DRUKKERIJ VANHOUTTE

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • DRUKKERIJ VANHOUTTE
Private companiesFurniture and Fixtures • DRUKKERIJ VANHOUTTE

Contactgegevens DRUKKERIJ VANHOUTTE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DRUKKERIJ VANHOUTTE: address, phone, fax, email, website, opening hours

DRUKKERIJ VANHOUTTE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STOOMTUIGSTRAAT 12; 8830; HOOGLEDE, België

Telefoon (phone): 51245211 (+32-51245211) 51245211 (+32-51245211)

Fax (fax): +32 (53) 592-11-38 +32 (53) 592-11-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DRUKKERIJ VANHOUTTE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DRUKKERIJ VANHOUTTE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DRUKKERIJ VANHOUTTE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DRUKKERIJ VANHOUTTE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DRUKKERIJ VANHOUTTE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DRUKKERIJ VANHOUTTE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DRUKKERIJ VANHOUTTE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DRUKKERIJ VANHOUTTE
Products information DRUKKERIJ VANHOUTTE

BTW identificatienummer (tax): BE08749755859
Ondernemingsnummer: 1745697021
Hoofdstad (capital): 284,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 437,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in DRUKKERIJ VANHOUTTE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Imprimeries and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DRUKKERIJ VANHOUTTE
(Get full report from official database of BE for DRUKKERIJ VANHOUTTE)

Aanvulling soorten activiteiten voor DRUKKERIJ VANHOUTTE
Addition kinds of activities for DRUKKERIJ VANHOUTTE

3537. Industriële vrachtwagens en trekkers | Industrial trucks and tractors
284199. Zeep en andere wasmiddelen, nec | Soap and other detergents, nec
39491103. Krieketuitrusting, algemeen | Cricket equipment, general
51490309. sauzen | Sauces
65310100. Makelaars in onroerend goed en agenten | Real estate brokers and agents
87420103. Industriële hygiëne consultant | Industrial hygiene consultant

Werken bij DRUKKERIJ VANHOUTTE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DRUKKERIJ VANHOUTTE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DRUKKERIJ VANHOUTTE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DRUKKERIJ VANHOUTTE. Looking for open vacancies in other companies

 • Onderhoudstechnieker (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: ASAP HOUTHALEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde onderhouds-/storingstechnieker voor het preventief en curatief onderhoud van diverse verpakkingsmachines.

 • WAT VOOR VLEES HEBBEN WE IN DE KUIP? (WAARSCHOOT)

  Regio: WAARSCHOOT

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een succesvolle onderneming in voedingssector zoeken wij een productiearbeider met voorliefde voor fijne vleeswaren Wil je weten wat er op het menu staat? Lees dan verder. Het voorgerecht bestaat uit een combinatie van goede attitude, 2 ploegen systeem, engagement en ervaring in voeding

 • Huishoudhulp dienstencheques regio stekene (STEKENE)

  Regio: STEKENE

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Vreren - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Bocholt (BOCHOLT)

  Regio: BOCHOLT

  Bedrijf: IN-Z REGIO NOORD-LIMBURG

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Bocholt en omgeving

 • Student receptionist voor vakantieperiodes (m/v) regio Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Studentenjob

  Om onze vaste receptionist(e)s te vervangen zijn we op zoek naar (werk)studenten tijdens de schoolvakantie. Ben je daarnaast ook beschikbaar om één of meerdere dagen te werken op een (vaste) weekdag tijdens het schooljaar, is dit zeker een troef. Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de bezoekers, het beheer van de telefonische communicatie en bijkomende administratieve taken.

 • Machine-operator (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: Konvert Interim Tielt

  Type: Vaste Job

  Voor een producent van latexschuim zoekt Konvert machinebedienaars (m/v). Je bent verantwoordelijk om je productielijn continu draaiende te houden. Als er zich storingen of pannes voordoen, bekijk je wat je zelf kan oplossen. Indien nodig, schakel je de hulp in van collega's die reeds een vooropleiding genoten. In dit geval, verleen je hen assistentie en gebruik je deze samenwerking als leermoment om je technische expertise verder uit te bouwen. Je volgt de voorgeschreven richtlijnen maar blijft steeds kritisch nadenken. Eventuele verbeteringen of innovaties bespreek je met de leidinggevende. Jij bent eigenaar van je machine, dus we verwachten van jou veel input rond verbeteringen. Tot slot ben jij de verantwoordelijke voor het instellen en bijsturen van de procesparameters - opstarten en stoppen van de machine. Je meldt en rapporteert over stilstanden aan je leidinggevende. In dit alles staat veilig werken en kwaliteit steeds voorop. Een stevige dosis gezond verstand en redeneervermogen zijn voor deze functie belangrijker dan een specifieke opleiding of diploma. Je hebt oog voor detail, je werkt nauwkeurig en focust op kwaliteit van je werk. Je bent leergierig en hebt de technische interesse om de werking van de machine aan te leren. Je bent positief ingesteld en maakt graag deel uit van een team. Je bent bereid om eventueel te werken in 2 ploegen.

 • Technieker personenwagens en lichte vrachtwagens (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

  Type: Vaste Job

  In de garage krijg je de verantwoordelijkheid over alle types van herstellingen, algemeen onderhoud en  technische opdrachten van verschillende aard, zowel op personenwagens als lichte vrachtwagens. Je werkt in samenspraak met de werkplaatsverantwoordelijke die de taken verdeelt en in nauw overleg met de 5 collega-techniekers. Begeleiding wordt door hen voorzien. 

 • COMMERCIEEL ADVISEUR BANK (REGIO MALDEGEM) (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: Hays Gent

  Type: Vaste Job

  Commercieel Adviseur Bank (regio Maldegem) Relevante ervaring in de banksector vereist Regio Maldegem Onze klant is een regionale professionele retailbank. Als duurzame ethische speler schenkt deze autonome bank heel wat aandacht aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Momenteel is Hays Bank & Verzekeringen voor hen op zoek naar een Commercieel Adviseur Bank voor het kantoor regio Maldegem. Als Relatiebeheerder sta je in voor allround adviesgesprekken over dagelijks bankieren, beleggingen, kredieten en verzekeringen. Je bent in staat om proactief jouw klanten te informeren en hen te begeleiden naar de meest opportune oplossing. Je detecteert commerciële opportuniteiten en werkt actief mee aan commerciële acties. Je biedt hierbij de beste oplossing op maat van jouw klant waarbij het opbouwen van een langetermijnrelatie centraal staat. Verder sta je ook deels in voor het onthaal van de klanten aan het loket.

 • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio DESSELGEM/MARKEGEM (DESSELGEM)

  Regio: DESSELGEM

  Bedrijf: BD MYSHOPI

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

 • Bewakingsagent (Provincie Oost-Vlaanderen)

  Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

  Bedrijf: OBSIN

  Type: Werfreserve

  OBSIN Security is steeds op zoek naar professionele en gemotiveerde bewakingsagenten om ons huidig team te komen versterken! Ben jij de juiste man/vrouw die wij zoeken? Je profiel Je bent een teamspeler maar je kan tevens zelfstandig werken Je spreekt goed Nederlands en kan je goed behelpen in het Frans en/of Engels Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden Je hebt een verzorgd voorkomen Je bent flexibel ingesteld Je bent bereid om Weekend- en nachtwerk te doen Je hebt een gezonde security awareness en je beschikt daarnaast over een grote dosis verantwoordelijkheidszin Je positieve houding maakt dat je erin slaagt om elke situatie op een discrete en professionele en manier te benaderen en af te handelen Je beschikt over een eigen wagen Je bent reeds in het bezit van het algemeen bekwaamheidsattest bewakingsagent en het PTO-atttest

 • Leercontract damesboetiek "QUEENS" Aarschot (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: QUEENS

  Type: Leercontract

  Voor onze tiener- en dameskledingwinkels QUEENS ( www.queensfashion.be ) zoeken wij verdere versterking, met name voor onze vestiging in Aarschot. Ben jij op zoek naar een leuke plek voor je leercontract, waar je het volledige takenpakket van verkoopster in een boetiek aanleert? Herken je jezelf in de volgende beschrijving? Je hebt een goed gevoel voor mode, styling en trends, en houdt er van om klanten te helpen zodat zij zich goed in hun vel voelen in de aangekochte outfit. "Gelukkige klanten komen terug" wordt ook jouw drijfveer. Naast klanten helpen werk je ook mee aan alles wat komt kijken bij het runnen van de winkel: het uitpakken van leveringen, de winkel spik & span houden, visual merchandising en kassa-verrichtingen. Je bent een teamspeler die de QUEENS-spirit mee verwezenlijkt. Dagen en uren zijn overeen te komen. He jij er zin in? Stuur dan je CV mét foto én bijhorende motivatiebrief per e-mail en we contacteren je heel snel terug. Vermeld duidelijk dat het om een leercontract gaat, gezien we ook nog andere vacatures open hebben.

Zoek naar antwoorden van DRUKKERIJ VANHOUTTE in sociale netwerken
Look for responds of DRUKKERIJ VANHOUTTE in social networks

Lees alle opmerkingen voor DRUKKERIJ VANHOUTTE. Laat een reactie achter voor DRUKKERIJ VANHOUTTE. DRUKKERIJ VANHOUTTE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DRUKKERIJ VANHOUTTE. Leave a respond for DRUKKERIJ VANHOUTTE. DRUKKERIJ VANHOUTTE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DRUKKERIJ VANHOUTTE op de google maps. Adres en contacten DRUKKERIJ VANHOUTTE
Location of DRUKKERIJ VANHOUTTE on the google maps. Address and contacts of DRUKKERIJ VANHOUTTE

Andere gerelateerde bedrijven als come DRUKKERIJ VANHOUTTE DRUKKERIJ VANHOUTTE: ABSO BVBA | SYLVIA DUBRUNQUEZ | KANTOOR MARLEEN PAUWELYN | SPEED CONTACTS | Robaert S

Other related companies as DRUKKERIJ VANHOUTTE: ABSO BVBA | SYLVIA DUBRUNQUEZ | KANTOOR MARLEEN PAUWELYN | SPEED CONTACTS | Robaert S

DRUKKERIJ VANHOUTTE is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DRUKKERIJ VANHOUTTE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08749755859. Het bedrijf DRUKKERIJ VANHOUTTE bevindt zich op het adres: STOOMTUIGSTRAAT 12; 8830; HOOGLEDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 284,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 437,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Imprimeries and copyshops. Producten gemaakt in DRUKKERIJ VANHOUTTE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DRUKKERIJ VANHOUTTE is Meubels en uitrustingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DRUKKERIJ VANHOUTTE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DRUKKERIJ VANHOUTTE, openstaande posities, locatie van DRUKKERIJ VANHOUTTE op de kaart.

DRUKKERIJ VANHOUTTE is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is DRUKKERIJ VANHOUTTE, company assigned to the tax number BE08749755859. The company DRUKKERIJ VANHOUTTE is located at the address: STOOMTUIGSTRAAT 12; 8830; HOOGLEDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 284,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 437,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Imprimeries and copyshops. Products created in DRUKKERIJ VANHOUTTE were not found.
The main activity of DRUKKERIJ VANHOUTTE is Furniture and Fixtures, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DRUKKERIJ VANHOUTTE is not available. You also can look at reviews of DRUKKERIJ VANHOUTTE, open positions, location of DRUKKERIJ VANHOUTTE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DRUKKERIJ VANHOUTTE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DRUKKERIJ VANHOUTTE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DRUKKERIJ VANHOUTTE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DRUKKERIJ VANHOUTTE, employees, financial statistics.