERBEKE, openstaande posities, locatie van DRUKKERY VERBEKE op de kaart.

DRUKKERY VERBEKE is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is DRUKKERY VERBEKE, company assigned to the tax number BE04097320556. The company DRUKKERY VERBEKE is located at the address: LIJNMOLENSTRAAT 34; 9040; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 536,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 876,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Imprimeries and copyshops. Products created in DRUKKERY VERBEKE were not found.
The main activity of DRUKKERY VERBEKE is United States Postal Service, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DRUKKERY VERBEKE is not available. You also can look at reviews of DRUKKERY VERBEKE, open positions, location of DRUKKERY VERBEKE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DRUKKERY VERBEKE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DRUKKERY VERBEKE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DRUKKERY VERBEKE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DRUKKERY VERBEKE, employees, financial statistics.