DRUKKERIJ UITDENHOUWEN

Particuliere bedrijvenAlgemene Merchandise Stores • DRUKKERIJ UITDENHOUWEN
Private companiesGeneral Merchandise Stores • DRUKKERIJ UITDENHOUWEN

Contactgegevens DRUKKERIJ UITDENHOUWEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DRUKKERIJ UITDENHOUWEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

DRUKKERIJ UITDENHOUWEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KERKENEIND 22; 2920; KALMTHOUT, België

Telefoon (phone): 36669023 (+32-36669023) 36669023 (+32-36669023)

Fax (fax): +32 (59) 952-84-40 +32 (59) 952-84-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DRUKKERIJ UITDENHOUWEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DRUKKERIJ UITDENHOUWEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DRUKKERIJ UITDENHOUWEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DRUKKERIJ UITDENHOUWEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DRUKKERIJ UITDENHOUWEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DRUKKERIJ UITDENHOUWEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DRUKKERIJ UITDENHOUWEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DRUKKERIJ UITDENHOUWEN
Products information DRUKKERIJ UITDENHOUWEN

BTW identificatienummer (tax): BE02073913574
Ondernemingsnummer: 8813751220
Hoofdstad (capital): 849,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 662,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in DRUKKERIJ UITDENHOUWEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Imprimeries and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DRUKKERIJ UITDENHOUWEN
(Get full report from official database of BE for DRUKKERIJ UITDENHOUWEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor DRUKKERIJ UITDENHOUWEN
Addition kinds of activities for DRUKKERIJ UITDENHOUWEN

2656. Sanitaire voedsel containers | Sanitary food containers
14599902. Burley mijnbouw | Burley mining
22959903. Schaduwdoek, bekleed of geïmpregneerd | Shade cloth, coated or impregnated
25140101. Bedden, inclusief vouw en kast, huishouden: metaal | Beds, including folding and cabinet, household: metal
32810000. Knip steen- en steenproducten | Cut stone and stone products
39440305. Bordspelen, kinderen en volwassenen ' | Board games, children's and adults'
73730202. Office computer automatisering systemen integratie | Office computer automation systems integration
86990100. Atletische organisaties | Athletic organizations

Werken bij DRUKKERIJ UITDENHOUWEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DRUKKERIJ UITDENHOUWEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DRUKKERIJ UITDENHOUWEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DRUKKERIJ UITDENHOUWEN. Looking for open vacancies in other companies

 • Monteur/onderhoudstechnieker (M/V) (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant is een technisch bedrijf die instaat voor het uitvoeren van onderhouswerkzaamheden bij productiebedrijven en het vervaardigen van constructies in staal.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Edegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (EDEGEM)

  Regio: EDEGEM

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Koninksem - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp Assistentiewoningen (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: ZORGGROEP H. HART

  Type: Dienstenchequebaan

  Dienstencheques H.Hart valt onder de Woon en Zorggroep H.Hart en is al jaren actief in de zorg en -welzijnssector. Dit jaar vieren we ons 15-jarig bestaan!!! Voor onze nieuwbouw Budalys zijn wij op zoek naar een huishoudhulp bij klanten aan huis in het kader van de dienstencheques voor volgende taken: -licht huishoudelijk werk: afstoffen, dweilen, stofzuigen, ramen wassen -maaltijden bereiden -boodschappen doen -was en -strijkwerk. U werkt bij bejaarde klanten en zorgbehoevenden in het centrum van Kortrijk. Bezoek gerust onze website voor enkele sfeerbeelden www.h-hart.be

 • Goedbetaalde huishoudhulp regio Oosterzele (OOSTERZELE)

  Regio: OOSTERZELE

  Bedrijf: Partena Hulp in huis

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terecht kan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

 • Jobstudent - Lebbeke (LEBBEKE)

  Regio: LEBBEKE

  Bedrijf: JYSK

  Type: Studentenjob

  Als kennismaking met het beroepsleven kan een studentenjob bij JYSK zeker tellen! Waarom? Je staat, samen met je collega’s, in voor de verkoop in onze store en garandeert als geen ander een uistekende service voor onze klanten Je draagt bij aan de presentatie van de store en zorgt voor een nette en inspirerende winkel, inclusief het aanvullen en ordenen van producten Je pakt goederen uit in het magazijn en overhandigt de producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Kortom: je komt terecht in een klantgerichte en dynamische omgeving waar het tempo hoog ligt.

 • Dossierbeheerder gebouwen (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: SYNDICBEHEER.BE

  Type: Vaste Job

  Syndicbeheer.be bvba is een bedrijf dat zich toespitst op een kwalitatief beheer van gebouwen als syndicus en rentmeester. U bereidt de dossiers ivm geplande werken in de gebouwen zodat de mede-eigenaars een juist inzicht hebben inzake kostprijs en problematiek. Samen met de boekhouding stelt u dit voor op de jaarlijkse algemene vergadering. Na de algemene vergadering plaatst u de bestellingen bij de gekozen leverancier en volgt u de uitvoeringstermijnen op. Gedurende de gehele cyclus werkt u in overleg met de zaakvoerder en uw collega's om eventuele hindernissen te overbruggen. Naast de taken die gepland zijn, over een jaar, zijn er diverse kortlopende opdrachten die de nodige reactiviteit vergen. Dit zorgt voor heel wat afwisseling in deze functie.

 • Medior .NET Developer (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: Akkoo

  Type: Vaste Job

  Wat verwachten wij van jou? Als .NET developer wil je je kennis verder ontwikkelen tot een professionele .NET developer. Je kan er ook nog steeds van genieten om de moeilijkste uitdagingen samen met je team te herleiden tot eenvoudige oplossingen. Bijkomend vind je dat het tijd is om je kennis uitgebreid te delen met anderen, je kent je vak tenslotte door en door. De lifecycle van software is helemaal jouw ding van het opzetten van omgevingen, het ontwikkelen van de oplossing tot het continuous deployment en alles wat ertussen of -naast gebeurt. Test-driven development en clean code helpen je in deze van begin tot einde. Terwijl je coachende skills, creatieve aanpak en je oplossing gedreven mentaliteit elke uitdaging herleiden tot een succes.

 • Meewerkend werkplaatsverantwoordelijke (MELSELE)

  Regio: MELSELE

  Bedrijf: N.E.N.S. POWER

  Type: Vaste Job

  Je assisteert mee de dagelijkse leiding van de werkplaats en doet (planning van onderhoud en) herstellingen. Je lost (complexe) technische storingen en pannes (zowel mechanisch als elektrisch) snel & efficiënt op, zowel in onze werkplaats als indien nodig op locatie. Je staat in voor het uitvoeren van preventief onderhoud. Je geeft ondersteuning aan technici mbt hun vragen of problemen bij storingen, pannes en onderhoud. Je verzorgt mee het klaarzetten van materiaal voor verhuur.

 • osteopaat (m/v/x) (LEOPOLDSBURG)

  Regio: LEOPOLDSBURG

  Bedrijf: DIETER COUNE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zijn op zoek naar een sympathieke, gediplomeerde, zelfstandige osteopaat (m/v/x) om ons team te versterken Momenteel bestaat ons team uit 1 osteopaat, 4 kinesitherapeuten en 1 pedriatisch kinesitherapeute. De praktijk is gelegen nabij het centrum van Leopoldsburg en heeft zich 5 jaar geleden gevestigd in een nieuwe accomodatie. In ons werk worden we administratief ondersteund door een medewerker, op die manier kan elke therapeut zich ten volle toeleggen op de behandeling van de patiënt.

 • Thuisverpleegkundige in eigen regio (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN - BERCHEM

  Type: Werfreserve

  ls thuisverpleegkundige ben je een waardevolle zorgverlener voor jouw patiënt. Je hebt een heel gevarieerd takenpakket: inspuitingen geven, medicatie toedienen, wondverzorging, hygiënische zorgen, geavanceerde verpleegtechnieken toepassen,... De functie van thuisverpleegkundige verschilt met andere jobs als verpleegkundige om diverse redenen: Het persoonlijk contact met je patiënt maakt thuisverpleging tot een heel dankbare job! Het ondersteunen van je patiënt doe je niet alleen. Je komt terecht in een geïntegreerd zorgteam. Samen met jouw collega’s zorgcoördinatoren, verzorgenden, maatschappelijk assistenten, poetshulpen en vrijwilligers geef je jouw patiënt totaalzorg. Via je tablet ben je in staat om het verpleegdossier elektronisch af te handelen en hoef je niet te stressen omwille van het administratieve werk. Je krijgt de vrijheid om je te verplaatsen met een eigen bedrijfswagen. Je doorkruist jouw regio en dat is best wel fijn om te doen. En denk je nu van: “Dit is te mooi om waar te zijn?” Ideaal! Wij overtuigen je graag in een persoonlijk gesprek van de vele voordelen die je als verpleegkundige in de thuiszorg mag ervaren. O ja! Wij hebben ook vacatures als thuisverpleegkundige binnen de mobiele equipe. Je verplaatst je dan in verschillende regio's binnen je arrondissement om acute afwezigheid van collega's op te vangen. Je werkt over een ruimere regio met een zelf vooraf te bepalen uurrooster. Voor thuisverpleging in de mobiele equipe zoeken we iemand die bewust kiest voor nog meer afwisseling.

 • zaal- en barmedewerker (NIEL)

  Regio: NIEL

  Bedrijf: KENZ

  Type: Flexijob

  U noteert de bestellingen van de klanten, dient op en ruimt af. U werkt op zaterdag en zondag van omstreeks 17 uur tot omstreeks 22 uur. U mag onmiddellijk starten.

Zoek naar antwoorden van DRUKKERIJ UITDENHOUWEN in sociale netwerken
Look for responds of DRUKKERIJ UITDENHOUWEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor DRUKKERIJ UITDENHOUWEN. Laat een reactie achter voor DRUKKERIJ UITDENHOUWEN. DRUKKERIJ UITDENHOUWEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DRUKKERIJ UITDENHOUWEN. Leave a respond for DRUKKERIJ UITDENHOUWEN. DRUKKERIJ UITDENHOUWEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DRUKKERIJ UITDENHOUWEN op de google maps. Adres en contacten DRUKKERIJ UITDENHOUWEN
Location of DRUKKERIJ UITDENHOUWEN on the google maps. Address and contacts of DRUKKERIJ UITDENHOUWEN

Andere gerelateerde bedrijven als come DRUKKERIJ UITDENHOUWEN DRUKKERIJ UITDENHOUWEN: Den Abt - Van Loo NV | TECHNISCHE DIENST JANE | ACCENT DECO CENTER | BLOKKER | EUROPEAN INVESTOR SA

Other related companies as DRUKKERIJ UITDENHOUWEN: Den Abt - Van Loo NV | TECHNISCHE DIENST JANE | ACCENT DECO CENTER | BLOKKER | EUROPEAN INVESTOR SA

DRUKKERIJ UITDENHOUWEN is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DRUKKERIJ UITDENHOUWEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02073913574. Het bedrijf DRUKKERIJ UITDENHOUWEN bevindt zich op het adres: KERKENEIND 22; 2920; KALMTHOUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 849,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 662,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Imprimeries and copyshops. Producten gemaakt in DRUKKERIJ UITDENHOUWEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DRUKKERIJ UITDENHOUWEN is Algemene Merchandise Stores, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DRUKKERIJ UITDENHOUWEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DRUKKERIJ UITDENHOUWEN, openstaande posities, locatie van DRUKKERIJ UITDENHOUWEN op de kaart.

DRUKKERIJ UITDENHOUWEN is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is DRUKKERIJ UITDENHOUWEN, company assigned to the tax number BE02073913574. The company DRUKKERIJ UITDENHOUWEN is located at the address: KERKENEIND 22; 2920; KALMTHOUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 849,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 662,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Imprimeries and copyshops. Products created in DRUKKERIJ UITDENHOUWEN were not found.
The main activity of DRUKKERIJ UITDENHOUWEN is General Merchandise Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DRUKKERIJ UITDENHOUWEN is not available. You also can look at reviews of DRUKKERIJ UITDENHOUWEN, open positions, location of DRUKKERIJ UITDENHOUWEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DRUKKERIJ UITDENHOUWEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DRUKKERIJ UITDENHOUWEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DRUKKERIJ UITDENHOUWEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DRUKKERIJ UITDENHOUWEN, employees, financial statistics.