DRUKKERIJ GARUDA

Contactgegevens DRUKKERIJ GARUDA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DRUKKERIJ GARUDA: address, phone, fax, email, website, opening hours

DRUKKERIJ GARUDA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MIKSEBAAN 71; 2930; BRASSCHAAT, België

Telefoon (phone): 36515184 (+32-36515184) 36515184 (+32-36515184)

Fax (fax): +32 (84) 145-25-31 +32 (84) 145-25-31

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DRUKKERIJ GARUDA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DRUKKERIJ GARUDA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DRUKKERIJ GARUDA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DRUKKERIJ GARUDA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DRUKKERIJ GARUDA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DRUKKERIJ GARUDA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DRUKKERIJ GARUDA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DRUKKERIJ GARUDA
Products information DRUKKERIJ GARUDA

BTW identificatienummer (tax): BE06217132568
Ondernemingsnummer: 5333557128
Hoofdstad (capital): 304,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 641,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in DRUKKERIJ GARUDA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Imprimeries and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DRUKKERIJ GARUDA
(Get full report from official database of BE for DRUKKERIJ GARUDA)

Aanvulling soorten activiteiten voor DRUKKERIJ GARUDA
Addition kinds of activities for DRUKKERIJ GARUDA

753204. Externe reparatiediensten | Exterior repair services
17710200. Curb en trottoir aannemers | Curb and sidewalk contractors
34330205. Ruimteverwarmers, behalve elektrisch | Space heaters, except electric
56610000. Schoenenwinkels | Shoe stores
59991402. Fotokopieerapparaten | Photocopy machines
65199902. Landbouwbedrijven | Farm land leasing
76290100. Elektrische reparatie van persoonlijke apparaten | Electrical personal use appliance repair

Werken bij DRUKKERIJ GARUDA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DRUKKERIJ GARUDA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DRUKKERIJ GARUDA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DRUKKERIJ GARUDA. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakmedewerker Voeding (BORSBEEK)

    Regio: BORSBEEK

    Bedrijf: ASAP MORTSEL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Borsbeek zijn wij op zoek naar gemotiveerde en getalenteerde inpakmedewerkers. Ben jij stressbestendig en flexibel ingesteld? Voel jij je thuis in de voedingssector? Dan zijn wij op zoek naar jou! Onze klant is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in het produceren en verpakken van chocolade.

  • Tekenaar (6 maanden) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je krijgt als tekenaar een ruime verantwoordelijkheid. Je staat in voor het uittekenen van verschillende plannen: technische plannen communicatieve omleidingsplannen bereikbaarheidskaarten. Het uittekenen hiervan gebeurt digitaal; ervaring met ArcGis, Autocad en/of Adobe Illustrator zijn daarbij een pluspunt. Je ondersteunt verdere, opmaak van de plannen en mobiliteitscommunicatoren. Je adviseert IT systemen en databeheer. Tenslotte zorg je ook voor de bewaking van de datakwaliteit.

  • Chauffeur B - CE (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een groothandel in aardappelen en beleveren de verwerkende industrie, schilbedrijven en kleinhandel. Ze bieden een job aan waarbij je zal instaan voor transport van aardappelen naar hun klanten met oplegger of vrachtwagen + aanhangwagen en ophaling van aardappelen bij hun leveranciers (landbouwers).Ook laden en lossen van deze vrachten dient te gebeuren (via transportband in de oplegger, via kippen van laadbak of manueel met heftruck of transpalet) . Je zal tevens instaan voor een kwaliteitscontrole van het opgehaalde product en te leveren. Verder zal je waar nodig bijspringen voor allerhande arbeiderstaken binnen het bedrijf. Handigheid in besturen van een transpalet, heftruck en verreiker is een pluspunt.

  • Winkelmedewerker Tankstation (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een winkelbediende voor een tankstation te Hasselt. Tot jouw takenpakket behoren het bedienen van de kassa, het aanvullen van de rekken en het schoonmaken van de winkel. Je werkt in een deeltijds, variabel uurrooster, ook in het weekend. De shop is geopend van 6-23 uur, dus de werkuren zijn tijdens deze uren.

  • Student with knowledge of (Mexican) Spanish (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Mexican Spanish language. The job requires to do data quality checks in Mexican Spanish. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

  • Student ondersteuning HR departement (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: AGO Jobs&HR

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in merksem zijn wij op zoek naar een student voor de ondersteuning van de HR afdeling. Je verzorgt de voorbereiding van vergaderingen,doet klasseerwerk op de personeelsdienst,staat in voor algemeen balie en onthaalwerk. Je werkt 1 of 2 dagen per week

  • Jobstudenten voor Zorgsector (Regio Tienen)

    Regio: Regio Tienen

    Bedrijf: Run4Medical

    Type: Studentenjob

    Volg je een opleidig in de zorg of verpleging? Wil je graag ervaring opdoen in jouw toekomstig vakgebied? Heb je tijd in het weekend en/of vakanties? Run4Medical zoekt voor jou een studentenjob!

  • ELEKTRO-MONTEURS (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: GOORTS

    Type: Vaste Job

    Elektro-montagewerken en installatiewerken aan hoogspannings- en/of laagspanningsinstallaties op diverse werven voor industrie en overheid. Maken en monteren en cableren van diverse borden en condensatoren.

  • Boekhouder / Accountant met IAB - Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    IAB-accountant met ervaring voor modern accountantskantoor - Full package! Heb jij al jaren ervaring in de financiële sector? Heb je reeds je titel behaald? Zit je nog vol ambitie en ben je klaar voor een grote uitdaging? Dan is deze job echt iets voor jou! Le Grand and Associates, rekruteringskantoor gespecialiseerd in Accountancy, Tax en Legal profielen, is op zoek naar een ervaren accountant met ambitie en een innovatieve toekomstvisie. Voor onze klant, een gerenommeerd middelgroot accountantskantoor, zijn we op zoek naar een accountant met de ambitie en potentieel om door te groeien tot vennoot. Je komt terecht in een uiterst professionele organisatie waar je de kans krijgt om jezelf verder te ontplooien en door te groeien in verschillende richtingen. Als ervaren accountant ben je verantwoordelijk voor volgende taken: U bent mede het gezicht en stem van de organisatie. U beheerd zelfstandig je eigen dossiers en hebt toezicht over de junior accountants. U staat in nauw contact met je klanten en voorziet hen van accurtaat financieel en fiscaal advies. U zorgt mee voor een goed organisatie van de werkzaamheden in het kantoor. Op termijn geef u mee richting aan de verdere ontwikkeling van het kantoor.

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Tienen)

    Regio: Regio Tienen

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • Lingerie consulenten (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Gille homeparties

    Type: Werfreserve

    Als consulente van Gille homeparties presenteer je een smaakvolle collectie lingerie, homewear en beachwear in de ongewongen sfeer van de woonkamer. Na jouw presentatie kunnen de dames vrijblijvend hun favoriete stukken passen, dit onder deskundige begeleiding van jou. Je geeft advies voor pasvorm en kleurstelling.

Zoek naar antwoorden van DRUKKERIJ GARUDA in sociale netwerken
Look for responds of DRUKKERIJ GARUDA in social networks

Lees alle opmerkingen voor DRUKKERIJ GARUDA. Laat een reactie achter voor DRUKKERIJ GARUDA. DRUKKERIJ GARUDA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DRUKKERIJ GARUDA. Leave a respond for DRUKKERIJ GARUDA. DRUKKERIJ GARUDA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DRUKKERIJ GARUDA op de google maps. Adres en contacten DRUKKERIJ GARUDA
Location of DRUKKERIJ GARUDA on the google maps. Address and contacts of DRUKKERIJ GARUDA

Andere gerelateerde bedrijven als come DRUKKERIJ GARUDA DRUKKERIJ GARUDA: RESTAURANT DE DRIE NARREN | De Vriendt C | FE. NUIT BLANCHE | GARAGE DUYCK | NAAIBOETIEK

Other related companies as DRUKKERIJ GARUDA: RESTAURANT DE DRIE NARREN | De Vriendt C | FE. NUIT BLANCHE | GARAGE DUYCK | NAAIBOETIEK

DRUKKERIJ GARUDA is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DRUKKERIJ GARUDA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06217132568. Het bedrijf DRUKKERIJ GARUDA bevindt zich op het adres: MIKSEBAAN 71; 2930; BRASSCHAAT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 304,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 641,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Imprimeries and copyshops. Producten gemaakt in DRUKKERIJ GARUDA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DRUKKERIJ GARUDA is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DRUKKERIJ GARUDA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DRUKKERIJ GARUDA, openstaande posities, locatie van DRUKKERIJ GARUDA op de kaart.

DRUKKERIJ GARUDA is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is DRUKKERIJ GARUDA, company assigned to the tax number BE06217132568. The company DRUKKERIJ GARUDA is located at the address: MIKSEBAAN 71; 2930; BRASSCHAAT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 304,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 641,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Imprimeries and copyshops. Products created in DRUKKERIJ GARUDA were not found.
The main activity of DRUKKERIJ GARUDA is Printing, Publishing and Allied Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DRUKKERIJ GARUDA is not available. You also can look at reviews of DRUKKERIJ GARUDA, open positions, location of DRUKKERIJ GARUDA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DRUKKERIJ GARUDA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DRUKKERIJ GARUDA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DRUKKERIJ GARUDA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DRUKKERIJ GARUDA, employees, financial statistics.