DRUKKERIJ VERSTRAETE

Contactgegevens DRUKKERIJ VERSTRAETE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DRUKKERIJ VERSTRAETE: address, phone, fax, email, website, opening hours

DRUKKERIJ VERSTRAETE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KUSTLAAN 119; 8380; BRUGGE, België

Telefoon (phone): 50544211 (+32-50544211) 50544211 (+32-50544211)

Fax (fax): +32 (68) 145-69-44 +32 (68) 145-69-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DRUKKERIJ VERSTRAETE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DRUKKERIJ VERSTRAETE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DRUKKERIJ VERSTRAETE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DRUKKERIJ VERSTRAETE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DRUKKERIJ VERSTRAETE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DRUKKERIJ VERSTRAETE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DRUKKERIJ VERSTRAETE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DRUKKERIJ VERSTRAETE
Products information DRUKKERIJ VERSTRAETE

BTW identificatienummer (tax): BE04401916503
Ondernemingsnummer: 4598297119
Hoofdstad (capital): 425,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 805,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in DRUKKERIJ VERSTRAETE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Imprimeries and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DRUKKERIJ VERSTRAETE
(Get full report from official database of BE for DRUKKERIJ VERSTRAETE)

Aanvulling soorten activiteiten voor DRUKKERIJ VERSTRAETE
Addition kinds of activities for DRUKKERIJ VERSTRAETE

20230312. Gepoederde Wei | Powdered whey
22810208. Polypropyleen garen, gesponnen: gemaakt van gekochte stapel | Polypropylene yarn, spun: made from purchased staple
35310200. Marine gerelateerde apparatuur | Marine related equipment
35680300. Rijden, kettingen en tandwielen | Drives, chains, and sprockets
72990600. Persoonlijke document- en informatiediensten | Personal document and information services
75490100. Automotive onderhoudsdiensten | Automotive maintenance services

Werken bij DRUKKERIJ VERSTRAETE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DRUKKERIJ VERSTRAETE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DRUKKERIJ VERSTRAETE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DRUKKERIJ VERSTRAETE. Looking for open vacancies in other companies

 • Call Center dienst na verkoop (EVERE)

  Regio: EVERE

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Als toonaangevende, wereldwijde navigatieleverancier maken wij superieure producten die gebruikt kunnen worden in auto's, vliegtuigen, vaartuigen, de natuur en bij sportbeoefening, en een belangrijke rol spelen in het leven van onze klanten. Wij zijn op zoek naar verschillende kandidaten voor onze Call Center dienst na verkoop. Ons dienst na verkoop zorgt voor zowel de Belgische klanten als de Nederlandse klanten. Wij zijn momenteel op zoek voor beide diensten (BE en NL). De kandidaten gaan de klanten moeten verder helpen zowel telefonisch als per e-mail. Een basisch opleiding van onze producten en tools is voorzien.

 • Toyota zoekt magazijnmedewerkers (Diest) (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: Synergie Hasselt Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zijn op zoek naar enthousisaste orderpickers voor een klant in Diest - Halen. Het is een groot distributiecentrum van auto onderdelen. Het bedrijf is een internationale speler, in de automotive sector met als grootste vestiging het distributiecentrum in Diest. In het bedrijf zijn verschillende afdelingen die kunnen gaan van kleine tot grote onderdelen. Voor de grote onderdelen is een hef- of reachtruck attest vereist. Als je voor deze functie in aanmerking wil komen, moet je een test afleggen op de computer. Als je hierop geslaagd bent, wordt er een kort interview afgelegd. Je wordt uitgenodigd bij het bedrijf voor een onthaaldag. Wanneer het bedrijf er een positief gevoel bij heeft, heb je de kans om onmiddellijk op te starten op een afdeling naar keuze. Takenpakket: - klaarmaken bestellingen - orderpicking - binnenkomende onderdelen - intern transport - stockeren van de binnengekomen onderdelen

 • Zorgkundige (bijwerker) regio Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben je zorgkundige en hou je van afwisseling? Dan heeft Randstad je heel wat te bieden. Als gespecialiseerd uitzendkantoor voor de medische sector hebben wij een partnership opgebouwd met tal van zorginstellingen in verschillende regio's. We bieden een brede waaier aan mogelijkheden: een bijverdienste, korte of lange opdrachten, in rusthuizen, week- of weekendwerk, vroege/late/nachtshift, ... Kortom, je kan werken op basis van je eigen voorkeuren, afhankelijk van het aanbod.

 • Kantoorverantwoordelijke (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een boekhoudkantoor in Oudenaarde zijn we op zoek naar een office manager Je staat in voor de coördinatie van de werking binnen het boekhoudkantoor Je staat in voor agendabeheer, websitebeheer, mailings, telefonie, digitaal archief Je staat in contact met het ondernemingsloket Daarnaast ook basiswerk boekhouden: input van gegevens en btw-aangifte Je staat in voor alle taken met betrekking tot de werking van het kantoor en gaat deze optimaliseren 

 • Huishoudhulp in Wetteren-Laarne (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Stabroek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (STABROEK)

  Regio: STABROEK

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Vrachtwagenmecanicien opbouw - Herentals - optie vast - dagdienst (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Synergie Herentals Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een garage in Herentals zijn wij op zoek naar een gemotiveerde mechanieker voor de vrachtwagens. Je staat voornamelijk in voor de opbouw van de vrachtwagens. Daarvoor is een zeer goede kennis van elektronica en bij voorkeur ook hydraulica belangrijk. Dit is belangrijk omdat je een aantal toestellen gaat monteren op de vrachtwagen (vb. ijskast, accessoires) Je werkt voltijds in dagdienst.

 • Project engineer (DRONGEN)

  Regio: DRONGEN

  Bedrijf: Talentus Gent

  Type: Vaste Job

  Als project engineer zal je deel uitmaken van een stabiel team. Je zal instaan samen met het team voor het helpen ontwerpen en verbeteren van de productielocaties. Je takenpakket bestaat uit onderstaande taken: Je bent verantwoordelijk voor het ontwerpen van nieuwe processen. Dit zodanig dat ze aansluiten op de bestaande productiesystemen. Je verleent support aan de productieafdelingen. Je voort analyses uit, maakt verbetervoorstellen op. Je gaat in onderling overleg met interne en externe stakeholders. Je vertaalt de wensen vanuit de productie naar een technisch ontwerp. Dit ontwerp wordt uitgevoerd door externe programmeurs. Je beheert zelfstandig automatiseringsprojecten, van coördineren tot oplevering. Je denkt proactief mee over de standaardisatie van de processen.

 • GYPROCPLAATSER (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: SNEL EN GOED

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor het plaatsen gyprocwanden en wandisolatie bij bedrijven uit de privé sector.

 • ERVAREN FREELANCE ASSESSMENT PSYCHOLOOG (M/V) (BOOISCHOT)

  Regio: BOOISCHOT

  Bedrijf: RUNTIME (VG.479/BUOS)

  Type: Zelfstandige activiteit

  U bent inhoudelijk sterk in het uitvoeren van selectieopdrachten voor personeel, het samenstellen en opmaken van assessmentcenters en evaluatie opdrachten. Hiervoor maakt u gebruik van dieptegericht gedragsinterview, psychologische testen, algemene vaardigheden,… U interpreteert de resultaten in een professionele schriftelijke en mondelinge rapportering en bespreekt de resultaten met de kandidaat en het eindadvies met de klant. U bent in staat om autonoom uiteenlopende projecten af te sluiten en integraal voor uw rekening te nemen. U negotieert rechtstreeks met de klant over potentiële projecten. De opdrachten situeren zich in diverse sectoren, van private tot overheidsbedrijven en over verschillende functieniveaus heen.

 • Tijdelijke HRO (GROOT-BIJGAARDEN)

  Regio: GROOT-BIJGAARDEN

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1670815-inline.html?cid=Partner_VDAB Voor onze klant in Groot-Bijgaarden zijn wij op zoek naar een freelance HR Coordinator in het kader van een zwangerschapsvervanging. In deze rol zal je verantwoordelijke zijn voor: - de payroll verwerking van 150-tal bedienden  - R&S van verschillende profielen - Rapportering - opvolging van verschillende projecten - fungeren als gesprekspartner voor medewerkers in diverse cases

 • Flexijob keukenmedewerker (HERSELT)

  Regio: HERSELT

  Bedrijf: BRASSERIE DE MIXX

  Type: Flexijob

  Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in een jong en dynamisch team? Dan is een flexijob in onze horecazaak misschien iets voor U! Brasserie de Mixx staat voor lekker eten en drinken in een sportief kader. Om ons keukenteam te versterken zijn wij nog op zoek naar enthousiaste medewerkers.

Zoek naar antwoorden van DRUKKERIJ VERSTRAETE in sociale netwerken
Look for responds of DRUKKERIJ VERSTRAETE in social networks

Lees alle opmerkingen voor DRUKKERIJ VERSTRAETE. Laat een reactie achter voor DRUKKERIJ VERSTRAETE. DRUKKERIJ VERSTRAETE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DRUKKERIJ VERSTRAETE. Leave a respond for DRUKKERIJ VERSTRAETE. DRUKKERIJ VERSTRAETE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DRUKKERIJ VERSTRAETE op de google maps. Adres en contacten DRUKKERIJ VERSTRAETE
Location of DRUKKERIJ VERSTRAETE on the google maps. Address and contacts of DRUKKERIJ VERSTRAETE

Andere gerelateerde bedrijven als come DRUKKERIJ VERSTRAETE DRUKKERIJ VERSTRAETE: NOIRFALISE-GHAYE SPRL | "Oikonde" Mechelen VZW | Creatief Centrum | M.C. RASQUIN | Marchetti Oreste

Other related companies as DRUKKERIJ VERSTRAETE: NOIRFALISE-GHAYE SPRL | "Oikonde" Mechelen VZW | Creatief Centrum | M.C. RASQUIN | Marchetti Oreste

DRUKKERIJ VERSTRAETE is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DRUKKERIJ VERSTRAETE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04401916503. Het bedrijf DRUKKERIJ VERSTRAETE bevindt zich op het adres: KUSTLAAN 119; 8380; BRUGGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 425,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 805,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Imprimeries and copyshops. Producten gemaakt in DRUKKERIJ VERSTRAETE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DRUKKERIJ VERSTRAETE is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DRUKKERIJ VERSTRAETE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DRUKKERIJ VERSTRAETE, openstaande posities, locatie van DRUKKERIJ VERSTRAETE op de kaart.

DRUKKERIJ VERSTRAETE is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is DRUKKERIJ VERSTRAETE, company assigned to the tax number BE04401916503. The company DRUKKERIJ VERSTRAETE is located at the address: KUSTLAAN 119; 8380; BRUGGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 425,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 805,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Imprimeries and copyshops. Products created in DRUKKERIJ VERSTRAETE were not found.
The main activity of DRUKKERIJ VERSTRAETE is Construction - Special Trade Contractors, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DRUKKERIJ VERSTRAETE is not available. You also can look at reviews of DRUKKERIJ VERSTRAETE, open positions, location of DRUKKERIJ VERSTRAETE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DRUKKERIJ VERSTRAETE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DRUKKERIJ VERSTRAETE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DRUKKERIJ VERSTRAETE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DRUKKERIJ VERSTRAETE, employees, financial statistics.