DRUKKERIJ VAN HOECK

Particuliere bedrijvenTextielmolenproducten • DRUKKERIJ VAN HOECK
Private companiesTextile Mill Products • DRUKKERIJ VAN HOECK

Contactgegevens DRUKKERIJ VAN HOECK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DRUKKERIJ VAN HOECK: address, phone, fax, email, website, opening hours

DRUKKERIJ VAN HOECK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CAMPINESTRAAT 51; 1831; MACHELEN, België

Telefoon (phone): 477274359 (+32-477274359) 477274359 (+32-477274359)

Fax (fax): +32 (57) 507-87-19 +32 (57) 507-87-19

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DRUKKERIJ VAN HOECK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DRUKKERIJ VAN HOECK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DRUKKERIJ VAN HOECK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DRUKKERIJ VAN HOECK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DRUKKERIJ VAN HOECK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DRUKKERIJ VAN HOECK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DRUKKERIJ VAN HOECK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DRUKKERIJ VAN HOECK
Products information DRUKKERIJ VAN HOECK

BTW identificatienummer (tax): BE07912048339
Ondernemingsnummer: 1652862548
Hoofdstad (capital): 912,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 634,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in DRUKKERIJ VAN HOECK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Imprimeries and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DRUKKERIJ VAN HOECK
(Get full report from official database of BE for DRUKKERIJ VAN HOECK)

Aanvulling soorten activiteiten voor DRUKKERIJ VAN HOECK
Addition kinds of activities for DRUKKERIJ VAN HOECK

382206. Apparaatcontroles, behalve airconditioning en koeling | Appliance controls,except air-conditioning and refrigeration
17610102. Dak reparatie | Roof repair
36450102. Lichte tinten, metaal | Light shades, metal
38269903. Chronoscopes | Chronoscopes
50150100. Automotive onderdelen en benodigdheden, gebruikt | Automotive parts and supplies, used
51599908. Semen, runderen | Semen, bovine
73840201. Film ontwikkeling en drukwerk | Film developing and printing
96210201. Licentie, inspectie: transport faciliteiten, diensten | Licensing, inspection: transportation facilities, services

Werken bij DRUKKERIJ VAN HOECK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DRUKKERIJ VAN HOECK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DRUKKERIJ VAN HOECK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DRUKKERIJ VAN HOECK. Looking for open vacancies in other companies

 • HUISHOUDHULP (M/V) - REGIO Wondelgem/Mariakerke! Kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Poetshulp Dienstencheques (m/v) (NIEUWPOORT)

  Regio: NIEUWPOORT

  Bedrijf: Actief Dienstencheques Nieuwpoort

  Type: Dienstenchequebaan

  Vol enthousiasme spring je ’s morgens met het goede been uit bed. Met de fiets of je eigen wagen vertrek je van thuis uit naar jouw eigen families volgens de planning die je vorige week van ons doorkreeg. Bij de ene familie word je door de mensen zelf met een grote glimlach onthaald. Andere families zijn zelf aan het werk en hebben jou de sleutel van hun huis toevertrouwd. Je weet dan ook heel goed wat van jou verwacht wordt, zodat zij ‘s avonds, op de dag dat jij bij hen komt poetsen, extra graag naar huis komen. Het kan ook regelmatig gebeuren dat de klanten jou vragen om hen een handje te helpen bij hun strijk. Jij bent immers van nature iemand die heel precies werkt en graag heeft dat alles netjes is en op zijn plaats ligt. Heb je zelf ook nood aan wat extra tijd voor jouw gezin of hobby’s? Dan kun jij zelf jouw planning in grote lijn bepalen. Omdat wij het zelf ook heel belangrijk vinden dat iedereen zich goed voelt op het werk, heb jij een persoonlijke coach die dagelijks voor jou klaar staat. Hier kun je je ervaringen en verhalen uitwisselen en kom je misschien wel enkele tips te weten.

 • Huishoudhulp Maasland (NEEROETEREN)

  Regio: NEEROETEREN

  Bedrijf: Assist at Home

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zoeken een huishoudhulp voor 13 uur per week te poetsen, met geleidelijke uitbreiding van uren. De hoofdtaken zijn: poetsen, strijken en maaltijden bereiden Je werkt bij gezinnen thuis in de regio Neeroeteren/ Maaseik

 • Student Tuinarbeider (HOEILAART)

  Regio: HOEILAART

  Bedrijf: ADECCO OVERIJSE

  Type: Studentenjob

  Ben je student? Heb je groene vingers? Zin om als tuinarbeider te werken in Hoeilaart? Wij zoeken nog één of meerdere studenten die enthousiast zijn om te werken als tuinarbeider (gras maaien, onkruid uitdoen, snoeiafval opruimen, ...). Werkuren: 6u30 - 15u.

 • JOBSTUDENT VERKOOP BAKKERIJ regio Koksijde (KOKSIJDE)

  Regio: KOKSIJDE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  Voor een bakkerij regio Koksijde zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die zich willen engageren om op zaterdag en/of zondag te werken, alsook tijdens de schoolvakanties. Dagen en uren zijn bespreekbaar.

 • Heb je een vlotte pen en zoek je een studentenjob in het weekend of tijdens de week? (KUURNE)

  Regio: KUURNE

  Bedrijf: TEMPO TEAM OFFICE

  Type: Studentenjob

  Heb je een vlotte pen en zoek je een studentenjob in het weekend of tijdens de week? Deze job met flexibele werkuren die je thuis, op kot of eender waar kan doen biedt je de kans om je creativiteit aan te wenden en tegelijkertijd bij te leren over online media. Voor een jong online media bedrijf actief in binnen- en buitenland zijn we op zoek naar een student met een uitstekende geschreven kennis Nederlands en Frans. Je staat in voor het schrijven van creatieve teksten in het Nederlands en Frans die gepubliceerd worden op diverse websites over online games en andere leuke onderwerpen.

 • Senior Business Controller - Zorgsector - Antwerpen Centrum (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Robert Half Finance & Accounting

  Type: Vaste Job

  Robert Half Finance & Accounting is momenteel op zoek naar een Senior Business Controller voor een zeer tof bedrijf met een open bedrijfscultuur. Onze klant is actief in de zorgsector. Ze zijn de grootste speler in het Antwerpse. Als Senior Business Controller rapporteer je rechtstreeks aan de Directeur Financiën. Een greep uit je takenpakket: Je hebt rechtstreeks impact op de beleidsbeslissingen met jouw financiële plannen, kostprijsberekeningen en financiële analyses m.b.t. investeringen; Je speelt ter ondersteuning van de directie en de afdeling een cruciale rol in het planningsproces zoals opmaak van de meerjarenplanning door de coördinatie van het budgetproces voor de gehele onderneming; Jouw klantgerichte en integere houding maakt van jou een echte business partner voor de diverse afdelingsverantwoordelijken; Je analyseert telkens de behoeften van de interne klanten en je anticipeert op problemen en knelpunten in verschillende beleidsondersteunende dossiers; Als teamlid van een enthousiaste groep sta je in voor controles op de cijfers en het opmaken van managementrapportering voor de diverse investeringen waarvoor jij verantwoordelijk bent; Je doet regelmatige actuals/budget controles inclusief variantieanalyses en sanity checks; Je geeft uitleg bij de maandelijkse en kwartaalcijfers aan de Directeur Financiën; Je werkt actief mee aan de verdere verbetering van de interne rapportering door middel van het bouwen van een nieuw rapporteringsprototype en simulatiemodellen. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • Medior .NET Developer (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: Akkoo

  Type: Vaste Job

  Wat verwachten wij van jou? Als .NET developer wil je je kennis verder ontwikkelen tot een professionele .NET developer. Je kan er ook nog steeds van genieten om de moeilijkste uitdagingen samen met je team te herleiden tot eenvoudige oplossingen. Bijkomend vind je dat het tijd is om je kennis uitgebreid te delen met anderen, je kent je vak tenslotte door en door. De lifecycle van software is helemaal jouw ding van het opzetten van omgevingen, het ontwikkelen van de oplossing tot het continuous deployment en alles wat ertussen of -naast gebeurt. Test-driven development en clean code helpen je in deze van begin tot einde. Terwijl je coachende skills, creatieve aanpak en je oplossing gedreven mentaliteit elke uitdaging herleiden tot een succes.

 • Servicemedewerker rijbewijs C (VAC005) (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

  Type: Vaste Job

  Voor een goede klant van ons uit de omgeving van Boom-Puurs zijn wij op zoek naar een chauffeur met een rijbewijs C. Je bent het visitekaartje van de klant. Je ontzorgt je klanten met een fullservicepakket waarin hygiëne voorop staat. Je wisselt handdoekrollen, schoonloopmatten en je levert bevruiksartikelen zoals zeep en wc-papier af en je houdt de voorraden op peil. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor het depot waar vanuit je werkt. Je start je dag rond 06:30 op het depot en laad je wagen om daarna richting de klanten te gaan. Iedere dag rij je variërende routes.

 • Reclame bedeler in Essen (ESSEN)

  Regio: ESSEN

  Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

 • Docent administratief medewerker (overdag) (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: SYNTRA MIDDEN VLAANDEREN campus Sint-Niklaas

  Type: Werfreserve

  Lesgeven aan jongeren die 1 dag in de week les volgen in een onderwijssysteem van duaal leren. Dit op maandag of dinsdag (van 8.45u - 16.15u) Samen met de collega's bijdragen tot: de maximale ontplooiing van de leerlingen (op cognitief, affectief, emotioneel, motorisch en sociaal gebied) hun integratie in de maatschappij een verhoogde kans op tewerkstelling het realiseren van de doelstelling van het leerplan en dit op een pedagogisch-didactische wijze.

 • KAMERMEISJE (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: NOVOTEL IEPER CENTRUM

  Type: Flexijob

  Novotel Ieper (valt onder Accor hotels), een modern hotel in het hartje van de stad, met 122 kamers, 10 vergaderzalen, bar en restaurant zoekt een enthousiast kamermeisje voor het reinigen van de hotelkamers en algemene delen van het hotel. Interesse? Solliciteer snel.

Zoek naar antwoorden van DRUKKERIJ VAN HOECK in sociale netwerken
Look for responds of DRUKKERIJ VAN HOECK in social networks

Lees alle opmerkingen voor DRUKKERIJ VAN HOECK. Laat een reactie achter voor DRUKKERIJ VAN HOECK. DRUKKERIJ VAN HOECK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DRUKKERIJ VAN HOECK. Leave a respond for DRUKKERIJ VAN HOECK. DRUKKERIJ VAN HOECK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DRUKKERIJ VAN HOECK op de google maps. Adres en contacten DRUKKERIJ VAN HOECK
Location of DRUKKERIJ VAN HOECK on the google maps. Address and contacts of DRUKKERIJ VAN HOECK

Andere gerelateerde bedrijven als come DRUKKERIJ VAN HOECK DRUKKERIJ VAN HOECK: CINDERELLA | W.S.V. TERVUREN BOS | A. DUSSART | MARCEL VEKEMANS | ZETEL MAURETUS-SPAARBANK

Other related companies as DRUKKERIJ VAN HOECK: CINDERELLA | W.S.V. TERVUREN BOS | A. DUSSART | MARCEL VEKEMANS | ZETEL MAURETUS-SPAARBANK

DRUKKERIJ VAN HOECK is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DRUKKERIJ VAN HOECK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07912048339. Het bedrijf DRUKKERIJ VAN HOECK bevindt zich op het adres: CAMPINESTRAAT 51; 1831; MACHELEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 912,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 634,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Imprimeries and copyshops. Producten gemaakt in DRUKKERIJ VAN HOECK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DRUKKERIJ VAN HOECK is Textielmolenproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DRUKKERIJ VAN HOECK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DRUKKERIJ VAN HOECK, openstaande posities, locatie van DRUKKERIJ VAN HOECK op de kaart.

DRUKKERIJ VAN HOECK is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is DRUKKERIJ VAN HOECK, company assigned to the tax number BE07912048339. The company DRUKKERIJ VAN HOECK is located at the address: CAMPINESTRAAT 51; 1831; MACHELEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 912,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 634,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Imprimeries and copyshops. Products created in DRUKKERIJ VAN HOECK were not found.
The main activity of DRUKKERIJ VAN HOECK is Textile Mill Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DRUKKERIJ VAN HOECK is not available. You also can look at reviews of DRUKKERIJ VAN HOECK, open positions, location of DRUKKERIJ VAN HOECK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DRUKKERIJ VAN HOECK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DRUKKERIJ VAN HOECK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DRUKKERIJ VAN HOECK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DRUKKERIJ VAN HOECK, employees, financial statistics.