DRUKKERIJ VAN ROMPAEY

Contactgegevens DRUKKERIJ VAN ROMPAEY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DRUKKERIJ VAN ROMPAEY: address, phone, fax, email, website, opening hours

DRUKKERIJ VAN ROMPAEY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HOMBEEKSESTEENWEG 116; 2800; MECHELEN, België

Telefoon (phone): 15337640 (+32-15337640) 15337640 (+32-15337640)

Fax (fax): +32 (3) 341-15-21 +32 (3) 341-15-21

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DRUKKERIJ VAN ROMPAEY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DRUKKERIJ VAN ROMPAEY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DRUKKERIJ VAN ROMPAEY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DRUKKERIJ VAN ROMPAEY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DRUKKERIJ VAN ROMPAEY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DRUKKERIJ VAN ROMPAEY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DRUKKERIJ VAN ROMPAEY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DRUKKERIJ VAN ROMPAEY
Products information DRUKKERIJ VAN ROMPAEY

BTW identificatienummer (tax): BE09061492919
Ondernemingsnummer: 4332702636
Hoofdstad (capital): 780,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 214,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in DRUKKERIJ VAN ROMPAEY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Imprimeries and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DRUKKERIJ VAN ROMPAEY
(Get full report from official database of BE for DRUKKERIJ VAN ROMPAEY)

Aanvulling soorten activiteiten voor DRUKKERIJ VAN ROMPAEY
Addition kinds of activities for DRUKKERIJ VAN ROMPAEY

3011. Banden en binnenbanden | Tires and inner tubes
245201. Boerderij- en landbouwgebouwen, geprefabriceerd hout | Farm and agricultural buildings, prefabricated wood
24930102. Wallboard, behalve gips | Wallboard, except gypsum
29990101. Coke (niet van raffinaderijen), aardolie | Coke (not from refineries), petroleum
34290102. Kabinet hardware | Cabinet hardware
36120312. Ratio transformatoren | Ratio transformers
38250208. Distorsiemeters en analysatoren | Distortion meters and analyzers
50320602. Kalksteen | Limestone
72130101. Tafelafdekking | Table cover supply
79991123. Yoga instructie | Yoga instruction

Werken bij DRUKKERIJ VAN ROMPAEY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DRUKKERIJ VAN ROMPAEY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DRUKKERIJ VAN ROMPAEY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DRUKKERIJ VAN ROMPAEY. Looking for open vacancies in other companies

 • Verpleegkundige projectstaffing ouderenzorg Tienen (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: Care Talents Brussel

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Tijdens dit project zal je als verpleegkundige tewerkgesteld worden in een residentie in de mooie omgeving van Tienen. Je zal onder andere instaan voor de dagdagelijkse verzorging van de bewoners, het beheren en toedienen van medicatie via verschillende toegangswegen, het up-to-date houden van bewonersdossiers, enzovoort. Contact met bewoners en hun families, met artsen en je naaste collega's zijn dagdagelijkse kost. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en voorkeuren.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

 • Coördinator van stagiairs bij Audi (VORST)

  Regio: VORST

  Bedrijf: Start People Inhouse Audi

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als coördinator van de stagiairs ben je de eerste contactpersoon voor stagiairs en hun stagementoren binnen Audi Brussels. Je taken zijn gelinkt aan het rekruteren en opvolgen van de stagiairs, zoals: Website up-to-date houden met de openstaande stageplaatsen CV's screenen Kandidaten opvolgen met de business U bent de contactpersoon voor specifieke vragen Budget opvolgen Medewerking aan verschillende projecten of events bv. samenwerking met scholen Eigen stagiair begeleiden Dit zijn nog maar een deel van de taken, wat deze functie heel gevarieerd en aangenaam maakt.

 • Kamermeisje/jongen- ontbijtmedewerk(st)er M/V Pomocnik sniadan / pokojowka K/M Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: SYNERGIE Recruitment Nord France

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor ons klant in Brugge, 4* Hotel zijn we op zoek naar ontbijt/kamermedewerker M/V. Dla naszego klienta w Brugge, 4* Hotelu poszukujemy pomocnika sniadan/pokojowki K/M.

 • GEMOTIVEERDE OPERATOR METAAL 3 PLOEGEN- HEEL GOEDE VERLONING- REGIO KORTRIJK (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een metaalverwerkend bedrijf zoeken wij een machineoperator met technische achtergrond in 3 ploegen. Je zal instaan voor het bedienen en bemannen van de productielijn en de opvolging van het proces. Bij storingen of problemen zal je ingrijpen. Je zorgt voor het aanvullen van grondstoffen en wegbrengen van afgewerkte producten met de heftruck. Dit kan volledig aangeleerd worden.

 • Technisch medewerker productie (NIEUWKERKE)

  Regio: NIEUWKERKE

  Bedrijf: T-INTERIM IEPER

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent verantwoordelijk voor het evalueren en opvolgen van de optimale werking van de optische controle- en snijsystemen in de frietlijn/vlokkenlijn. Continu verbeteren van de optische controle systemen is jouw grootste uitdaging. Je zorgt voor een vlotte communicatie naar productie en technische dienst. Deze functie is een job “on the floor” met enige administratieve taken. Je bent tewerkgesteld in een dag regime maar occasioneel kan op zaterdagvoormiddag een interventie uitgevoerd worden.

 • MAGAZIJNIER - HEFTRUCKBESTUURDER (TERNAT)

  Regio: TERNAT

  Bedrijf: Select HR Groot-Bijgaarden

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je komt terecht in een groeiend bedrijf, waar je ingezet wordt voor de algemene magazijnierstaken. Laden & lossen aan de hand van de heftruck, artikelen stockeren, verzamelen van in te laden materiaal... Een deel van het magazijn bevindt zich hierbij buiten.   In deze functie werk je optimaal samen met jouw collega's en ben je polyvalent inzetbaar. Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf binnen de bouwsector zijn wij op zoek naar een voltijds HEFTRUCKBESTUURDER.

 • Enthousiaste Thuishulp regio Sint-Andries (SINT-ANDRIES)

  Regio: SINT-ANDRIES

  Bedrijf: PLUS HOME services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Lanaken, 16 uur per week (LANAKEN)

  Regio: LANAKEN

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 uren per week voor 2 gastgezinnen wonende te Lanaken. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken en koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Schoonmaakmedewerker dienstencheques (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: START PEOPLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Een huishoudhulp / poetshulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen. Je bent als het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken. De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren. Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent. Momenteel zoeken we nieuwe medewerkers in de regio Dendermonde - Buggenhout.

 • Spoorkraanmachinist (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: VANORMELINGEN-STAS

  Type: Vaste Job

  Als spoorkraanmachinist bestuur je een hydraulische bandenkraan op het spoor. Deze zal je besturen om sporenlijnen aan te leggen en te vernieuwen. Je begeleidt de spoorarbeiders die werken in de omgeving van de spoorkraan. Zelf doe je het klein onderhoud indien nodig. Ook zal je de materialen en het materieel naar de werf vervoeren en alle handelingen ter harte nemen.

 • Octrooigemachtigde (patent attorney) (m/v) (BOORTMEERBEEK)

  Regio: BOORTMEERBEEK

  Bedrijf: DENK IP

  Type: Vaste Job

  Als octrooigemachtigde volg je een IP portefeuille op, in de breedste zin van het woord, voor verschillende klanten. Je bent verantwoordelijk voor het bekomen van geschikte bescherming voor IP van je klanten. Je voert vooronderzoeken uit. Je doorloopt, al dan niet via een externe gemachtigde, octrooiprocedures in binnen- en buitenland, incl. het schrijven van octrooiaanvragen en het uitwerken van antwoorden op beschikkingen. Je supporteert IP beslissingen. Je voert marktvrijheidsonderzoeken uit, en ondersteunt advocaten in geschillen. Je werkt nauw samen met het team octrooigemachtigden en paralegals.

 • Bijverdienste Allround medewerker Bruno Foodcorner Houthalen (HOUTHALEN)

  Regio: HOUTHALEN

  Bedrijf: G&A

  Type: Flexijob

  •Broodjes beleggen, gerechten bakken of opwarmen, pizza’s en salades bereiden •Bedienen van dranken en gerechten aan de toogbank •Kassaverrichtingen doen (innen van geld, cash of via bankkaart; geld teruggeven) •Aanvullen van rekken met producten/ Etikettering en aanduiding van producten •Informeren over klanten-, -spaar- en tankkaarten •De werkplek organiseren en onderhouden •Toezicht op het tankstation

Zoek naar antwoorden van DRUKKERIJ VAN ROMPAEY in sociale netwerken
Look for responds of DRUKKERIJ VAN ROMPAEY in social networks

Lees alle opmerkingen voor DRUKKERIJ VAN ROMPAEY. Laat een reactie achter voor DRUKKERIJ VAN ROMPAEY. DRUKKERIJ VAN ROMPAEY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DRUKKERIJ VAN ROMPAEY. Leave a respond for DRUKKERIJ VAN ROMPAEY. DRUKKERIJ VAN ROMPAEY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DRUKKERIJ VAN ROMPAEY op de google maps. Adres en contacten DRUKKERIJ VAN ROMPAEY
Location of DRUKKERIJ VAN ROMPAEY on the google maps. Address and contacts of DRUKKERIJ VAN ROMPAEY

Andere gerelateerde bedrijven als come DRUKKERIJ VAN ROMPAEY DRUKKERIJ VAN ROMPAEY: Michel | BOUCHERIE POCHET | JOLLY | M. DARTEVELLE | JEAN-PIERRE KNAPEN

Other related companies as DRUKKERIJ VAN ROMPAEY: Michel | BOUCHERIE POCHET | JOLLY | M. DARTEVELLE | JEAN-PIERRE KNAPEN

DRUKKERIJ VAN ROMPAEY is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DRUKKERIJ VAN ROMPAEY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09061492919. Het bedrijf DRUKKERIJ VAN ROMPAEY bevindt zich op het adres: HOMBEEKSESTEENWEG 116; 2800; MECHELEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 780,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 214,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Imprimeries and copyshops. Producten gemaakt in DRUKKERIJ VAN ROMPAEY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DRUKKERIJ VAN ROMPAEY is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DRUKKERIJ VAN ROMPAEY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DRUKKERIJ VAN ROMPAEY, openstaande posities, locatie van DRUKKERIJ VAN ROMPAEY op de kaart.

DRUKKERIJ VAN ROMPAEY is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is DRUKKERIJ VAN ROMPAEY, company assigned to the tax number BE09061492919. The company DRUKKERIJ VAN ROMPAEY is located at the address: HOMBEEKSESTEENWEG 116; 2800; MECHELEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 780,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 214,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Imprimeries and copyshops. Products created in DRUKKERIJ VAN ROMPAEY were not found.
The main activity of DRUKKERIJ VAN ROMPAEY is Insurance Agents, Brokers and Service, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of DRUKKERIJ VAN ROMPAEY is not available. You also can look at reviews of DRUKKERIJ VAN ROMPAEY, open positions, location of DRUKKERIJ VAN ROMPAEY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DRUKKERIJ VAN ROMPAEY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DRUKKERIJ VAN ROMPAEY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DRUKKERIJ VAN ROMPAEY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DRUKKERIJ VAN ROMPAEY, employees, financial statistics.