DRUKKERY REGINA

Contactgegevens DRUKKERY REGINA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DRUKKERY REGINA: address, phone, fax, email, website, opening hours

DRUKKERY REGINA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ANTWERPSESTEENWEG 787; 9040; GENT, België

Telefoon (phone): 92283282 (+32-92283282) 92283282 (+32-92283282)

Fax (fax): +32 (63) 964-96-72 +32 (63) 964-96-72

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DRUKKERY REGINA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DRUKKERY REGINA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DRUKKERY REGINA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DRUKKERY REGINA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DRUKKERY REGINA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DRUKKERY REGINA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DRUKKERY REGINA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DRUKKERY REGINA
Products information DRUKKERY REGINA

BTW identificatienummer (tax): BE03263458251
Ondernemingsnummer: 6965576171
Hoofdstad (capital): 174,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 190,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Activités: Photocopies.

Product categorie (product category): Imprimeries and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DRUKKERY REGINA
(Get full report from official database of BE for DRUKKERY REGINA)

Aanvulling soorten activiteiten voor DRUKKERY REGINA
Addition kinds of activities for DRUKKERY REGINA

206401. Fruit en fruit schilconfecties | Fruit and fruit peel confections
263100. Papierfabrieken | Paperboard mills
431100. Ons. | U.s. postal service
518100. Bier en aal | Beer and ale
17619904. Siding aannemer | Siding contractor
23250100. Jeans en broekjes voor mannen en jongens | Men's and boys' jeans and dungarees
23950201. Kunstgoederen voor borduren, gestempeld: aangekochte materialen | Art goods for embroidering, stamped: purchased materials
59991701. Onderwijsmiddelen, apparaten en benodigdheden | Education aids, devices and supplies
59999911. vuurwerk | Fireworks

Werken bij DRUKKERY REGINA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DRUKKERY REGINA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DRUKKERY REGINA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DRUKKERY REGINA. Looking for open vacancies in other companies

 • PRODUCTIE OPERATOR CHOCOLADE (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Synergie Sint-Niklaas Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een chocoladebedrijf zijn we op zoek naar Productie Operatoren. Je voornaamste taken zijn: Instellen en besturen van de productielijn Bewaken van productieparameters (snelheid, temperatuur, ..) en bijsturen van afwijkingen Opvolgen van het aanmaak-, bereidings-, inpak -en afvulproces Reinigen van de productielijn

 • Onderhoudstechnieker (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: T-INTERIM SINT-NIKLAAS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je zal instaan voor: De elektrische en mechanische herstellingen in het machinepark. Het preventief onderhoud van de machine's  De verbeteringen doorvoeren zie je als een uitdaging

 • Arbeider lakstraat vaste nacht of twee ploegen m/v (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een toonaangevend bedrijf binnen de regio Waregem zijn wij momenteel op zoek naar een oprekker voor de poederlaklijn M/V Je werkt in een team om aluminium onderdelen tijdig en kwaliteitsvol aan verschillende afdelingen 'on time' af te leveren. Je job bestaat in het lakken van zowel profielen als afgewerkte producten in het vooropgestelde kleur. Je staat in voor het bedienen van de poederlakinstallatie, onderdeel van een poederlaklijn. Je werkt zowel op een automatisch als handmatig station. Je zorgt met de juiste kleurrecepturen voor een hoogkwalitatieve afwerking. Je volgt ook het voor- en nabehandelingsproces om de vereiste kwaliteit te garanderen.

 • HUISHOUDHULP (M/V) KAPRIJKE (deeltijds - zelf te kiezen) (KAPRIJKE)

  Regio: KAPRIJKE

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • huishoudhulp die een luisterend oor aanbiedt (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: ZORGBEDRIJF LEUVEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp sta je in de eerste plaats in voor het onderhoud van de woning van de cliënt: strijken, poetsen (koken en boodschappen behoort tot het takenpakket van de verzorgende) Je verplaatst je dagelijks naar de woningen van je cliënten Je wordt hun vertrouwensfiguur en biedt een luisterend oor Naast de poetstaken ben je dus ook bekommerd om het welzijn van onze cliënten Je signaleert problemen aan je leidinggevende Je cliënten zijn: ouderen, personen met fysieke of mentale klachten (bv. depressie, alcoholverslaving, palliatieven, personen met een handicap)

 • jobstudent bediening kippenkraam (ICHTEGEM)

  Regio: ICHTEGEM

  Bedrijf: ADECCO TORHOUT

  Type: Studentenjob

  Als jobstudent een centje bijverdienen? Wij zoeken studenten die op zondag willen werken in Ichtegem. Je staat in voor de bediening van klanten aan een kippenkraam (kip-aan-het-spit). Je werkt van 10u tot 13u.

 • winkelmedewerker - student (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: t-interim Oudenaarde

  Type: Studentenjob

  Als jobstudent word je ingeschakeld tijdens de week. Wanneer je werkt en hoeveel uren je zal werken, is afhankelijk van de planning van de winkel en natuurlijk van je eigen beschikbaarheid. Als jobstudent help je 's ochtends mee met het wegvullen van de binnengekomen vrachten (fysiek werk, hoog tempo) en tijdens de middagshiften sta je mee in voor het op orde houden van de winkel (rekken aanvullen, spiegelen, FIFO-vullen) en sta je het verkoopteam bij aan de kassa's op drukke momenten.

 • DRINGEND STEWARDS GEZOCHT!! 25/08 RAFC (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: ITZUJOBS

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant zijn wij momenteel dringend op zoek naar een aantal stewards voor evenementen in de regio Antwerpen. Je gaat aan de slag op verscheidene evenementen (voornamelijk zal dit op RAFC zijn). Je zal instaan voor de beveiliging en het goede verloop van het evenement.

 • Stagiair(e) communicatie (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: WATER-LINK

  Type: Studentenjob

  Als stagiair(e) communicatie ondersteun je de communicatieafdeling. Concreet zal je takenpakket onder meer bestaan uit volgende zaken: Copywriting Werken met Adobe pakket Beelmateriaal archiveren, organiseren en ordenen Interne campagnes uitwerken Werken in Photoshop, Illustrator en Inndesign

 • CNC programmeur/tekenaar (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

  Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

  Bedrijf: RUN4TALENTS

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant is Run4Talents op zoek naar een CNC programmeur/tekenaar. U bent verantwoordelijkheid om projecten van a tot z op te volgen, te programmeren, en contact met klanten te onderhouden. Van zodra het order is ingegeven, controleert u de nodige tekeningen of gegevens om zelf een onderdeel te tekenen. Vervolgens maakt u met de specifieke postprocessoren het machinepad aan om het onderdeel te snijden of te frezen. Deze postprocessoren worden u intern aangeleerd. U neemt contact met klanten in geval van vragen en/of opmerkingen. U bereidt de werkfiche verder voor en voorziet voldoende informatie voor de operatoren. U dient ook in de productie te ondersteunen met uitleg en instructies. U volgt uw levertermijnen en de doorloop van een product doorheen de productie op. Hierbij dienen de kwaliteitsregels ten allen tijde gerespecteerd te worden. U bent ook betrokken bij de prijssetting.

 • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Halle)

  Regio: Regio Halle

  Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

 • PSYCHOLOOG / PSYCHOTHERAPEUT (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: PSYTEAM

  Type: Zelfstandige activiteit

  Om aan de toegenomen vraag uit de regio en omstreken tegemoet te komen zoeken wij voor verdere uitbouw van onze groepspraktijk een psychotherapeut (psycholoog) (m/v) die als zelfstandige (in hoofd- of bijberoep) wil helpen praktijk en zorg in de streek verder uit te bouwen. Als aanvulling op het bestaande therapeutisch aanbod zoeken wij verder nog naar bijkomende gemotiveerde psycholoog/psychotherapeut (M/V) met specialisatie in de gedragstherapie.

Zoek naar antwoorden van DRUKKERY REGINA in sociale netwerken
Look for responds of DRUKKERY REGINA in social networks

Lees alle opmerkingen voor DRUKKERY REGINA. Laat een reactie achter voor DRUKKERY REGINA. DRUKKERY REGINA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DRUKKERY REGINA. Leave a respond for DRUKKERY REGINA. DRUKKERY REGINA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DRUKKERY REGINA op de google maps. Adres en contacten DRUKKERY REGINA
Location of DRUKKERY REGINA on the google maps. Address and contacts of DRUKKERY REGINA

Andere gerelateerde bedrijven als come DRUKKERY REGINA DRUKKERY REGINA: NOثL MAES | Audio Visual Application | KRUIDVAT | BESTRATING DEDEURWAERDER | Guerin G

Other related companies as DRUKKERY REGINA: NOثL MAES | Audio Visual Application | KRUIDVAT | BESTRATING DEDEURWAERDER | Guerin G

DRUKKERY REGINA is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DRUKKERY REGINA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03263458251. Het bedrijf DRUKKERY REGINA bevindt zich op het adres: ANTWERPSESTEENWEG 787; 9040; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 174,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 190,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Imprimeries and copyshops. Lijst met producten zijn Activités: Photocopies..
De hoofdactiviteit van DRUKKERY REGINA is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DRUKKERY REGINA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DRUKKERY REGINA, openstaande posities, locatie van DRUKKERY REGINA op de kaart.

DRUKKERY REGINA is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is DRUKKERY REGINA, company assigned to the tax number BE03263458251. The company DRUKKERY REGINA is located at the address: ANTWERPSESTEENWEG 787; 9040; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 174,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 190,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Imprimeries and copyshops. List of products are Activités: Photocopies..
The main activity of DRUKKERY REGINA is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of DRUKKERY REGINA is not available. You also can look at reviews of DRUKKERY REGINA, open positions, location of DRUKKERY REGINA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DRUKKERY REGINA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DRUKKERY REGINA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DRUKKERY REGINA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DRUKKERY REGINA, employees, financial statistics.