DRUKKERIJ SYMONS M. & L.

Particuliere bedrijvenMotorvrachtvervoer • DRUKKERIJ SYMONS M. & L.
Private companiesMotor Freight Transportation • DRUKKERIJ SYMONS M. & L.

Contactgegevens DRUKKERIJ SYMONS M. & L.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DRUKKERIJ SYMONS M. & L.: address, phone, fax, email, website, opening hours

DRUKKERIJ SYMONS M. & L.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SCHRIJNMAKERSSTRAAT 17; 3000; LEUVEN, België

Telefoon (phone): 16222211 (+32-16222211) 16222211 (+32-16222211)

Fax (fax): +32 (53) 540-72-27 +32 (53) 540-72-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DRUKKERIJ SYMONS M. & L.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DRUKKERIJ SYMONS M. & L."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DRUKKERIJ SYMONS M. & L."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DRUKKERIJ SYMONS M. & L., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DRUKKERIJ SYMONS M. & L.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DRUKKERIJ SYMONS M. & L., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DRUKKERIJ SYMONS M. & L.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DRUKKERIJ SYMONS M. & L.
Products information DRUKKERIJ SYMONS M. & L.

BTW identificatienummer (tax): BE06512115478
Ondernemingsnummer: 6298706054
Hoofdstad (capital): 416,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 775,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in DRUKKERIJ SYMONS M. & L. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Imprimeries and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DRUKKERIJ SYMONS M. & L.
(Get full report from official database of BE for DRUKKERIJ SYMONS M. & L.)

Aanvulling soorten activiteiten voor DRUKKERIJ SYMONS M. & L.
Addition kinds of activities for DRUKKERIJ SYMONS M. & L.

20350101. Dressings, salade: Ruw en gekookt (behalve droge mengsels) | Dressings, salad: raw and cooked (except dry mixes)
27590802. Poster, inclusief billboards: drukwerk, NSK | Posters, including billboards: printing, nsk
36790102. Commutators, elektronisch | Commutators, electronic
37280112. Pontoons, vliegtuigen | Pontoons, aircraft
39140100. Zilverwerk | Silverware
41199904. Spoorwegbaan, behalve amusement of schilderachtig | Cog railway, except amusement or scenic
51360401. Kleding riemen, mannen en jongens ' | Apparel belts, men's and boys'
59991104. Huisdieren | Pets
94410103. Werkloosheidsverzekeringsbureau, overheid | Unemployment insurance office, government

Werken bij DRUKKERIJ SYMONS M. & L.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DRUKKERIJ SYMONS M. & L.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DRUKKERIJ SYMONS M. & L.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DRUKKERIJ SYMONS M. & L.. Looking for open vacancies in other companies

 • Productiemedewerker m/v (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben je op zoek naar een job als productieoperator (m/v) in de regio Temse? Dan zijn wij naar jou op zoek! Je werkt voor een bedrijf actief in elektrische materialen. Op de productieafdeling worden van grote rollen bekabeling kleine rolletjes gemaakt voor doe-het-zelf-zaken. Je start met het opzetten van coupkes op de rolletjes die uit de machine komen. Als dit vlot verloopt zal je stapsgewijs ook aangeleerd krijgen hoe de machine werkt. Je leert de machine bedienen en kleine storingen op te lossen. Je werkt in een 2-ploegen systeem en komt terecht in een klein team. Vroege: ma-do 5u45-14u vrijdag 5u45-13u Late: ma-do 13u45-22u00 vrijdag 12u45-20u00

 • Magazijnier met technisch inzicht (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: ASAP HASSELT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in Hasselt zijn we op zoek naar een magazijnier met technisch inzicht. Je controleert binnenkomende goederen en zorgt voor een correcte opslag en de bijhorende administratie. Je maakt bestellingen klaar en houdt het magazijn op orde. Op rustige momenten ondersteun je in het atelier waar machines samengesteld worden.

 • Digital marketing manager, fulltime, Evere (snelle opstart) (EVERE)

  Regio: EVERE

  Bedrijf: Synergie Leuven Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor het hoofdkantoor van Toyota Motor Europe zoeken we een digital marketeer die volgende taken op zich kan nemen: digitale marketingstrategie uitwerken en coördineren digitale marketingcampagnes uitwerken en lanceren via verschillende kanalen om een zo breed mogelijk publiek te bereiken (display, social media, website, SEO/SEM, CRM etc.) nauw samenwerken met interne en externe partners en departementen strakke planning en deadlines respecteren integreren van CRM & Marketing platforms (Salesforce Marketing Cloud, Media Platform, Google Analytics etc.) inhoud en content van de website updaten om een doorzichtige en vloeiende samenwerking en conversatie op gang te houden ( on-site and off-site SEO strategy) rapport uitbrengen van doelen (behaalde en nog te bereiken) en de plaats die de marketingstrategie inneemt (ROI and KPIs) trends en klanteninzichten capteren en integreren in campagnes

 • Huishoudhulp Zoersel 15u/week (SINT-ANTONIUS-ZOERSEL)

  Regio: SINT-ANTONIUS-ZOERSEL

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor een jong gastgezin wonende te Zoersel zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 15u/week. Doordat je bijna dagelijks bij je gastgezin over de vloer komt, ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met andere gastgezinnen in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die het huishouden runt alsof het hun eigen huishouden betreft. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet.

 • Laborant biotech bedrijf (vaste late) (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: LAB SUPPORT

  Type: Vaste Job

  Onze klant in Leuven is een biotechnologisch bedrijf. Ze hebben een halfautomatisch productieproces dat zo snel en efficiënt mogelijk moet draaien. Tussen de stappen van het (high troughput) productieproces door, denk je als laborant zelf mee over de volgende stap en voer je verscheidene stappen zelf uit: OD metingen, verdunningsreeksen, analytische controle mbv GC/HPLC en verschillende bedrijfseigen testen. We zoeken momenteel een laborant voor main production. Aanbod: Vaste functie (na interimperiode) in een dynamisch en groeiend bedrijf. Vaste late shift (13u-22u)

 • Business Developer Life-Sciences regio Gent (interim optie vast) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Ergon Recruitment Gent

  Type: Vaste Job

  Als Business Developer ben je de commerciële schakel bij onze klant met een grote dosis verantwoordelijkheid. Je zorgt voor het onderhoud van het huidige netwerk en bouwt dit verder uit om de verkoop van de verschillende bioproducten uit te bouwen; Enerzijds sta je in contact met de distribiteur waarmee je samen op strategisch niveau nadenkt. Je biedt hen de nodige commerciële inzichten zodat zij op hun beurt de klant warm kunnen maken van nieuwe producten; Anderzijds leg je contacten met verschillende potentiële klanten via congressen, beurzen, etc. Je introduceert onze klant proactief in nieuwe markten en brengt zelf initiatieven aan; Je staat zelf in voor de nodige administratieve opvolging (opmaak offertes, levertermijn opvolgen, etc.), maar wordt hierin ook bijgestaan door een administratieve kracht; Je wordt bijgestaan door collega's op vlak van technische specificaties van de bioproducten; Je evalueert zelf de verkoopscijfers en bespreekt deze met de operations director. Je bezorgt de nodige commerciële inzichten en werkt deze ook uit.

 • Onderhoudsmechanicus (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Vaste Job

  •Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud, de dagelijkse interventies en de algemene onderhoudstaken van onze productie- en verpakkingsmachines. •Je bent sterk in het analyseren van storingen en weet snel en efficiënt in te grijpen bij eventuele defecten. •Je denkt actief mee in het ontwikkelen van aanpassingen en verbeteringen aan ons machinepark. •Je werkt nauw samen met de productie- en verpakkingsafdeling.

 • BAKKER / BANKETBAKKER (WAKKEN)

  Regio: WAKKEN

  Bedrijf: BAKKERIJ DÉLICE

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor het bakken van brood en banket.

 • Junior Planning Coordinator (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: Square City

  Type: Vaste Job

  Voor een bedrijf actief in petrochemie zijn we op zoek naar een Junior Planning Coordinator. In deze verantwoordelijke functie fungeer je als centrale contactpersoon voor derde partijen. De missie: Je registreert klantenopdrachten en volgt ze nauwgezet op. Hierbij hou je rekening met eventuele klachten. Je verzorgt de facturatie. Je bent alert voor commerciële leads. Je verleent ondersteuning bij controle en audits op de juistheid van de facturatie. Je zorgt bij afwijkingen voor de juiste oplossing voor de klant.

 • Sales Manager Industrie en Out of Home (BAVEGEM)

  Regio: BAVEGEM

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Vaste Job

  Onderhouden en beheren van commerciële relatie met klanten; Uitbouwen van een intensief partnership op lange termijn met strategische klanten; Aanbrengen nieuwe contacten/contracten; Opvolgen marktevolutie; Pro-actief handelen in het kader van opportuniteiten; Aansturen en begeleiden van verkoopsmedewerkers; Vervullen administratieve taken met betrekking tot prijsbesprekingen, opvolging verkoopcijfers, opvolging naleving gemaakte afspraken, opvolgen prijswijzigingen en klantenvragen.

 • Flexi Keuken -en zaalmedewerker - Pizza Hut Keyserlei (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Pizza Hut België

  Type: Flexijob

  Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken. Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je bent in staat om een goede service te verlenen. Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal

 • FLEXI HORECAMEDEWERKER (M/V) WEEKEND (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: DAOUST

  Type: Flexijob

  Voor een hippe horeczaak in centrum Knokke, zijn wij op zoek naar een zaalmedewerker die wekelijks afwisselend zaterdag, zondag (of allebei indien gewenst) kan meehelpen. Je helpt mee opdienen en afruimen in de zaal. De werkuren liggen tussen 12u & 22u

Zoek naar antwoorden van DRUKKERIJ SYMONS M. & L. in sociale netwerken
Look for responds of DRUKKERIJ SYMONS M. & L. in social networks

Lees alle opmerkingen voor DRUKKERIJ SYMONS M. & L.. Laat een reactie achter voor DRUKKERIJ SYMONS M. & L.. DRUKKERIJ SYMONS M. & L. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DRUKKERIJ SYMONS M. & L.. Leave a respond for DRUKKERIJ SYMONS M. & L.. DRUKKERIJ SYMONS M. & L. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DRUKKERIJ SYMONS M. & L. op de google maps. Adres en contacten DRUKKERIJ SYMONS M. & L.
Location of DRUKKERIJ SYMONS M. & L. on the google maps. Address and contacts of DRUKKERIJ SYMONS M. & L.

Andere gerelateerde bedrijven als come DRUKKERIJ SYMONS M. & L. DRUKKERIJ SYMONS M. & L.: GEVA BVBA | L?ESPACE R?VE | Vlan Ciney Dinant | Croux J en Van De Walle Cl | RODE KRUIS VOEREN

Other related companies as DRUKKERIJ SYMONS M. & L.: GEVA BVBA | L?ESPACE R?VE | Vlan Ciney Dinant | Croux J en Van De Walle Cl | RODE KRUIS VOEREN

DRUKKERIJ SYMONS M. & L. is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DRUKKERIJ SYMONS M. & L., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06512115478. Het bedrijf DRUKKERIJ SYMONS M. & L. bevindt zich op het adres: SCHRIJNMAKERSSTRAAT 17; 3000; LEUVEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 416,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 775,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Imprimeries and copyshops. Producten gemaakt in DRUKKERIJ SYMONS M. & L. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DRUKKERIJ SYMONS M. & L. is Motorvrachtvervoer, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DRUKKERIJ SYMONS M. & L. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DRUKKERIJ SYMONS M. & L., openstaande posities, locatie van DRUKKERIJ SYMONS M. & L. op de kaart.

DRUKKERIJ SYMONS M. & L. is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is DRUKKERIJ SYMONS M. & L., company assigned to the tax number BE06512115478. The company DRUKKERIJ SYMONS M. & L. is located at the address: SCHRIJNMAKERSSTRAAT 17; 3000; LEUVEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 416,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 775,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Imprimeries and copyshops. Products created in DRUKKERIJ SYMONS M. & L. were not found.
The main activity of DRUKKERIJ SYMONS M. & L. is Motor Freight Transportation, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of DRUKKERIJ SYMONS M. & L. is not available. You also can look at reviews of DRUKKERIJ SYMONS M. & L., open positions, location of DRUKKERIJ SYMONS M. & L. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DRUKKERIJ SYMONS M. & L., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DRUKKERIJ SYMONS M. & L., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DRUKKERIJ SYMONS M. & L., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DRUKKERIJ SYMONS M. & L., employees, financial statistics.