DRUKKERIJ VAN EETVELDE

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • DRUKKERIJ VAN EETVELDE
Private companiesTransportation Services • DRUKKERIJ VAN EETVELDE

Contactgegevens DRUKKERIJ VAN EETVELDE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DRUKKERIJ VAN EETVELDE: address, phone, fax, email, website, opening hours

DRUKKERIJ VAN EETVELDE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KORTRIJKSESTEENWEG 255; 9830; SINT-MARTENS-LATEM, België

Telefoon (phone): 92827585 (+32-92827585) 92827585 (+32-92827585)

Fax (fax): +32 (53) 892-74-48 +32 (53) 892-74-48

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DRUKKERIJ VAN EETVELDE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DRUKKERIJ VAN EETVELDE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DRUKKERIJ VAN EETVELDE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DRUKKERIJ VAN EETVELDE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DRUKKERIJ VAN EETVELDE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DRUKKERIJ VAN EETVELDE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DRUKKERIJ VAN EETVELDE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DRUKKERIJ VAN EETVELDE
Products information DRUKKERIJ VAN EETVELDE

BTW identificatienummer (tax): BE06211914062
Ondernemingsnummer: 5861175537
Hoofdstad (capital): 554,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 752,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in DRUKKERIJ VAN EETVELDE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Imprimeries and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DRUKKERIJ VAN EETVELDE
(Get full report from official database of BE for DRUKKERIJ VAN EETVELDE)

Aanvulling soorten activiteiten voor DRUKKERIJ VAN EETVELDE
Addition kinds of activities for DRUKKERIJ VAN EETVELDE

762902. Reparatie van elektrische apparatuur | Electrical equipment repair services
22980000. Cordage en touw | Cordage and twine
27590402. Kranten: drukwerk, nsk | Newspapers: printing, nsk
35540103. Vouwmachines, papier | Folding machines, paper
38419900. Chirurgische en medische instrumenten, nec | Surgical and medical instruments, nec

Werken bij DRUKKERIJ VAN EETVELDE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DRUKKERIJ VAN EETVELDE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DRUKKERIJ VAN EETVELDE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DRUKKERIJ VAN EETVELDE. Looking for open vacancies in other companies

 • Inspecteur dierenarts voor de Lokale Controle Eenheden (m/v/x) (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: SELOR

  Type: Examen openbaar bestuur (SELOR)

  Er zijn meerdere plaatsen bij de Lokale Controle Eenheden (LCE) van het Directoraat-Generaal Controle van het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen(FAVV). Indien je deel uitmaakt van de laureaten die niet onmiddellijk in dienst kunnen treden, word je naam opgenomen in een lijst waaruit we kunnen putten zodra er opnieuw een plaats vrijkomt voor deze functie binnen dezelfde dienst of in één van de andere Nederlandstalige LCE's. Binnen het hoofdbestuur en in elke LCE werden drie diensten opgericht op basis van een indeling van alle operatoren actief in de voedselketen naargelang hun activiteit en hun autocontrolesysteem. Je expertisegebied omvat hoofdzakelijk dierengezondheid en de controle van levensmiddelen van dierlijke oorsprong, met name de goede hygiënepraktijken, de autocontrole op basis van het Hazard Analysis and Critical Control Point (HACCP), dierziekten, geneesmiddelen voor dieren en de afvalproblematiek daaromtrent. Je werkt zowel op levende dieren als op karkassen.

 • Aanvoerder inpakmachine - 2 ploegen (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Thule is internationale marktleider in outdoor en kampeermateriaal. Hun vestiging in Menen is voornamelijk gespecialiseerd in de productie van tenten, luifels en fietsenrekken. Thule is samen met zijn 2 200 werknemers op 140 markten actief. Je vindt hun producten in alle uithoeken van de wereld, gaande van de afgelegen stranden in Australië, skipistes in de Alpen tot fietsroutes in de Andes. Dit alles onder het moto: 'Active life, simplified'. Als aanvoerder van de inpakmachine zorg je ervoor dat de werknemers aan de machine continu beschikken over voldoende verpakkingsmateriaal. Dit doe je met de hulp van een elektrische transpallet. Indien nodig help je ook met het inpakken van de producten.

 • customer service export (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als customer service export sta je in voor: de algemene dienstverlening opvolgen en controleren volgens de overeengekomen bepalingen voor jouw klanten de facturatie van het transport voorbereiden alle informatie verzamelen met betrekking tot de vrachtprijs en het transport alle nodige transporten regelen en opvolgen van de kaai opstellen en controleren van documenten en aan de klanten dienstverleners ... overhandigen de documenten voor de opvolging van de activiteiten invullen afwijkingen vaststellen en verbeteringen voorstellen klachtenbehandeling

 • Grondwerker - manuele assistent (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als handlanger bij deze aannemer, ben je voornamelijk voor het assisteren van de grondwerkers. Zo zal je manuele stukken uitgraven en de veiligheid en de precisie van de graafkraan bijsturen vanop afstand. Aangezien je in de bouwsector aan de slag gaat, ben je bereid het fysieke buitenwerk aan te gaan. Door een eerdere ervaring binnen de bouw, de tuinsector of een hobby, kan je aantonen graag met deze vrijheid door weer en wind aan te slag te gaan.

 • Technisch-Commercieel Bediende (NETHEN)

  Regio: NETHEN

  Bedrijf: Konvert Office Leuven

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant zijn we op zoek naar een technisch-commercieel bediende die op zoek is naar een nieuwe uitdaging met veel variatie. Je bent het aanspreekpunt bij inkomende telefoons en communicatief sterk zodat je weet te onderhandelen. Onderhandelen over prijzen bij aankoop van producten schrikt je dan ook zeker niet af. Je zorgt voor de logistieke dossiers en opvolging van aankoopbestellingen en levertermijnen van lopende bestellingen. Je hebt technische achtergrond zodat je plannen kan lezen en beoordelen. Het kan gebeuren dat je op klantenbezoek gaat om kwaliteitscontroles uit te voeren of met klanten/ leveranciers te onderhandelen.

 • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES WESTERLO (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: CAVALO

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoekt u een vaste of een tijdelijke job waar u zelf uw uren kan kiezen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We zijn nog dringend op zoek naar een medewerker voor het uitvoeren van alle huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, bereiden van maaltijden en poetsen bij gezinnen thuis. Spreekt deze job u aan? Aarzel niet om te solliciteren

 • Jobstudent Bakkerij (GITS)

  Regio: GITS

  Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

  Type: Studentenjob

  Voor een bakkerij gelegen zijn we op zoek naar een jobstudent die elk weekend afwissend de zaterdag of zondag kan werken van 6-12u. Indien je meerderjarig bent, kan je reeds vroeger opstarten. Je staat in voor het meehelpen van de bakker alsook het afwassen van de gebruikte materialen. Dit gaat om routinetaken zoals het inspuiten van pudding, het leggen van koeken op bakplaten, het bestrooien met suiker/granen/...

 • Jobstudenten winkelverkoop (DADIZELE)

  Regio: DADIZELE

  Bedrijf: Konvert Interim Menen

  Type: Studentenjob

  Voor een klant gelegen te groot-Menen zijn wij op zoek naar een jobstudenten die de woensdag of in het weekend wensen te werken. Jouw verantwoordelijkheid bestaat uit het aanvullen van de rekken, aan de kassa staan en klantenadvies verlenen indien nodig. Spreek jij zowel Frans als Nederlands en ben je klantvriendelijk ingesteld? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je komt terecht in een dynamisch bedrijf en een tof team.

 • JOBSTUDENT LESGEVER FRANS VOOR KINDEREN (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: FRAVOOL

  Type: Studentenjob

  Fravool verzorgt speellesjes Frans voor kinderen van 5 tot 10 jaar. We laten kinderen op een speelse en vrolijke manier kennismaken met de Franse taal, aan de hand van liedjes en spelletjes. Het hoofddoel is: liefde voor het Frans ontwikkelen bij jonge kinderen. Dit is de sleutel tot het daadwerkelijk leren van deze mooie taal. Wij zoeken enthousiaste lesgevers die zich kunnen engageren voor de start van een nieuwe lessenreeks of die als vaste vervanger kunnen functioneren. Op basis van bestaande Fravool-leerinhouden stel je je eigen speellessen samen en geef je deze aan groepjes van maximum 12 kindjes.

 • STUDENTENJOB VERTEGENWOORDIGER (M/V) (MERKSEM)

  Regio: MERKSEM

  Bedrijf: DGS

  Type: Studentenjob

  Je bezoekt hotels en bedrijven om een taxibedrijf te promoten. Je tracht nieuwe klanten binnen te halen. Je krijgt een lijst met potentiële klanten. Je hoeft dus niet aan prospectie te doen.

 • Diensthoofd Kwaliteit (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

  Type: Vaste Job

  In samenwerking met jouw team van 12 medewerkers, en daarnaast externe partners , organiseer je staalnames, analyses, kalibraties, hou je toezicht op CCP's en PVA's, werk je klant-specifieke dossiers verder uit, onderzoek je non-conformiteiten, bereid je externe audits voor, organiseer je de reiniging, stel je procedures op, zie je toe op de orde en netheid, enz. Je volgt op, overlegt, coördineert, stuurt bij en neemt de nodige actie. Je werkt het hygiëne- en kwaliteitsbeleid verder concreet uit en borgt een opleidingsplan voor alle medewerkers, ook voor de starters. Je staat in voor de kennisoverdracht en verdere opleiding van je team, alsook de bezetting en planning, een vlotte informatieoverdracht en overleg met je team, de overige afdelingen en in het bijzonder de QA afdeling. Je streeft permanent naar verdere optimalisering en een goede werking van je afdeling. Je rapporteert aan de Kwaliteitsmanager QA & QC.

 • Keyrus - Junior / Medior Solution Architect (Web / Mobile) (STROMBEEK-BEVER)

  Regio: STROMBEEK-BEVER

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Role As a Junior/Medior Solution Architect for Web and Mobile Applications, you will participate in the implementation of projects at our clients.   We expect the ideal candidate to be able to understand complex business requirements and transform them into a clever technical solution, while keeping the client's interests and scope as a priority.   You should have high affinity with Agile implementation practices (Scrum and Agile for example) and be comfortable in fast-paced, fast-changing environments.   This role will fit someone who is eager to learn, is curious by nature, who is passionate about business challenges and also possesses an affinity for technical matters including Databases, Architecture, Development and Cloud in the context of Web/Mobile.  In the short term, the role would be immediately staffed on a current assignment, with strong and close mentorship from a Senior Solution Architect. In the long term, the Junior/Medior Solution Architect will evolve towards a leading role in various projects and take on the responsibility of driving an implementation team autonomously to deliver the expected outcomes to our clients.  This role will definitely allow you to deepen your consulting skills in general, as well as your architecture and technical knowledge and expertise.    Profile The ideal candidate should have at least four years of relevant experience with Web or mobile apps development as well as solving technical issues in a complex environment. Master Degree in IT, Computer Science, Engineering, Business Administration, or related field with a strong interest in IT and new technologies. Technical skills: Mandatory: C# programming, software design and development, Cloud basics, SQL and data management Strong plus: Knowledge of ASP.NET, analytics Soft skills: Above all, think team Excellent communication and interpersonal skills: you have the ability to communicate results clearly to both technical and non-technical colleagues Strong analytical competencies and excellent creative problem-solving skills Can interact easily with various types of stakeholders (from C-level to operational) Good PowerPoint and Excel skills are a plus Presentation skills Fluent in Dutch and/or French and English

Zoek naar antwoorden van DRUKKERIJ VAN EETVELDE in sociale netwerken
Look for responds of DRUKKERIJ VAN EETVELDE in social networks

Lees alle opmerkingen voor DRUKKERIJ VAN EETVELDE. Laat een reactie achter voor DRUKKERIJ VAN EETVELDE. DRUKKERIJ VAN EETVELDE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DRUKKERIJ VAN EETVELDE. Leave a respond for DRUKKERIJ VAN EETVELDE. DRUKKERIJ VAN EETVELDE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DRUKKERIJ VAN EETVELDE op de google maps. Adres en contacten DRUKKERIJ VAN EETVELDE
Location of DRUKKERIJ VAN EETVELDE on the google maps. Address and contacts of DRUKKERIJ VAN EETVELDE

Andere gerelateerde bedrijven als come DRUKKERIJ VAN EETVELDE DRUKKERIJ VAN EETVELDE: COIFFURE MARIE-PIERRE | ALEXY WERKHUIZEN NV | NUCLEMED | HUIS VAN HERPE | HANSSENS, PATRICK

Other related companies as DRUKKERIJ VAN EETVELDE: COIFFURE MARIE-PIERRE | ALEXY WERKHUIZEN NV | NUCLEMED | HUIS VAN HERPE | HANSSENS, PATRICK

DRUKKERIJ VAN EETVELDE is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DRUKKERIJ VAN EETVELDE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06211914062. Het bedrijf DRUKKERIJ VAN EETVELDE bevindt zich op het adres: KORTRIJKSESTEENWEG 255; 9830; SINT-MARTENS-LATEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 554,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 752,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Imprimeries and copyshops. Producten gemaakt in DRUKKERIJ VAN EETVELDE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DRUKKERIJ VAN EETVELDE is Transportdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DRUKKERIJ VAN EETVELDE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DRUKKERIJ VAN EETVELDE, openstaande posities, locatie van DRUKKERIJ VAN EETVELDE op de kaart.

DRUKKERIJ VAN EETVELDE is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is DRUKKERIJ VAN EETVELDE, company assigned to the tax number BE06211914062. The company DRUKKERIJ VAN EETVELDE is located at the address: KORTRIJKSESTEENWEG 255; 9830; SINT-MARTENS-LATEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 554,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 752,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Imprimeries and copyshops. Products created in DRUKKERIJ VAN EETVELDE were not found.
The main activity of DRUKKERIJ VAN EETVELDE is Transportation Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DRUKKERIJ VAN EETVELDE is not available. You also can look at reviews of DRUKKERIJ VAN EETVELDE, open positions, location of DRUKKERIJ VAN EETVELDE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DRUKKERIJ VAN EETVELDE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DRUKKERIJ VAN EETVELDE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DRUKKERIJ VAN EETVELDE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DRUKKERIJ VAN EETVELDE, employees, financial statistics.