DRUKKERIJ TEXPRESS

Contactgegevens DRUKKERIJ TEXPRESS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DRUKKERIJ TEXPRESS: address, phone, fax, email, website, opening hours

DRUKKERIJ TEXPRESS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KRUISHOUTEMSESTEENWEG 56; 9750; ZINGEM, België

Telefoon (phone): 93841091 (+32-93841091) 93841091 (+32-93841091)

Fax (fax): +32 (60) 692-70-51 +32 (60) 692-70-51

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DRUKKERIJ TEXPRESS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DRUKKERIJ TEXPRESS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DRUKKERIJ TEXPRESS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DRUKKERIJ TEXPRESS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DRUKKERIJ TEXPRESS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DRUKKERIJ TEXPRESS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DRUKKERIJ TEXPRESS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DRUKKERIJ TEXPRESS
Products information DRUKKERIJ TEXPRESS

BTW identificatienummer (tax): BE08080139160
Ondernemingsnummer: 5973785400
Hoofdstad (capital): 362,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 262,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Activités: Finitions,Impressions en Couleurs,Photocopies,Impressions sur Tissus.

Product categorie (product category): Imprimeries and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DRUKKERIJ TEXPRESS
(Get full report from official database of BE for DRUKKERIJ TEXPRESS)

Aanvulling soorten activiteiten voor DRUKKERIJ TEXPRESS
Addition kinds of activities for DRUKKERIJ TEXPRESS

025100. Broiler, frituur- en roosterkippen | Broiler, fryer, and roaster chickens
20460302. Maïsstroop, gedroogd of niet gemengd | Corn syrup, dried or unmixed
23619901. Jurken: meisjes-, kinder- en zuigelingen ' | Dresses: girls', children's, and infants'
24390000. Structurele houtdelen, nec | Structural wood members, nec
38229906. Vlambeveiligingsregelingen voor ovens en ketels | Flame safety controls for furnaces and boilers

Werken bij DRUKKERIJ TEXPRESS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DRUKKERIJ TEXPRESS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DRUKKERIJ TEXPRESS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DRUKKERIJ TEXPRESS. Looking for open vacancies in other companies

 • Operator Betonneerstation (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in Grobbendonk gespecialiseerd in het produceren van bouwmaterialen zijn wij op zoek naar flexibele productiemedewerkers. Als operator in het betonneerstation bedien je een computergestuurde machine waarmee de beton in de voorbereide mallen gegoten wordt. Bijkomend draag je fysiek mee aan het proces door kleine holtes bij te vullen en kwaliteitscontroles uit te voeren. Job in 2 ploegen met optie vast

 • Operator zaagmachine metaalsector (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: TEMPO-TEAM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een onze klant te Gullegem zijn wij op zoek naar een zaagoperator. Dankzij je inzicht kan je de zaagmachines correct instellen volgens de richtlijnen naar vorm, profiel, hoek en lengte Gezaagde profielen ga je per bon stapelen op de voorziene plaatsen Je gaat organisatorisch te werk en plant correct volgens de doorgegeven bonnen Je bent bewust van veiligheidsnormen en kwaliteitsvereisten Je bent flexibel om in te springen waar nodig Werkuren van 8 tot 12 en van 12.30 tot 16.30h, op vrijdag tot 15.30h Aanbod : Je komt terecht in een groeiend bedrijf Aantrekkelijk loon Kans op optie vast

 • Betonpompbedienaar met ervaring - rijbewijs CE (M/V) (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bouwbedrijf in Zele zoeken we een betonpompbedienaar (M/V) met ervaring en een rijbewijs CE. Als betonpompbedienaar rijdt u naar de werf met de betonpomp, hier stelt u deze op een veilige plaats op, in overleg met de werfleider. Na arriveren van de mixers verpompt u de beton. Verder reinigt u de pomp zoals het hoort en doet u hiervan ook het onderhoud. U volgt de veiligheidsvoorschriften van toepassing op de werf. Wij zijn op zoek naar een flexibel iemand, die goed om kan met tijdsdruk en ervaring heeft met een betonpomp. Je staat zelf in voor klein onderhoud aan je voertuig dat altijd in perfecte staat is.

 • ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (ZWIJNDRECHT)

  Regio: ZWIJNDRECHT

  Bedrijf: Select HR Gent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als ADMINISTRATIEF MEDEWERKER WAGENPARK beheer je een vloot van een 1000-tal wagen en ben je verantwoordelijk voor volgende taken: Opvolgen en opmaken van tankkaarten voor werknemers; Inplannen van korte termijn huurwagens; Controleren van binnenkomende auto's op eventuele beschadiging; Opvolgen van ongevallen dossiers;  Correct ingeven van gegevens in het 'car fleet systeem'; Ondersteunen in allround administratieve taken op de HR afdeling;   Bedrijfsprofiel: Samen met onze klant, een internationale speler in zijn domein, gaan wij op zoek naar een ADMINISTRATIEF MEDEWERKER die instaat voor het wagenpark.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Overrepen - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • tweetalige jobstudent 8u / week (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Studentenjob

  Je zal 8 uur per week offertes telefonisch opvolgen in het Nederlands en Frans. Dit kan je doen in 1 dag of verspreid over meerdere dagen.

 • Productiemedewerker volcontinu TOPVERDIENSTE (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

  Type: Vaste Job

  Voor een familiaal multimediabedrijf kijken wij uit naar productiemedewerkers voor de afwerking en de rotatie. FUNCTIE: •Je maakt deel uit van het productieteam dat werkzaam is aan de offset rotatiepersen, verzamelhechters of de verpakkingsmachines. •Je maakt, mits een doorgedreven opleiding, kennis met de diverse aspecten van het druk –en afwerkingsprocédé. •Je verwerft gaandeweg de nodige kennis en ervaring die jou toelaten zelfstandig één of meerdere delen van de drukpersen of afwerkingsmachines te bedienen.

 • General Banking Advisor (Regio Vilvoorde-Zaventem)

  Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

  Bedrijf: Connexis Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Top 10 van Vlaanderen Professioneel Klantgerichtheid Stel je eens voor…dat jij onze nieuwe General Banking Advisor wordt en daarmee tot de top 10 behoord van het beste kantoor van heel Vlaanderen. Je komt terecht in ons bank- en verzekeringskantoor regio Halle-Vilvoorde waar we professionaliteit en klantgerichtheid hoog in het vaandel dragen. Als General Banking Advisor sta je in voor volgend takenpakket: Zo ben je het eerste aanspreekpunt voor klanten met al hun vragen, zowel naar sparen, beleggingen, kredieten als verzekeringen toe. Je hebt steeds een professionele houding tegenover de klanten en prospecten die met de bank in contact treden, zowel per telefoon, per e-mail als face-to-face. Je bouwt een langetermijnrelatie op met de klanten door regelmatige proactieve contacten en persoonlijke opvolggesprekken. Je waarborgt de opvolging van het commerciële actieplan voor particuliere klanten, en dit in samenwerking met de kantoordirecteur. Je detecteert en optimaliseert commerciële opportuniteiten bij klanten om de doelstellingen van het kantoor te overtreffen. Daarnaast ondersteun je de collega’s binnen het kantoor ten einde en goede service naar klanten te kunnen garanderen.

 • Financieel adviseur( Hoofd of bijberoep ) Regio SINT TRUIDEN (Regio Sint-Truiden)

  Regio: Regio Sint-Truiden

  Bedrijf: GILS CAROLINE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Bij ons geloven we in medewerkers die graag hun eigen professioneel pad willen uitstippelen. Zo krijgen onze medewerkers alle vrijheid en vertrouwen om hun eigen talenten maximaal in te zetten. Als zelfstandige adviseur bestaat uw takenpakket vooral uit het uitbouwen en behouden van de verzekeringsportefeuille. Enerzijds doet u aan prospectie van nieuwe klanten, onderhoudt u de diverse klantencontacten en kijkt u uit naar mogelijkheden voor uitbreidingen. Anderzijds biedt u oplossingen op maat van de klant aan. Toekomstgewijs kan u bij ons ook heel makkelijk doorgroeien en is er voor elke persoon wel een mooie carriëre weggelegd. Bij ons kan u starten in bijberoep en doorgroeien tot hoofdberoep.

 • Verpleegkundige radiologie Roeselare (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als verpleegkundige op de afdeling radiologie ondersteun je jouw collega's bij verschillende verpleegtechnische taken zoals o.a. het uitvoeren van klassieke RX of CT.

 • kelner (MERCHTEM)

  Regio: MERCHTEM

  Bedrijf: RESTO CLASH

  Type: Flexijob

  Voor trendy, welgekend restaurant zoeken wij een kelner. Ervaring vereist.

 • Flexijob zaalmedewerker (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: BELGE

  Type: Flexijob

  Cafe Belge is op zoek naar een enthousiaste flexibele flexi medewerker voor de bar/zaal, beschikbaar tydens weekend, weekavonden is een pluspunt. Uren en dagen zijn bespreekbaar

Zoek naar antwoorden van DRUKKERIJ TEXPRESS in sociale netwerken
Look for responds of DRUKKERIJ TEXPRESS in social networks

Lees alle opmerkingen voor DRUKKERIJ TEXPRESS. Laat een reactie achter voor DRUKKERIJ TEXPRESS. DRUKKERIJ TEXPRESS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DRUKKERIJ TEXPRESS. Leave a respond for DRUKKERIJ TEXPRESS. DRUKKERIJ TEXPRESS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DRUKKERIJ TEXPRESS op de google maps. Adres en contacten DRUKKERIJ TEXPRESS
Location of DRUKKERIJ TEXPRESS on the google maps. Address and contacts of DRUKKERIJ TEXPRESS

Andere gerelateerde bedrijven als come DRUKKERIJ TEXPRESS DRUKKERIJ TEXPRESS: 'T BOSHUIS | Dj Kris | ALPAGRO | GRAPHICART | DIBOS

Other related companies as DRUKKERIJ TEXPRESS: 'T BOSHUIS | Dj Kris | ALPAGRO | GRAPHICART | DIBOS

DRUKKERIJ TEXPRESS is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DRUKKERIJ TEXPRESS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08080139160. Het bedrijf DRUKKERIJ TEXPRESS bevindt zich op het adres: KRUISHOUTEMSESTEENWEG 56; 9750; ZINGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 362,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 262,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Imprimeries and copyshops. Lijst met producten zijn Activités: Finitions,Impressions en Couleurs,Photocopies,Impressions sur Tissus..
De hoofdactiviteit van DRUKKERIJ TEXPRESS is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DRUKKERIJ TEXPRESS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DRUKKERIJ TEXPRESS, openstaande posities, locatie van DRUKKERIJ TEXPRESS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DRUKKERIJ TEXPRESS is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is DRUKKERIJ TEXPRESS, company assigned to the tax number BE08080139160. The company DRUKKERIJ TEXPRESS is located at the address: KRUISHOUTEMSESTEENWEG 56; 9750; ZINGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 362,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 262,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Imprimeries and copyshops. List of products are Activités: Finitions,Impressions en Couleurs,Photocopies,Impressions sur Tissus..
The main activity of DRUKKERIJ TEXPRESS is Printing, Publishing and Allied Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DRUKKERIJ TEXPRESS is not available. You also can look at reviews of DRUKKERIJ TEXPRESS, open positions, location of DRUKKERIJ TEXPRESS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DRUKKERIJ TEXPRESS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DRUKKERIJ TEXPRESS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DRUKKERIJ TEXPRESS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DRUKKERIJ TEXPRESS, employees, financial statistics.