DRUKKERIJ GRAFA

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • DRUKKERIJ GRAFA

Contactgegevens DRUKKERIJ GRAFA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DRUKKERIJ GRAFA: address, phone, fax, email, website, opening hours

DRUKKERIJ GRAFA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HERENTALSEBAAN 638; 2160; WOMMELGEM, België

Telefoon (phone): 33538471 (+32-33538471) 33538471 (+32-33538471)

Fax (fax): +32 (87) 430-63-48 +32 (87) 430-63-48

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DRUKKERIJ GRAFA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DRUKKERIJ GRAFA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DRUKKERIJ GRAFA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DRUKKERIJ GRAFA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DRUKKERIJ GRAFA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DRUKKERIJ GRAFA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DRUKKERIJ GRAFA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DRUKKERIJ GRAFA
Products information DRUKKERIJ GRAFA

BTW identificatienummer (tax): BE02337585449
Ondernemingsnummer: 3944610595
Hoofdstad (capital): 658,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 660,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in DRUKKERIJ GRAFA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Imprimeries and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DRUKKERIJ GRAFA
(Get full report from official database of BE for DRUKKERIJ GRAFA)

Aanvulling soorten activiteiten voor DRUKKERIJ GRAFA
Addition kinds of activities for DRUKKERIJ GRAFA

01150000. Maïs | Corn
29119900. Petroleumraffinage, nec | Petroleum refining, nec
39150206. Pearl boren, zagen of peelen | Pearl drilling, sawing or peeling
39990206. Pads, permanent zwaaien | Pads, permanent waving
73599907. Verzenden container leasing | Shipping container leasing
82110206. Privé basisschool | Private elementary school
87139901. Fotogrammetrische techniek | Photogrammetric engineering

Werken bij DRUKKERIJ GRAFA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DRUKKERIJ GRAFA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DRUKKERIJ GRAFA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DRUKKERIJ GRAFA. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier, vaste late (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Functie : ° ontvangst nemen en stockeren van grondstoffen ° verzendklaarmaken van orders ° zendnota's aanmaken ° laad- en loswerk uitvoeren ° kwaliteitscontrole ° stockbeheer

  • Technisch commercieel medewerker - binnendienst (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiebedrijf zijn wij op zoek naar een enthousiaste technisch commercieel medewerker voor de binnendienst. Na een grondige opleiding kan je perfect de klant onthalen en de nodige informatie verschaffen over prijzen, producten en of diensten. Je taken zijn: Je bent verantwoordelijk voor het beheer van de kassa en ontvangst klanten aan de balie, alsook balieverkoop ruwbouw- en bestratingsmaterialen; Je bent verantwoordelijk voor de balie, interne administratie, offertes, prijsaanvragen leveranciers, lastenboeken ontleden; Je kan offertes opstellen op basis van bouwplannen.

  • HUISHOUDHULP MARIAKERKE (VINDERHOUTE)

    Regio: VINDERHOUTE

    Bedrijf: HOME & CONSULTANCY

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zoeken betrouwbare, gemotiveerde medewerkers die wensen te werken in het kader van dienstencheques in de regio Mariakerke. U voert huishoudelijke taken uit bij particulieren oa poetswerk, strijken, wassen en af en toe boodschappen doen. Bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging en een toffe sfeer dan hebben wij de gepaste vacature voor u! Bezoek ook eens onze website: www.HuisHoudHulpHaek.be

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Leuven – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZAFFELARE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Jobstudent carwash - vrijdagavond of zaterdagvoormiddag - Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een transportbedrijf regio Deinze ben ik op zoek naar jobstudenten die beschikbaar zijn op ofwel vrijdagavond ofwel op zaterdagvoormiddag. Jouw takenpakket: Wassen van vrachtwagens Verplaatsen van vrachtwagens. Jouw loonpakket: €11,0133 bruto/uur Jouw uurrooster: Vrijdagavond: 17u - 24u Zaterdagvoormiddag: 7u - 14u Checklist: Ben je beschikbaar op ofwel vrijdagavond ofwel zaterdagvoormiddag? Zoek je een studentenjob die je op regelmatige basis kan uitoefenen? Is regio Deinze haalbaar voor jou? Ben je in het bezit van een rijbewijs B? Indien je op bovenstaande vragen volmondig JA kan antwoorden, neem dan snel contact met ons op via 056/74.21.10 of mail naar [email protected] Ik kijk alvast uit naar onze eerste kennismaking. Bedrijfsprofiel:   Transportbedrijf met vestigingen in Ham, Weert, Deinze & Kruishoutem. Grootste klanten zijn Coca-Cola, DS Smith & SPA. Zoeken voornamelijk chauffeurs CE, Magazijniers, heftruckchauffeurs en reachtruckchauffeurs.

  • Vrachtwagentechnieker (183-399) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: vanAnaarBETER.com

    Type: Vaste Job

    Ben jij die collega die samen met onze klant de schouders eronder wil zetten en vind je het een uitdaging om te werken in een servicegerichte, professionele omgeving en branche? Dan maken we graag kennis met je! Onze klant is een Truck-dealer actief in Nederland en België. Voor hun vestiging in Dendermonde zijn ze op zoek naar vrachtwagentechniekers: zowel ervaren diagnosetechniekers als schoolverlaters met een diploma autotechnieken. Volledig zelfstandig repareren van voertuigen. Deze reparatiewerkzaamheden betreffen o.a. motor, aandrijflijn, remmen en elektriciteit Onderhoudswerkzaamheden en controlebeurten uitvoeren, gebruikmakend van de bestaande procedures Verrichten van montagewerkzaamheden ten behoeve van in- en opbouw van accessoires Het uitvoeren van APK-keuringen, ijken van tachografen en het verrichten van specifieke werkzaamheden volgens gehaalde certificaten

  • Java Backend Developers (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: ABANO

    Type: Vaste Job

    Als onze Java Backend-ontwikkelaar krijg je de kans om te helpen bij het ontwerpen, ontwikkelen en publiceren van de nieuwste Java backend toepassingen voor al onze klanten. Solliciteer nu om deel uit te maken van ons team en bereid je voor op enkele innoverende uitdagingen!

  • Boekhoudkundig Medewerker (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Financial Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Als Boekhoudkundig Medewerker sta je in voor volgend takenpakket: Opmaken, controleren en inboeken van de verkoopfacturatie  Debiteurenbeheer Je biedt ondersteuning bij de algemene boekhouding Je bent verantwoordelijk voor de loonadministratie (BE/FR/LUX) Je assisteert bij de rapporteringen en voert verschillende controles uit  Bedrijfsprofiel: Voor een klant van Financial Talents actief in de bouw, gelegen regio Drongen, zijn we op zoek naar een Boekhoudkundig Medewerker. Naast een reeks boekhoudkundige taken sta je in voor de loonadministratie.

  • GEMOTIVEERDE ERVAREN METSERS (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: COUDRON

    Type: Vaste Job

    Je voert metselwerken uit in projecten, zowel voor nieuwbouw als voor renovatie. De metselwerken gebeuren zowel op traditionele werkwijze (mortel) als verlijmen. De daarmee gepaard gaande activiteiten (isoleren, stellingen monteren, profielen plaatsen, gewelven plaatsen, ...) behoren tevens tot je takenpakket.

  • manager IT (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Vaste Job

    IT Manager met 10 jaar ervaring gewenst in een onderneming in Ieper. Voltijdse functie, vast contract. Als IT manger sta je aan de leiding van een team van 4 IT medewerkers. Samen met je team, onderhoud je en optimaliseer je het informaticasysteem, op een efficiënte manier. Je neemt initiatieven naar invoering, toepassing en evaluatie van de systemen en rapporteert aan het directieteam. Je adviseert over de investeringen en volgt zelf nieuwe technologiën op. Je zorgt voor de ontwikkeling en bijscholing binnen je team. Je werkt voltijds in Ieper.

  • STORINGTECHNIEKER PLOEGEN (m-v) (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: MAXICON

    Type: Vaste Job

    Om onze teams bij diverse van onze klanten te versterken zijn wij op zoek naar gedreven technici die gebeten zijn van techniek! Zoek je werkzekerheid, variatie en uitdaging in je job? Dan is Maxicon de uitgelezen werkgever voor jou! Als storingstechnieker sta je in voor het elektromechanisch onderhoud bij onze klanten zowel preventief als curatief. Je staat in voor het opsporen en verhelpen van elektrische defecten van technische installaties en hun componenten zoals motoren, sensoren, frequentieomvormers, ... Je neemt ook zelf het initiatief om de machines efficiënter te laten werken. Op mechanisch vlak sta je in voor het preventief onderhoud aan het machinepark.

Zoek naar antwoorden van DRUKKERIJ GRAFA in sociale netwerken
Look for responds of DRUKKERIJ GRAFA in social networks

Lees alle opmerkingen voor DRUKKERIJ GRAFA. Laat een reactie achter voor DRUKKERIJ GRAFA. DRUKKERIJ GRAFA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DRUKKERIJ GRAFA. Leave a respond for DRUKKERIJ GRAFA. DRUKKERIJ GRAFA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DRUKKERIJ GRAFA op de google maps. Adres en contacten DRUKKERIJ GRAFA
Location of DRUKKERIJ GRAFA on the google maps. Address and contacts of DRUKKERIJ GRAFA

Andere gerelateerde bedrijven als come DRUKKERIJ GRAFA DRUKKERIJ GRAFA: MOULIN ہ VENT | Marcelis NV | Crutzenhof | Bel & Bo Beauty Center | STARLAB NV

Other related companies as DRUKKERIJ GRAFA: MOULIN ہ VENT | Marcelis NV | Crutzenhof | Bel & Bo Beauty Center | STARLAB NV

DRUKKERIJ GRAFA is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DRUKKERIJ GRAFA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02337585449. Het bedrijf DRUKKERIJ GRAFA bevindt zich op het adres: HERENTALSEBAAN 638; 2160; WOMMELGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 658,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 660,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Imprimeries and copyshops. Producten gemaakt in DRUKKERIJ GRAFA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DRUKKERIJ GRAFA is Spoorwegvervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DRUKKERIJ GRAFA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DRUKKERIJ GRAFA, openstaande posities, locatie van DRUKKERIJ GRAFA op de kaart.

DRUKKERIJ GRAFA is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is DRUKKERIJ GRAFA, company assigned to the tax number BE02337585449. The company DRUKKERIJ GRAFA is located at the address: HERENTALSEBAAN 638; 2160; WOMMELGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 658,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 660,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Imprimeries and copyshops. Products created in DRUKKERIJ GRAFA were not found.
The main activity of DRUKKERIJ GRAFA is Railroad Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DRUKKERIJ GRAFA is not available. You also can look at reviews of DRUKKERIJ GRAFA, open positions, location of DRUKKERIJ GRAFA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DRUKKERIJ GRAFA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DRUKKERIJ GRAFA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DRUKKERIJ GRAFA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DRUKKERIJ GRAFA, employees, financial statistics.